Wszystko o Avonie - Część II - Strona 467 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-05, 12:40   #13981
milagrosx
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez mrowkamrowka Pokaż wiadomość
Co do nowych zapachów London, Paris, NY - jestem prawie pewna, że to to samo co pare lat temu seria LIFE SCENSE czy jakoś tak. Opakowania niezmienione, tak smao występują jako trio i kolory perfumu tez się zgadzają. Pewnie to to samo - i bardzo dobrze, bo zapachy były ładne Gdzies u mnie jeszcze stoi buteleczka z resztką fioletowego
Aha, czy któraś z Was ma i może się podzielić zdjęciami biżuterii Ranelle i Zenia z kat.08 ze str 24-25 ?
Jestem tego samego zdania. Mi najbardziej podobały się niebieskie, takie delikatne jak były ostatni raz w sprzedaży to kupiłam 3 buteleczki chociaż jeszcze miałam jedną całą w domu. Ta seria była naprawde śliczna. Cieszyłabym się gdyby były to te same

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 12:42   #13982
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Witam
jednak wstrzymali mi paczkęale już jutro odbieramniestety na podglądzie faktury mam nadal w brakach preparat do skórek we flamastrze!!!zwariuje z tym avonem
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 12:44   #13983
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 2003 Pokaż wiadomość
od jakiegoś czasu śledze ten wątek i muszę przyznać że jest wciągający i bardzo mi sie podoba, mam nadzieje że będę mogła sie częściej udzielać mimo braku czasu.

o ile dobrze zrozumiałam ellfee to do orange z my avon są rozmowy po 0,40zł a pani z avonu pwiedziała mi dziś że tańsze połączenia są tylko do avonu bo to osobna sieć i tylko korzystają z nadajników orange
Tak, pewnie tylko nadajniki
Nie sądzę, żeby rozmowy były za darmo do Orange czy tańsze i traktowano to jako jedną sieć.
Patiś twój k510i jest przy tym alcatelu gdzieś o 100% lepszy
Nie ma ani irdy ani bluetootha Najśmieszniejsza jest pojemność - 4MB ŻENADA
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 12:46   #13984
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Jestem tego samego zdania. Mi najbardziej podobały się niebieskie, takie delikatne jak były ostatni raz w sprzedaży to kupiłam 3 buteleczki chociaż jeszcze miałam jedną całą w domu. Ta seria była naprawde śliczna. Cieszyłabym się gdyby były to te same
Ooo dobrze by było Też podobał mi się ten niebieski/ fioletowy?

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 12:47   #13985
snowqueen
Zakorzenienie

Witajcie

Dostałam dzisiaj moje zamówienie - krem do szybkiego pedicure oraz żel peelingujący Sake i Ryż. Co za zapach Jestem zachwycona i chciałabym w następnym katalogu kupić może coś jeszcze z tej serii. O mleku czytałam już w wątku, że fajne, ale niewydajne.

A co myślicie o balsamie? Czy komukolwiek zdarzyło się, że po pewnym czasie stosowania zaczął przesuszać skórę? Ja tak miałam już z dwoma produktami z PS, morskim napojem do ciała parę lat temu i śródziemnomorskim kremem z oliwką i boję się przejechać po raz kolejny... Ale zapach bardzo mi się podoba i chciałabym wypróbować.

Czy te drobinki w balsami są duże i raczej srebrne czy złote? Opinie na KWC oczywiście poczytam, ale może któraś z Was nie napisała recenzji albo miała podobne doświadczenia jak ja z innymi balsamami PS...

Z góry dzięki za odpowiedzi
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 12:50   #13986
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o twarde butelki Planet Spa to znalazlam rozwiązanie - zostawiam pompki np. od żelu do twarzy z białą herbatą - pasują one do innych kosmetyków z tej serii
Też tak robię, bo od ściskania tych buteleczek, palce mi drętwieją

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
I nie mam dozownika z żadnego innego Spa, żeby przełożyć :/ Beznadzieja.
Mam w rezerwie, więc jakby co...

