Wszystko o Avonie - Część II - Strona 453 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-31, 21:58   #13561
Ptaszysko
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
justysiek - jeśli wiesz jak pachnie Escada Pacific Paradise to Island Vibe to avonowska wersja tego zapaszku
mnie też nie odpowiadała ta dwufazowa formuła wody, dlatego wzięlam spray do ciała i nie żałuję - ułaaa ja wciąż mam ten zapach na sobie

Eee .... jak Pacific Paradise ?
Akurat wykanaczam butelke tej Escady,ale Island Vibe nie przypominal mi tego zapachu,ale zaznaczam ze znam go tylko z katalogu ze strony zapachowej....

Naprawde 'na zywo' pachnie jak Escada ?
Choc w sumie juz mam dosc owocowych zapachow

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 21:59   #13562
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
też mogę potwierdzić tylko te opinie, ale też dodam,że jest naprawdę ładna, wygląda elegancko i będzie się ładnie prezentować w torebce
wg mnie to jest po prostu typowa torebkowa kosmetyczka, w której bez problemu zmieści się np. błyszczyk, tusz do rzęs, podkład, cień do powiek itp.

jak dla mnie jest ona w sam raz - idealna do moich torebek
Aaa, no to super, dzieki za opinie, wlasnie o to mi chodzilo - skoro jest ladna i elegancka, to nie bede zalowac zakupu Oby tylko przyszedl ten zestaw, no bo niemalze "wymusilam" na Mamie, zeby dobrala jakas druga rzecz do tej promocji, wiec jak nie bedzie zestawu, to troche bedzie zal!
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 05:17   #13563
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez dora_angel Pokaż wiadomość
Tak, dokładnie to 21,90.
To w pełnej wersii wcale nie jest taki drogi jak na kremy Anew, zobaczymy jak będzie działał
wlasnie ja zamawiam je chociaz myslam ze seria avew jeszcze dlugo nie bedzie moja seria ;/ no ale cos, lata leca i trzeba dbac o siebie ehh

nie biore z demo bo z demo oszczadzam jakies 8 zl a w katalogu mam do tego zegarek gratis ktory mi sie bardzo podoba taki elegancki i prosty. hmm myslalam ze mam juz podglad fakturki bo ciekawam czy wszytsko mi przyjdzie. aaa i przybornika nie zamawialam bo stwierdzialm ze i tak wlasciwie nie mam gdzie go polozyc bo ciasno u mnie hihi

ide sie malowac i do pracy
milego dnia
Stary 2007-06-01, 05:50   #13564
agnes188
Zakorzenienie

co do atmosfery na forum jest bardzo fajan zada sie pyta kjilka osob stara sie na nie odpowiedziec.jestem tu nowa ale czuje sie jakbym tu wchodzila pare latekpoza tym jak ktos nie chce tu wchodzic to jest jedno proste rozwiazanie,:nie musi TEGO CZYTAC!!!
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 06:07   #13565
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
a ktory z tych trzech kosmetykow polecilabys najbardziej
hmmm... czy ja wiem, każdy z nich jest inny... tego toniku używam dopiero kilka dni więc tak do końca jeszcze się nie mogę na jego temat wypowiedzieć... wszystko zależy jaki chcesz osiągnąć efekt...

Cytat:
Napisane przez kotka-migotka Pokaż wiadomość
A tonik i krem z tej serii są raczej udane?
ja miałam już parę opakowań toniku i bardzo sobie chwalę - rzeczywiście matowi skórę i wcale nie przesusza...

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Ja sobie zamawiam : (ale dużo jak na mnie)
pomadkę dwustronną perfect wear, kolorek ten co poleciła mi off-wietrzka
z oferty wiazanej balsam 20 f brazuj. i chyba balsamik złocisty
czereśniowy balsam do ciała
wibrujący cień do powiek turkusowy
zestaw startowy Esencja doskonałości z kosmetyczką
tusz z oferty intern.
maseczka do włosów suchych
miałam sobie zamówić okulary ale przymierzałam ostatnio takie duże i mi nie pasują, a te z avonu to chyba z tych dużych

i mam na zamówienie nowy preparat na popekane naczynka na nogach
mam nadzieję, że szmineczka przypadnie Ci do gustu tak jak mi...

