Wszystko o Avonie - Część II - Strona 455 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-01, 15:39   #13621
off-wietrzka
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość

Island Vibe - cudo!!
Mam wodę (psikam na dekold, nadgarstki) i sprey (na włoski i na ubranie)

I chyba sobie zamówię na zapas, albo jeszcze w tym katalogu albo w następnym
balsam też super!! bardzo ładnie pachnie i rozświetla skórę - ma w sobie maciupeńkie błyszczące drobinki (nie są jakoś bardzo widoczne - chyba bardziej w opakowaniu...) co daje bardzo fajny efekt!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 15:44   #13622
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Aha, i jeszcze jedno pytanie w sprawie tej torby Tauri - czy to kółko narysowane na niej nie wygląda tandetnie...?
Ja mam tą torebkę i wszystkie klientki się nią zachwycają. Wygląda bombowo, i wcale to kółko nie jest tandetne ! na prawdę warto kupić, bo idealnie się nadaje szczególnie dla osóbki która preferuje styl sportowy
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 16:01   #13623
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Witaj w klubie
Nom Dostałaś może list od OMS czy tam OKS (widziałam przy jej nazwisku obie nazwy) o zmianie dnia wysyłkowego na A? W ogóle we Fromborku już nie będzie zbierania zamówień To ciekawe jak konsultantki będą je składały
Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Jedna z moich klientek wziela zamowila juz jakis czas temu ta wode Island Vibe, jest zadowolona ale mowi ze brudzi ubranie? Ze trzeba psikac tylko na cialo to ta tlusta czesc zostawia plamy? Normalnie az nie wiedzialam co powiedziec bo nie mam tych perfum, chociaz sam zapach bardzo mi sie podoba, ale jesli brudza to musza byc bardzo niefunkcjonalne...?
Mam Island Vibe i pstrykam na ciuchy, nic brudnego nie zostawia
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Stwierdziłam że to MyAvon to głupi pomysł - napewno nie wejdę w to i klientkom tez raczej odradze. Po pierwsze: przecież nie do końca życia bedę konsultantką, po 2. z lekka obciach powiedziec komuś że mam tel w Avonie, po 3. Scarlet pisała że konsultantka musi miec w avonie tel i jej bede przysyłac faktury itp - za skomplikowane wiec to bedzie i nie chce miec dodatkowych papierów na głowie
Oferta beznadziejna, nam przynosi kłopoty i telefon złom
Nie wyjdzie to u mnie, będę odradzała jak tylko się da i na pewno skutecznie
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 16:10   #13624
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
Ja mam tą torebkę i wszystkie klientki się nią zachwycają. Wygląda bombowo, i wcale to kółko nie jest tandetne ! na prawdę warto kupić, bo idealnie się nadaje szczególnie dla osóbki która preferuje styl sportowy
Dzięki za odpowiedź kolejna pochlebna opinia

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 16:15   #13625
kasia2439
Zakorzenienie

no i już popakowane... ufffff oczywiście jak wzięłam do ręki katalog to od razu posypało się zamówienie dla mnie i mamy :P a także sióstr. Mam katalog parę godzin a już mam zamówienie na lakier do paznokci Mystic, zmywacz do paznokci, zestawy do francuskiego x2, płyn do kąpieli arbuzowy x2, maseczka do włosów, mydło w płynie re charge, perfum ale jeszcze nie wiem jaki zapach z demo, scrub do nóg z demo, krem kofeinowy do stóp, spray ochronny do włosów z netto i ta czarna torebka z netto ZBANKRUTUJE !!!!!!!!!!!!!!!

