|
|
#13801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
no ale co zrobic. ja to tez chcialabym sobie z chlopakami zdjecia zrobic ale nie wiem czy pod hotel isc? czy przed meczem, a moze po?jak myslicie gdzie byloby najlepiej? cos mi link nie wchodzi, podaj jaki masz nick tam to przez nicka cie znajde ![]() edit juz dziala
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#13802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#13803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze mi się twój Boruc za bardzo spodoba, i co będzie? ![]() Dobra, jeszcze zobaczę, w jakim będę nastroju. A zdjęcia, to raczej nie przed czy po meczu, tylko gdzieś na mieście, albo... no, nie wiem. Gdzieś indziej ![]() Chodziło mi raczej o to, żeby nie tak rano, tylko koło południa się zaczaić gdzieś w okolicach stadionu i czekać, aż skończą trening. Bo ostatnio natrafiłam na opis do takiego jednego zdjęcia Ebiego z farbowaną blondyną, na którym on sam robi im wspólne zdjęcie i tam jest napisane, że to zdjęcie "Ebiego Smolarka z fanką po jednym z treningów na stadionie Warszawskiej Legii" |
|
|
|
|
#13804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj nawet o tym nie marz!bo Ci biletu nie dam ![]() Hmmm no tylko gdzie ich spotkac?! w warszawie ![]() oki teraz naprawde uciekam bo sie nie wyrobie. No to... DO ZOBACZENIA
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#13805 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli co, Ola? 16:00 na przystanku?
Edit: A mi najbardziej zależy na spotkaniu Krzynia i wypytaniu, co z Ebim, czy bardzo narzekał, że go te żebra bolą, czy było mu bardzo smutno, że musi wyjechać itd. |
|
|
|
#13806 |
|
Zakorzenienie
|
WSTEPNIE TAK, JEZELI COS SIE ZMIENI TO SKONTAKTUJE SIE PRZEZ TELEFON.
|
|
|
|
#13807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko ja mam czas po 18 dopiero...
|
|
|
#13808 |
|
Zakorzenienie
|
O, Boże. A przez moment poczułam się głupio, że za bardzo przejęłam się tym, że Ebi nie zagra i że może już tak mi odbiło, że interesuję się piłką nożną tylko dla niego. Ale jak tak sobie czytam te wypowiedzi, to jednak czuję, że jeszcze jakiś tam zdrowy rozsądek i normalność zachowałam. Bo te teksty mnie po prostu zabiły:
"Teraz to mi już nie zależy czy Polska wygra czy nie.Ja tylko oglądałam mecze bo Ebi grał i były wielkie emocje a jak teraz nie zagra to już nie będzie takich emocji jak on gra.Wielka strata bez niego będzie." "Zabardzo go pokochałam żeby go przez ten mecz nie ... ... widziec!!! Ebi zdrowiej modle się za Ciebie kocham Cie i cała Polska Cię kocha!!! Zdrowiej!!! I love you!!!" "Ebi ja nie chcę oglądać meczy bez Ciebie!!! Tylko nie to ... ... kocham Cię!!!" "Kotku zdrowiej bez Ciebie to już ne ta sama reprezentacja!!!"
|
|
|
|
#13809 | |
|
Konto usunięte
|
NOVI!!
Zmiana planów Oni wyjeżdżają o 13.30 z Poznania!! Cytat:
|
|
|
|
|
#13810 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3981569]NOVI!!
Zmiana planów Oni wyjeżdżają o 13.30 z Poznania!![/quote] A ile się leci z Poznania do Warszawy?
|
|
|
|
#13811 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#13812 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3981617]Ok. godziny
[/quote]Czyli będą w Warszawie ok. 14:30? Kurde, akurat wtedy zaczyna mi się sprawdzian z niemieckiego Dla Ebiego, to bym nawet ten sprawdzian poświęciła. Ale dla reszty, to raczej bez sensu.Dziewczyny, spytajcie się na lotnisku chłopaków, jak tam żebra Ebiego. I czy mu było bardzo smutno, że nie będzie mógł zagrać itd. |
|
|
|
#13813 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A teraz biedak nie może zagrac, a tyle na to czekał... ![]() Cytat:
To na pewno pisały jakieś czternastki, albo trzynastki... EBI AJ LOF JU!!