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek_23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was zamawiała może ten przybornik higieniczny???
Bo mnie przysłali taki w którym jest tak dziwnie oderwana klapka do zamykania i nie wiem czy to tak ma być....please help Bo jak nie to im takiego maila skrobnę że zobaczą
ja zamawiałam ten przybornik dla siebie - dziś dostanę paczkę, więc się mogę wypowiedzieć...

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Mam pytanie odnoście sprayu po opalaniu z wit. C - czy nie zacina się ten "psikacz" w nim? Boję się, że może się zepsuć, bo psikacze z Avonu często tak mają
w zeszlym roku mialam ten piskacz juz w tym nowym opakowaniu (takim jak jest teraz), a także olejek SPF2 z tej serii (też taki sam psikacz) i nic sie nie zacinalo!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 06:14   #13566
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka!!!!

Złożyłam wczoraj zamówienie i teraz niecierpliwie czekam na podgląd fakturyciekawe czy przyjda zaległe flamastry do skórek
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 06:18   #13567
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka!!!!

Złożyłam wczoraj zamówienie i teraz niecierpliwie czekam na podgląd fakturyciekawe czy przyjda zaległe flamastry do skórek
zeby przyszly braki i nie bylo nowych

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-01, 06:42   #13568
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Wiecie moze jak bedzie w k8 (albo k10) z zamowieniami na COK? Ja do domu raczej nie zamawiam, chociaz moze z raz przetestuje
Podobno pierwsza dostawa ma być na 25 czerwca (do 21 zamówienie). Wybieram się do COK dzisiaj, więc postaram się wypytać
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 06:57   #13569
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Akurat Pacific Paradise nie znam zapachowo, mialam Island Kiss i Rockin' Rio, ale te sezonowe Escady sa podobno zblizone zapachami do siebie (choc nie powiedzialabym, ze sa identyczne) i bralabym je w ciemno, wiec wlasnie takze Island Vibe chce w ciemno brac A czy moge prosic Kalex o opinie o stylowej kosmetyczce? Bo wiem tylko, ze jest mala, taka "piornikowa". Chyba, ze juz taka wyrazalas, to przepraszam
witam ja tez mam tą kosmetyczkę i bardzo polecam tak jak pisala Kalex jest w sam raz do torebki fajnie ze jest czarna i lakierowana bo bedzie ja łatwiej utrzymac w czystosci nie bedzie sie brudzila a zwykle materialowe kosmetyczki szybko sie brudza i wycieraja sie na rogach a ta jest naprawde super na takie podstawowe kosmetyki
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 06:59   #13570
kasia2439
Zakorzenienie

a ja mam dostać dzisiaj paczuszkę także później podzielę się wrażeniami bo za niedługo idę na pogrzeb. Mi nie przyjdzie ZNOWU preparat do skórek i kosmetyczka Arabian Glow klientka się załamie jak usłyszy że znowu nie dostanie tego preparatu a ja będę świecić oczami
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 07:09   #13571
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
a ja mam dostać dzisiaj paczuszkę także później podzielę się wrażeniami bo za niedługo idę na pogrzeb. Mi nie przyjdzie ZNOWU preparat do skórek i kosmetyczka Arabian Glow klientka się załamie jak usłyszy że znowu nie dostanie tego preparatu a ja będę świecić oczami
kiedys pamietam za kazdy brak dawali cos w zamian, jakis szampon, krem czy cokolwiek w ramach przeprosin, ale chyba stwierdzili ze przy takich brakach jakie sa to oni zbankrutuja.