Oczywiście nie obyło się bez ostrego maila do Avonu w sprawie braku preparatu po raz kolejny i kosmetyczki Arabian Glow. Zobaczymy co wskóram
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 16:17   #13626
Scarlet23
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4472778]

Oferta beznadziejna, nam przynosi kłopoty i telefon złom
Nie wyjdzie to u mnie, będę odradzała jak tylko się da i na pewno skutecznie [/quote]
Bede robić dokłądnie tak samo ewentualnie telefon moge sprzedać jakby ktoś chciał a karty będe odradzać bo mi się nie opłaca płacic 30zł co miesic na dołądowanie (no ewentualnie co 2 zeby numeru nie skasowali ) bo mam telefon na abonament w erze ,jeszcze do tego musiałbym simloka sciągać i na przykład niewyobrazam sobie jak ktos wyjedzie na wakacje i bedzie chciał doładować telefon?oki można niby przez internet ale jak ktos nie będzie miał dostępu ?ile z tym kłopotu że np nie można kupić karty normalnie w kiosku tylko trzeba szukac konsultantki lub kafejki internetowejwięcej z tym kłopotów a skupili by się na tym zeby zdjęcia w katalogu dawać bardziej realistyczne lub np zajęli się brakami a nie telefonami.
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 16:37   #13627
basiuniaaa1990
Raczkowanie

GG do basiuniaaa1990

a ja mam pytanie dotyczące tej księgi piękna - co w niej właściwie jest? macie już ją? przepraszam jeśli już o tym pisałyscie ale widocznie nie doczytałam
Stary 2007-06-01, 16:40   #13628
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

nie wiem dlacz4ego jestescie tak negatywnie nastawione na ten telefon z avonu. ja tam jestem zachwycona. nie przesadzajcie ze ktos niby wyjedzie i dostepy do netu nie bedzie mial, wszedzie jeste internet, chyba ze ktos na wakacje jedzie na biegun polnocny albo na sahare czy do dzungli. troche przesadzacie
Stary 2007-06-01, 16:52   #13629
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
nie wiem dlacz4ego jestescie tak negatywnie nastawione na ten telefon z avonu. ja tam jestem zachwycona. nie przesadzajcie ze ktos niby wyjedzie i dostepy do netu nie bedzie mial, wszedzie jeste internet, chyba ze ktos na wakacje jedzie na biegun polnocny albo na sahare czy do dzungli. troche przesadzacie
No ja na przykład jeżdze w takie miejsca gdzie netu nie ma i musiałabym dojechac kilkanaście km żeby znaleźć kafejke i mi by się to nieopłacało proste nie kazdy jeżdzi do kurortów turystycznych mogłabym zadzwonic do konsultantki za każdym razem jak bym chciała dołądować konto ale to też koszty i dlatego jestem negatywnie nastawiona pozatym jeszcze ma być jakieś spotkanie konsultantek szkoleniowe więc może się wybiore i posłucham ale ogólnie pomysł mi się nie podoba
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 17:13   #13630
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Witam w dniu dziecka! w koncu w jakims sensie zawsze sie nim jest....

Klientka zamowila maseczke z Planet Spa i tak mysle ze i ja sobie cos zamowie bo strasznie podoba mi sie to lusterko Z Planet Spa mialam tylko krem do ciała z oliwka i pare produktow z seri ryz i sake ( ale tu akurat ten zapach jest dla mnie troche za mocny, chociaz ma cos w sobie). Co byscie mi polecily?
Ja ogólnie kocham śródziemnomorski krem do ciała z oliwką, oraz serię z minerałami z Morza Martwego (krem do stóp i do rąk). Genialnie nawilża, zapach może nie jest najcudniejszy ale najważniejsze jest działanie !
Stary 2007-06-01, 18:11   #13631
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

wczoraj złożyłam zamówiene i wciąż jeszcze nie mam podglądu fakturyodbiór jest na 04.06. Czy powodem może być zaległa płatność??Kurcze-dopiero w poniedziałek uda mi sie zapłacićno cóż najwyżej dostanę paczkę później

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
No pewnie w Warszawie są, ale w COKu wrocławskim nie :/ Szkoda, bo potrzebowałam do dzisiaj, a byłam w COKu w poniedziałek i powiedzieli, że w czwartek będą. Kłamczuchy
Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
w kampani 10 bedzie kosmetyczka do wyboru z dwoma dowolnymi miniaturkami za 29,90 - polecam serie 30+
Witam Wrocławianki
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-01, 18:22   #13632
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
wczoraj złożyłam zamówiene i wciąż jeszcze nie mam podglądu fakturyodbiór jest na 04.06. Czy powodem może być zaległa płatność??Kurcze-dopiero w poniedziałek uda mi sie zapłacićno cóż najwyżej dostanę paczkę później
na pewno nie wstrzymają ci paczki, spokojnie
może zadzwoń do nich i zapytaj się...

