|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: firemountaingems - są chętni?
o rety, odebrałam wielką pakę od Laury i nie żałuję wydanych pieniędzy
Spectra nie jest taka zla, zwłaszcza wałeczki mi się podobają... Miksy lampworkowe po bliższych oględzinach aż takie tragiczne też nie są, sporo par udało mi się zebrać ![]() najgorsze są chyba te: http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H203364GL no ale jakieś korale się z nich zrobi... a najlepsze gipsy http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H201082DG http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H201127DG tenshe http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H203747PB i te są całkiem słodkie ![]() http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H208661GB ale ja brałam malo rzeczy więc małe rozenanie też mam jak to ogólnie wygląda... ale bardzo się cieszę z tego co mam, dzięki wielkie wszystkim odpowiedzialnym za powodzenie akcji a zwłaszcza Loverynce
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję.
Chciałam jeszcze napisać, że te rzeczy, które były zamówione przeze mnie dla Karoliny zostaną wystawione na allegro. Dla niedowierzajacych mi dalej mogę podać na PW mój login i sobie sprawdzicie. Mi one są niepotrzebne, gdyż ich nie wykorzystam a szkoda żeby leżały. Mogę się też z kimś za nie wymienić. Karolina ich na pewno nie dostanie, gdyż tak napisałam na forum i dotrzymam słowa. Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się tą całą sytuacją urażeni. Nie chciałam żeby tak wyszło. Ale też nie uważam, że zrobiłam nic złego. Jednak po tej całej nagonce na moją osobę mam serdecznie dość wspólnych akcji wszelkiego rodzaju i dość tego forum. Podczas zbierania pieniążków za kryształki z UK również musiałam poświęcić temu sporo czasu. Swojego wolnego czasu, a mam go niewiele (studiuję 2 kierunki, pracuję w 2 miejscach, muszę sporo czasu poświecić na ćwiczenie na instrumentach) I też tylko kilka osób powiedziało mi zwykłe "dziekuję". Reszta miała to w nosie. I co z tego... zrobiłam coś dla wszystkich nas i była szczęśliwa z tego powodu, że mogłam pomóc. Jeśli byłabym nieuczciwa to wtedy mogłam przywłaszczyć sobie część pieniędzy- kilka osób wpłaciło troche za dużo pieniędzy. Mogłam tą nadwyżkę zostawić sobie i nic nikomu nie mówić. Nie zrobiłam tego- Far dostała całe rozliczenie- z wyszczególnieniem ile ktoś miał wpłacić i ile wpłacił. Dlatego bardzo przykre są dla mnie wszystkie oskarżenia i nieuczciwość, kombinowanie... Ci co mieli okazje rozmawiać ze mną wczoraj, przedwczoraj wiedzą jak bardzo to przeżyłam.
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to jakby ktoś był chętny do następnej akcji to ja jestem za
![]() Aniu, jeśli poczułaś się urażona to ja przepraszam. Ale niestety to co napisała Candi na forum, wywołało tą lawinę. Szczególnie dwa pierwsze posty z których jasno wynikało że jednak zamawiała. Ja osobiście uważam że mogłyście to inaczej załatwić a nie przez forum. W każdym razie sprawa jest zamknięta. |
|
|
|
|
#1384 |
|
Przyczajenie
|
aniu-aniele nie gniewaj sie na nas mysle ze oczekiwanie na zakupy nas wykonczylo psychicznie i stad te ostatnie zgrzyty
w moim zamowieniu najslabszy byl mix lampworkowy ale po wyrzuceniu stluczek i beznadziejnosci sporo zostalo, par co prawda nie ma ale beda fajne dyndalelka do bransoletek poza tym potlukli mi konika morskiego (taki duzy lampwork-wisior) i to najwieksza wpadka obok piorek (pogiete i mnostwo smieci) ale reszta jest ok loverynko ja tez chetnie wezme udzial w nastepnych zakupach jesli podejmiesz sie negocjacji z FMG to moge zbierac zamowienia i kompletowac koszyk a poza tym wnioskuje o pomnik dla loverynki |
|
|
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
a ja proponuję, aby przy następnym zamówieniu odciążyć Loverynkę i aby ktoś inny przeprowadzał akcję.
Lov pisz na bieżąco komu wysyłasz paczki. |
|
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Loverynce można zbudować pomnik z czekolady - to fundament - na którym będzie Jej podobizna
co Wy na to? |
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się piszę, ale za kilka m-cy, bo muszę uzbierać tyle co trzeba.
