![]() |
#1351 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Iskra gratulacje
![]() I MaladT. ..życzę żeby się szybko rozkręciło...trzymam kciuki ![]() A mi dziś tż zrobił przykrość. ..no bo ma po ten wózek jutro jechać. ..trzeba bo od razu zabierze też fotelik. ..ja tu od półtorej tygodnia rozwarcie...a on się pyta czy ma jutro wracać no bo zmęczony będzie. ..ja wiem, że w jedną stronę to jazda 2,5 godziny, ale kurcze ja to się boję zostać nawet na pół dnia sama...a niech się zacznie i co zrobię z Młodym? Przecież ja tu nikogo nie mam tak na dobrą sprawę. ..mogę zadzwonić do ojca Małego, ale co jak go nie ma w mieście? ?? Teraz przyszła mi do głowy koleżanka z pracy, ale on jej nie zna i bałby się z nią zostać. ..Przecież nie powiem-sorry, ale odkładamy to na jutro, bo nie ma tatusia:/ No teraz to już oczywiście wróci jutro, ale i tak mi przykro, że pomyślał o swoim zmeczeniu, ale i tym, że zostaję tu sama to już nie:/ ciekawe do której będzie dziś siedział, to go nie zmęczy. Przecież jak wróci to może się położyć i odpocząć-nie każę mu szorować podłóg:/ też będę się martwić tym, że musi jechać tam i z powrotem, ale sytuacja jest taka a nie inna:/ już nie mówię o tym, że prosiłam T. żeby zamówić wózek wcześniej skoro chciała go kupić. ..to nie, trzeba było czekać na ostatnią chwilę, bo wcześniej się nie kupuje (żeby nie zapeszać) a ubranka od 3 miesięcy kupuje:/ No...wygadałam się. .. A Kasia- Twoja T. to przegięła...masakra:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja jestem taki typ , ze sie totalnie nie przejmuje co inni gadaja ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() bede w nocy ciskac kciuki za was ![]() Cytat:
![]() moj dzis jak jechal do sklepu ,to zapomnial telefonu,ale dostal z☠☠☠ke ![]() a z wozkiem:/ szkoda, ze T nie kupila a wysylki nie zrobila na wasz adres, byloby z glowy :/ ehhh i te zabobony.... no makabra :/
![]() |
#1353 |
Rozeznanie
|
iskra gratulacje z okazji narodzin synka
![]() ![]() Maladt to pośpij żebyś miała sile jak juz mała sie w końcu zdecyduje ![]() Ja dziś pół dnia przespałam i dalej jestem jakaś zmęczona. Jutro idziemy do greckiej knajpki, pewnie ostatni raz przed porodem. Przepraszam ze sie nie odnoszę ale czuje sie jakaś wypompowana...
#1354 |
Wtajemniczenie
|
OPISY PORODÓW- przeczytałam! Dziękuję Wam za nie. Jakoś mi to łatwiej zwizualizować, co i jak się dzieję w trakcie i po. Wiadomo, że u każdej jest inaczej, wychodzi co innego i nie ma się co nastawiać, że będzie podobnie.
U mnie wśród znajomych to dzieciatych nie za wiele, a jak już to słyszałam : oh trochę bolało, ale o wszystkim się zapomina- koniec opisu ![]() GRATULUJĘ WAM MALEŃSTW ![]() Byłyście wszystkie bardzo dzielne ! PAULINA- spodnie z lidla są dla mnie hitem! ![]() ![]() BUU- Twoja Mała i jej kotek mnie rozwaliły ![]() MLEBI- super, że już jest samochód, fotelik! Możesz rodzić spokojnie ![]() KANO- ja mam mdłości w sumie przez całą ciążę, więc w jakimś stopniu to pewnie objaw zbliżającego się porodu w moim przypadku- objaw trwa od czerwca ![]() ale wiesz, mi jeszcze w okolicach nowego roku zdarzało się ![]() AGA114- Twoje szybkie szykowanie się, jak Mąż przyjechał z lustrem skłoniło mnie do takiego pytania do ogółu: jak jesteście teraz w domu to leżycie w piżamie cały dzień? (pomijam opcje bez spodenek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Zadomowienie
|
Mala to nie fajnie, ale może jak sie wyśpisz to sie coś zacznie dziać, bedziesz miała przynajmniej siłe.
No tak Młoda jak zwykle wieczorem daje popis akrobacji, masakra co ona tam wyprawia, ciekawe czy po urodzeniu też będzie taka aktywna wieczorem już sie boje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Rozeznanie
|
Aggo-ja nie, ale w głównej mierze pewnie dlatego, że prawie każdego ranka zaprowadzam Małego do przedszkola
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a najczesciej jest tak,ze pizame zdejmuje i wkladam cos na jej ksztalt ![]() ![]() w kazdym badz razie jak sa dni, kiedy nigdzie nie wychodze, to nie zakladam spodni, tuniki, stanika i sie nie maluje itd ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#1359 |
Rozeznanie
|
Aga -ja też mało "rodzinna" moja mama, mama tż i moje siostry i starczy tej rodziny reszta na weselach i pogrzebach...i tak nie mam czasu jak przyjeżdżam do mamy w odwiedziny, bo zawsze zwalaja się moje siostry a i mamie przykro jak ją zostawiam; )
|
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Zakorzenienie
|
Wegielek
![]() ![]() Mala Ty tam skurczuj tylko szybko zebys sie nie nameczyla za bardzo. A moj maly mial czkawke i tak ja dolem czulam, ze niemal poczulam nadzieje na obrot. Nie ma szans racjonalnie myslac.
#1361 |
Rozeznanie
|
No tak - ta teoria o Marsie jest całkiem realna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 | ||
Zakorzenienie
|
Gosiak no widzisz ile nas laczy
![]() a moj maz to odpowiada ze nie spi tylko lezy,to juz jest hit,nawet mala to podlapala,i ponoc ja tez juz tak mowie ![]() anus1980 no i widzisz,wszystko jest dobrze,kamien z serca,czasem nie warto martwic sie na zapas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() niestety u mnie tak bylo,oby teraz bylo inaczej ![]() jak po pol roku kolezanka-nawet nie bardzo moja,ale w sumie to dziewczyna przyjaciela ze studiow mojego tz-eta,zapytala jak sie czuje,ze ja,bylam w takim szoku,ze sie poplakalam,serio-nikt nie myslal o mnie,wszyscy mysleli ze jak mi powiedza zebym sobie "usiadla" na mojej obolalej ![]() ![]() a co do odwiedzin,phi pewnie ze do Ciebie nie przychodza,tylko ten szczegol,Twoje mieszkanie,Twoje drzwi,nie musisz ich otwierac,Twoje zasady ![]() Kasia,Mlebi-oo tesciowe ![]() z jednej strony,ok probuje zrozumiec ale jak slcuham na skype po raz setny jak oni przezywaja,i ble ble,jaki stres dla nich-dla nich???a co beda rodzic za mnie?ja nic o tym nie wiem ![]() poza tym moja T mi wypomina,ze ja szybko bardzo doszlam po porodzie do siebie-no tak w miesiac,bo ona to moze ze 3 i ze szybko urodzilam,bo tylko iles tam godzin mi to zajelo,a jej 3 dni wiec nie mam prawa narzekac ze bylo zlee ![]() wegielku przykro mi ![]() ja mam dzis inne zmartwienia,mala sie malo rusza,tylko przesuwa,ja panikuje,moj maz udaje ze nie slyszy jak mu to mowie,zreszta nie chcecie wiedziec co mi powiedzial jak powiedzialam ze dzidzius sie malo rusza dzis-bo padlam ![]() ![]() a drugie,ze chyba jednak starsza ma uczulenie na mleko,i analizuje,i czytam,i juz bezsilna jestem,jesli to sie okaze prawda to nie wiem jak nagle diete cala zmienimy,juz nie moge z jej wysypka,ona sie biedna zadrapie,spac nie moze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja juz po wieczorze pnieńskim, dziewuchy pojechały na dancing, a ja do domku. Ogólnie było...fajnie
![]() ![]() Dziewczyny...Kasiulka, Aga, Melbi współczuję Wam z teściami ![]() Ania, gratuluję wizyty ![]() ![]() ![]() Iskra, serdeczne gratulacje! Ale ma wagę ładną ![]() ![]() Daria, brawa dla Twojej mamy ![]() ![]() Gosiak, już dopisuje ![]() Aggo, czyli coś sie dzieje ![]() ![]() Węgielek ![]() ![]() Mala, ajjj ciężko masz :/. Ale dobrze, ze już zostajesz do końca. Może w nocy coś się jeszcze rozkręci . |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Zakorzenienie
|
mala caly czas trzymam kciuki za rozkrecenie akcji
niech sie ruszy cos szybciej ![]() cos mam humor do kitu przez to wszystko ![]() aggo no pisze pisze,usiluje kot dalej jest hitem,nie myslalam ze tak mozna oszalec na punkcie figurki no widzisz,czyli u Ciebie przynajmniej padlo haslo cos sie dzieje ![]() Edytowane przez buu007 Czas edycji: 2015-01-30 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
Ojeju Buuu - kurcze moze faktycznie jak pokombinujecie z dieta małej, to pomoże...musi byc to dla niej bardzo uciazliwe
![]() A co do ruchow, to moj tez od wczoraj zmienil ich charakter, nie trzepie sie juz tak w brzuchu, nie ma armagedonu, rusza sie przeciagajac, wypinajac baaaaardzo mocno... tak inaczej... spokojnie ![]() a mezu nie wiem co powiedzial,ale profilaktycznie pozyczam Ci diody na niego ![]()
#1367 |
Zakorzenienie
|
Buu...trzymam kciuki, aby Mała jeszcze się ukatywniła dzisiaj. Czasami mężczyźni to bezmózgowcy...nie pojmują.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
Zakorzenienie
|
Aga powiedzial mi że czytal ze jakas babka pojechala do porodu i sie okazalo ze dziecko juz 11 dni nie zyje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Zakorzenienie
|
Buu - maz jeszcze zyje ? bo moj by dawno po takim tekscie gryzł kwiatki od spodu
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Dla odstresowania polecę Wam bloga, który bardzo lubię czytać http://akuuku.blogspot.com/ ![]()
#1370 |
Zakorzenienie
|
Aga nim sie pozbieralam,bo prawie z krzesla spadlam juz dawno byl w drugim pokoju a ja normalnie lzy w oczach,co to ma byc do cholery za tekst
![]() serio-to byla jego najbardziej zidiociala odpowiedz jaka mogl wymyslic |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Zakorzenienie
|
to prawda. Straszny tekst, ciekawe czy sie zorientowal, ze palnal totalna glupote ;/
#1372 |
Zakorzenienie
|
Buu, mój za taki tekst miałby przechlapane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Zadomowienie
|
Aż mi łzy napłyneły do oczu, faceci to naprawde sa ograniczeni umysłowo. Nie martw sie napewno wszystko dobrze jest tylko dzidziuś ma dziś leniwy dzień. Ale jak bedziesz sie dalej niepokoić to kopa w tylek TZ i na ip
|
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Zadomowienie
|
Buu zaraz wyślemy Ci diody dla Tz
![]() kurde mam od godziny co 10 min skurcze..... nie są bardzo bolesne takie jak na @, ale jestem przerażona ich regularnoscia. Mam nadzieję że to przepowiadacze, bo ja jeszcze mam jeszcze tyle do zrobienia w przyszłym tygodniu.... Jakby co będę pisać, na razie idę się położyć, mam nadzieję że wszytsko się wyciszy i zasne, a to tylko trening mojej maciczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Rozeznanie
|
Buu przytulam
![]() Lui skoro jeszcze nie czas to niech tak będzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o skurcze, to może odpal licznik skurczy, u mnie ilekroć coś się zaczynało i zaczynałam liczyć nastawała ciisza ![]() Dobranoc dziewczyny, życzę wam spokojnej nocki. Pewnie będę zaglądać w nocy w oczekiwaniu na wieści od malej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Rozeznanie
|
Idę spać, bo rano dentysta z Małym i drugi ząbek. ..ciekawe czy rano na głodniaka też będzie taki układny jak wczoraj; ) mam nadzieję, że tak
![]() Buu-nie martw się. ..moja parę dni temu miała 3 dni spokoju...też się już martwiłam. Uspokoiłam się po wizycie; a i Mała od tego czasu znów bardziej ruchliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Biała,Węgielek dobranoc
![]() Lui, więc kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Buu, oszczędziłaś mężowi żywot? Ja bym swojego chyba udusiła za taki tekst... No ale cóż, facet to facet - myślenie u nich pojawia się z opóźnieniem... :/ Współczuję alergii ![]() Merci! ![]() Mnie mój Tż też dziś wkurzył... Jak wracał z pracy to zadzwonił jak się czuję, powiedziałam, że kiepsko więc przyleciał najszybciej jak umiał. Ale jak wieczorem zadzwonili znajomi i powiedzieli, że się dawno nie widzieliśmy i czy mogą wpaść to bez zająknięcia powiedział, że jasne i zapraszaMY ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1380 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wiesz, twoj myslal, ze u siebie w domu to lepiej sie bedziesz czula itd ![]() ja juz wykapana, pachnaca, wysmarowana anty rozstępem ![]() M. konczy kafle kleic tzn juz skonczyl ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.