Stary 2007-06-01, 18:31   #13633
agusiia69
Zakorzenienie

A ja dziś dostałam papierkowy katalog 08 i złocistą szminkę CT kolorek Fall Peach Jest jasna i faktycznie połyskuje Podoba mi się
Stary 2007-06-01, 18:37   #13634
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
A ja dziś dostałam papierkowy katalog 08 i złocistą szminkę CT kolorek Fall Peach Jest jasna i faktycznie połyskuje Podoba mi się
może masz możliwość wstawić fotke ?
Stary 2007-06-01, 18:40   #13635
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
Po 1. beznadziejna oferta, nie opłaca się
Po 2. telefon - złom, wstyd za taką cenę go sprzedawać, ja bym za niego nawet 100zł nie wzięła
Po 3. jest to dla nas obciązenie
Po 4. (cytuję mail od dziewczyny z innego forum)

Cytat:
W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że "wystąpienie" oznacza
rezygnacje z usług myAvon.
Opłaty:
- uchylenie się od zapłaty w przypadku wystąpienia 25zł to rezygnacja z
sieci wraz z nieuregulowanymi zaległościami,
- MNP za zdarzenie 50zł to rezygnacja z sieci i przeniesienie numeru do
innego operatora,
- wymiana karty sim w przypadku wystąpienia 50zł to opłata za kartę sim m
przypadku rezygnacji.
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 18:46   #13636
margo80
Zakorzenienie

dziewczyny, oświećcie mnie - czy w k06 można było zamówić próbki tego laseru na pajączki czy dopiero w k07? bo chciałam zamówić, żeby klientki mogły wypróbować zanim ten specyfik pojawi się w katalogu, ale w natłoku katalogów się pogubiłam... czy to możliwe, żeby dali próbki dopiero w k07 czy to ja ślepa jestem i przegapiłam w 06??

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 19:10   #13637
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
dziewczyny, oświećcie mnie - czy w k06 można było zamówić próbki tego laseru na pajączki czy dopiero w k07? bo chciałam zamówić, żeby klientki mogły wypróbować zanim ten specyfik pojawi się w katalogu, ale w natłoku katalogów się pogubiłam... czy to możliwe, żeby dali próbki dopiero w k07 czy to ja ślepa jestem i przegapiłam w 06??
teraz mamy katalog 07 i teraz zamawialam. wczesneij w katalogu byly perfumy true glow i kremy rozswietlajace. chyba tak, chcoiaz tez sie gubie w tym powoli. w tym natloku tych wszystkich katalogow to powoli nie wiem ktory katalog jest aktualny
Stary 2007-06-01, 19:15   #13638
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Eee .... jak Pacific Paradise ?
Akurat wykanaczam butelke tej Escady,ale Island Vibe nie przypominal mi tego zapachu,ale zaznaczam ze znam go tylko z katalogu ze strony zapachowej....