cale szczescie mi przychodzi w miare wszystko
Stary 2007-06-01, 07:12   #13572
kasia2439
Zakorzenienie

mi właśnie przyszły paczki niestety nic teraz nie zrobię bo idę na pogrzeb. Zdąrzyłam tylko otworzyć stylową kosmetyczkę (siostra chce ją zwinąć mamie na piórnik ) i kosmetyczkę podróżną (jest fajna) i z demo mgiełkę LBD (dość spora ta butelka, ładnie pachnie) no i to tyle po pogrzebie się tym zajmę.
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 07:16   #13573
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Petitka4 Pokaż wiadomość
Ja zawsze wody psikam na ciałko a nie na ubranie. Ale mnie tez zniecheca ten olejek:/ Ale pachnie bajecznie

Jak widac ilosc moich postów swiadczy o tym ze jestem z wizażankami od niedawna a czuje sie tu wspanialebardzo mi pomogly i zawsze mozna jakis mały off topik zrobic jest milej nie jest sztywnowogole fajne babki tu sa

Buziaki dla wszystkich Babek

Od początku przygody z wizażem siedze na tym forum i dzieki Avonkom, prawie wszystkie zakupy były udane
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 07:33   #13574
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Lusterko SPA - zdjęcie numer 1 i 2
Torba Tauri - ma kieszeń zasuwaną na suwak z przodu, wewnątrz ma też małą kieszonkę zapinaną na suwak i przegródkę na telefon komórkowy - fotki 3,4,5
Stylowa kosmetyczka - zdjęcie 6

a spray Island Vibe nadal pachnie zapach jest przepiękny
dzięki za zdjęcia Kalex

lustereczko jest śliczne już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie mi paczucha

...ale kusicie tą Island Vibe, chyba jak ulegne to skusze się na spray

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
tak jak obiecałam fotki lustereczka Widzę, że Kalex mnie wyprzedziła...ale nie miałam kiedy tego zrobić mam nadzieję, że i tak wam się przydadzą
Urshoola Tobie również dziękuje za fotki lusterka

Cytat:
akurat ona nie jest dla mnie, wzięła ją dla siebie moja 16-letnia siostra - tak szczerze mówiąc to dla niej idealnie pasuje, bardzo fajna na wiosnę/lato
do niej ta torba jak pasuje, bo np. ja chyba na takie torby to już za stara jestem

sama torba w sobie jest ładna, nie można powiedzieć, że nie, ładne kolorki, wykonanie, nie jest jakaś bardzo mała i ma praktyczne te kieszenie (jedną ja pisałam na zewnątrz, a drugą wewnątrz)

EDIT:
urshoola - lustereczko jest bardzo ładne, prawda? naprawdę spore, aż jestem zaskoczona,że tak duże lusterko Avon wypuścił
jedno lusterko jest normalne, drugie powiększające (na to powiekszające to wolę nie patrzeć ); ciekawa tylko jestem czy ten czarny motyw wytrzyma jakieś ścieranie?
Kalex ja mam jeszcze pytanko do Ciebie w sprawie Torby Tauri z czego właściwie są wykonane rączki i lamówki torebki, bo torebka chyba wydaje się cała być z ala bawełny, czy tylko mnie się tak wydeje

Cytat:
co do atmosfery na forum jest bardzo fajan zada sie pyta kjilka osob stara sie na nie odpowiedziec.jestem tu nowa ale czuje sie jakbym tu wchodzila pare latekpoza tym jak ktos nie chce tu wchodzic to jest jedno proste rozwiazanie,:nie musi TEGO CZYTAC!!!
również jestem zdania, że atmosfera na forum jest bardzo, ale to bardzo sympatyczna

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 07:56   #13575
elffee
Zadomowienie

przepraszam ale musze sie pochwalic! chca mi przedluzyc umowe w pracy jestem na umowie zlecenie i chca mnie zostawic normalnie wariuje ze szczescia

a zeby nie bylo ze nie na temat to chyba kupie ten telefon z avonu bo mi sie starsznie podoba
Stary 2007-06-01, 07:56   #13576
asicka1
Raczkowanie

Witam odpisali mi wreszcie wczoraj na pytanie czy dostane preparaty do skórek i oto odpowiedz : Przewidywany termin dostępności wspomnianych preparatów to 04.06.2007. Jest to termin orientacyjny, który może jeszcze ulec zmianie. Gorąco przepraszamy za niedogodności związane z opóźnieniem w dostawie tego produktu. Normalnie szok jak dziewczyny pisaly ze im przychodzi.... jzu sama nie wiem co mam myslec.
Jesli chodzi o paczuszke to zamowilam dla siebie ten tonik z solutions i wczoraj go wyprobowalam fajny klei sie troche na poczatku przy wklepywaniu ale pozniej w ogole a cialo jest takie napiete - jestem zadowolona. Poza tym nie bralam ni cnowego wzielam jeszcze ten przybornik i szzczerze mowiac bardziej podoba mi sie te n co byl kiedys z niebieska klapka. Nowy zel tropical zing pachnie jak dla mnie super
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 08:08   #13577
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość

Buziaki dla wszystkich Babek

Od początku przygody z wizażem siedze na tym forum i dzieki Avonkom, prawie wszystkie zakupy były udane
Zgadzam sie. Uniknęłam dzieki Wam nieudanych zakupow

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
przepraszam ale musze sie pochwalic! chca mi przedluzyc umowe w pracy jestem na umowie zlecenie i chca mnie zostawic normalnie wariuje ze szczescia

a zeby nie bylo ze nie na temat to chyba kupie ten telefon z avonu bo mi sie starsznie podoba
Gratulacje elfee Mi również podoba sie ten telefon ale juz raz z klapka miałam i poedziekuje.Poza tym mi telefony szybko sie nudza i co chwila mam inny

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 08:10   #13578
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wole telefony z klapka, wtedy nie zapominam ich zablokowac, bo sie same blokuja i sa bardziej "babskie"
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 08:14   #13579
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje elfee Mi również podoba sie ten telefon ale juz raz z klapka miałam i poedziekuje.Poza tym mi telefony szybko sie nudza i co chwila mam inny
Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Ja wole telefony z klapka, wtedy nie zpaominam ich zablokowac, bo sie same blokuja i sa bardziej "babskie"
wlasnie o to chodzi ze ja juz dawno chcialam telefon z klapka bo sie nie rysuje wyswietlacz i nie trzeba blokowac itp. a ten jest taki kobiecy szczegolnie ten bordowy mi sie podoba.

poza tym powaznie sie zastanawiam czy nie zostawic tylko numeru z avonu poniewaz konczy mi sie wlasnie umowa w erze a z avonu jest wiele korzysci

jeszcze to przemysle.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-01, 08:19   #13580
xal
Zakorzenienie

Dziewczyny, odczytałam taką wiadomość:

"Od kampanii 08 masz 3 bezpłatne dostawy do domu.
Twój dzień tygodnia to C."

Mam pytanie o te dostawy, za ile trzeba zamówić, żeby mieć bezpłatną dostawę ?
Ile w 1, 2 i 3?
Dawno nie zamawiałam, tylko kupowałam w sklepie i nie orientuję się już w temacie.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 08:22   #13581
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
wlasnie o to chodzi ze ja juz dawno chcialam telefon z klapka bo sie nie rysuje wyswietlacz i nie trzeba blokowac itp. a ten jest taki kobiecy szczegolnie ten bordowy mi sie podoba.

poza tym powaznie sie zastanawiam czy nie zostawic tylko numeru z avonu poniewaz konczy mi sie wlasnie umowa w erze a z avonu jest wiele korzysci

jeszcze to przemysle.
To fakt wyświetlacz sie nie rysuje i nie trzeba blokowac. Ale mi po paru miesiacach uzytkowania cos klapka sie zaczeła ruszac. Tak jakby sie cos tam poluzowało.Zaznaczam ze miałam telefon raczej dobrej firmy nie jakis badziew.Ja narazie mam w Plusie i umowa konczy mi sie za 1,5 roku. Ale nie zamierzam zmieniac mam za dobre warunki teraz. Tak wiec te strtery na nic mi sie nie przydadza.

Stary 2007-06-01, 08:23   #13582
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Dziewczyny, odczytałam taką wiadomość:

"Od kampanii 08 masz 3 bezpłatne dostawy do domu.
Twój dzień tygodnia to C."

