Wszystko o Avonie - Część II - Strona 459 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-02, 21:52   #13741
margo80
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

właśnie wyszłam z wanny. tropical zing jest boski myślałam, że nie dorówna mojemu ulubionemu summer splash, ale go przebił

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 21:59   #13742
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

dziś przyszło moje zamówienie
kosmetyczka za 9,90 jest bardzo fajna i pojemna błyszczyk fajowy i 4 tusz do rzęs czarny mam już
dostałam krem na noc przeciw zmarszczkom za 50gr "gratis" z programu witaj
balsam do ciała miód i cytryna miodzio ślicznie pachnie i nawilża, no i oczywiście 2 karty myavon nie wiem po co mi zupełnie wzięłam jeszcze krem do twarzy aloes&awokado i zielona herbata&graifrut już używałam i sa bardzo przyjemne, ciekawe jak na dłuższa metę
z oferty demo pur blanka ahhh jak ja lubię ten zapach na koniec poczwórne cienie na ktore chyba najbardziej czekałam
Stary 2007-06-02, 22:07   #13743
agnes188
Zakorzenienie

co do weydatkow na avon przewaznie to 40 -50 zlczasami 20 a teraz ponad 80
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 22:37   #13744
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość
Ja sobie kupilam ten Chocolate delux czy jak mu tam i jest taki ciemny braz jak w katalogu na tej plamce kolo numeru katalogowego produktu. Natomiast na paznokciach u modelki jest na bank inny kolor. Bo ja chcialam wlasnie taki.
Tak jak mysłam cały avon czy oni nie potrafią zdjęć robić czy są daltonistami?Ehhh.Dzięki Amaretta
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 22:39   #13745
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
ja maseczki dopiero uzyje jutrojak umyje wloskia co o niej sadzicie
Nie używałam tej maseczki do włosów suchych, ale stale używam maseczkę do włosów farbowanych i bardzo ją sobie chwalę Straszliwie mi się plączą końcówki a odżywki z reguły powodują mi przetłuszczanie włosów u nasady. Efektem są włosy suchotłuste Moim zdaniem maseczka nie natłuszcza, ale nawilża włosy. Zapach ma fajny, stosowanie nie jest uciążliwe, bo przeważnie myję włosy podczas kąpieli. Dzięki temu mam pretekst, żeby dłużej siedzieć w wannie, uwielbiam długie moczenie i chlapanie
Stary 2007-06-03, 07:17   #13746
dwi071
Doncia

Cytat:
Elffe i Milagrosx wszystkiego najlepszego:r oza: .

Ja ostatnio poszalalam i zamówiam sobie kosmetyków za 270 zl (po rabacie) i teraz siedze w pracy na nocce zeby mnie moj TZ . Ale co tam.
Ja juz jestem uzalezniona od Avonu. Jak dostane kolorowy papierowy katalog w swoje apki to juz po mnie. Z tego co tu czytam to na szczescie nie jestem w tym osamotniona
Mi bardzo żadko udaje sie zejść poniżej 100 z zamówieniem, za ogól wachaja sie w okolicy 130 zl, ale często jakjest dobry katalogo jak np. 7 czy 8 mam swoje potrzeby w granicach 200 zl
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 08:47   #13747
Wioletta28
Raczkowanie

GG do Wioletta28

Ja postepuje dokladnie jak Milagros z ta analiza produktow do zamowienia, i powiem szczerze,ze sporo potrafie wyeliminowac z moich zachcianek.. Ale jak zaczynam wypelniac formularz, to te wszystkie 'niepotrzebne' rzeczy to mnie w mgnieniu oka powracaja, i jazda.. zamawiam wszystko to co wczesniej wyeliminowalam, i tym sposobem, rzadko schodze ponizej 70 zeta..najwiecej? 210zl.. Tylko na siebie
Wioletta28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-03, 08:55   #13748
Elwinga
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Niestety ja ze skanu też nie widzę napisów
Ale patrząc na papierkowy katalog 08 i porównując obrazki to wydaje mi sie że to jest krem do ciała i żel kąpielowy ;-) w sumie pasowało by ale na 100% nie jestem pewna..
Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
w serii oliwkowej za 30,90 jest : Krem do ciała z oliwką i Nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką

seria z biała herbatą za 29,90 : Żel myjący do twarzy z białą herbatą i maseczka oraz opaska na włosy

seria Sake i ryż za 24,90: regenerujący żel pod prysznic z peelingiem i rozświetlający balsam do ciała
Stary 2007-06-03, 09:27   #13749
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elwinga Pokaż wiadomość
Patusi dziękuję za odpowiedź, a Agusi za dobre chęci.
Proszę
Stary 2007-06-03, 10:05   #13750
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

a ja chyba trochę zraziłam się do Avonu..
po tym jak uczuliła mnie paletka cieni w kremie Color Trend jakoś boję się używać innych, nieznanych mi produktów tej firmy
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 10:07   #13751
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
a ja chyba trochę zraziłam się do Avonu..
po tym jak uczuliła mnie paletka cieni w kremie Color Trend jakoś boję się używać innych, nieznanych mi produktów tej firmy
czasami niewiadomo,co nas uczuli

A mnie namówiłyście po dobrych opiniach na wkładke żelowa do butów Wszytskie buty na obcasie w upał mnie parzą, miejmy najdzieje,że przestaną
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 11:02   #13752
silesianna
Zakorzenienie

dobra dziewczyny, wczoraj widziałam się z Siostrą, mam już moje "skromniutkie" zamówienie, czas na wrażenia

po kolei:

1. Stylowy zestaw:
a) kosmetyczka - jak już dziewczyny mówiły - fajna, czarna, z pcv, więc nie będzie się brudzić, "piórnikowata", podoba mi się
b) błyszczyk metaliczny pink shine - bardzo ładny kolorek, w opakowaniu nieco ostry, na ustach wygląda łądnie i naturalnie (ale fakt, odcień na ustach jest zbliżony do mojego naturalnego odcienia ust), ślicznie sie mieni;
c) tusz wydłużający - ładny, naturalny efekt, bez przesady - w sam raz. wydłuża, nadaje wizualnej gędtości.
jak nałożyłam 2 warstwę to był trochę za "mokry" i nie wyglądał zbyt efektownie, ale zawsze tak jest ze świeżym tuszem. po przeczesaniu starą "czystą" (wymytą) szczoteczką efekt bdb. minusik - jakoś tak dziwnie śmierdzi, na szczęście wraz z wyschnięciem na rzęsach zapach znika.

2) podkład w płynie - almond - nic się nie zmienił. całkiem ok

3) puder sypki - natural porcelain.
do tej pory używałam pudru z Yves Rocher, no ale się skusiłam i nie żałuję. bałam się, że będzie za jasny, ale w sumie to jest w sam raz, ten ton ciemniejszy byłby zdecydowanie za ciemny dla mnie. niesamowicie miękki puszek do pudru ładnie matowi, zobaczymy, na jak długo

4) supertrwała szminka PW, kolor forever my honey
po zakupie koloru stay pink zrobiłam dokładny opis moich testów z tą szminką, więc teraz skupię się tylko na kolorze - CUDNY! w opakowaniu beżowo - złoty, na ustach przejął nieco naturalnego różu moich ust i zrobił się śliczny odcień w tonacji mniej więcej błyszczyka marvelous metal (w opakowaniu). super

5) krem do twarzy + sztyft spf 20+35
krem wydajny (wzięłam za dużo - kropka wielkości paznokcia kciuka) i wystarczyło na twarz, szyję, dekold i kawałek ramienia szybko się wchłania, pachnie delikatnie.
sztyft jest twardy, nie wiem za bardzo na jakie miejsca go stosować (u mnie wszstkie są wrażliwe ) więc maznęłam sobie usta - nie ma smaku, nie ma drażniącego zapachu, nie zostawił żanych "kluchów" na ustach. fajny

6) kolorowe mleczko ochronne spf 40
fajnie się wchłania, pachnie bardzo delikatnie, a o ochronie to wam opowiem po wakacjach

7) oczyszczający tonik CT - wiedziałam, że jest "żrący", potrzebuję czegoś takiego na lato, ale chyba będę używać tylko na strefę "T", boję się o moje policzki - naprawdę jest ostry

8) scrub do twarzy solutions (ten nowy) rewelacja - miałam już dość tego mrożącego z CT, zaczął mnie wkurzać, ten nowy ma dość duże drobinki, tak fajnie masują, skóra "po" jest oczyszczona, lekko napięta, gładka. ak dla mnei bardzo udany zakup

