![]() |
#1321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
dobry przepis ma na blogu niekonwencjonalna. na chleb chyba tez ma, ale wiem ze znajome pieka od niej bulki i sa chyba pszenno razowe.
Fartuch ja tez poprosze przepis. Najchetniej cos bez bialej maki. raz pieklam bulki z maki pszennej i wyszlo twarde gowno a nie bulka. zrazilam sie i od tego czasu nic z pieczywa nie pieklam. Fartuch a mozna zrobic tort z maki pelnoziarnistej? ...tapatalk... ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- szuuu gdzie ty masz ta dziurke na kluczyk? u mojej mamy sa tez na kkuczyk, ale dziurka jest calkiem poza dziurka z gniazdka i nawet jakby cos wlozyl, to conajwyzej dotknie plastiku pomiedzy dziurkami gniazdka. My mamy CHYBA z aldika (kupowalismy dla kota jak byl maly) i tam moze wpychac co chce, bo cale gniazdko jest osloniete. Nawet tam gdzie wklada sie wtyczke sa tylko wglebienia a nie dziury na wylot. ...tapatalk... ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
Gapu a co u ciebie? jak ty sie czujesz? ...tapatalk... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
Prince to odpoczniesz już sobie w końcu
![]() Marei popatrze później,dzięki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1323 |
Konto usunięte
|
Nie nic mu sie nie stało, wystraszył sie
Marei ale chodzi o to, ze on wyjął nożyczkami to i potem wsadził, bo wystarczyło wsadzić nożyczki i przekręcić, zabezpieczenie leżało obok a gniazdko w ogole nie używane przez nas :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny! Sorka za moją nieobecność, czytam cały czas ale autentycznie brakuje mi sił na pisanie. Tz jest na obozie, wraca w nd. Jestem sama z małym, ciagle pracuje wiec same rozumiecie. Na szczęście mama mi bardzo pomaga. Codziennie rano wpada i zabiera Marcynia na spacer, wieczorem tez wpada tylko po to żeby mi wnieść wanienke do góry do sypialni i przynieść drewno do kominka 😀
Jest mi ciężko, bardzo się mecze. Na szczęście Marcel jest aktualnie aniołem wiec nie mam z nim problemów. Zaczął spać do 8 wiec fajnie. Staram się ogarniać wyprawkę. Cudem przytargalam ubranka po Małym z piwnicy, mam już wyprane a połowę juz mi mama wyprasowala. Autentycznie nic mi się nie chce.. wkurza mnie ten stan. Musimy w końcu przenieść Marcela do jego pokoju. Mam dla niego to łóżeczko domek ale wstawię mu jego normalne ze szczebelkami i w nim będzie spał pierwsze kilka msc dopóki mała nie wyrośnie z kosza Mojżesza. Przynajmniej nie będzie mi wychodził. aaa msc temu dzwoniła babka ze zlobka ze jest miejsce od teraz. Zastaniwilam się i spenialam. Powiedzialam ze nie jestem już zainteresowana ![]() Zdrowia dla małych chorowitkow! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
Choroby w żłobku to tragedia. Mloda przyniosła takie gowno Ze do końca tyg siedzimy wszyscy w domu a nie wiem czy nie dłużej. Wszyscy jesteśmy w kropki a 3 lekarzy nie wie co nam jest.
Szuu wspolczuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Zakorzenienie
|
Żyjecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Zakorzenienie
|
Taaa gil do pasa, bez drzemki i ciagle jeki.. Kiepsko.. A i jeszcze włazi wszędzie...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
Gapu trzymaj się
![]() ![]() Usypiam właśnie Lene, tz wrócił.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestes na końcówce juz ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
U nas chyba 5 w natarciu. Grzebie z tyłu cały czas,kupy rzadkie i często,płacz cały dzień nic nie je tylko mleko.
Dzisiaj jakieś apogeum:/ Gapu już niedługo ![]() Country żaden lekarz nie wie co jest? :/ to i nie leczycie się niczym? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1331 |
Wtajemniczenie
|
bedzie się działo !
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
gapu trzymaj sie. i masz wspaniala mame.
country jakas masakra. masija u nas ostatnio Mbardzo w buzi grzebie chyba cos na rzeczy. albo przeziebiony jak i my. nie poszlam dzisiaj do pracy bo tz sie zle czul. po tel do szefowej szybko mu przeszlo... ...tapatalk... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja A od kilku dni tylko na mleku, nic nie chce jeść. Budzi sie w nocy i płacze/piszczy, nie można jej uspokoić. Nie wiem co jej jest. Gapu trzymaj sie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ...tapatalk... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie młodej w zeszłym tym zdiagnozowano przeziębienie a potem 3 dniowke na kolejnej wizycie dr rozłożył ręce. Wysypka jest a wszystko nie typowe. U tz dr stwierdził angine, wypisal penicyline i stwierdził że na wysypkach się nie zna U mnie też nie typowe umiejscowienie kropek ale lekarz wskazał bostonke lub ospe. W żłobku ostatnio panowała bostonka także sprawa się wyjaśniła. Cytat:
oj masakra. Ja najgorzej znoszę z naszej trójki Cytat:
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Sprawdzalas gardło? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Ja ☠☠☠☠☠☠☠e. W pracy musze byc 6:30 a dzis sie obudziłam 6:21. Zapomniałam budzika nastawić. Jeszcze nigdy sie tak szybko nie zebrałam.
Byłam 6:33 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
Wow goń do pracy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie macie te wysypkę, że jest nietypowe?
![]() |
![]() |
#1339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w szkarlatynie mieliśmy gardło podobnie jak w anginie, taką wysypke podobną do trzydniówki i lekką gorączkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze że w sobotę mamy imprezę na która bardzo chcemy isc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siostrzeniec Tz miał szkarlatyne i przebiegała w identyczny sposób ale cały czas było gardło właśnie tak jak przy anginie. I jest jakieś tam badanie Aso czy coś takiego, które pokazuje czy to szkarlatyna czy bostonka Polecam syrop groprinosin, Wojtkowi bardzo pomógł przy bostonce. I smarowalismy te miejsca taka maścią (o ile dobrze pamiętam) primafucin. Zolte opakowanie. Bardzo skuteczne
![]() |
![]() |
#1342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam lenia strasznego nic mi sie nie chce, nie mam weny na nic. Polezalabym, szjoda ze moja corka nie podziela moich marzen :P
![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
Marei osratnio gadalam z koleżanką i jej synowi 5 wyszły bardzo szybko gdzieś przed 2 rz
Jak widzę jak L się zachowuje i jakie ma objawy to ewidentnie zęby. Zobaczymy za jakiś czas czy dobrze myślimy ![]() L zaliczyła już spazmy bo dałam narzute na łóżko a ona jej nie lubi... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
Indu uwazaj bo u mojej siostry w wilczym gardle byli oszusci. Zapukali ze paczka za pobraniem 190zl. Moja siostra ze ona nie ma takich pieniedzy. A oni na to niech idzie do sasiadow pożyczyć albo do bankomatu niech skoczy! Ona mowi ze jest sama z czworka dzieci, powiedziala ze musi zadzwonić do męża czy co kolwiek zamówił. Okazalo sie ze nie.. no i byli normalnym samochodem kurierskim ups. Potem wezwala police ale nie wiadomo ile ludzi da się oszukac... odrazu pomyslalam.o Tobie
![]() |
![]() |
#1345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1346 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej pospałam dodatkowa godzinę ;-) Cytat:
Hahahahaha, dobre ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Starszy i ma dwie piatki tak ze tego.... Cytat:
![]() Musze sie pochwalic jakie mam madre dziecko. Dostala od babci lubisia. Dobra wiem syf, ale babcia stwierdzila ze lepiej kupi lubisia niz kinderki ![]() .... Obgryzla dookola biszkopt a jak doszla do nadzienia kakaowego to zrobila be i mi oddala ![]() Duma mnie rozpiera ![]()
![]() |
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo!!! ![]() Moja na playgroup zjadła tosta o chrupki a pianek i żelek nie chciała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
Indu super
![]() u nas też podobnie-tato jej daje jakiegoś wafelka to nie chce. Chociaż wczoraj wzięli ją na dół, tż po nią poszedł a ta cała w czekoladzie.. wkurza mnie to i znowu dzisiaj dziadkom mówiłam to ee tam, jak grochem o ścianę. mama jeszcze ok ale tato.. :/ Na szczęście czasami go tylko najdzie żeby jej dać. Dziewczyny jak co roku: jakie placki robicie na święta? Dajta pomysły ![]()
![]() |
#1350 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...tapatalk... ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
...tapatalk... ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
...tapatalk... ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() ...tapatalk... ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
u nas sernik na bank. Chcialam tez rogaliki z makiem ale tz nie lubi maku.Nie rozumiem tego ale coz hihi. Piernika w tym roku nie zrobilam. Tz chcialby biszkopt przelozony masa mascarpone, ale sam bedzie jadl. Fartuch jest biszkopt nie z bialej maki?albo tylko czesciowo? Znalazlam przepis na ciasto z maki kasztanowej migdalowej i ch wi co jeszcze ale wolalabyn upiec ciasto bez hurtowych zakuoow w necie. ...tapatalk... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.