|
|
#13814 |
|
Zakorzenienie
|
Syska, właśnie zobaczyłam ten Twój opis: "Polska - Azerbejdżan za : 2 dni!! Ale jakos tak smutno bez Ebiego "
Czy ty chcesz, żebym się w końcu na prawdę popłakała? Ten opis był taki cudny, tyle radości przynosił, gdy było w nim "Polska - Azerbejdżan za : 7 dni", potem "Polska - Azerbejdżan za : 5 dni", ale teraz, gdy jest już tylko za 2 dni, to wcale mnie to tak bardzo nie cieszy. Jak sobie pomyślę, jak bardzo się cieszyłam na ten mecz |
|
|
|
#13815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja czytalam ze o 17.30 ma byc konferencja prasowa w sheratonie wiec wydaje mi sie ze trening bedzie po niej czyli gdzies tak kolo 18.30?? ja bym bardzo chetnie sie na niego wybrala, sam tata to zaproponowal ![]() oki i zmykam juz na serio, papa
|
|
|
|
|
#13816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sobie wczoraj popłakałam... Cały czas smutno...
|
|
#13817 |
|
Konto usunięte
|
Wy tak serio płaczecie z tego powodu?
![]() I się nabijacie z tych, co piszą te teksty? Ok... |
|
|
|
#13818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, przecież ja mogłabym spotkać Ebiego na żywo! A gdzieś w komentarzach na jakiejś stronie wyczytałam, że ludzie piszą, że będą krzyczeć jego nazwisko i jakby oglądał mecz, żeby słyszał, że Polacy go kochają. Słodkie, nie? Dobra, chyba pójdę się pouczyć tego niemieckiego, bo przecież jutro sprawdzian ![]() Edit: [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3981816]Wy tak serio płaczecie z tego powodu? I się nabijacie z tych, co piszą te teksty? Ok...[/quote] Tak na serio, to nie płaczę, tylko czuję się trochę rozczarowana i zdołowana, ale momentami, to się aż do siebie śmieję, że przez tyle czasu tak się nastawiałam, że spotkam Ebiego, a go nie spotkam ![]() A i tak nie mogę się już doczekać meczu. Tylko zmieniam plany - nie będę koczować pod Sheratonem. A pamiętacie, jak pisałam, że od czwartku przeprowadzam się pod Sheraton? Dzisiaj jest czwartek
|
|
|
|
|
#13819 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3981816]Wy tak serio płaczecie z tego powodu?
![]() I się nabijacie z tych, co piszą te teksty? Ok...[/quote] Wczoraj mi łeżka pociekła troszkę, jak sobie o tym wszystkim pomyslałam, że Ebi tak hciał zagrać, a nie może i w ogóle... ![]() Cytat:
|
|
#13820 |
|
Zakorzenienie
|
E, tam. Koniec rozpaczania! To tylko jedno pęknięte żebro. Ebi się w końcu wyleczy i na mecz z Portugalią będzie, jak nowy
![]() A juz po jutrze mecz, który i tak mamy szanse wygrać. Nawet bez Ebiego. Ha, a ja będę bliżej piłki i bramki, niż Ebi
|
|
|
|
#13821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale pozwólcie, że zostawię sobie taki podpis... A w czerwcu kolejne 2 mecze, na których (mam nadzieję) Ebi zagra...
|
|
#13822 |
|
Zakorzenienie
|
O, jest podany skład przewidywany przez dziennikarzy:
Artur Boruc - Marcin Wasilewski, Arkadiusz Radomski, Jacek Bąk, Michał Żewłakow - Wojciech Łobodziński, Mariusz Lewandowski, Przemysław Kaźmierczak (lub Radosław Sobolewski), Jacek Krzynówek - Łukasz Garguła (Maciej Żurawski) - Radosław Matusiak (Grzegorz Rasiak) |
|
|
|
#13823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W koncu to Leoś Zawodowiec
|
|
#13824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak być nie może, żaden z moich chłopców nie zagra ![]() to wszystko prowadzi do wniosku, że tak gładko nam z Azerami nie pójdzie Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#13825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Właśnie tata mnie zawołał, bo przegląda telegazetę i mi pokazał, że Borussia jest na 15. miejscu w Bundeslidze, a 16. miejsce jest spadkowe
|
|
|
|
|
#13826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#13827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#13828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(Magda sie schowa...) Ebiemu by się tak cieplutko w serduchu zrobiło jakby was zobaczył
|
|
#13829 |
|
Zadomowienie
|
w ogole tri, w maju ma byc mecz wisla-bvb chyba, nie? ja tam jade ale na sektor gosci. ciekawe ilu przyjedzie z dortmundu
poza tym jestem za BVB
|
|
#13830 |
|
Konto usunięte
|
Novi ja nie wiem czy jadę na lotnisko.
Sie zobaczy jutro
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.

no ale co zrobic. ja to tez chcialabym sobie z chlopakami zdjecia zrobic ale nie wiem czy pod hotel isc? czy przed meczem, a moze po?jak myslicie gdzie byloby najlepiej?