Jakby zamawiała Loverynka, to chętnie pomogłabym w rozdzielaniu i w czym tam by jeszcze trzeba było. |
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Elleno- coś czuję, że lubisz truskawy - dla Ciebie -
do wieczora Dziewczyny |
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Zayatz a da się z tym konikiem morskim coś zrobić? Bardzo potłuczony?
Dzisiaj wyślę te paczki które wzięłam ze sobą, jutro resztę. A pomnik z czekolady bym chciała w brzuszku
|
|
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z FMG chyba nie bedę więcej zamawiać
![]() Rozejrzałabym się za jakimś europejskim sklepem. Loverynka, otrzymałaś mojego maila? Sorry, że Cię tak napastuję
|
|
#1393 |
|
Zadomowienie
|
Lov i co tam wywnioskowałaś z mojej PW? Wymianka będzie?
|
|
#1394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam truskawki, skąd wiedziałaś? ![]() Idę do lodówki po kawałek świątecznego ciasta
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
elleno będzie wymianka.
Rosemary ja lubię beadshop angielski tyle że drogo tam ale taaaaakie rzeczy |
|
|
|
|
#1396 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam podobne odczucia co Rosemary, pierwszy raz zamawiałam u nich - bez rewelacji, ale nie spodziewałam się też za wiele. Za to teraz bardzo się zawiodłam, i ich podejściem do klienta i tą mega drogą przesyłką.
Obawiam się tylko, że nie ma niestety tak tanich jak fmg sklepów eurpejskich. |
|
|
|
|
#1397 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem pierdoła na maksa. Zostawiłam w domu portfel dziś... i biegam w tą i spowrotem z 10 kilogramami rzeczy. Wrr
|
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuję za wspaniałą wiadomość Loverynko! I za reklamacje też dziękuję Jeśli mozna prosic jeszcze o kwotę, jaką mam dopłacić i zaplacic za przesylke, to juz w ogole bede happy ![]() Aha, ja tez sie chetnie czyms wymienię Loverynko, jesli cos ode mnie Ci pasuje |
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Justin, a jaką chcesz przesyłkę? Tzn polecony, paczka, polecony priorytet, z ubezpieczniem?
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś mi winna coś koło 2 zł. Do tego dolicz ubezpieczenie 7zł i koszty przesyłki około 10zł (liczę jakby paczka ważyła ponad kilogram) i pudełko 1zł. Razem 20zł.
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że pytanie może się wydać denerwujące, ale zważywszy na moje i darkling podniecenie, spytam
![]() Loverynka, czy nasza paczka zostanie dziś wysłana, czy później?
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłane:
Canela Anielica Rosemary i Darkling Maghia Kuba Ellena Miss Venflon |
|
|
|
|
#1405 |
|
Zadomowienie
|
Juhu juhu
![]() Nie mogę się doczekać. |
|
|
|
|
#1406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłałaś zwykłą pocztą? Priorytetem? Bo jesli tak to wyślę jutro ojca po paczkę na pocztę ![]() I jeszcze najważniejsze-czy wystarczyło pieniedzy czy mam coś dopłącić? Edytowane przez aniielica Czas edycji: 2007-04-13 o 11:06 |
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Raczkowanie
|
czyli moja nie została wysłana?? A prosiłam...
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym była wdzięczna że Loverynka to wszystko dźwiga zamiast wypominać...
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

Spectra nie jest taka zla, zwłaszcza wałeczki mi się podobają... Miksy lampworkowe po bliższych oględzinach aż takie tragiczne też nie są, sporo par udało mi się zebrać 

(studiuję 2 kierunki, pracuję w 2 miejscach, muszę sporo czasu poświecić na ćwiczenie na instrumentach) I też tylko kilka osób powiedziało mi zwykłe "dziekuję". Reszta miała to w nosie. I co z tego... zrobiłam coś dla wszystkich nas i była szczęśliwa z tego powodu, że mogłam pomóc. Jeśli byłabym nieuczciwa to wtedy mogłam przywłaszczyć sobie część pieniędzy- kilka osób wpłaciło troche za dużo pieniędzy. Mogłam tą nadwyżkę zostawić sobie i nic nikomu nie mówić. Nie zrobiłam tego- Far dostała całe rozliczenie- z wyszczególnieniem ile ktoś miał wpłacić i ile wpłacił. Dlatego bardzo przykre są dla mnie wszystkie oskarżenia i nieuczciwość, kombinowanie... Ci co mieli okazje rozmawiać ze mną wczoraj, przedwczoraj wiedzą jak bardzo to przeżyłam.
(taki duzy lampwork-wisior) i to najwieksza wpadka obok piorek (pogiete i mnostwo smieci) ale reszta jest ok