![]() |
#1351 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
![]() ja znowu z pytaniem ![]() Wczoraj kupiłam sobie śliczny róż w The Body Shop'ie z najnowszej kolekcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Hej!
Karta w Body Shopie to bardzo fajna sprawa,sama posiadam, za kazdym razem jak wydasz powyzej £10 (o ile dobrze pamietam) dostajesz pieczatke po pierwszych 4 dostajesz prezencik za £5 przy 8 pieczatkach prezencik za £10. Pozatym w miesiacu w ktorym masz urodziny masz prawo do prezencika do £5 (przypomna Ci o tym emailem, ktory warto wydrukowac i wziac ze soba do sklepu. Aha no i zawsze jak cos kupujesz dostajesz 10% off. Jak to mowia ,,every little helps" ![]() Warto! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
asik bardzo Ci dziękuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1354 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kupowalam tę maseczkę w zeszlym tygodniu i otrzymalam gratis pelnowymiarowe opakowanie chusteczek do demakijażu Botanics. Chusteczki też są bardzo przyjemne ![]() Polecam jeszcze fankom gladkich i zadbanych rączek zestaw Sanctuary do piekęgnacji dloni. Sklada sie z trzech preparatów: mydelka w plynie, które rozpuszczone w wodzie bardzo ladnie zmiękcza skórę, scrubu z bialej herbaty i cukru (dość ostry ale skuteczny) oraz z kremu do rąk, bardzo gęstego ale szybko wchlaniającego sie. Chwila moczenia, poźniej trochę "skrobania", krem i lapki jak marzenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Przyczajenie
|
Dzis dokonalam zakupu maseczki Sancturary wieczor w lazience pelen relaks mam nadzieje ze jutro obudze sie i bede wygladala nie gorzej niz teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1358 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, wiecie może, gdzie można kupić kosmetyki Bobbi Brown?
Strasznie zahorowałam na taką paletkę cieni i chcę poprosić brata, żeby mi kupił. Ale wiadomo, jak to facet: nic nie wie, anwet nie wie, gdzie tego szukać, muszę mu dać konkretne namiary, np jaka sieć sklepów. |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Rozeznanie
|
Margaretko, w UK sklepy tej samej sieci nie zawsze maja ten sam asortyment. W mniejszych miastach beda miec tylko te najbardziej popularne selektywne marki (Clinique, Lancome, itp) a w wiekszych rowniez inne jak np. Bobbi Brown. Jesli brat jest w Londynie to bez problemu dostanie kosmetyki Bobbi w John Lewis, Debenhams, Selfridge, Harrodsie i chyba w House of Fraser tez.
W innych miastach niech popatrzy w tych samych sieciach oprocz Harrodsa oczywiscie. Tu masz link z adresami sklepow ktore prowadza ta marke w UK: http://www.bobbibrown.co.uk/templates/door/finder.tmpl |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo Ci dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Zadomowienie
|
Od siebie dodam, ze nalezy sprawdzic na stronie firmowej Bobbi czy dana paleta nie jest przypadkiem limitowana - wtedy w sklepie jej juz nie bedzie! sama mialam ostatnio ochote na jej Stonewashed Nudes palette ale pani przy stoisku tylko rozlozyla rece i zaproponowala zestwienie takiej palety z pojedynczych cieni (trzy razy drozej, dziekuje). Polecam chlopinie wyraznie napisac drukowanymi literami nazwe, numer i cene/pojemnosc a najlepiej wydrukowac mu zdjecie, to chociaz pozna po opakowaniu ( wiem co mowie po doswiadczeniach z TZ
![]() Wlasnie nabylam sobie eyeliner w zelu i sie nim napawam codziennie od tygodnia :taktak: |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1362 |
Raczkowanie
|
Tym razem ja mam pytanko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Rozeznanie
|
Moze w Debenhamie?kiedys mi cos tam smiglo takiego ale nie wiem czy byly puste czy z zawartoscia malowidel jakiejs nieznanej firmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
W Debenhamie widzilam tez, ale byly z czyms w srodku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Raczkowanie
|
W tej chwili mam maly skorzany kuferek zdobyty wlasnie ta metoda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co polecacie do prostowania wlosow, widzialam linie Tresemme (?) w czarnych butelkach z atomizerem - warte to cos ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]()
![]() |
#1368 |
Raczkowanie
|
a ja bardzo lubie kosmetyki tresemme. szampony i odzywki sa po prostu rewelacyjne - szczegolnie do wlosow suchych i zniszczonych. mam tez heat defence styling spray i jest swietny - pod kazdym wzgledem - takze ja polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Raczkowanie
|
hej. niedawno dotarlam do Anglii i zaczely sie problemy... z wlosami, strasznie sie przetluszczaja, juz na drugi dzien po umyciu;/ wczesniej tak nie mialam, a uzywam szamponu dla dzieci J&J;/ a nie znam jeszcze angielskich kosmetykow zebym mogla cos wybrac;/ moze mi ktos cos poleci?? pozdrawiam!!
![]() |
#1370 |
Raczkowanie
|
Witam!
Mam pytanie do posiadaczek maseczki z glinki Botanicsa.Od kilku dni nie wiem czemu ale strasznie..hmm..jak to ładnie ujać..pęcznieje mi tubka ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a jakie polecacie sklepy z żywnością, coś taniego ale nie tesco? czy wogóle są jeszcze jakieś?
#1373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Rozeznanie
|
ja osobiscie bardzo lubie Budgens (zawsze swierze owoce i pieczywo szeroki asoryment) a uwazam, ze sklep o srednim przedziale cenowym.Zawsze wszystko dobrej jakosc jak w M&S
i jeszcze jeden sklep w ktorym czesto robie zakupy to Morrisons polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny... pomocy!!! W Polsce kupiłam szampon, odżywke do spłukiwania i odżywke w sprayu Gliss Kur 19 składników do włosów suchych i zniszczonych i jestem zachwycona jej działaniem, ale niestety szampon juz mi sie skonczyl a obie odżywiki są już na wykończeniu i mam problem... nie wiem gdzie tu w Anglii je można kupić... W Boots'ie juz byłam ale nie zauważyłam nic z Gliss Kura. Tutaj mozecie zobaczyc o co mniej wiecej chodzi (tylko szmpon tu jest i ta odżywka w spraju, zamist odżywki do spłukiwania jest coś innego, nawet nie wiem co to, w Posce tego nie widzialam). Prosze, pomóżcie... Z góry dzięki. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Rozeznanie
|
help!
![]() 1. wyskoczyla mi opryszczka na dolnej wardze, znacie jakis dobry preparat na jej szybke pozbycie sie?? (w Anglii oczywiscie) 2. kupilam w bootsie mikrodermabrazje w zestawie z kremem z filtrem. dzi zuwazylam, ze tubka kremu jest u gory zle "zgrzana" i krem sie tamtedy wydostaje. czy mam sznse na zamiane trefnego towaru bez paragonu?(wyrzucilam). Jest to produkt dostepny tylko w drogeriach Boots.. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w wielu miejsca mozna kupic gliss kur ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co do drugiego to tak, mozesz uszkodzony/zepsuty towar oddac w Bootsie bez paragonu, tym bardziej jak jest to ich wlasna marka. Po prostu idz do sklepu z tym towarem i wymienia Ci na nowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.