Cytat:
Napisane przez dziewczyna00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy jeśli termin składania zamówienia mam 5 maja, to z piątym włącznie tak? Jeśli złożę dzisiaj, to pójdzie na pierwszy termin?
Ale dzisiaj jest już 5 czerwca
A tak poważnie, to masz czas do 24:00 , jeśli składasz przez internet
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 12:52   #13987
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4498119]
Patiś twój k510i jest przy tym alcatelu gdzieś o 100% lepszy
Nie ma ani irdy ani bluetootha Najśmieszniejsza jest pojemność - 4MB ŻENADA
[/quote]nie chce sie z nikim klocic ale telefon ma przedw wszystkim dwonic i odbierac smsy. ja mam motorole l7 i mimo ze mam aparat, te wszystkie bluetoothy i 512mb pamieci to wlasciwie ja z tego nie koszystam. muzyki prawie nie slucham bo mi szkoda baterii, zdjec tez nie robie bo i tak sa gorsze niz ze zwyklego aparatu. do kompa moge podlaczyc kablem wiec te bluetoothy tez na nic mi sie nie przydaly.

tak jak mowie, z wiekszoci tych bajerow sie nie koszysta, albo po krotkim okresie sie nudza i tyle.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-05, 12:53   #13988
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowkamrowka Pokaż wiadomość
Co do nowych zapachów London, Paris, NY - jestem prawie pewna, że to to samo co pare lat temu seria LIFE SCENSE czy jakoś tak. Opakowania niezmienione, tak smao występują jako trio i kolory perfumu tez się zgadzają. Pewnie to to samo - i bardzo dobrze, bo zapachy były ładne Gdzies u mnie jeszcze stoi buteleczka z resztką fioletowego
Aha, czy któraś z Was ma i może się podzielić zdjęciami biżuterii Ranelle i Zenia z kat.08 ze str 24-25 ?
tez mi sie tak wydawalo i zgadzam sie z Toba
Cytat:
od jakiegoś czasu śledze ten wątek i muszę przyznać że jest wciągający i bardzo mi sie podoba, mam nadzieje że będę mogła sie częściej udzielać mimo braku czasu.

o ile dobrze zrozumiałam ellfee to do orange z my avon są rozmowy po 0,40zł a pani z avonu pwiedziała mi dziś że tańsze połączenia są tylko do avonu bo to osobna sieć i tylko korzystają z nadajników orange
Witamy
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 12:54   #13989
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
na pewno dostaniesz ja ciągle muszę zmieniać adres, bo prosiłam ponad rok temu moją koordynatorkę, żeby zmieniła stały adres zamieszkania bo się przeprowadziłam i... no nie będę tego komentować. Dzisiaj idę na spotkanie Klubowiczek Róży to jej przypomnę bo irytuje mnie to ciągłe wpisywanie nowego adresu podczas składania zamówień.
Ja sobie zmieniłam adres dostawy na stałe piszac maila ze strefy konsultantki. Troche to trwało ale w koncu zmienili. Nie musisz czekac az sobie koordynatorka wreszcie przypomni o twojej prosbie.
Jeszcze jest drugi sposób: w plikach do pobrania jest formularz zmiany danych. Drukujesz go sobie wypełniasz i odsylasz poczta na adres tam podany. Ja go dostalam w COKu z instrukcja co i jak, ale i tak wyslalam maila. Bo mi tak łatwiej było.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 12:58   #13990
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
nie chce sie z nikim klocic ale telefon ma przedw wszystkim dwonic i odbierac smsy. ja mam motorole l7 i mimo ze mam aparat, te wszystkie bluetoothy i 512mb pamieci to wlasciwie ja z tego nie koszystam. muzyki prawie nie slucham bo mi szkoda baterii, zdjec tez nie robie bo i tak sa gorsze niz ze zwyklego aparatu. do kompa moge podlaczyc kablem wiec te bluetoothy tez na nic mi sie nie przydaly.

tak jak mowie, z wiekszoci tych bajerow sie nie koszysta, albo po krotkim okresie sie nudza i tyle.
Ja mam dokladnie tak samiuśko i ten samiuśki telefon. Dla mnie tel to tel a nie cuda niewidy, radyjka, aparaciki i inne dupeszele ;-)
Stary 2007-06-05, 13:16   #13991
inez1234
Raczkowanie

a powiedzcie jak to jest: m.in w panoramie napisali,ze jak sie zlozy zamowienie za min 250zl to otrzyma sie jakiswyjatkowy prezent-niespodzianke.prezent obiazony 50gr jak zwyle a ja zlozylam zamowienie za 260 zl katalogowych cen i zadnej niespodzianki nie dostalam chodzi o panorame 07 i kampanie 07 ;-)
inez1234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-05, 13:20   #13992
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inez1234 Pokaż wiadomość
a powiedzcie jak to jest: m.in w panoramie napisali,ze jak sie zlozy zamowienie za min 250zl to otrzyma sie jakiswyjatkowy prezent-niespodzianke.prezent obiazony 50gr jak zwyle a ja zlozylam zamowienie za 260 zl katalogowych cen i zadnej niespodzianki nie dostalam chodzi o panorame 07 i kampanie 07 ;-)
gratis dawali tylko te startery. byla promocja jak ktos placi karta avon to cos tam dawali gratis za to i dotyczylo to akurat kwoty powyzej 250 zl. moze cos zle doczytalas.
Stary 2007-06-05, 13:22   #13993
doris_stokrotka
Raczkowanie

Lightbulb Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

A co myślicie o balsamie? Czy komukolwiek zdarzyło się, że po pewnym czasie stosowania zaczął przesuszać skórę? Ja tak miałam już z dwoma produktami z PS, morskim napojem do ciała parę lat temu i śródziemnomorskim kremem z oliwką i boję się przejechać po raz kolejny... Ale zapach bardzo mi się podoba i chciałabym wypróbować.

Czy te drobinki w balsami są duże i raczej srebrne czy złote? Opinie na KWC oczywiście poczytam, ale może któraś z Was nie napisała recenzji albo miała podobne doświadczenia jak ja z innymi balsamami PS...

Cześć! Odnośnie balsamu - dostałam jednocześnie dwie buteleczki, jedną sama zamówiłam, a drugą dostałam w prezencie w programie TPS ...

Wrażenia:

- mnie nie wysuszył, ale zapchał mi skórę na dekolcie ( ) i zrobiły się czerwone krostki

- drobinki są malutkie i mają kolor srebrny

- jest troszkę niewydajny, mi się skończyły oba opakowania po 1,5 miesiąca

- twarda butelka uniemożliwia wykorzystanie balsamu do samego końca

to tyle, ale ogólnie polecam, nie wydaje mi się, żeby przesuszał skórę. Moim skromnym zdaniem jednakże, balsam ten jest bardziej kosmetykiem upiększającym niż stricte pielęgnacyjnym.

A z całej serii mogę polecić odżywcze mleko do ( 4 ) kąpieli ( bo strasznie niewydajne, ale baaaardzo przyjemne ) i maseczkę peel-off

Pzdr

" Wszystko w Twoich rękach, możesz budować, możesz burzyć ! (...) "

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=6111868# post6111868

- GRINDERSY czarne na wymianę
doris_stokrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 13:24   #13994
inez1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
gratis dawali tylko te startery. byla promocja jak ktos placi karta avon to cos tam dawali gratis za to i dotyczylo to akurat kwoty powyzej 250 zl. moze cos zle doczytalas.

dzieki elffee. wyczytalam to jak wspomnialam w panoramie 07 zaraz po otworzeniu , pod tym etui i walizeczka jest : myAVON i własnie tam nic nie napisali o płaceniu karta
Stary 2007-06-05, 13:29   #13995
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inez1234 Pokaż wiadomość
dzieki elffee. wyczytalam to jak wspomnialam w panoramie 07 zaraz po otworzeniu , pod tym etui i walizeczka jest : myAVON i własnie tam nic nie napisali o płaceniu karta
jesli chodzi o myavon to dawali grais 2 startery myavon. nie mam przed soba panoramy wiec sprawdzic nie moge. ale ja mialam na prawie 400 zl i dostalam tylko tyle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-05, 13:31   #13996
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez doris_stokrotka Pokaż wiadomość

Cześć! Odnośnie balsamu - dostałam jednocześnie dwie buteleczki, jedną sama zamówiłam, a drugą dostałam w prezencie w programie TPS ...

Wrażenia:

- mnie nie wysuszył, ale zapchał mi skórę na dekolcie ( ) i zrobiły się czerwone krostki

- drobinki są malutkie i mają kolor srebrny

- jest troszkę niewydajny, mi się skończyły oba opakowania po 1,5 miesiąca

- twarda butelka uniemożliwia wykorzystanie balsamu do samego końca

to tyle, ale ogólnie polecam, nie wydaje mi się, żeby przesuszał skórę. Moim skromnym zdaniem jednakże, balsam ten jest bardziej kosmetykiem upiększającym niż stricte pielęgnacyjnym.

A z całej serii mogę polecić odżywcze mleko do ( 4 ) kąpieli ( bo strasznie niewydajne, ale baaaardzo przyjemne ) i maseczkę peel-off

Pzdr
Mi to mleczko tez wystarcza na 4 kąpiele. Troche sie to mało opłaca ale skóra po takiej kąpieli jest super nawilzona. Dlatego ja juz 2 butelki zuzylam i na pewno jeszcze kupie. ;-)
Stary 2007-06-05, 13:31   #13997
inez1234
Raczkowanie

cos czuje ze musze tam w tej sprawie przedzwonic i sie dowiedziec
Stary 2007-06-05, 13:34   #13998
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

balsam ps ma ZŁOTE drobinki. ;]
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 13:41   #13999
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość
Ja sobie zmieniłam adres dostawy na stałe piszac maila ze strefy konsultantki. Troche to trwało ale w koncu zmienili. Nie musisz czekac az sobie koordynatorka wreszcie przypomni o twojej prosbie.
Jeszcze jest drugi sposób: w plikach do pobrania jest formularz zmiany danych. Drukujesz go sobie wypełniasz i odsylasz poczta na adres tam podany. Ja go dostalam w COKu z instrukcja co i jak, ale i tak wyslalam maila. Bo mi tak łatwiej było.

to chyba wolę tą pierwszą opcje dzięki za informację bo nie wiedziałam, że tam przyjmują takie informacje
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-05, 13:45   #14000
2003
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość

a koordynatorka została ta sama? Czy to automatycznie przydzielili Cię do innej, z Twojego nowego okręgu?
2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 13:50   #14001
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Też tak robię, bo od ściskania tych buteleczek, palce mi drętwieją

Mam w rezerwie, więc jakby co...
Przed chwilą brałam kąpiel i znalazłam dwa dozowniki od żelów do intymnej Wykończę je i będę miała A póki co nie mam większych problemów ze scrubem tropikalnym w tej twardej buteleczce.

Wszyscy chwalą fioletową wodę, która kiedyś była. Szkoda, że nie miałam okazji jej poznać/powąchać. Teraz New York będzie fioletowa, więc pewnie wezmę. Całkiem ładnie wygląda.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 14:10   #14002
doris_stokrotka
Raczkowanie

Lightbulb Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

mój ( a właściwie moje oba ) balsam rozświetlający Planet Spa sake&ryż ( bo o nim mowa chyba ) miał srebrne drobinki albo ja jakiś dalton jestem

P.S. Dziewczyny, jak cytować, żeby cytat się ukazywał w kolorowym okienku ?

Stary 2007-06-05, 14:13   #14003
majula
Zakorzenienie

Cytat:

mój ( a właściwie moje oba ) balsam rozświetlający Planet Spa sake&ryż ( bo o nim mowa chyba ) miał srebrne drobinki albo ja jakiś dalton jestem

naciskasz cytuj na dole po prawej stronie danej odpowiedzi i wtedy pojawia Ci sie odpowiedz ktora chcesz zacytowac a jak chcesz kilka to dajesz taki plusik wtedy robi sie minus przy kazdej ktora chcesz zacytowac
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 14:21   #14004
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
a koordynatorka została ta sama? Czy to automatycznie przydzielili Cię do innej, z Twojego nowego okręgu?
Zmiemil mi sie okrag i koordynatorka. Ale to dla mnie nie mialo znaczenia bo ja i tak zawsze odbieram paczke w COKu bo mnie nigdy w domu nie ma a teraz mieszkam sama (TZ na Islandii od pewnego czasu)
Stary 2007-06-05, 14:26   #14005
2003
Przyczajenie

Dzięki
2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 15:37   #14006
agness86
Zakorzenienie

Mam fakturkę Lakier nawierzchniowy jest x2, za to brak Pro Ice 100 ml też x2

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 15:45   #14007
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
sorki za podwójnego posta.

ponawiam swoje pytanko - kto ma biżu tevya i może wkleić foty?
Ja będę miała ją w środę. Jak nie zapomnę to wkleję foto.

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Na Allegro dziewczyna wystawiła wodę toaletową London z Urban Flowers http://www.allegro.pl/item202798775_...ndon_avon.html
W opisie ma róża, jeżyna, ambra - zaglądam do skanu Panoramy, który tu był wklejony i patrzę a tam "Czym pachnie? Różą, konwalią i apetycznymi morelami."
Natomiast w katalogu 9 jest wszystko, więc się pytam, czym ta woda pachnie ?
Na pewno różą
Z pozostałymi zapachami jest podobnie, jedynie pierwsza, czyli kamelia w Paris i orchidea w New York są takie same
Mi też podobały się tamte wody...

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4498454]balsam ps ma ZŁOTE drobinki. ;][/quote]

Cytat:

Balsam sake i ryż ma srebrne drobinki na 100%

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-05, 15:49   #14008
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

trochę się martwię bo jeszcze nie mam paczki, może kurier pojedzie na stary adres( bo mam pojedynczą zmainę adresu)?, ale to chyba nie możliwe, co? Mamy się pytałam to do tej godz. to już zawsze był
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 15:50   #14009
doris_stokrotka
Raczkowanie

Question Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

A tak btw ... czy któraś z Was zamawiała z katalogu 07/2007 z wyjątkowych okazji peeling dwustopniowy do twarzy ANEW CLINICAL i esencję TTA Heart z oferty internetowej ? Bo zastanawiam się, czy te rzeczy przyjdą.

Drugie moje pytanie dotyczy ZESTAWU STARTOWEGO 25-latki, a konkretnie kosmetyczki ładna jest ? i jak z jej jakością ?

Stary 2007-06-05, 16:00   #14010
kittyyy1
BAN stały

Cytat:
A tak btw ... czy któraś z Was zamawiała z katalogu 07/2007 z wyjątkowych okazji peeling dwustopniowy do twarzy ANEW CLINICAL i esencję TTA Heart z oferty internetowej ? Bo zastanawiam się, czy te rzeczy przyjdą.

Drugie moje pytanie dotyczy ZESTAWU STARTOWEGO 25-latki, a konkretnie kosmetyczki ładna jest ? i jak z jej jakością ?
kosmetyczkę dostanę jutro, to mogę opisać
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości