|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego. |
| Poka wyniki sondy: . | |||
| . |
|
0 | 0% |
| . |
|
0 | 0% |
| G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#1381 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok
Por闚nuj帷 zdj璚ia przed a po to masz bardzo fajn , stylow , nowoczesn fryzur , jak dla mnie super. Metamorfoza z szarej myszki na stylow kobiet .Nie wiem do czego tu si mo積a przyczepi.
|
|
|
|
|
#1382 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 43
|
motyl, fryzura szaromysia to fryzura z Kameleona... o to w豉snie chodzi. Ta kr鏒ka to nowe ci璚ie w Trim Studio Fryzur na S這nimskiej. W tej pierwszej chodzi豉m prawie tydzie, bo my郵a豉m, 瞠 ze mna co nie tak, 瞠 musz si przyzwyczai. No ale w ko鎍u zdecydowa豉m si na innego fryzjera
Og鏊nie do Kamelona posz豉m z w這sami do ramion z grzywk do linii brwi. |
|
|
|
|
#1383 | |
|
perfumove love
Wiadomo軼i: 12 640
|
Cytat:
Serio? Ja te my郵a豉m, 瞠 ta druga fryzura to ta "nowa" z K. i 瞠 co ci w niej nie pasuje ![]() Nie strzyg豉 ci przypadkiem jaka sta篡stka? Chocia nawet je郵i sta篡stka, to fryzjer powinien czuwa nad jej prac. I cena za us逝g powinna by odpowiednio ni窺za...
|
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 16 600
|
Te my郵a豉m, 瞠 ta pierwszy fryzura to przed fryzjerem! O matko boska przedszkolak by si nie powstydzi takiego cuda
i to ma by fryzjerka ![]() Na szcz窷cie poprawiona bardzo Ci pasuje |
|
|
|
|
#1385 |
|
Przyczajenie
|
o matko ..to mnie zaskoczy豉 . To rzeczywi軼ie Kameleon spad na psy . Kiedy tam chodzi豉m, do kierowniczki Marzeny ,bo jako jedyna jest od lat w tym samym miejscu , najwi瘯szy warsztat pracy i jak na tamte czasy to mia豉m u niej ca趾iem fajna fryzurk w stylu boba . Teraz tam nie chodz , za d逝go sie czeka na wizyt do Marzeny, a innych fryzjerek nie znam . NA przestrzeni lat ekipa ci庵le si zmienia , przychodz uczennice i tak naprawd nie op豉ca sie p豉ci tych 60-80z dla kogo kto dopiero pocz徠kuje.
Dobra reklama dla Trim Studio , chyba nast瘼nym razem tam sie wybior , bo fryzurk masz 鈍ietn !! ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Swoj drog ja bym nie podarowa豉 i za膨da豉 zwrotu kasy za tak mysi fryzur , przy okazji mog豉by zobaczy jak powinna wygl康a prawid這wo fryzura. Tam przecie zap豉ci豉 jak za zbo瞠 , bo Kameleon nie jest najta雟zym fryzjerem. |
|
|
|
|
#1386 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 43
|
No w豉郾ie tak sobie my郵a豉m o tym zwrocie kasy... Ale ju nie mog豉m d逝瞠j chodzi w takich w這sach, nawet kosztem tych 65 z. Poza tym chodzi豉m na poprawk jedn, do tej samej fryzjerki, i serio, ba豉m si jej . LAska jest dziwna. To nie by豉 sta篡stka. Fryzjerka to Kasia z salonu na Malmeda. Wmawia豉 mi , 瞠 tak chcia豉m. Ale kurcz, czy ona na prawd nie widzia豉 jak kup zostawi豉 mi na g這wie?
generalnie ponios豉m dosy kosztown lekcj. Ju nigdy wi璚ej Kameleon... |
|
|
|
|
#1387 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 21
|
Witam czy kto mo瞠 poleci m瘰kiego fryzjera w bia造mstoku takiego co zna si na rzeczy i potrafi doradzi a nie tylko pyta jak obcinamy. Cena za us逝g nie ma znaczenia aby by這 fachowo
|
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 272
|
czy kt鏎a z was wie, ile kosztuje strzy瞠nie u izabeli suszko?
