Dobry fryzjer-Bia造stok - Strona 47 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego.

Poka wyniki sondy: .
. 0 0%
. 0 0%
G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2015-06-05, 08:20   #1381
motyl13
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 3
Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok

Por闚nuj帷 zdj璚ia przed a po to masz bardzo fajn , stylow , nowoczesn fryzur , jak dla mnie super. Metamorfoza z szarej myszki na stylow kobiet .Nie wiem do czego tu si mo積a przyczepi.
motyl13 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-06-05, 10:08   #1382
koenicke
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 43

motyl, fryzura szaromysia to fryzura z Kameleona... o to w豉snie chodzi. Ta kr鏒ka to nowe ci璚ie w Trim Studio Fryzur na S這nimskiej. W tej pierwszej chodzi豉m prawie tydzie, bo my郵a豉m, 瞠 ze mna co nie tak, 瞠 musz si przyzwyczai. No ale w ko鎍u zdecydowa豉m si na innego fryzjera

Og鏊nie do Kamelona posz豉m z w這sami do ramion z grzywk do linii brwi.
koenicke jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-06-05, 10:33   #1383
hathayoga
perfumove love

Wiadomo軼i: 12 640

Cytat:
Napisane przez koenicke Poka wiadomo嗆
motyl, fryzura szaromysia to fryzura z Kameleona... o to w豉snie chodzi. Ta kr鏒ka to nowe ci璚ie w Trim Studio Fryzur na S這nimskiej. W tej pierwszej chodzi豉m prawie tydzie, bo my郵a豉m, 瞠 ze mna co nie tak, 瞠 musz si przyzwyczai. No ale w ko鎍u zdecydowa豉m si na innego fryzjera

Og鏊nie do Kamelona posz豉m z w這sami do ramion z grzywk do linii brwi.
Serio? Ja te my郵a豉m, 瞠 ta druga fryzura to ta "nowa" z K. i 瞠 co ci w niej nie pasuje
Nie strzyg豉 ci przypadkiem jaka sta篡stka? Chocia nawet je郵i sta篡stka, to fryzjer powinien czuwa nad jej prac. I cena za us逝g powinna by odpowiednio ni窺za...

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-06-05, 10:39   #1384
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 16 600

Te my郵a豉m, 瞠 ta pierwszy fryzura to przed fryzjerem! O matko boska przedszkolak by si nie powstydzi takiego cuda i to ma by fryzjerka
Na szcz窷cie poprawiona bardzo Ci pasuje
moooniaaaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-06-05, 10:50   #1385
motyl13
Przyczajenie

o matko ..to mnie zaskoczy豉 . To rzeczywi軼ie Kameleon spad na psy . Kiedy tam chodzi豉m, do kierowniczki Marzeny ,bo jako jedyna jest od lat w tym samym miejscu , najwi瘯szy warsztat pracy i jak na tamte czasy to mia豉m u niej ca趾iem fajna fryzurk w stylu boba . Teraz tam nie chodz , za d逝go sie czeka na wizyt do Marzeny, a innych fryzjerek nie znam . NA przestrzeni lat ekipa ci庵le si zmienia , przychodz uczennice i tak naprawd nie op豉ca sie p豉ci tych 60-80z dla kogo kto dopiero pocz徠kuje.
Dobra reklama dla Trim Studio , chyba nast瘼nym razem tam sie wybior , bo fryzurk masz 鈍ietn !!

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Swoj drog ja bym nie podarowa豉 i za膨da豉 zwrotu kasy za tak mysi fryzur , przy okazji mog豉by zobaczy jak powinna wygl康a prawid這wo fryzura. Tam przecie zap豉ci豉 jak za zbo瞠 , bo Kameleon nie jest najta雟zym fryzjerem.
motyl13 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-06-05, 12:43   #1386
koenicke
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 43

No w豉郾ie tak sobie my郵a豉m o tym zwrocie kasy... Ale ju nie mog豉m d逝瞠j chodzi w takich w這sach, nawet kosztem tych 65 z. Poza tym chodzi豉m na poprawk jedn, do tej samej fryzjerki, i serio, ba豉m si jej . LAska jest dziwna. To nie by豉 sta篡stka. Fryzjerka to Kasia z salonu na Malmeda. Wmawia豉 mi , 瞠 tak chcia豉m. Ale kurcz, czy ona na prawd nie widzia豉 jak kup zostawi豉 mi na g這wie?
generalnie ponios豉m dosy kosztown lekcj. Ju nigdy wi璚ej Kameleon...
koenicke jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-06-22, 11:19   #1387
Andrzej_1987
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 21

Witam czy kto mo瞠 poleci m瘰kiego fryzjera w bia造mstoku takiego co zna si na rzeczy i potrafi doradzi a nie tylko pyta jak obcinamy. Cena za us逝g nie ma znaczenia aby by這 fachowo
Andrzej_1987 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-06-29, 19:55   #1388
phenomena
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 272

czy kt鏎a z was wie, ile kosztuje strzy瞠nie u izabeli suszko?
phenomena jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-06-29, 20:19   #1389
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ok.50-55
Stary 2015-06-30, 10:44   #1390
0000ja
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 23

Cytat:
Napisane przez klempaa Poka wiadomo嗆
Dziewczyny potrzebuje dobrego fryzjera.
Mam w這sy prawie do pasa i czas je sciac- s strasznie geste i sobie z nimi nie sadze, mimo odpowiedniej piel璕nacji. Wiec- metamorfoz b璠zie konkretna, nie chce d逝窺zych ni do ramion. Mo磧iwe, ze chcia豉bym tez dorobi lekkie refleksy (mam farbowane w這sy) ale tu jeszcze nie wiem.
Przez ostatnie lata praktycznie do fryzjera nie chodzilam bo i potrzeby nie bylo, tyle co 軼i望 grzywke i 2 razy ko鎍闚ki wiec wypadlam z obiegu. Komu zaufa? Ostatnio by豉m w Ellafryzie (z grzywka) i bardzo mi sie podoba豉 dok豉dno嗆 z jaka mi taka m這da grubsza fryzjerka mi ja scinala, ale nie wiem jak przy wi瘯szej metamorfozie.. No i nie wiem jak sie nazywa. Podoba mi sie tam tez efekt jaki zrobi na krze郵e obok taki 造sy go嗆 w okularach- tez nie wiem jak ma na imi w internecie sporo pozytywnych opinii o Wojtku Koszykowskim... No i juz totalnie nie wiem
A! Cena nie gra roli, tylko musi by adekwatna do jako軼i.
Ten 造sy go嗆 w okularach z Ellaryz to w豉郾ie Wojtek Koszykowski

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Dziewczyny a co s康zicie o Izce, niegdy z Kud豉tegu Raju obecnie ze studia EM na Wyszy雟kiego? Czy kt鏎a korzysta z jej us逝g?
0000ja jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-06-30, 10:52   #1391
klempaa
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 18 377

Cytat:
Napisane przez 0000ja Poka wiadomo嗆
Ten 造sy go嗆 w okularach z Ellaryz to w豉郾ie Wojtek Koszykowski

Haha, a co tak przez sk鏎 czu豉m

No nic, ja zacz窸am chodzi do Marleny z Ellafryz i jestem mega zadowolona

奸ed te pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-07-12, 15:32   #1392
Deborah100
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 827

Mo瞠 kto by na malowaniu odrostu w ColorStudio i m鏬豚y poda cen?
Deborah100 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-07-14, 20:07   #1393
sylwiacie
Przyczajenie

Witam, czy kto wie mo瞠 gdzie pracuje Pani Ula, m這da fryzjerka, kt鏎a wcze郾iej pracowa豉 na Le郾ej Dolinie?
sylwiacie jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-07-21, 15:30   #1394
fantasmagoriiaa
Przyczajenie

hej, jaki czas temu w tym w徠ku pyta豉m o fryzjera, kt鏎y zrobi豚y mi fryzur 郵ubn. Ostatecznie posz豉m do Sylwii Rudnickiej. Nie powiem, fachowiec i profesjonalistka Czesanie zaj窸o jej ok 20 min. Fryzura twarzowa, 郵iczna i bardzo naturalna, bez he軛u, mimo, 瞠 w這sy by造 zlakierowane. Zarzeka豉 si, 瞠 fryzura wytrzyma dwa dni niestety chyba okropny wiatr troch j nadwer篹y (zwia這 mi welon pod ko軼io貫m) i ok p馧nocy z koczka zacz窸y wymyka si pojedyncze kosmyki. Ale dzi瘯i temu, 瞠 ca這嗆 nie by豉 zlakierowana na g豉dko- nie rzuca這 si to w oczy.
podsumowuj帷? Warto by這 p鎩嗆 bo fryzura naturalna i dobrze dobrana do twarzy i wygl康a豉 pi瘯nie. Minus za te wy豉膨ce kosmyki i do嗆 wyg鏎owan cen..
fantasmagoriiaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-07-26, 22:35   #1395
aaguga
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 5

By豉m ostatnio w Atelier E.D.. W這sy za 這patki mia造 zostac skr鏂one o jakie 5 cm i wycieniowane. Zosta造 skrocone o jakie 10 cm i postopniowane na schody. Fryzjerka u這篡豉 mi wlosy w fale pomimo, 瞠 prosilam bez ukladania bo tak mog oceni efekt. Natomiast zosta造 nakr璚one i prawdziwy efekt zobaczy豉m nastpnego dnia jak przysz這 mi je suszy po umyciu. Brak s這w, postopniowane totalnie beznadziejnie na tzw.schody. 80 z posz這 w d... Nie radz tam i嗆 bez zdj璚ia z fryzur bo fryzjerk mo瞠 ponie嗆 wyobra幡ia.U mnie bez poprawki sie nie obeszlo jednak efekt jest zadowalaj帷y mega. Pan W.K. profesjonalnie porawi mi fryzurk. Teraz mam w這sy o wiele krotsze niz planowa豉m ale s 軼iete tak jak by powinny.
aaguga jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2015-07-26, 22:55   #1396
hathayoga
perfumove love

Wiadomo軼i: 12 640

Cytat:
Napisane przez aaguga Poka wiadomo嗆
By豉m ostatnio w Atelier E.D.. W這sy za 這patki mia造 zostac skr鏂one o jakie 5 cm i wycieniowane. Zosta造 skrocone o jakie 10 cm i postopniowane na schody. Fryzjerka u這篡豉 mi wlosy w fale pomimo, 瞠 prosilam bez ukladania bo tak mog oceni efekt. Natomiast zosta造 nakr璚one i prawdziwy efekt zobaczy豉m nastpnego dnia jak przysz這 mi je suszy po umyciu. Brak s這w, postopniowane totalnie beznadziejnie na tzw.schody. 80 z posz這 w d... Nie radz tam i嗆 bez zdj璚ia z fryzur bo fryzjerk mo瞠 ponie嗆 wyobra幡ia.
....
A konkretnie kto ci tam 軼ina?

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-07-27, 08:36   #1397
aaguga
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 5

Marta, mo瞠 瞠bym wzi窸a zdj璚ie i pokaza豉 o jak mi fryzur chodzi efekt by豚y inny a tak niestety wysz這 zupe軟ie co innego ni chcia豉m.
aaguga jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-07-27, 12:58   #1398
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ja do E.D. wi璚ej nie p鎩d po czesaniu 郵ubnym
Ju pomin po郵izg czasowy + trwa這嗆. W po這wie fryzury E. musia豉 i嗆 komu farb na這篡 ("bo ja koniecznie chc, zeby to Pani zrobi豉!") i przej掖 mnie jaki kole. Podszed, westchn掖 Pytam o co chodzi. A on, 瞠 nie lubi i 鈔ednio potrafi robi loki, a tu jeszcze w這sy d逝gie i g瘰te. Na szcz窷cie zrobi mi 3-4 loki i wr鏂i豉 E.
Masakra, ile razy tam posz豉m to zawsze jakie kwiatki. 畝逝j, 瞠 tam robi豉m 郵ubn.
Stary 2015-07-27, 15:20   #1399
cashmere
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 12 455

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Poka wiadomo嗆
Ja do E.D. wi璚ej nie p鎩d po czesaniu 郵ubnym
Ju pomin po郵izg czasowy + trwa這嗆. W po這wie fryzury E. musia豉 i嗆 komu farb na這篡 ("bo ja koniecznie chc, zeby to Pani zrobi豉!") i przej掖 mnie jaki kole. Podszed, westchn掖 Pytam o co chodzi. A on, 瞠 nie lubi i 鈔ednio potrafi robi loki, a tu jeszcze w這sy d逝gie i g瘰te. Na szcz窷cie zrobi mi 3-4 loki i wr鏂i豉 E.
Masakra, ile razy tam posz豉m to zawsze jakie kwiatki. 畝逝j, 瞠 tam robi豉m 郵ubn.
Podejscie tego chlopaka do klienta masakra... Zreszta Emilki tez, tym bardziej ze na pewno wiedziala ze czesze panne mloda, wiec to wazna fryzura.
Monia ja teraz ide do Izy Suszko z Twojego polecenia

jestem mam
cashmere jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-07-27, 20:33   #1400
sylwiacie
Przyczajenie

Ja osobi軼ie mog poleci Ul ze Studio 2a, bardzo dobrze 軼ina i super sombre, przenios豉 si do centrum i w豉郾ie j znalaz豉m
Stary 2015-08-04, 17:51   #1401
diamentowadama
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 23

A jakie ceny s u Pani Uli w Studia a2 ?
diamentowadama jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-08-06, 12:43   #1402
dampaa
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 45

Jakie s ceny za farbowanie odrostu + ja郾iejsze refleksy ( to si chyba sombre nazywa). ?

Edytowane przez dampaa
Czas edycji: 2015-08-24 o 08:57
dampaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-08-07, 00:33   #1403
sylwiacie
Przyczajenie

W Studio 2a pracuj na L'Orealu tak瞠 najtaniej nie jest, ale za Sombre zap豉ci豉m 150 na 鈔ednich w這sach Kole瘸nka robi豉 odrost zap豉ci豉 90 my郵, 瞠 zno郾ie

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2015-08-17, 23:29   #1404
queen135
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 1

Od d逝窺zego czasu, regularnie co 1-1,5 miesi帷a chodzi豉m do Ralf and Jack w galerii Alfa. Niestety, z Ralf and Jack odesz造 dwie najlepsze fryzjerki stylistki, Iwona i Justyna. Ja zawsze chodzi豉m do Iwony. Iwona by豉 鈍ietna, zawsze wiedzia豉 co zrobi z moimi w這sami, 瞠by wygl康a造 dobrze. Niestety Iwony ju tam nie ma i dlatego te ostatnio by豉m tam u Pauliny i nigdy wi璚ej tam nie wr鏂. Mia豉m robion koloryzacj, mia by per這wy, 豉dny blond a mam na w這sach br您owe co nijakiego koloru. Z tego te powodu zn闚 szukam fryzjera. Pom騜cie...
queen135 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-09-07, 16:15   #1405
201803090921
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 4 538

Czy kto poleci fryzjera, kt鏎y potrafi zrobi oryginalne, lekkie uczesanie na wesele siostry? Bez tony lakieru, dziesi徠ek wsuwek i og鏊nie look'u a'la "wesele z lat 90-tych w remizie"? Mimo wielu pr鏏 nie trafi豉m jeszcze na fryzjera, kt鏎y spelni豚y moje wymagania
201803090921 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-09-07, 16:55   #1406
klempaa
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 18 377

Pamela Wieslawska- jak dla mnie bezbledna, zawsze.
Znajdziesz ja np. tutaj

奸ed te pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-11-10, 13:00   #1407
PatrysssQa
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 71

Hej dziewczyny! Czy wiecie ktory salon w Bia造mstoku oferuje zabiegi z olaplexem? I oczywi軼ie fryzjera, ktory naprawde potrafi na nim pracowa Pozdrawiam

< 3
PatrysssQa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-12-19, 17:28   #1408
maddd
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 027

Czy mo瞠 kt鏎a z Wiza瘸nek korzysta豉 z us逝g salonu "Mokka" na w堯kienniczej? Polecacie?
maddd jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2016-01-05, 19:13   #1409
mazzerid
Przyczajenie

Czy kto korzysta ze studia b. na Rocha? Jakie opinie, polecenia?
Pytam w odniesieniu zar闚no do strzy瞠nia jak i fryzur 郵ubnych.
mazzerid jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2016-02-08, 16:32   #1410
angela_6
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 745

Dziewczyny, polecicie mi kogo do podci璚ia p馧d逝gich, kr璚onych w這s闚. Fajnie by by這 gdyby zmie軼i這 si to w 50 z. Zale篡 mi na tym aby 軼i皻a zosta豉 minimalna ilo嗆, a nie uciachane 10 cm.
angela_6 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Dobry fryzjer

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: Wy陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2020-08-11 11:23:39

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.