9) balsam do ust z awokado - wkurza mnie zapach, kojarzy mi sie z płynem do naczyń i mudlinami

10)wygładzająco-peelingujący żel pod prysznic sss - boski! bałam się że będzie taki sam jak ten dwufazowy, który już mam, ale nie - peeling bardzo drobniutki, pachnie bardzo delikatnie, skóra też taka ładnie napięta po nim, ale nie ściągnięta, bardzo fajny do codziennego użytku

11) płatki peelingujące do stóp - mam strasznie zrogowaciały naskórek na stopach (to od noszenia glanów) zobaczymy, czy pomoże ;>

powiedzcie tylko - jak często się ich używa??? bo nie wyczytałam nigdzie

po pierwszym użyciu skóra była bardzo gładka, ale mojej skorupy na piętach nie ruszył ale wiem - przede wszystkim tarka, płatki samw nic nie zrobią

12) maseczki do włosów AT - nic się nie zmieniły, no, może są trochę gęstsze. fajne, jak zawsze

(w sumie to wszystki za jedyne 180zł )

to tyle - jak chcecie jakieś fotki to piszcie
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 11:42   #13753
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Tak jak mysłam cały avon czy oni nie potrafią zdjęć robić czy są daltonistami?Ehhh.Dzięki Amaretta
A czy ja dobrze kojarze ze ty masz ten lakier Mistic. Bo ja to bardzo ciekawa jestem czy on jest podobny do tego co ma modelka na paznokciach??

Ja tez zawsze robie liste i staram sie ograniczac i wykreslac co sie da, ale ze sporo zarabiam to nie mam jakis specjalnych ograniczen. Wiec zawsze cos mi sie spodoba
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 11:58   #13754
ilo16na
Zakorzenienie

Moje kolezanka konsultantka zaoferowala sie ze w wakacje bedzie do mnie przychodzic- nie chce stracic zamowien - bo bym poszla do biura Avonu
A ile kosmetykow z waszych jest z Avonu?Ja sie przerazilam bo jakies 90 % . Bez jakich Avonowych nie wyjdziecie z domu?Moja lista.

1Rano krem rozswietlajacy(ta stara wersja)
2Jak jest upalnie to nakladalam z probki krem koloryzujacy Avon ten z spf 20-pelna wersja leci do mnie z allegro-kupilam polowe za polowe taniej- bo polowa to i tak 35 ml a ja bede go uzywac tylko w lecie
3
4 tusz z Avonu-poprzednio "pelnia rzes" uzywalam 7 m-cy juz wywalilam bo mnie oczy piekly po nim ostatnio-pewnie go za duzo juz mialam
Obecnie "Ekstremalna grubosc" na razie jestem zachwycona
na usta balsam brzoskwinia i mleczko migdalowowe z NAturals- mam go od paru dni i tez mnie zachwycil
5Do wlosow mgielka exotic- swietna dla kreconych wlosow jak moje( w nastepnym czyli k8 z oferty biore kolejna na zapas- zeby miec w zimie nawet _
6 i szampon kasztan i szałwia- o dziwo mneij wlosy mi sie po nim przetluszczaja- moze dzieki szałwi i ladnie blyszcza a myslalam ze bedzie g..... ze 4.90 a jest fajny i ladnie po nim blyszcza.

Czyli 3/4 kosmetykow u mnie to Avon.
Pewnikiem z ktorym sie napewno nie rozstane bedzie krem rozswietlajacy na dzien i mgielka exotic do wlosow.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 12:07   #13755
paulinka3110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Ja też umiem powiedzieć sobie "Nie" . Najpierw szybko przeglądam katalog i spisuje wszystko co mie się podoba, następnie analizuje:
1. co mi jest najbardziej potrzebne
- co się kończy
- czego jeszcze nie mam a potrzebuje
2. jakie są nowe promocje
- jeśli są opłacalne to biore bo może ich w następnym katalogu nie być
3. Co nowego bym wyprubowała dla własnego "widzi mi się"
4. porównanie cen z następnym katalogiem, jeśli puźniej będą droższe to kupuje więcej - najwyżej sprzedam w następnej kampani dla klientek, jeśli w kolejnym katalogu będą tańsze to poprostu czekam na następną kampanie.

I z tej mojej analizy tak czy tak wychodzi ponad 200 zł w cenach katalogowych

U mnie z kolei jest tak, że jak dostaje w swoje łapska nowy katalog to zaraz zaznaczam co mi będzie potrzebne! Przeważnie na kilkanscie dni przed złożeniem zamówienia "potrzebuje' autentycznie wszystkiego!
A w dzień składania zamówienia znowu przeglądam katalog i okazuje się że biorę jedną/ dwie rzeczy .

Teraz też przeglądam i zastanawiam się jak w realu wygląda torba Tauri- taka niebieska
Ktoś ją widział/ma?

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-03, 12:14   #13756
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
U mnie z kolei jest tak, że jak dostaje w swoje łapska nowy katalog to zaraz zaznaczam co mi będzie potrzebne! Przeważnie na kilkanscie dni przed złożeniem zamówienia "potrzebuje' autentycznie wszystkiego!
A w dzień składania zamówienia znowu przeglądam katalog i okazuje się że biorę jedną/ dwie rzeczy .

Teraz też przeglądam i zastanawiam się jak w realu wygląda torba Tauri- taka niebieska
Ktoś ją widział/ma?
Kalex wklejala kilka stron wczesniej zdjecia tej torebki i byly opisy ale nie wiem dokladnie gdzie z tego co pamietam to im sie podobala
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 12:31   #13757
urshoola
Zadomowienie

a ja mam pytanko następujące: jeśli są takie promocje, jak np. ta ze stylowym zestawem za 9,90 przy zakupie produktów...itd, to czy jeśli nie przyjdzie mi ten zestaw, to w następnym zamówieniu go doślą? Bo nic nie mam na fakturze napisane, że brak i doślą jak to zazwyczaj piszą przy brakach kosmetyków.

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 12:35   #13758
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
A czy ja dobrze kojarze ze ty masz ten lakier Mistic. Bo ja to bardzo ciekawa jestem czy on jest podobny do tego co ma modelka na paznokciach??

Ja tez zawsze robie liste i staram sie ograniczac i wykreslac co sie da, ale ze sporo zarabiam to nie mam jakis specjalnych ograniczen. Wiec zawsze cos mi sie spodoba
Mam mystic i jest inny odcień niż tego co ma modelka na paznokciach ale bardzo fajny ma tak jakby takie srebrne drobinki kurcze ciężko opisac zrobiła bym zdjęcie ale nie moge go w tej chwili zlokalizować bo się przeprowadzam i mam gdzieś w pudle ale odcień nie jest taki złotawy tylko taka kawa z mlekiem
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 12:37   #13759
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość

Ktoś ją widział/ma?
Ja ją posiadam i jest BOMBOWA ! Pojemna i naprawdę świetnie się nadaje do takiego luźnego, codziennego stylu sama jestem zaskoczona, bo jakoś sceptycznie byłam do niej nastawiona i zbytnio się na nią nie cieszyłam, a tu taka niespodzianka i miłe zaskoczenie ! na prawdę polecam !
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-03, 12:38   #13760
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
a ja mam pytanko następujące: jeśli są takie promocje, jak np. ta ze stylowym zestawem za 9,90 przy zakupie produktów...itd, to czy jeśli nie przyjdzie mi ten zestaw, to w następnym zamówieniu go doślą? Bo nic nie mam na fakturze napisane, że brak i doślą jak to zazwyczaj piszą przy brakach kosmetyków.
zapewne na fakturze masz 0,00zł, ale na samym dole powinny być wypisane wszystkie części tego zestawu gdyby był w brakach to zostało by to zaznaczone
Stary 2007-06-03, 12:41   #13761
urshoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
zapewne na fakturze masz 0,00zł, ale na samym dole powinny być wypisane wszystkie części tego zestawu gdyby był w brakach to zostało by to zaznaczone

No tak, na fakturze tylko tej internetowej ( w strefie konsultantki) mam napisane właśnie 0,00zł, jednakże na fakturze tej co w paczce przyszła, nie ma ani słowa o tym zestawie ani w zestawieniu produktów, ani w informacjach dodatkowych i w związku z tym nie bardzo rozumiem o co chodzi:/

tak w ogóle to nie dodałam, że on też się w paczce nie pojawił

Stary 2007-06-03, 12:44   #13762
kittyyy1
BAN stały

Cytat:
No tak, na fakturze tylko tej internetowej ( w strefie konsultantki) mam napisane właśnie 0,00zł, jednakże na fakturze tej co w paczce przyszła, nie ma ani słowa o tym zestawie ani w zestawieniu produktów, ani w informacjach dodatkowych i w związku z tym nie bardzo rozumiem o co chodzi:/

a własnie, jak składałyście zamówienie, to jesczze przed pobraniem do realizacji miałyście przy tym zestawie O,OO zł?
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 12:45   #13763
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:

hmmmm najlepiej byłoby jakbyś zadzwoniła na infolinie ! dziwne, że na fakturze internetowej był on zaznaczony, a na papierkowej już nie. Powinni Ci dosłać, tylko walcz o to
Stary 2007-06-03, 12:45   #13764
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez kittyyy1 Pokaż wiadomość
a własnie, jak składałyście zamówienie, to jesczze przed pobraniem do realizacji miałyście przy tym zestawie O,OO zł?

tak
Stary 2007-06-03, 12:46   #13765
urshoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kittyyy1 Pokaż wiadomość

o ile dobrze kojarzę to w edytorze zamówień (tam gdzie sie kody wpisuje) było w rubryce "cena" : 0,00zł ale przy nazwie produktu było 9,90zł.

Stary 2007-06-03, 12:50   #13766
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
dobra dziewczyny, wczoraj widziałam się z Siostrą, mam już moje "skromniutkie" zamówienie, czas na wrażenia

po kolei:

1. Stylowy zestaw:
a) kosmetyczka - jak już dziewczyny mówiły - fajna, czarna, z pcv, więc nie będzie się brudzić, "piórnikowata", podoba mi się
b) błyszczyk metaliczny pink shine - bardzo ładny kolorek, w opakowaniu nieco ostry, na ustach wygląda łądnie i naturalnie (ale fakt, odcień na ustach jest zbliżony do mojego naturalnego odcienia ust), ślicznie sie mieni;
c) tusz wydłużający - ładny, naturalny efekt, bez przesady - w sam raz. wydłuża, nadaje wizualnej gędtości.
jak nałożyłam 2 warstwę to był trochę za "mokry" i nie wyglądał zbyt efektownie, ale zawsze tak jest ze świeżym tuszem. po przeczesaniu starą "czystą" (wymytą) szczoteczką efekt bdb. minusik - jakoś tak dziwnie śmierdzi, na szczęście wraz z wyschnięciem na rzęsach zapach znika.

2) podkład w płynie - almond - nic się nie zmienił. całkiem ok

3) puder sypki - natural porcelain.
do tej pory używałam pudru z Yves Rocher, no ale się skusiłam i nie żałuję. bałam się, że będzie za jasny, ale w sumie to jest w sam raz, ten ton ciemniejszy byłby zdecydowanie za ciemny dla mnie. niesamowicie miękki puszek do pudru ładnie matowi, zobaczymy, na jak długo

4) supertrwała szminka PW, kolor forever my honey
po zakupie koloru stay pink zrobiłam dokładny opis moich testów z tą szminką, więc teraz skupię się tylko na kolorze - CUDNY! w opakowaniu beżowo - złoty, na ustach przejął nieco naturalnego różu moich ust i zrobił się śliczny odcień w tonacji mniej więcej błyszczyka marvelous metal (w opakowaniu). super

5) krem do twarzy + sztyft spf 20+35
krem wydajny (wzięłam za dużo - kropka wielkości paznokcia kciuka) i wystarczyło na twarz, szyję, dekold i kawałek ramienia szybko się wchłania, pachnie delikatnie.
sztyft jest twardy, nie wiem za bardzo na jakie miejsca go stosować (u mnie wszstkie są wrażliwe ) więc maznęłam sobie usta - nie ma smaku, nie ma drażniącego zapachu, nie zostawił żanych "kluchów" na ustach. fajny

6) kolorowe mleczko ochronne spf 40
fajnie się wchłania, pachnie bardzo delikatnie, a o ochronie to wam opowiem po wakacjach

7) oczyszczający tonik CT - wiedziałam, że jest "żrący", potrzebuję czegoś takiego na lato, ale chyba będę używać tylko na strefę "T", boję się o moje policzki - naprawdę jest ostry

8) scrub do twarzy solutions (ten nowy) rewelacja - miałam już dość tego mrożącego z CT, zaczął mnie wkurzać, ten nowy ma dość duże drobinki, tak fajnie masują, skóra "po" jest oczyszczona, lekko napięta, gładka. ak dla mnei bardzo udany zakup

9) balsam do ust z awokado - wkurza mnie zapach, kojarzy mi sie z płynem do naczyń i mudlinami

10)wygładzająco-peelingujący żel pod prysznic sss - boski! bałam się że będzie taki sam jak ten dwufazowy, który już mam, ale nie - peeling bardzo drobniutki, pachnie bardzo delikatnie, skóra też taka ładnie napięta po nim, ale nie ściągnięta, bardzo fajny do codziennego użytku

11) płatki peelingujące do stóp - mam strasznie zrogowaciały naskórek na stopach (to od noszenia glanów) zobaczymy, czy pomoże ;>

powiedzcie tylko - jak często się ich używa??? bo nie wyczytałam nigdzie

po pierwszym użyciu skóra była bardzo gładka, ale mojej skorupy na piętach nie ruszył ale wiem - przede wszystkim tarka, płatki samw nic nie zrobią

12) maseczki do włosów AT - nic się nie zmieniły, no, może są trochę gęstsze. fajne, jak zawsze

(w sumie to wszystki za jedyne 180zł )

to tyle - jak chcecie jakieś fotki to piszcie

ja bym poprosiła foteczkę szminki trwałej też mi wpadł w oko ten kolorek. Po za tym sporo rzeczy kupilas ktore mnie interesują - zestaw, krem20 z sztyftem i maseczki więc dzięki za opisy
Stary 2007-06-03, 12:56   #13767
zabula87
Wtajemniczenie

Widział ktoś na żywo plażową torbę lub ją ma osobiście? Czy jest b.duża, pojemna, ma jakieś kieszonki w środku, jest zamykana na zamek? Czy nadawałaby się np. na wyjście na miasto?
Pozdrawiam i z góry dzięki.

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 13:00   #13768
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabula87 Pokaż wiadomość
Widział ktoś na żywo plażową torbę lub ją ma osobiście? Czy jest b.duża, pojemna, ma jakieś kieszonki w środku, jest zamykana na zamek? Czy nadawałaby się np. na wyjście na miasto?
Pozdrawiam i z góry dzięki.
Dziewczyny wklejaly w tym watku watku juz dawno.
Wpisz w wyszukiwarke na watku"torba plazowa"
Tutaj na allegro realna fotka ale nie wyrazna
http://www.allegro.pl/item199491656_...wa_nowosc.html

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 13:04   #13769
ceca
Przyczajenie

Witam wszystkich
Większa częsc kosmetykow mam z Avonu jestem bardzo zadowolona z tej marki
Super są szampony do włosów ADVANCE TECHNIQUES i wszystkie produkty do włosów np. serum na zniszczone końcówki, spray nabłyszczający itp.. Sa bardzo wydajne i naprawde świetne. Ja mam strasznie suche włosy więc stosuje ODBUDOWUJąCą MASECZKE DO WłOSóW BARDZO SUCHYCH I ZNISZCZONYCH. jEST NAPRAWDE SWIETNA !!! polecam !!! A zkosmetyków sa bardzo dobre PEREłKI BRąZUJąCE, CIENIE DO POWIEK COLORTREND jak dla Mnie sa super Ostatnio zamówiłam sobie perfumy TRUE GLOW hmmmm...wymiataja...

Polecam kosmetyki marki Avon
ceca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 13:06   #13770
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Dziewczyny wklejaly w tym watku watku juz dawno.
Wpisz w wyszukiwarke na watku"torba plazowa"
Tutaj na allegro realna fotka ale nie wyrazna
http://www.allegro.pl/item199491656_...wa_nowosc.html
A co to za wydarzenie 22 czerwca?

Scarlet dobrze cie rozumiem od polowy kwietnia mam polowe dobytku w kartonach po przeprowadzce bo nie mam jeszcze wszystkich mebli

Edytowane przez Amaretta
Czas edycji: 2007-06-03 o 13:33
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości