|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
Albo rude, właściwie czerwone włosy - nie było tragicznie, ale czemu nikt mnie nie uprzedził, że będę wyglądała jakbym powstałą z grobu aby zemścić się na swoich wrogach no czemu
![]() Z tymi krawatami miałam tak samo XD I do tego koszulka i bojówki lol |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Konto usunięte
|
demi, nawet jakby mi ktoś powiedział że dany kolor włosów nie jest dla mnie, nic by to nie zmieniło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Np wadę zgryzu to ja dopiero teraz naprawiam
![]() Techno dziunia z elementami gothic i dresiara to byłam ja! ![]() na szczęście nigdy nie farbowałam włosów/nie miałam tipsów/nie byłam na solarce. |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Konto usunięte
|
Ja mam nadzieję, że uniknęłabym wtedy choćby tego blondu, bo tą czerwień jeszcze dobrze wspominam, ale BLOND
Jestem blada, mam ciemne włosy i ciemną oprawę oczu, wyobraźcie sobie jak to wyglądało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Konto usunięte
|
byłam jak wszystkie pokemony skumulowane w jednego :d
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Konto usunięte
|
Tipsy ja miałam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Ja byłam każdą subkulturą po trochu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Konto usunięte
|
miałam dwa razy paznokcie żelowe, fanką nie byłam i do dziś nawet malować nie lubię :d ale był okres że mi się podobały.
śmiesznie też wspominam czasy gdy nie było uświadomienia stanikowego, te dobre 10 lat temu, musiałam kupować dużą miskę żeby nie wypadały piersi, ale zapięcie miałam na szyi a ramiączka jeszcze dodatkowo zawiązywałam :d </3 ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- jedyne co nie byłam to nigdy dresiarą. to nie, nawet nigdy hiphopu nie słuchałam ale tak to wszystkiego no i wiadomo im popularniejszy się robił dany sklep tym więcej ciuchów z niego trzeba było mieć. na samym początku był orsay i reserved bo nic innego nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Zakorzenienie
|
w gimbazie miałam styl a'la dziewczyna dresa - w sensie nie że ortaliony
![]() ![]() dobrze, że człowiek z wiekiem mądrzeje (przynajmniej ja ![]()
#1359 |
Konto usunięte
|
ja mialam ostrą fazę grunge, kurt cobain miłością :d najpiekniejszy na świecie, oh a jego pamiętnik to najgłębsza rzecz na świecie :d
krejzolskie trampki malowane pisakiem w środku zimy to jest to. włosy na środku czoła i jedyna czarna bluza jaką kupiła mi mama bo nie lubiła czarnego :dddd |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Konto usunięte
|
Normalnie jakbym zaczeła teraz dzień w dzień chodzić po mieście w moim kigurumi, to chyba nie byłoby mi tak wstyd jak za czasy nastoletnie
![]() I cieszy mnie jeszcze, że robiłam tatuaże z myślą przewodnią "tak żeby dało się przerobić" - jeden przerobiony, jeszcze tylko jeden i będzie idealnie, zapomnę o swoim nastolęctwie ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- O, Kurt Cobain, tak, to też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Zakorzenienie
|
ja słuchałam hh i tatu
![]() ![]()
#1362 |
Konto usunięte
|
ja się cieszę że zdecydowałam się jedynie na piercing w gimbazie
![]() kto miał taką koszulkę? :d ![]() ![]() hicior numer jeden i nagle cała podstawówka kocha brazylię ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- uwielbiałam tatu ![]() "yasaszasa yasa" ale pszeciesz ruski jak polski i umiem śpiewać :d nawet miałam fryzurę na Julię Volkową czy jak jej tam. szkoda tylko ze w domowych warunkach nastolatki ktora nie wiedziala ze fryzure trzeba ukladac przed wyjsciem wyglądala jakby ją pies poszarpał :d :d :d |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1364 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I wszystko musialobyc w brokacie ![]() ![]() Ja nie mam tak zdjec, ale mialam bardzo zolte zeby, dosc proste, ale zolte. A, i mialam tez kilka blond pasemek, tylko z przodu, grube, bez sensu. Ale mialam rozjasniacz na glowie, to bylo takie cool. No i oczywiscie wszystko co dodali do bravo girl ![]() Oooo ja mialam taka sama koszulke BRazyli jak ta pierwsza!! i koszulke piłkarską Ronaldo Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2014-05-27 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Konto usunięte
|
aahahahah
![]() a największa załamka jak przeglądam zdjęcia z kolonii. bo jechałam z reguły z tą samą paczką, z dziewczynami które były porozrzucane i nie spotykałyśmy się na codzień. jeździłyśmy na zimowisko i letnie obozy, każda brała najlepsze ciuchy i KONIECZNIE się wymieniałyśmy ubraniami i potem cycki uciekały mi pachą a brzuch dołem "ale pszeciesz nie jestem dużo większa od natalii" 'to co że kaja ma 175 cm wzrostu a ja o wiele mniej, te spodnie nie sa specjalnie za długie' 'jak to nie ubiera się obcasów na ognisko' :d |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
noo, za czasów mojej gimbazy był chyba tylko Orsay, Reserved, Diverse i Cropp
![]()
#1367 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a potem ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- u mnie było jeszcze coś takiego jak "pretty girl" i jeden "tally weijl" :d czy jak to sie tam pisze ;d :d :d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
Ha ha ha ha ha
|
Ja byłam metalem i chodziłam w glanach i koszulkach z zespołami
![]()
![]() |
#1369 |
Konto usunięte
|
nigdy nie miałam koszulki z zespołami, w gimnazjum czytałam cosmo i kiedyś przeczytałam mądrość że koszulkę z zespołem to sie bierze od swojego faceta. nie miałam takiego
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- ale glany też miałam. rzecz jasna na początku były tru black metal, a potem dorzuciłam kolorowe sznurówki i korektorem narysowalam przepiekne wzorki ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Konto usunięte
|
Moja ulubiona fota z młodości - blond włosy, makijaż a'la Amy właśnie, wieeelka męska koszulka z jakimś zespołem, dżinsowa spódniczka i zielone jaskrawe rajstopy + różowe ażurowe kozaczki i udaję, że piję z zamkniętej butelki piwa XD A tle kolega-metal z yorkiem z różowymi kokardkami w sierści <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Zakorzenienie
|
![]()
#1372 |
Konto usunięte
|
Ja mam do dziś glany, które mi klasa w LO przyozdobiła stokrotkami jakąś farbą fluorescencyjną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Konto usunięte
|
![]() pamiętam też jak odkryłam z koleżanką magię lumpeksów. obie miałyśmy dziwne mamy z nastawieniem "wolę dwie pary jeansów levisa niż osiemset tanich". więc miałyśmy dwie pary spodni na krzyż. aż pewnego dnia wpadłyśmy do lumpeksu i kupiłyśmy absolutnie wszystko "bo na bank się przyda" bo fashion i "to się da z tym tu się upnie i będzie magia" nie było magii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
a pamiętacie takie hity?
#1375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Konto usunięte
|
nie zaczynaj tego tematu, jak ostatnio na forum powstał temat pt muzyka naszej młodości, to nie mogłam potem w niego wchodzić bo przeglądarka mi się wieszała i wyłączała z nadmiaru teledysków z youtube
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- ojezu tak, troll ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- ![]() pierwsze stringi z trolla :d |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Zakorzenienie
|
o, zapomniałam o trollu!
jakoś w ostatniej klasie podstawówki kupiłam tam spodnie 3/4, które oczywiście ja nosiłam jako spodnie normalne, długie, bo w swojej pierwotnej wersji miały być na osobę dorosłą. [*] [*] [*]
#1378 |
Zakorzenienie
|
tak hahaha
ja kupowałam w bravo jak były takie płyty, składanki i tego słuchałam ![]() moje pojęcie muzyczne było ZEROWE |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Konto usunięte
|
![]() ojezu rybaczki w moim wykonaniu to jedna z największych zbrodni przeciwko ludzkości D: ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- ale ja byłam zrytym dzieckiem mama nie pozwalała mi w podstawówce nosić stringów więc kupiłam gazetę w których były one dodatkiem i wyrzucałam po jednym razie :d przez jeden dzień czułam się jak dorosła :d |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Konto usunięte
|
Rybaczki w moim przekonaniu idealnie pasowały do kozaków - wyglądałam jak leśniczy, lol.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.