![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Już wiem, Zapoznałam się z gazetką
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- A ok, dziękuję. ![]() Co u Ciebie ? Dziewczyny UWAGA tz dostał kopala w dupala na rozpęd i zbieramy na działkę ![]() ![]() ![]() Michałek dwie noce przespał całe, a dzisiaj budził się 2 razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Dobra ostatni bachorek uspiony mozna isc spac
Zegnam wszystkich
#1353 |
Wtajemniczenie
|
witam w swoim i Zofiii imieniu.
![]()
#1354 |
Zadomowienie
|
U nas na kupę działa gruszka i jabłuszko;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Wtajemniczenie
|
rzucilam okiem i jak Was ogarne to bedzie cud
![]()
#1356 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() moj syn znowu zabkuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() o matko, to sie strachu musieliscie najesc ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() my musimy opuscic lozeczko juz na sam dol, bo mala gadzinka lapie sie za brzeg i podciaga na koleczki, boje sie , ze mi wyleci ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() moj prawie nieuzywany, wiec szkoda mi, jak nie pojdzie, to chyba wywioze do rodzicow, jak ktos bedzie te 500km jechal, bo nie mam gdzie trzymac ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() owieczko ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- http://dane.okay.pl/iulotka/pdf/bied...wedo170512.pdf |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do starszego, to mam ten sam model - zwiewa i w ogóle nie slucha, bez przerwy urazy ![]() Cytat:
![]() u mnie chyba niedługo 2 dolne jedynki wyjdą z hukiem, dziś musiałam nurofen podać po namiętnym gryzieniu grazaka, taka była rozpacz ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez oolong Czas edycji: 2012-05-06 o 21:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam wyjmowane szczebelki, więc jak będę Michałka dawała do łożeczka na karuzele to niema zmiłuj się- muszę je wkładać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam po łyk-endzie ![]() dopiero wróciliśmy wczoraj ![]() oj widze, ze w Łodzi pada deszcz... ale za to jak się zazielenił piękni edrzewa i kasztan kilkunastometrony kwitnie za oknem ![]() am nadzieje, ze u Was wszystko ok(10stron nie nadrobie, nie ma bata ![]() u nas bez zmian, zęby kolejne nie wydzodzą, śpi a raczej wstaje w nocy ciągle co 2-3h i nadal na cycu... ale w tym m-cu rozszerzam mu dietę na bank a wiadomo, że maluszków nie wystawia się na słońce a też smaruje go filtrem 30- nie zawsze co prawda ale spotkałam się z opinią żeby lepiej nie smarować taiego maluszka chociaż do 6-7 m-cy... więc młody jest w cieniu +czasami smyrnę go Ziajką30 a on mam wrażenie że się opalił? wtf? też tak macie? ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
miłęgo lotu Cytat:
![]() my za 1,5 m-ca mamy się zgłosić czyli po 6m-cu... wtedy będzie żółtaczka? Ja wczoraj dałam mu gazetę- uwielbia.. .tlyko muszę mu kupic taką miękką bardziej jakąś wyborczą czy nasz dziennik :P Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2012-05-07 o 05:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za rozpęd hehehe ![]() Michaś może coraz częściej będzie przesypiał całe nocki ![]() DZIEŃ DOBRY ![]() Wczoraj niunia wróciła do domku, ale sie cieszyliśmy z tż-em ![]() Dzisiaj pobudka o 6. Chyba ząbek u nas coraz bliżej, bo taki ślinotok ma Roxy, że szok ![]() Miałyśmy mieć dzisiaj jazde próbną spacerówką, ale leje obecnie i jest chłodno.. ![]() ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Domi dobrze, że nic się nie stało poważnego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Gora ![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Pisałam Wam, że w pt jedziemy do pediatry z tymi plamkami-krostkami czerwonymi w okolicy intymnej. I okazało się, że przez wysoką temp. czasami pupa się odparza od pampersa, który działa jak kompres i zrobił się stan zapalny. Maść mamy stosować 3razy dziennie i już jest dużo lepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
Oolong z dwoma zabawkami to bynajmniej nie o higiene mi chodzi bo oni sa nie do upilnowania, zabieraja sobie smoczki ale o wyrywanie sobie wszystkiego doslownie i wrzask
Ja nie wiem ze to juz na tym etapie zaczyna sie rywalizacja czy co??? Jaki jest krzyk jak jeden jest przy cycku a drugi nie ( chocby byl napchany po uszy) albo jeden na rekach
#1363 |
Zadomowienie
|
Witamy
![]() Ufff nadrobiłam Was w całości, mieliśmy bardzo intensywny długi weekend, cały czas na działce nad jeziorem, było bosko, z małym szczególikiem który się nazywa bratowa, ale o tym naskrobię w klubie ![]() nikaa, mojego smaruje +50, ciągle w cieniu siedzi, a on mi się bardzo zabrązowił, nie wiem czy to nie przez to, że całymi dniami byliśmy na dworze ![]() kasia_a a dawałaś coś jeszcze oprócz słoiczków, np gluten?? mi małego zatwardzało po glutenie i się okazało, że ma nietolerancje na gluten przez to takie silne zatwardzenia ![]() ![]() ![]() Spróbuj podać deserek suszone śliwki z jabłuszkiem (chyba gerbera) u nas działa wrecz błyskawicznie - 15min po zjedzeniu i idzie k.u.p.a. ![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Glam ja bym kupiła jedną, jak chłopcom spasuje to bym domówiła drugą, Sophie u nas całymi dniami na tapecie, a raczej w paszczy Pitka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe tak własnie ![]() ![]() ![]() ![]() wogole nie zgadniecie, rano patrze do pampka a tam kupa!! sama poszła bez jeków, ale wczoraj dostal pół ziemniaka zmieszanego z rosołem takim normalnym dla dorosłych ![]() no i dzien dobry! ![]() właśnie mol_aa dawalam te suszone śliwki z jabłkami i oprócz tego że super zajadal bo to słodziutkie to nie pomogło;/ale wiem że coś jest z tymi jabłkami;/ chyba fatal coś o tym pisała (jesli dobrze pamietam) a glutenu jeszcze nie podawałam nie podawalam też marchewki bo podobno dziala tak zestalająco na kupe, ale może spróbuje?może na niego jakos inaczej zadziała, jakie macie doświadczenia z marchewką??? i jeszcze cos dopisze a co!:P też smarowałam małego filtrem 50 i siedzieliśmy w takim pólcieniu a buźka i tak mu zbrązowiała tak lekko Edytowane przez kasia_aa Czas edycji: 2012-05-07 o 07:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1366 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Zakorzenienie
|
![]() moi nowi sasiedzi musza mnie uwielbiac, kiedy odkurzam o 7:20 ![]() hej nika ![]() Princ ladna waga ![]() kasiaa u nas po marchwi jest bardziej zbita, ale jakos duzego problemu nie ma, marchew+ryz to porazka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja wczoraj popełniłam błąd i poszłam spać po 1-szej :/ (pisałam na konk ![]() Cytat:
![]() Po 6 miesiącu szczepienie na żółtaczkę ![]() Cytat:
![]() Ggora podziwiam za odwage, że wracacie do Anglii ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas jak tylko troszke czerwone sie robi to Mloda smiga z gola pupa jak najwiecej. ladnie Rokasnka rosnie. MOjemu dziecku znow cos sie stalo, marudne od 2 wieczorow i dzis rano tez, zabkow brak Edytowane przez Aniolina Czas edycji: 2012-05-07 o 07:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
Nika moj tez sie opalil mimo smarowania 50+
![]() Princ no no spora pannica ![]() Laski to normalne ze moj ciagle wywija raczkami i nogami? W sensie rzadko trzyma jest spokojnie, ciagle macha nimi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Zadomowienie
|
Naszego w te upały też poodparzało i na szyjce i na pupie , buuu
AGNIESZKA super, że małej plamki poznikały ![]() OLUSIA ![]() MOLA super, że udał się łikendzik ![]() ![]() KASIA nasz też adhd tylko nie zawsze w pozytywnym sensie, bo przed spaniem potrafi dać czadu, ale tylko w dzień - wieczorem przed zasypianiem jest słodziak ![]() ![]() Weekend spędziliśmy na wsi, to 2 wyjazd z młodym poza dom. W ogóle nie boi się obcych, wręcz ubóstwia być adorowany, piszczy i popisuje się niesamowicie aż bordowieje z radości. U teściowej i szwagierki śmiał się w głos aż migdały mu było widać ![]() Tylko najgorszy ten mama-terror. Coś nie pasuje i włącza mi taką syrenę i złość, że szok. ANIOLINA, po ostatnich obserwacjach zwracam honor- maluszki potrafią wyczuć pismo nosem. Mój wydziera się najgorzej u mnie, bo wie że zrobię wszystko by go zadowolić ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Co do marudzenia, u nas idzie kolejny zębalec ![]() Aaaaaaa i czytałam, że ten skok rozwojowy po 20 tygodniu to taki dający się we znaki - u nas się sprawdza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
Elf Sophie to taka zabawka zyrafka
![]() super, ze weekend udany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Zakorzenienie
|
Patrzcie, ja niczym nie smarowalam i chlopcom sie pyszczki opalily- tzn smoki
![]() ![]() I tez sie wierca non stop. Nagle adasko sie zrobil ten sprytniejszy ( bo do tej pory domek szybciej ru howo sie rozwijal)- pieknie pelza do tylu a domis lezy jak kielbasa ![]()
#1374 |
Zakorzenienie
|
Proszę o rady!
![]() chyba jednak kupimy nowa spacerowke ale nie musi byc super lekka. Chce zeby miala pompowane kola, duza budke, moze byc 3 lub 4kolowa. Z dobra amortyzacja. I zeby mozna bylo wpinac w nia o ile to mozliwe fotelik maxi cosi. Co myslicie o spacerowkach x-lander?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Zadomowienie
|
GOLDI a Wy nie mieliście wielofunkcyjnego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiecie co Mamusie, tryskam humorem od piątku.. Jakoś z tż się dogadujemy bardzo dobrze i taki magnesik mamy do siebie i pocałunki inaczej smakują hehehe wiosna w sercu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Zadomowienie
|
korzystać powiadasz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Wtajemniczenie
|
Goldi niestety ja nie pomogę, bo mam po raz pierwszy w życiu wózek hehehe I choć jestem bardzo zadowolona z pojazdu niuni to nie mam porównania do innych wózków, więc moja opinia jest taka o
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- na maksa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Zakorzenienie
|
Goldi xladery maja chyba ogolnie bdb opinie
Albo zapoluj na uzywke mutsy lub maxi cosi
#1380 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.