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Ok.50-55
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 23
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Dziewczyny a co s康zicie o Izce, niegdy z Kud豉tegu Raju obecnie ze studia EM na Wyszy雟kiego? Czy kt鏎a korzysta z jej us逝g? |
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 18 377
|
Haha, a co tak przez sk鏎 czu豉m ![]() No nic, ja zacz窸am chodzi do Marleny z Ellafryz i jestem mega zadowolona
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 827
|
Mo瞠 kto by na malowaniu odrostu w ColorStudio i m鏬豚y poda cen?
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Przyczajenie
|
Witam, czy kto wie mo瞠 gdzie pracuje Pani Ula, m這da fryzjerka, kt鏎a wcze郾iej pracowa豉 na Le郾ej Dolinie?
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Przyczajenie
|
hej, jaki czas temu w tym w徠ku pyta豉m o fryzjera, kt鏎y zrobi豚y mi fryzur 郵ubn. Ostatecznie posz豉m do Sylwii Rudnickiej. Nie powiem, fachowiec i profesjonalistka
Czesanie zaj窸o jej ok 20 min. Fryzura twarzowa, 郵iczna i bardzo naturalna, bez he軛u, mimo, 瞠 w這sy by造 zlakierowane. Zarzeka豉 si, 瞠 fryzura wytrzyma dwa dni niestety chyba okropny wiatr troch j nadwer篹y (zwia這 mi welon pod ko軼io貫m) i ok p馧nocy z koczka zacz窸y wymyka si pojedyncze kosmyki. Ale dzi瘯i temu, 瞠 ca這嗆 nie by豉 zlakierowana na g豉dko- nie rzuca這 si to w oczy. podsumowuj帷? Warto by這 p鎩嗆 bo fryzura naturalna i dobrze dobrana do twarzy i wygl康a豉 pi瘯nie. Minus za te wy豉膨ce kosmyki i do嗆 wyg鏎owan cen.. |
|
|
|
|
#1395 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 5
|
By豉m ostatnio w Atelier E.D.. W這sy za 這patki mia造 zostac skr鏂one o jakie 5 cm i wycieniowane. Zosta造 skrocone o jakie 10 cm i postopniowane na schody. Fryzjerka u這篡豉 mi wlosy w fale pomimo, 瞠 prosilam bez ukladania bo tak mog oceni efekt. Natomiast zosta造 nakr璚one i prawdziwy efekt zobaczy豉m nastpnego dnia jak przysz這 mi je suszy po umyciu. Brak s這w, postopniowane totalnie beznadziejnie na tzw.schody. 80 z posz這 w d... Nie radz tam i嗆 bez zdj璚ia z fryzur bo fryzjerk mo瞠 ponie嗆 wyobra幡ia.U mnie bez poprawki sie nie obeszlo jednak efekt jest zadowalaj帷y mega. Pan W.K. profesjonalnie porawi mi fryzurk. Teraz mam w這sy o wiele krotsze niz planowa豉m ale s 軼iete tak jak by powinny.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#1396 | |
|
perfumove love
Wiadomo軼i: 12 640
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1397 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 5
|
Marta, mo瞠 瞠bym wzi窸a zdj璚ie i pokaza豉 o jak mi fryzur chodzi efekt by豚y inny a tak niestety wysz這 zupe軟ie co innego ni chcia豉m.
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do E.D. wi璚ej nie p鎩d po czesaniu 郵ubnym
![]() Ju pomin po郵izg czasowy + trwa這嗆. W po這wie fryzury E. musia豉 i嗆 komu farb na這篡 ("bo ja koniecznie chc, zeby to Pani zrobi豉!") i przej掖 mnie jaki kole. Podszed, westchn掖 Pytam o co chodzi. A on, 瞠 nie lubi i 鈔ednio potrafi robi loki, a tu jeszcze w這sy d逝gie i g瘰te. Na szcz窷cie zrobi mi 3-4 loki i wr鏂i豉 E.Masakra, ile razy tam posz豉m to zawsze jakie kwiatki. 畝逝j, 瞠 tam robi豉m 郵ubn. |
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 12 455
|
Cytat:
Monia ja teraz ide do Izy Suszko z Twojego polecenia
|
|
|
#1400 |
|
Przyczajenie
|
Ja osobi軼ie mog poleci Ul ze Studio 2a, bardzo dobrze 軼ina i super sombre, przenios豉 si do centrum i w豉郾ie j znalaz豉m
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 23
|
A jakie ceny s u Pani Uli w Studia a2 ?
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 45
|
Jakie s ceny za farbowanie odrostu + ja郾iejsze refleksy ( to si chyba sombre nazywa). ?
Edytowane przez dampaa Czas edycji: 2015-08-24 o 08:57 |
|
|
|
|
#1403 |
|
Przyczajenie
|
W Studio 2a pracuj na L'Orealu tak瞠 najtaniej nie jest, ale za Sombre zap豉ci豉m 150 na 鈔ednich w這sach
Kole瘸nka robi豉 odrost zap豉ci豉 90 my郵, 瞠 zno郾ie |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#1404 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Od d逝窺zego czasu, regularnie co 1-1,5 miesi帷a chodzi豉m do Ralf and Jack w galerii Alfa. Niestety, z Ralf and Jack odesz造 dwie najlepsze fryzjerki stylistki, Iwona i Justyna. Ja zawsze chodzi豉m do Iwony. Iwona by豉 鈍ietna, zawsze wiedzia豉 co zrobi z moimi w這sami, 瞠by wygl康a造 dobrze. Niestety Iwony ju tam nie ma i dlatego te ostatnio by豉m tam u Pauliny i nigdy wi璚ej tam nie wr鏂. Mia豉m robion koloryzacj, mia by per這wy, 豉dny blond a mam na w這sach br您owe co nijakiego koloru. Z tego te powodu zn闚 szukam fryzjera. Pom騜cie...
|
|
|
|
|
#1405 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 4 538
|
Czy kto poleci fryzjera, kt鏎y potrafi zrobi oryginalne, lekkie uczesanie na wesele siostry? Bez tony lakieru, dziesi徠ek wsuwek i og鏊nie look'u a'la "wesele z lat 90-tych w remizie"? Mimo wielu pr鏏 nie trafi豉m jeszcze na fryzjera, kt鏎y spelni豚y moje wymagania
|
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 18 377
|
Pamela Wieslawska- jak dla mnie bezbledna, zawsze.
Znajdziesz ja np. tutaj
|
|
|
#1407 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 71
|
Hej dziewczyny! Czy wiecie ktory salon w Bia造mstoku oferuje zabiegi z olaplexem? I oczywi軼ie fryzjera, ktory naprawde potrafi na nim pracowa
Pozdrawiam
|
|
|
#1408 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 027
|
Czy mo瞠 kt鏎a z Wiza瘸nek korzysta豉 z us逝g salonu "Mokka" na w堯kienniczej? Polecacie?
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Przyczajenie
|
Czy kto korzysta ze studia b. na Rocha? Jakie opinie, polecenia?
Pytam w odniesieniu zar闚no do strzy瞠nia jak i fryzur 郵ubnych. |
|
|
|
|
#1410 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 745
|
Dziewczyny, polecicie mi kogo do podci璚ia p馧d逝gich, kr璚onych w這s闚. Fajnie by by這 gdyby zmie軼i這 si to w 50 z. Zale篡 mi na tym aby 軼i皻a zosta豉 minimalna ilo嗆, a nie uciachane 10 cm.
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

Serio? Ja te my郵a豉m, 瞠 ta druga fryzura to ta "nowa" z K. i 瞠 co ci w niej nie pasuje 
Chocia nawet je郵i sta篡stka, to fryzjer powinien czuwa nad jej prac. I cena za us逝g powinna by odpowiednio ni窺za...
i to ma by fryzjerka 
w internecie sporo pozytywnych opinii o Wojtku Koszykowskim... No i juz totalnie nie wiem