![]() |
#1351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
![]() Tylko: 1. nie mam kasy, żeby kupić te plastiki ![]() ![]() 2. musimy zrobić listę (zaraz odświeżę wątek w K - czy ktoś spoza K wybiera się do Łodziiii?) 3. musicie mi powysyłać zdjęcia (poza tymi, co mi wysyłały do Czewy, bo je mam na mailu) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
anula
![]() wieka mleko HA nie jest dla dzieci ze stwierdzoną skazą , tylko dla dzieci u których można przypuszczać że takowa skaza może wystąpić w przypadku podawania zwykłego mm, ono jakby minimalizuje ryzyko gusia ![]() daisy aż mi łzy naleciały jak czytam o Twoim karmieniu, czemu ja tak czuć nie mogę ??? moniqac zajrzę do K jak mi dziołchy pozwolą ![]() Loluś długość karmienia niekoniecznie wpływa na piersi, ja karmiłam krótko Zosię a po odstawieniu miałam suche suchary ![]() lecę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() aha bo widziałam że pisałaś a propo jak by ktoś jechał przez Gliwice albo katowice na zlot czy by cię nie zabrał ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Moje dziecko nie chcę w ogóle jeść dzisiaj cały czas marudzi ![]() ![]() ![]()
Igor 27.06.2011r. Olek25.07.2013r. Edytowane przez k190172 Czas edycji: 2011-10-13 o 15:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Rozeznanie
|
Andziot wyrocznio to ja Ci jeszcze zawrócę gitarę
![]() czyli kategorycznie nie mogę zrobić na tym HA kaszki? To o co chodziło tej dr? To kupię kaszkę na wodę...A gdzie pytać o Holle? A czy tę kaszkę to muszę podawać na noc? Mogę np popołudniu koło 17? Mały ma już schemat,że po kąpieli dostaje cyca, bekamy, popodglądamy przez okno sąsiadów i kładziemy się do łóżeczka. Nie potrzebny nawet smok wtedy. A tak jak mu walnę butlę i się zaburzę schemat... ![]() A tak bym dała kaszkę o 17tej to może i łyżeczką da się?
#1355 |
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki narazie Was nie poczytam, bo synek zasnal (od rana dopiero teraz!) i latam na szmacie...
Grazin ja nigdy nie mam wolnego wieczoru, nawet nie wiem co to znaczy ![]() ![]() W ogole chcialam Wam sie wyzalic, ze wkurza mnie ten system dniowy z sjesta, jak nie mialam dziecka to nie zwracalam na to uwagi, ale teraz jestem tym zestresowana, bo rano maly czesto odsypia, pozatym wiecznie cos jest do zrobienia, a sklepy sa tylko do 13tej, wiec rano musze isc na spacer, zazwyczaj jakies male zakupy, na 12-12.30 musze byc w domu, bo maz wraca o 13.30 na obiad i wychodzi znowu do pracy, wiec ranek mam mega stresujacy, popoludniu jak chce wyjsc np. na spacer to do 18tej nie ma zywego ducha na dworzu, w lato to jeszcze ok, bo dluzszy dzien i sa upaly, ale teraz na zime robi sie to uciazliwe, bo o 18mej bedzie niedlugo juz ciemno:/ no a dzis np. nie zdazylam pojsc po chleb, a w czwratki popoludniu jest odpoczynek tygodniowy i wszystko jest zamkniete i sie Wam wyzalilam w...mnie to na maksa ostatnio!!!! wrrrr
#1356 |
Zakorzenienie
|
Zanim nadrobię, spieszę donieść, że też dopadłam rajstopki niemowlęce w Biedronie. Szału nie ma jeśli chodzi o wygląd, ale są ciepłe i tanie, będą idealne pod spodnie na zimę. Kupiłam granatowe i beżowe z jakimiś zwierzętami.
Chciałam też wyrazić swoje oburzenie faktem, że przy kasie w Biedronce są wystawione MICHAŁKI BIAŁE, JEGO MAĆ! |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pediatrze chodziło chyba o to, że dziecko jak ma rozpoznaną skazę to pije pepti albo nutramigen a nie HA - bo wtedy po HA też ma objawy skazy nie musisz na noc, możesz w dzień podać, łyżeczką lub z butli, jak chcecie princi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1358 | ||
Zakorzenienie
|
no jestem, synek jeszcze spi, juz ponad godzine, wiec znowu wieczorem pewnie poznooo pojdzie spac, pocieszeniem jest to, ze ogarnelam mieszkanie, na jutro zostawilam laznie i prasowanie
![]() i jak my jutro sie zwleczemy na ta szczepionke na 8ma, jak on pozno zasypia i rano obydwoje wygladamy jak zombie? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mary poziomkowa nie myslalam jeszcze o rajstopkach pod spodnie, chyba, ze w gory pojedziemy to i owszem zakupie, jak narazie nadal lato, juz mnie to wszystko denerwuje, i ta sjesta i to dlugie lato wrrr chyba zle spalam ![]()
![]() |
#1359 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moze na gruponie jakas znizke znajdziemy ![]() Cytat:
czem u on Ci tak pozno zasypia ![]() to sklepy u was sa do 13 otwarte? a potem od 18? bez sens ale ludzie moze faktycznie wypoczeci sa, no wszyscy oprocz matek ![]() Cytat:
mam dwa wnioski sa bardzo cieplutkie i milutkie mecgaca sie na potege, po jednym dniu wtgladaja jaqkby trzecie dzkiecko je zdzieralo juz ![]() seba nie chce wspolpracowac dzis ![]() uspic sie go nie da caly dzien na cycu i skrzypi skok? ![]() matal to przez Ciebie:P wykrakalas ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- chce kupic komin na all ale nie wiem czy nie badziewne ? ten malinowy lub ten malinowy albo ten? czy zaden i sie wstrzymac???
![]() |
#1361 |
Zakorzenienie
|
jak mozna nazwać rękawiczki MITENKI???
![]() chyba nie musze ppisac co ja przeczytałam ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- no do pieca taki ![]() ![]()
#1362 |
Zakorzenienie
|
Lolka
![]() ![]() ![]() ![]() andziot, k190172 Dziekujemy ![]() Princi ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Grazin Ten ostatni mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Zadomowienie
|
Graża wydziargaj sobie sama
![]() Weź fona do ręki.
#1364 | ||
Rozeznanie
|
kochamy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Już po wizycie rodzinki ![]() mam pytanko mój Maciej ostatnio nie chce zupek, ziemniaczków i dzisiaj zastrajkował przy deserku Czy ja mam mu podawać tylko mleko? kaszki nie daję bo spał tyle co po mleku bez ![]() coś mu się popsuło |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Zakorzenienie
|
ja nie umiem na drutach robić
![]() umiem tylko hafty krzyżykowe ![]()
![]() |
#1366 | |||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() piekna waga i wzrost... silna babka, silnaaaa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzięki bardzo ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
podoba mi się ten pierwszy. ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- tak może być - poczekaj kilka dni i próbuj dalej. może ząbki, albo skok? jeśli wszystko inne ok (spanie, niemarudzenie, jedzenie mleka) to ja bym mu dała trochę odetchnąć i spróbowała za jakies 3 dni. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Zadomowienie
|
Czy Matall jest na sali???
#1368 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Andziot dzięki za poradę ![]() ![]() ![]() anula ja też miałam zapalenie piersi z gorączką...ale bez bakterii też dostałam antybiotyk, mi bardzo pomógł mąż, bo sam ściągał mi mleko z zatkanej U, synek ssał wtedy jeszcze mało i słabo. Tak więc pomoc większego ssaka była nieoceniona ![]() trzymaj się, wypoczywaj i niedopuszczaj do przepełnienia, to minie ![]()
![]() |
#1369 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
a mnie się laktator w nocy zepsuł, pojechał dziś do reklamacji, dziecko przy UU wyje strasznie (odciągany z butli zje) i jak mi TŻ nie zakupi czegoś dziś na szybko, to będzie kolejne wątkowe zapalenie UU ![]() Cytat:
![]() tak Avent z kreską od 3 miesięcy; anula kuruj się, wiem jaki to ból i przytulam mocno ![]() gusiaczku Ty wiesz, że ja lafciuję Twoją Nadeńkę, mimbi o żesz matkooo mówisz pociągiem?? hmm a z przesiadkami czy bez? bo ja musiałabym mieć przesiadkę a sama się z tym osprzętem przecież nie przesiądę ![]() ![]() grazin to może poproś kogoś by Ci zrobił, komuin jest super ale te są trochę zimne (prócz 2) i takie strasznie sztuczne (przywoziłam je do sklepu w zeszłym roku); moniqac świetnie, że USG i wyniki dobre ![]() matall Edzikowi najlepszego z okazji imienin ![]() k numerki no pisałam, pisałam, że chciałabym jechać a TŻ mnie nie zawiezie do Łodzi, Wrocek tak, Łódź nie; zrozumieć faceta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
delicadeza masz sklep z ciuchami??
mysle w sumie o takiem http://moda.allegro.pl/piekny-warkoc...853996579.html skład chyba ma niezły. mam w sumie przyszywana babcie marysie co by mi wydziergała, ale czy to bedzie takie fajne jak te... i czy ja mam czas zeby szykac sklepu z wełna? ![]()
#1371 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Raczkowanie
|
miałam jeszcze kilka miesięcy temu, bo to moja pasja KOCHAM :
![]() ![]() miałam sklep z duszą, stylistkami, sesjami mody i można było zrobić dobór kolorów typu urody etc poproś zatem przyszywaną babcię żeby Ci zrobiła, będzie lepszy gatunkowo (te gryzą) i oryginalniejszy, bo w tych będzie pół miasta biegać. Wełnę znajdziesz w lepszej pasmanterii, są takie piękne, melanżowe, różnokolorowe, nie potrzebujesz dużo i szerszy będzie ładniejszy,, bo zastosujesz też jako wracające do łask pół - ponczo na płaszczyk, sweterek, nie będzie podwiewać w szyję. Masz świetny, wyrazisty typ urody, możesz sobie pozwolić przecież na szaleństwo z kolorem ![]() uff sie rozpisałam, ale ja to naprawdę kocham
![]() |
#1373 |
Zakorzenienie
|
night25, moniqac, delicadeza dziekujemy
![]() Nadia po szczepieniu spala od 15 do 19. Mam nadzieje, ze uda sie ja i dzis polozyc ladnie spac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() anula zdrówka kochana K* kuruj się tam i wracaj szybciutko do formy ![]() Grazin, delicadeza mi tez się podobają kominy ![]() ![]() ufff co za dzień. Nogi włażą, mi w ![]() byliśmy w tesco, kupiliśmy smoczki do butelek ale tym razem lovi ![]() o dziwo pasują do butelek aventu i moje dziecko je uwielbia ![]() są mięciutkie a nie jak te kandahary od aventu. Wyciągnęłam ostatnio butelkę z laktatora lovi na piciu i nie mogłam wyjśc z podziwu jak slicznie Piotruś ciągnie z tego smoka...więc zakupiłam do kaszek nowy i z dwiema dziurami do mleka normalnego ![]() U nas też rzucili w tesco kombinezony dla maluszków, wciąż przecenione, więc warto zajrzeć bo mają na prawdę super ![]() przestawiliśmy dzid spacer na 13 i dupa...mały był tak zmęczony przed kąpaniem, że nie mogłam go ogarnąć....a spał ok 16....skutek był taki, że wykąpaliśmy o 18.15 ![]() ![]() Ogólenie nie wiem dalej jak sprawic by mój syn więcej pił...a jak już wypił to nie ![]() ![]() Zastanawiam się jak ogrnąc logistycznie Wszystkich Świętych... mam 4 cmentarze w okolicy do objechania(zawsze jak wyjeżdzalismy rano o 8 to kończylismy objazd ok 19 ![]() nie wyobrażam sobie taszczyć wózka autobusami w taki ziąb, przez cały dzień....chyba oblecę sama dzień wcześniej wszystkie cmentarze a 1 będziemy rodzinne siedzieć w domu... myślicie, że tak byłoby ok? nie pójdę za to do piekła? A jak juz jesteśmy w temacie świąt wszelkiej maści to wigilia spędza mi również sen z powiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to się rozpisałam
#1375 |
Zadomowienie
|
Gdyby któraś z was szukała opieki nad dzieckiem
http://www.24opole.pl/314236,Praca-O...gloszenie.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Raczkowanie
|
o nie mogę przestać się śmiać
![]() ![]() chyba skłonna jestem się nawet przeprowadzić w rejon tego opiekuna ![]() ![]() ![]() ![]() dziecię me śpi od 18, nie budzę zobaczymy jak się obudzi czy będzie wilczy apetyt ![]()
![]() Edytowane przez delicadeza Czas edycji: 2011-10-13 o 19:27 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1378 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1379 |
Rozeznanie
|
Grazin, Sebuś jest na 10tym miejscu ale tylko ma przewagę 1 głosa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.