![]() |
#1351 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
hej ludzie mam pytanie u kogo moge dostac próbki kosmetyków z Avonu ???????? bardzo prosze o odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Raczkowanie
|
Hej Wam.
Kurczę co znaczy status wysłane do dostawcy... czy aby przypadkiem nie to, że dziś dostane paczkę? Nie wiem kiedy ten status się zmienił. Jak ta paczka przyjdzie dziś to się wkurzę, bo ja koło 13 muszę wyjść i ze 2 h na pewno mnie nie będzie :/ Znowu paczka przyjedzie jak dom będzie pusty. Ostatnio dość, że nikogo nie było to jeszcze przyszła dzień wcześniej. Jakby przyszła jak napisali to byłabym w domu. Boję się, że kurier teraz nie ruszy mózgownicą i nie zostawi paczki u jakiegoś normalnego sąsiada. Ostatnio zostawił u dziewczyny co jej nie lubię :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Janella zawsze możesz mu zostawić w drzwiach karteczkę z numerem drzwi "normalnego sąsiada" :P Ja jutro zapewne będę miała święto paczki o ile znów facet nie powie mi "dziś nie przyjade bo idę do pracy na 3 zmianę i muszę odpocząć" O_0 Wiem już, że nie przyjdzie sporo rzeczy z netto ![]()
![]() |
#1354 |
Rozeznanie
|
Witajcie kochane!
![]() Ja paczke dostałam wczoraj wieczorem(planowo miała byc w czwartek). ![]() Wszystko jest.Dla siebie zamówiłam tylko:pumeks i dezodorant sss z IOS. Denerwuje mnie tylko 1 rzecz od jakiegoś czasu ,w każdej paczce brakuje katalogów tzn jest mniej niż zamawiałam.Np 8 zamiast 10...nawet raz sie zdarzyło 6 zamiast 10szt...mimo tego,że mam mniejsza ilość katalogow to na fakturze zawsze jest 10(i za tyle musze zapłacić) Dosyć mam tej sytuacji,pisze do avonu.
#1355 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli kupowałaś pierścionek w COK-u to możesz spróbować, jeśli nie, to nie ma szans. Oni idą na rękę tylko w przypadku kiedy produkty kupuje się u nich. Najlepiej jak zadzwonisz i spytasz. Torebka Julia spodobała się bardzo mojej córce więc zostaje w domu. Wykonana porządnie. Nie wiem tylko czy ten łańcuszek się odpina?
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2011-04-06 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ziarnko Piasku dzieki ci kobieto za HT. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1358 | |
Rozeznanie
|
Ja z Wami nie mogę nie było mnie chwilę i z 13 strony zrobiła się 46
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie ciągle by były w brakach ![]()
![]() |
#1359 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, utknelam na stronie 45 i zadna nastepna nie chce mi sie wyswietlic
![]() Jestem ciekawa czy ta wiadomosc mi sie wysiwtli, wiec to jest test - nie krzyczcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
BAN stały
|
cos sie psuje to forum bo wyskakuje mi blad Database error a nie moge wejsc do ostatniego postu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Zakorzenienie
|
możę się skuszę na torebkę talia, ale musiałabym w k5 bo tańsza, waham się tylko dlatego, że w k5 już wydałam 280 na avon a lista w k6 ma 260 i już jest ostateczna, nie mam z czego zrezygnować
![]() jeszcze mam pytanie do was, czy ta torebka jest ciemno szara, czy taka średnia, bo tylko ciemna by mi pasowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Raczkowanie
|
;o dziewczyny ale produkujecie.. nadrabiałam 10 stron bo przespałam całe popołudnie wczoraj.. do rana
![]() Skromne wczoraj Święto paczki :P TTA Diamonds, mleczko,krem do rąk i.. psikadełko wiśniowe z naturalsa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | ||
BAN stały
|
..
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
ja mam to samo ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
Na pewno u któreś konsultantki która będzie na to chętna,bo przecież próbki kosztują ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
czję się na jeszcze jeden błyszczyk z anew, ale nie widzę ich w k6, czyżby były dopiero w k7
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Raczkowanie
|
ja tak jak Wy rano nie mogłam wejść na wizaż (a próbowałam od chyba 4.30
![]() a teraz wróciłam ze szkoły, odebrałam od sąsiada paczkę i.. nurkuję w kartonie. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1368 |
BAN stały
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przerzucam się z powrotem na szampon do włosów farbowanych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Zadomowienie
|
Kurde i musze zlozyc 3 zamowienie z kat. 5 w tym ze teraz tylko dla jednej osoby , sasiadka dala mi zamowienie 4 produkty w tym 2 lakiery niedostepne i olejek z zolta kropka wiec jeszcze moze sie okazac ze przyjdzie tylko 1 rzecz ( perfum )
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 -------- ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Edytowane przez melisska Czas edycji: 2011-04-06 o 13:12 Powód: problem z wyslaniem odp. 3xzdublowana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |
BAN stały
|
Kurde ale drażni mnie ten błąd bo normalnie wejść tu nie mogę,muszę napisać posta w 44 stronie,żeby mnie przekierowało
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
NormAlnie się nie opłaca tylko dla wody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 |
Rozeznanie
|
Może któraś z Was już widziała nowe zakręcone błyszczyki z Color Trend? Jak zapachy? Ok czy sztuczne i niefajne?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Raczkowanie
|
Musso4 ja czekam z niecierpliwością na Dare to dazzle(kolczyki i wisiorek). Bedę miała jutro. Rzeczywiście ta biżuteria jest tak ładnie wykonana?. Mnie się w katalogu podobała taka inna niż wszystkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() była już o tym dyskusja, jednym się podoba innym nie, ale to jak ze wszystkim, każdemu nie dogodzisz tym samym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() więcej to się nie powtórzyło na szczęście ....
![]() |
#1380 |
Raczkowanie
|
Wstawiłam na katalogowy porównanie szczoteczek SuperShocka z nowym tuszem superEnchant, któś kiedyś pytał o niego pytał. Po jednym użyciu mogę powiedzieć że tusz jest bardziej mokry od SS (co zresztą widać na zdjęciach), szczoteczka jest z włosia, i jak sie malowałam to odbił mi się pod okiem i na górnej powiece. jaki efekt daje na rzęsach postaram się dodać później bo teraz oba aparaty mi padły
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.