Naprawde 'na zywo' pachnie jak Escada ?
Choc w sumie juz mam dosc owocowych zapachow
w sumie te sezonowe escady pachną wszystkie podobnie - cytruskami i tutaj też jakies mago itp się czuje

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
dzięki za zdjęcia Kalex

lustereczko jest śliczne już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie mi paczucha

...ale kusicie tą Island Vibe, chyba jak ulegne to skusze się na spray

Urshoola Tobie również dziękuje za fotki lusterka

Kalex ja mam jeszcze pytanko do Ciebie w sprawie Torby Tauri z czego właściwie są wykonane rączki i lamówki torebki, bo torebka chyba wydaje się cała być z ala bawełny, czy tylko mnie się tak wydeje

również jestem zdania, że atmosfera na forum jest bardzo, ale to bardzo sympatyczna
Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
Torebka cała jest z bawełny, uszy również, Jest bardzo fajna. Przednia kieszonka jest zamykana na zamek i od góry również. Uszy są ładnie splecione.
Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was używała bądź ma...podkład o konsystencji musu w odcieniu Golden Caramel?
Bo w netto 08 on jest i nie wiem czy jest bardzo ciemny?
Bo w tych katalogach różnie to bywa!
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja mam, ale kolorek Almond i jest dla mnie w sam raz i myślę że Golden Caramel jest dosyć ciemny... zależy kto ma jaką karnację...
Golden Caramel jest ciemny trzeba już być opalonym,żeby móc go używac
Cytat:

no i wyręczyłyście mnie z opiniami o torebce tauri, ale zgadzam się z nimi jak najbardziej
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 19:25   #13639
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie chodziło mi o to, ze panuje tu niemiła atmosfera, tylko, ze czasami są 2,3 strony tak naprawdę o niczym ;]

Dzisiaj dostałam szampon + odżywkę wygładzajacą, maseczkę do włosów suchych, balsam do opalania z beta karotenem i krem do szybkiego pedikiuru. Potem mogę podzielić się wrażeniami.
poprosze o relacje na temat tego kremu do pedikiuru bo lubie serie FW
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Moim zdaniem nie wsytrzymaja moja kolezanka kiedys miala 1 nie zalacona i zamowila druga i przyslali
majula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-01, 19:28   #13640
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

podpisałąm nową umowę. jestem w okręku 443. jest tu ktoś z tego okręgu? będę miała dzień wysyłkowy B. mój koordynator to znów facet. nie podoba mi się, ale nie musi myslałam, że będzie też bardziej ściemniał o kosmetykach ale widocznie spieszył się. powiedział mi że logo, próbki i katalogi sie nie wliczają do kwoty ale nie chce mi się w to wierzyć. zawsze się wliczało.
asiak55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 19:32   #13641
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

Cytat:
Napisane przez asiak55 Pokaż wiadomość
podpisałąm nową umowę. jestem w okręku 443. jest tu ktoś z tego okręgu? będę miała dzień wysyłkowy B. mój koordynator to znów facet. nie podoba mi się, ale nie musi myslałam, że będzie też bardziej ściemniał o kosmetykach ale widocznie spieszył się. powiedział mi że logo, próbki i katalogi sie nie wliczają do kwoty ale nie chce mi się w to wierzyć. zawsze się wliczało.
ten facet chyba kłąmał żebym z katalogu miała 150 a nie kombinowała z innymi , bo na stronie wyraźnie pisze:
Do podstawy opustu wliczana jest wartość produktów po cenach katalogowych.
Produkty budujące podstawę opustu:

* produkty kosmetyczne i niekosmetyczne z oferty katalogowej
* artykuły pomocne w sprzedaży, np. katalogi, próbki, zestawy próbek dla nowych Konsultantek, zestawy próbek dla członków Klubu Róży, książki zamówień, torebki do pakowania
* produkty z logo
* produkty zamówione w bieżącym zamówieniu i niedostarczone z powodu braków w magazynie
asiak55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 19:39   #13642
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Dziękuje Kalex, dwi071 i martusiawilczek za opinie Torebki TAURI
strasznie kusicie nią, dlatego muszę koniecznie nad nią na nowo pomyśleć

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 19:43   #13643
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
Dziękuje Kalex, dwi071 i martusiawilczek za opinie Torebki TAURI
strasznie kusicie nią, dlatego muszę koniecznie nad nią na nowo pomyśleć
właśnie ja też wygląda na dobrze wykonaną, chyba ładnie się prezentuje...

i ponawiam pytanie - czy do niej zmieści się format zeszytu A4?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-01, 19:51   #13644
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
właśnie ja też wygląda na dobrze wykonaną, chyba ładnie się prezentuje...

i ponawiam pytanie - czy do niej zmieści się format zeszytu A4?
zmieści się chociaż ja przy pakowaniu teczek A4 musiałam mocno je "wciskać" żeby zapiąć suwak
ale jest bombowa i nawet nie taka droga
Stary 2007-06-01, 20:08   #13645
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Dziewczyny poratujcie!

Widze fakturę i co tam jest?!!! Od góry ja czytam to dużo w brakach, a jak idę na dół to widzę te same rzeczy jeszcze raz tylko że są! A zamawiałam raz!
Jest np tak: zestaw startowy retroactive - brak a na dole ten zestaw rozłożony na części, tzn krem 09 14 z czymś i drugi też i kosmetyczka za 0.50. Albo zestaw fuul speed - brak a na dole ten zestaw rozłożony na : woda po 37 i Zel po14 Ale nie tylko takie zestawy są podwójnie przedstawione na fakturze ale też inne rzeczy: np balsam czereśniowy - brak a pod spodem jeszcze raz on widnieje na fakturze po 8 z czymś. Co się dzieje? Jak to wytłumaczyć? Dodam że tak gdzie pisze że coś jest w brakach to nie pisze nic o tym że brak w magazynie.

aha - nutka, dzięki za wstępną opinnie na temat balsamu do opalania
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 20:14   #13646
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Ja mam jeszcze pytanko, bo okazało się, że moja koleżanka chce zamówić stylowy zestaw z katalogu 7...przedwczoraj otrzymałam paczkę w I terminie, ale nie zdążę zapłacić fakturki, bo niestety ale część dziewczyn płaci troszkę później. I tutaj mam pytanie, czy jak złożę zamówienie na drugi termin czy normalnie przyślą mi paczuszkę ? Bo termin płatności mam do 13 (i wtedy też zapłacę), a paczkę otrzymuję 14. Ale muszę złożyć zamówienie na drugi termin 11 proszę o pomoc !
Stary 2007-06-01, 20:25   #13647
taka jedna
Zakorzenienie

Mam już wystawioną fakturę i w brakach nadal preparat do skórek(dobrze, że to tylko dla mnie) i torebka Irlande cały czas i kolczyki Sable.
Alternatywny żel z peptydami pod pod oczy z Solution i perfumy Treselle
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 20:25   #13648
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Kochane koleżanka zaproponowała mi abym została konsultantką ale ja się wacham... Czy aby na pewno nic nie stracę na tym? Czy opłaca się byc konsultantką w AVONIE? Bardzo proszę o odpowiedź i jakieś rady. Będe naprawdę wdzięczna...
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 20:27   #13649
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość
Czy ktos sie orientuje czy lakier do paznokci Venus to jest taki złoty jasny? Bo takiego koloru szukam.
Venus jest bardziej beżowo-złoty, natomiast Pale Gold jest wg mnie jasny złoty, ale może jeszcze się ktoś wypowie
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 20:31   #13650
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam jeszcze pytanko, bo okazało się, że moja koleżanka chce zamówić stylowy zestaw z katalogu 7...przedwczoraj otrzymałam paczkę w I terminie, ale nie zdążę zapłacić fakturki, bo niestety ale część dziewczyn płaci troszkę później. I tutaj mam pytanie, czy jak złożę zamówienie na drugi termin czy normalnie przyślą mi paczuszkę ? Bo termin płatności mam do 13 (i wtedy też zapłacę), a paczkę otrzymuję 14. Ale muszę złożyć zamówienie na drugi termin 11 proszę o pomoc !
skoro termin platnosci masz do 13 a chcesz skladac 11 to nie ma problemu bys nie mogla zlozyc zamowienia. mi zawsze jeden rachunek "goni" w sensie ze nigdy nie mam zaplaconych na biezaco. nic sie nie boj tylko skladaj

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości