![]() |
#1321 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasza najgorsza randka ;)
Cytat:
świetne historie, a raczej świetnie opisane ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1322 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj, skąd ja to znam. Spotykałam się z takim jednym dżentelmenem. Ja- "zimno mi", on- "trzeba się cieplej ubierać", ja- "może mogłabym wejść pod twój parasol?", on- "trzeba sprawdzać prognozę pogody przed wyjściem z domu", ja- "ciężka ta torba, może być pomógł?", on- "to świetny fitness dźwigać takie ciężary" ![]() Generalnie już dawno straciłam nadzieję, że mężczyźni lubią czuć się tacy męscy i potrzebni kobietom.
![]() |
![]() |
#1323 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1324 |
Przyczajenie
|
Witam...fajny temat szkoda, że prawie zapomniany więc odświeżę może ktoś się dołączy
![]() Miałam wiele randek w swoim życiu, głównie z internetu Ostania taka randka była 3 lata temu... Tak więc standardowo poznaliśmy się na jednym portalu randkowym potem korespondencja jakieś 2 tygodnie i wreszcie spotkanie. Facet był raczej punktualny więc pierwszy plus dla niego...nieco dziwnie ubrany coś jak pracownik zakładu pogrzebowego, ale co tam każdy ma swój styl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bzibzienka Czas edycji: 2019-09-11 o 15:04 Powód: poprawki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Raczkowanie
|
ja tak na szybko napiszę. poznałam się z chłopakiem przez obozy harcerskie, miło nam sie rozmawiało no i końcu doszło do spotkania. ubrałam koturny, sukienkę, no normalnie jak stróż w boże ciało no i poszłam. gdy tylko wysiadłam but się rozleciał (był na paski). poszliśmy do niego do domu, bo powiedział że to naprawi po czym wyjął klej i..... gwóźdź... otóż drodzy państwo, przebił mi buta gwoździem, żeby pasek był zaczepiony... nie były to drogie buty, więc w sumie dałam mu je by w sumie zobaczyć co wypyśli.. Wyszłam w wielkim szoku i bez butów. Wracałam w szybko zakupionych japonkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Raczkowanie
|
Bzibzienka, fajna historia.
![]() Edytowane przez servatka Czas edycji: 2019-09-23 o 04:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Rozeznanie
|
Fajny wątek, muszę go odświeżyć
![]() To teraz ja, postaram się jak najkrócej opisać nie tylko „randkę”, ale i znajomość z pewnym „X” ![]() ![]() ![]() Rozpoczęło się normalnie, jednak czym dalej w las, tym gorzej. Głównie mówił o sobie, przez większość czasu to ja milczałam, akurat taki stan rzeczy mi nie przeszkadzał. Wolałam skupić się na pizzy, niż na rozmowie. Przez 1/3 czasu pokazywał mi zdjęcia i filmiki swojego chrześniaka (wtedy myślałam, że on chciał się nim pochwalić, ale teraz wiem, że to był podryw na dzieciaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wybaczcie, że się tak rozpisałam, ale inaczej nie mogłam. Dalej nie będę wchodziła w szczegóły, tylko przejdę do tego jak skończyła się nasza znajomość ![]() ![]() Ogólnie ten temat działa na mnie jak płachta na byka. W czasie rozmowy, przez głowę przelatywało mi tysiące wiązanek przekleństw. Ledwo się powstrzymałam od wyzwania go od najgorszych, w przeciwieństwie do niego jednak chciałam zachować chociaż odrobinę kultury ![]() Po mojej ostatniej wiadomości nie wiedział o co chodzi, o co się obraziłam. Przez następne tygodnie nadal pisał do mnie codziennie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Frozen_Rose Czas edycji: 2020-06-12 o 00:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Raczkowanie
|
Prawdopodobnie z typem który zostal mi podsuniety przez jego znajomych na zasadzie "daj sie mu zaprosic". Jako ze nie mialam co robic wieczorem to stwierdzilam ze spoko, zwlaszcza ze juz wczesniej sie troche znalismy ze wspolnych imprez. Ogólnie randka byla beznadziejna bo caly czas zachowywal sie jakby wcale nie chodzilo mu o randke czy zainteresowanie moja osobą, jak dopilam wino i powiedzialam ze sorry ale nic z tego nie bedzie chcąc wyjsc to zaczął sie obruszac ze on nie wie o co mi chodzi przecież on nie sugerowal zainteresowania moja osoba, bla bla bla.
Podobno potem marudzil znajomym, ze dalam mu kosza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
Druga randka, facet przyniosl mi duzy bukiet kwiatow na imieniny. Poszlismy na spacer, potem po gentelmensku odprowadzal mnie do domu. I wszystko szlo pieknie, jeszcze kilka krokow i bedziemy pod moja klatka. Tyle, ze facet chcial sie popisac (nie wiem czym tu sie popisywac) i podskoczyl do rosnacej nieopodal sliwki... no i rozlegl sie glosny piaaard... Podobno "trzymal" tego piarda cale spotkanie...
Sent from my SM-G960F using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#1330 |
Wizażowy Kot Igor
|
Chyba moja pierwsza randka. Mieliśmy chyba po 13 lat i umówiliśmy się na randkę na rowery. A później on spotkał kolegę (też na rowerze) i normalnie gdzieś razem pojechali a mnie zostawili
![]() To była taka puppy love ale więcej już się z nim nie zgodziłam umówić a on ze złości zabrał mi zimą szalik i zwiał. Odnowiliśmy kontakt internetowo kilka lat temu. Podobno ten szalik ma do dziś, ale nie określił, czy w charakterze zdobyczy wojennej, czy pamiątki.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.