Mam pytanie o te dostawy, za ile trzeba zamówić, żeby mieć bezpłatną dostawę ?
Ile w 1, 2 i 3?
Dawno nie zamawiałam, tylko kupowałam w sklepie i nie orientuję się już w temacie.

I za 150zł a II i III za 50zł

Stary 2007-06-01, 08:40   #13583
Hosenka*
Zakorzenienie

Stwierdziłam że to MyAvon to głupi pomysł - napewno nie wejdę w to i klientkom tez raczej odradze. Po pierwsze: przecież nie do końca życia bedę konsultantką, po 2. z lekka obciach powiedziec komuś że mam tel w Avonie, po 3. Scarlet pisała że konsultantka musi miec w avonie tel i jej bede przysyłac faktury itp - za skomplikowane wiec to bedzie i nie chce miec dodatkowych papierów na głowie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 08:43   #13584
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

z tą escadą to jest chyba tak, ze pachnie jak sunset beach czy jakos tak. :P
dziekuje za fotki lusterka i przybornika.
ostatnio nie mam czasu niestety sie czesto udzielac.
o i niedługo przyjdzie mi paczka z bezplatna pełnia rzes z TPS, bo sie zapisałam na tate tym razem.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 08:46   #13585
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
Cytat:
kiedys pamietam za kazdy brak dawali cos w zamian, jakis szampon, krem czy cokolwiek w ramach przeprosin, ale chyba stwierdzili ze przy takich brakach jakie sa to oni zbankrutuja.

cale szczescie mi przychodzi w miare wszystko
dalej przysyłają coś na przeprosiny trzeba tylko ich pomolestować. Mi kiedyś przez 4 (chyba) kataloi nie przychodził krem do piet 150 ml więc pisałam im ciągle maile, że klientka jest zniecierpliwiona i mówi że już nie bedzie zamawiać skoro ma tak długo czeka - a że jest b.dobrą klientką i z każdego katalogu prawie 80% zamówienia to jej kosmetyki to avon wiele na tym straci (oczywiscie to podkoloryzowane troche ) i przysłali list przeprosinowy i biżuterie. Nie ma co sie z nimi cackać, tylko zalewać mailami.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 08:47   #13586
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze wody psikam na ciałko a nie na ubranie. Ale mnie tez zniecheca ten olejek:/ Ale pachnie bajecznie

Jak widac ilosc moich postów swiadczy o tym ze jestem z wizażankami od niedawna a czuje sie tu wspanialebardzo mi pomogly i zawsze mozna jakis mały off topik zrobic jest milej nie jest sztywnowogole fajne babki tu sa
Cytat:
Zgadzam sie z wami ;-)
Stary 2007-06-01, 09:01   #13587
ilo16na
Zakorzenienie

Mi Island Vibe nie brudzi ubran.Mysle czy nie kupic sobie 2 bo w 10 go juz nie bedzie i jest sezonowy.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 09:07   #13588
sally
Rozeznanie

[quote=majula;4467623]Ciekawi czy te kosmetyczki maja zamek jakby ktos wiedzial to dziekuje bardzo za odpo

Mam ta kosmetyczke, niestety nie maja zamka, zamykaja sie na okragle magnesiki umieszczone na gorze kosmetyczki.Zrobiona jest z plisowanego swiecacego materialu ,cos jak organza.
Stary 2007-06-01, 09:32   #13589
dwi071
Doncia

Torebka cała jest z bawełny, uszy również, Jest bardzo fajna. Przednia kieszonka jest zamykana na zamek i od góry również. Uszy są ładnie splecione.
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 09:38   #13590
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

wczoraj złożyłam zamówienie i czekam na fakturę. mam nadzieję, że wszystko przyjdzie. dziś przyjeżdża do mnie nowy koordynator i podpiszę umowę na siebie. od 8 będę mieć już swoje konto i dzień wysyłkowy B. ciekawe czy długo pociągnę jeszcze w avonie. wakacje to kiepski okres, stracę klientki ze szkoły
asiak55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości