|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#13741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
właśnie wyszłam z wanny. tropical zing jest boski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13742 |
Zakorzenienie
|
dziś przyszło moje zamówienie
![]() kosmetyczka za 9,90 jest bardzo fajna i pojemna ![]() ![]() ![]() dostałam krem na noc przeciw zmarszczkom za 50gr "gratis" z programu witaj ![]() balsam do ciała miód i cytryna miodzio ![]() ![]() ![]() ![]() z oferty demo pur blanka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13743 |
Zakorzenienie
|
co do weydatkow na avon przewaznie to 40 -50 zl
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#13745 |
Rozeznanie
|
Nie używałam tej maseczki do włosów suchych, ale stale używam maseczkę do włosów farbowanych i bardzo ją sobie chwalę
![]() ![]() ![]()
#13746 | |
Doncia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13747 |
Raczkowanie
|
Ja postepuje dokladnie jak Milagros z ta analiza produktow do zamowienia, i powiem szczerze,ze sporo potrafie wyeliminowac z moich zachcianek.. Ale jak zaczynam wypelniac formularz, to te wszystkie 'niepotrzebne' rzeczy to mnie w mgnieniu oka powracaja, i jazda.. zamawiam wszystko to co wczesniej wyeliminowalam, i tym sposobem, rzadko schodze ponizej 70 zeta..najwiecej? 210zl.. Tylko na siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13748 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#13749 |
Zakorzenienie
|
#13750 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a ja chyba trochę zraziłam się do Avonu..
po tym jak uczuliła mnie paletka cieni w kremie Color Trend jakoś boję się używać innych, nieznanych mi produktów tej firmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie namówiłyście po dobrych opiniach na wkładke żelowa do butów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#13752 |
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny, wczoraj widziałam się z Siostrą, mam już moje "skromniutkie"
![]() ![]() po kolei: 1. Stylowy zestaw: a) kosmetyczka - jak już dziewczyny mówiły - fajna, czarna, z pcv, więc nie będzie się brudzić, "piórnikowata", podoba mi się ![]() b) błyszczyk metaliczny pink shine - bardzo ładny kolorek, w opakowaniu nieco ostry, na ustach wygląda łądnie i naturalnie (ale fakt, odcień na ustach jest zbliżony do mojego naturalnego odcienia ust), ślicznie sie mieni; c) tusz wydłużający - ładny, naturalny efekt, bez przesady - w sam raz. wydłuża, nadaje wizualnej gędtości. jak nałożyłam 2 warstwę to był trochę za "mokry" i nie wyglądał zbyt efektownie, ale zawsze tak jest ze świeżym tuszem. po przeczesaniu starą "czystą" (wymytą) szczoteczką efekt bdb. minusik - jakoś tak dziwnie śmierdzi, na szczęście wraz z wyschnięciem na rzęsach zapach znika. 2) podkład w płynie - almond - nic się nie zmienił. całkiem ok ![]() 3) puder sypki - natural porcelain. do tej pory używałam pudru z Yves Rocher, no ale się skusiłam i nie żałuję. bałam się, że będzie za jasny, ale w sumie to jest w sam raz, ten ton ciemniejszy byłby zdecydowanie za ciemny dla mnie. niesamowicie miękki puszek do pudru ![]() ![]() 4) supertrwała szminka PW, kolor forever my honey po zakupie koloru stay pink zrobiłam dokładny opis moich testów z tą szminką, więc teraz skupię się tylko na kolorze - CUDNY! ![]() 5) krem do twarzy + sztyft spf 20+35 krem wydajny (wzięłam za dużo - kropka wielkości paznokcia kciuka) i wystarczyło na twarz, szyję, dekold i kawałek ramienia ![]() sztyft jest twardy, nie wiem za bardzo na jakie miejsca go stosować (u mnie wszstkie są wrażliwe ![]() 6) kolorowe mleczko ochronne spf 40 fajnie się wchłania, pachnie bardzo delikatnie, a o ochronie to wam opowiem po wakacjach ![]() 7) oczyszczający tonik CT - wiedziałam, że jest "żrący", potrzebuję czegoś takiego na lato, ale chyba będę używać tylko na strefę "T", boję się o moje policzki - naprawdę jest ostry ![]() 8) scrub do twarzy solutions (ten nowy) rewelacja - miałam już dość tego mrożącego z CT, zaczął mnie wkurzać, ten nowy ma dość duże drobinki, tak fajnie masują, skóra "po" jest oczyszczona, lekko napięta, gładka. ak dla mnei bardzo udany zakup 9) balsam do ust z awokado - wkurza mnie zapach, kojarzy mi sie z płynem do naczyń i mudlinami 10)wygładzająco-peelingujący żel pod prysznic sss - boski! bałam się że będzie taki sam jak ten dwufazowy, który już mam, ale nie - peeling bardzo drobniutki, pachnie bardzo delikatnie, skóra też taka ładnie napięta po nim, ale nie ściągnięta, bardzo fajny do codziennego użytku ![]() 11) płatki peelingujące do stóp - mam strasznie zrogowaciały naskórek na stopach (to od noszenia glanów) zobaczymy, czy pomoże ;> powiedzcie tylko - jak często się ich używa??? bo nie wyczytałam nigdzie ![]() po pierwszym użyciu skóra była bardzo gładka, ale mojej skorupy na piętach nie ruszył ![]() ![]() 12) maseczki do włosów AT - nic się nie zmieniły, no, może są trochę gęstsze. fajne, jak zawsze ![]() (w sumie to wszystki za jedyne 180zł ![]() to tyle - jak chcecie jakieś fotki to piszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13753 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez zawsze robie liste i staram sie ograniczac i wykreslac co sie da, ale ze sporo zarabiam to nie mam jakis specjalnych ograniczen. Wiec zawsze cos mi sie spodoba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13754 |
Zakorzenienie
|
Moje kolezanka konsultantka zaoferowala sie ze w wakacje bedzie do mnie przychodzic- nie chce stracic zamowien - bo bym poszla do biura Avonu
![]() A ile kosmetykow z waszych jest z Avonu?Ja sie przerazilam bo jakies 90 % ![]() 1Rano krem rozswietlajacy(ta stara wersja) 2Jak jest upalnie to nakladalam z probki krem koloryzujacy Avon ten z spf 20-pelna wersja leci do mnie z allegro ![]() 3 4 tusz z Avonu-poprzednio "pelnia rzes" uzywalam 7 m-cy ![]() ![]() Obecnie "Ekstremalna grubosc" na razie jestem zachwycona na usta balsam brzoskwinia i mleczko migdalowowe z NAturals- mam go od paru dni i tez mnie zachwycil 5Do wlosow mgielka exotic- swietna dla kreconych wlosow jak moje( w nastepnym czyli k8 z oferty biore kolejna na zapas- zeby miec w zimie nawet ![]() 6 i szampon kasztan i szałwia- o dziwo mneij wlosy mi sie po nim przetluszczaja- moze dzieki szałwi i ladnie blyszcza a myslalam ze bedzie g..... ze 4.90 ![]() Czyli 3/4 kosmetykow u mnie to Avon. Pewnikiem z ktorym sie napewno nie rozstane bedzie krem rozswietlajacy na dzien i mgielka exotic do wlosow.
![]() |
#13755 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie z kolei jest tak, że jak dostaje w swoje łapska nowy katalog to zaraz zaznaczam co mi będzie potrzebne! Przeważnie na kilkanscie dni przed złożeniem zamówienia "potrzebuje' autentycznie wszystkiego! ![]() A w dzień składania zamówienia znowu przeglądam katalog i okazuje się że biorę jedną/ dwie rzeczy ![]() Teraz też przeglądam i zastanawiam się jak w realu wygląda torba Tauri- taka niebieska Ktoś ją widział/ma?
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#13756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#13757 |
Zadomowienie
|
a ja mam pytanko następujące: jeśli są takie promocje, jak np. ta ze stylowym zestawem za 9,90 przy zakupie produktów...itd, to czy jeśli nie przyjdzie mi ten zestaw, to w następnym zamówieniu go doślą? Bo nic nie mam na fakturze napisane, że brak i doślą jak to zazwyczaj piszą przy brakach kosmetyków.
#13758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#13759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13761 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak, na fakturze tylko tej internetowej ( w strefie konsultantki) mam napisane właśnie 0,00zł, jednakże na fakturze tej co w paczce przyszła, nie ma ani słowa o tym zestawie ani w zestawieniu produktów, ani w informacjach dodatkowych i w związku z tym nie bardzo rozumiem o co chodzi:/ tak w ogóle to nie dodałam, że on też się w paczce nie pojawił ![]()
![]() |
#13762 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmmm najlepiej byłoby jakbyś zadzwoniła na infolinie ! dziwne, że na fakturze internetowej był on zaznaczony, a na papierkowej już nie. Powinni Ci dosłać, tylko walcz o to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13764 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13765 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o ile dobrze kojarzę to w edytorze zamówień (tam gdzie sie kody wpisuje) było w rubryce "cena" : 0,00zł ale przy nazwie produktu było 9,90zł.
![]() |
#13766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym poprosiła foteczkę szminki trwałej ![]() ![]()
![]() |
#13767 |
Wtajemniczenie
|
Widział ktoś na żywo plażową torbę lub ją ma osobiście?
![]() ![]() Pozdrawiam i z góry dzięki.
#13768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpisz w wyszukiwarke na watku"torba plazowa" Tutaj na allegro realna fotka ale nie wyrazna http://www.allegro.pl/item199491656_...wa_nowosc.html
![]() ![]() |
![]() |
#13769 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() Większa częsc kosmetykow mam z Avonu jestem bardzo zadowolona z tej marki ![]() Super są szampony do włosów ADVANCE TECHNIQUES i wszystkie produkty do włosów np. serum na zniszczone końcówki, spray nabłyszczający itp.. Sa bardzo wydajne i naprawde świetne. Ja mam strasznie suche włosy więc stosuje ODBUDOWUJąCą MASECZKE DO WłOSóW BARDZO SUCHYCH I ZNISZCZONYCH. jEST NAPRAWDE SWIETNA !!! polecam !!! A zkosmetyków sa bardzo dobre PEREłKI BRąZUJąCE, CIENIE DO POWIEK COLORTREND jak dla Mnie sa super ![]() ![]() Polecam kosmetyki marki Avon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13770 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Scarlet dobrze cie rozumiem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Amaretta Czas edycji: 2007-06-03 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.