|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 | |
Zadomowienie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
![]() I tak w ogóle to dzień dobry laseczki ![]()
![]() |
#1352 |
BAN stały
|
Hej dzieczynki;*
Ja dzisiaj cały dzień w łożku obiecuje spędzić. juz nie latam nigdzie tylko grzecznie leże ![]() ![]() ![]() ![]() czuje się rewelacyjnie . ![]() ![]() ![]() a ja coraz grubsza jestem ![]() a jak tam u Was? ![]() jak poranek mija ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
Anusia zamieszczam zdjęcie pieska:P
Zimno dzisiaj aż z domu się wychodzić nie chce |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Zadomowienie
|
Hejka dziewczynki
![]() Atinas to u mnie z tym spaniem podobnie tyle ze ja chodze wczesnie spac i pozno wstaje w dodatku cala obolala i nie wyspana...Ta jesien mnie wykonczy.... Eniggma ale sie ciesze ze dobrze sie czujesz,ze brzusio nie boli...suuupcio ![]() ![]() ![]() Hihi Zeberka suupcio zdjecie ![]() ![]() ![]()
#1355 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem mój tak śpi jak jajka wietrzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeberka śliczny piesio,ja mam dwa i właśnie chyba musimy się jednego pozbyć,bo mamy małe mieszaknko,żeby dwa trzymać i trzeba oddać ![]() Ja to mam różnie z tym spaniem ![]() ![]()
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek ![]() Gracjanek ![]() Fabianek ![]() Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2009-10-21 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Zakorzenienie
|
Anusia to fakt, 2 to dużo ale ciężko tak pozbyć się psa, który jest już przyzwyczajony... Tak skzoda mi jakoś by było
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1358 |
Zakorzenienie
|
To ja Wam pokaże swoje dwa piesie
![]()
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek ![]() Gracjanek ![]() Fabianek ![]() Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2009-12-14 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Zakorzenienie
|
A masz komu go dać? Bo to fajnie komus chociaż kogo znasz i Ty i on może nie będzie wtedy tak przeżywał
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1363 |
Zadomowienie
|
Ja mam 3 psy
![]() ![]() ![]() Dziewczynki okropna grypa mnie rozkłada ![]() ![]()
#1364 |
Zakorzenienie
|
też bym spróbowała regularnie wychodzić z nim, dawałabym lanie za każde siku jakie by w domu zrobił, musi się nauczyć, że ma dać znać jak am nagłą potzrebe- mój się tak nauczył w końcu sikał juz pod drzwiami wyjściowymi a z czasem zaczął wytrzymywać i skuczał wcześniej a nie w ostatniej sekundzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Zakorzenienie
|
Wiecie kochane,tylko,że w grudniu będzie rok jak on jest z nami i na niego to już nic nie skutkuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
A to mój kotek
![]()
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek ![]() Gracjanek ![]() Fabianek ![]() Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2009-12-14 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Zakorzenienie
|
Śliczny kiciuś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie
![]() Od wczoraj co mnie tak głowa bolała,że szkołę sobie dzisiaj odpuściłam.Kiedyś dostałam fajnego maila od koleżanki to wam wstawię,bo na czasie ![]() Twoje ubrania: Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę. Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da. Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami. _________________________ _________________________ ___ Przygotowanie do porodu: Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy. Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku. Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8.. miesiącu ciąży. _________________________ _________________________ ____ Ciuszki dziecięce: Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę. Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami. Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego? _________________________ _________________________ ____ Płacz: Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie. Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko.. Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku. _________________________ _________________________ ____ Gdy upadnie smoczek: Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu. Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi. Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi. _________________________ _________________________ ____ Przewijanie: Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta. Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby. Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan. _________________________ _________________________ ____ Zajęcia: Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp. Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer. Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej. _________________________ _________________________ ____ Twoje wyjścia: Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki. Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki. Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew. _________________________ _________________________ ____ W domu: Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko. Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka. Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi. _________________________ _________________________ ____ Połknięcie monety: Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia. Drugie dziecko: Czekasz aż wysra. Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------
......Myśli stają się rzeczami.... Edytowane przez Sensuel Czas edycji: 2009-10-21 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
Sensuel jak już pisałam- dowcipne ale jakże prawdziwe
![]() Pepus może mieć jak mój- często miał zapalenie pęcherza i naparwdę często potzrebuje na polko... wytrzyma ale widzę, ze częściej musi... nawet nie co 4 h:P wychodze z nim średnio 6-8 razy dziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was ma kontakt z Alex? Wiecie może co u niej? Myślę ciągle o niej i pamiętam jak wszystkie cieszyłyśmy się kiedy napisała o pozytywnym teście. Szkoda, że nie przyjechała do kraju może wszystko potoczyłoby się zupełnie inaczej. Ostatnio stwierdziłyśmy z przyjaciółką, że nasze szczęście zależy od tego na jakiego lekarza trafimy.
Ja trzymam kciuki za Nią.
#1372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1373 |
Zakorzenienie
|
Pepus niestety nie:\ Kicia ma gg ale też się na nim nie odzywa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Wtajemniczenie
|
teZ sie zgodzę ze świetny tekst hhehehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
anusia sliczne masz zwierzaki, faktycznie szkoda bylo by oddac tego piesia... faktycznie moze ma cos z pecherzem. ja wlasnie do domu dostarlam, kolejny bezsilny dzien, do tego dzisiaj jajniki konkretnie daja o sobie znac, ciagna mnie jak cholera :/
a jak juz tak swoje zwierzaki wstawiacie to ja tez pokaze swojego psa tluscioszka i kotke psychopatke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Wtajemniczenie
|
Martwi mnie ta cisza.
#1377 |
Wtajemniczenie
|
uwielbiam kiciaszki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Ja już nie szaleje za kotami, mam dwa a kiedyś były i 4... są cwane, leniwe, brudzą i znaczą teren- kocury znaczą, kotki z lenistwa kombinują zwłaszcza jak zimniej gdzie tu narobić co by na pole nie musieć iść...Dlatego moje są w ganku;P albo na polu. i skończyło się ich życie w domu. Tylko psa mamy w domu ale on jest w porządku pod tymi względami
|
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Wtajemniczenie
|
nie wszystkie takie są. ja mam kota wysterylizowanego, nigdzie nie brudzi, jest spokojny i nie włazi pod nogi. kocham kotki bo chodza swoimi drogami nie narzucją sie i nic im nie mozna nakazać.. robia tylko to co chcą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
nie szaleje za kiciusiami ale wysterylizować nie miałabym serca i to błędne koło i stare są już po co miałabym im to na stare lata robić... se dożyją i zdechną i wiecej kiciusiów już nie będzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.