![]() |
#1381 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Może sobie mnie na naszej klasie chciał ktoś obejrzec. Czy nie mam zdjęc z jej/jego chłopem? ![]() Lecę na obiad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzięki ![]() ![]() A czy to coś zmienia ? Przecież partnerzy kumpli tez mogą być zazdrośni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tez mialam taki okres, gdy bylam podatna na uwagi czepialskich i wszystkowiedzacych. Zamykalam sie pomalu w swojej skorupcem, dretwiejac na sama mysl, ze musze z niej wysciubic nos. Pomogli mi wowczas Przyjaciele, czyli osoby, ktore mnie rozumieja i przyjmuja bez pytan, zdziwienia czy zastrzezen, no i wsparcie farmakologiczne, (po oficjalnym zdiagnozowaniu depresji) ![]() Mysle, ze w Twoim przypadku frustruje poglebiaja klopoty ze znalezieniem pracy i to, ze przez brak niezaleznosci finansowej, czujesz sie ubezwlasnowolniona ![]() ![]() --------------------------------------------- Mialam wczoraj spedzic wieczor i noc w domu- pierwszy raz od bardzo dawna. A tu nici z planow ![]() ![]() ![]() ![]() Wrocilam do domu ok. 9.30 rano, a obudzialm sie o 16 ![]() Teraz sacze rumianek z mieta i miodkiem i czuje sie suuuper ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pracy- jesli bedziesz wytrwale szukac, (nie zniechecajac sie przytykami "zyczliwcow"), znajdziesz cos dla siebie- na poczatek, chocby udzielanie korepetycji, z dziedziny w ktorej jestes dobra ![]() Tak tez sobie pomyslalam i.... zaszalalam ![]() ![]() Tym bardziej, ze mam je juz od 6 lat, a ubralam max.10 razy. Same spodnie sa fantastyczne- meskie, proste, (dostalam po pokazie mody H.Bossa i pomimo, ze nie sa z prawdziwej skory- sa z "tworzywa" o swietnej jakosci), na mnie ukladaja sie, jak biodrowki i dlatego czuje sie w nich komfortowo- (w przeciwienstwie do typowo damskich fasonow, ktore czasami maja dziwne zaszewki i pusty worek na brzuchu). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Nie krępujcie się, mówcie mi Zeusie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Myślałam, że już trochę mnie znasz ![]() Dawno nie miałam dołka dłuższego niż kilka godzin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-11-09 o 17:29 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Och, jaki Ty masz piękny brzuszek... W nagrodę, że znowu tak cieszysz me zachłanne oko wkleję Ci moje szorciki z Hello Kitty Pszczółką ... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam dzisiaj kiepski dzień ![]() ![]() ![]() I w ogóle ta głupia krew codziennie mi leci z nosa. Tak nienawidzę widoku tej ohydnej substancji a cieknie ze mnie jak głupia. W dodatku mam niskie ciśnienie i jakoś tak słabo mi jest ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-11-09 o 17:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
A może Hero?
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
BAN stały
|
your Angel zajefajne galotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Rozeznanie
|
jeny ale mialam ochote na kakao
z 5 lat nie piłam... pyszota ![]() i czesc wszytskim |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Rozeznanie
|
gorące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, znacie jakieś pachnidła Maitre Perfumeur et Gantier, chodzi mi zwłaszcza o Secret Melange? warto? bo drogie to trochę
|
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | ||
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziekuje
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Naprawde dzieki Tobie polubilam HelloKitty- tydzien temu znalazlam salon, w ktorym mieli mase bizuterii z tym wizerunkiem- nawet ja dostalam oczoplasu, a moj "wtajemniczony", w niektore forumowe sprawy malzonek stwierdzil: " Ta twoja Angel to by mila tutaj uzywanie. Moze Jej cos kupimy?" Niestety, ilosc gadzetow przytloczyla nas juz po 10 minutach i odpuscilismy sobie zakupy ![]() A co do klubow- sa naprawde swietne, zwlaszcza gdy zna sie wszystkich ludzi spedzajacych tam czas. Tacy "niegrzeczni chlopcy", na motocyklach, wcale nie sa grozni, kiedy sie ich blizej pozna ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-09 o 19:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |||
czyli Endżi
|
Dziękujemy za uznanie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A Twój małż wie o mnie więcej niż ja o nim ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Katt, ja już patrzę z dystansem i już się sama na siebie wkurzam ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-11-09 o 19:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, moje ulubione koleżanki internetowe
![]() Czy ktoś mógłby mi streścić co mnie ominęło? Wczoraj udało mi się kupic buty zimowe i fajne długie rękawiczki, jakich szukałam. Do tego odwiedziłam Sephorę, gdzie testowałam Amour Le Parfum (zemdlił mnie słodyczą), Midnight Poison Elixir (aż psiknęłam na rękę, naprawde ładny, choć chyba nie mój), Dior Homme Sport (ładna cytrynka, mam próbkę dla męża) i cos jeszcze, ale mi się zapomniało co. Pisze do mnie dziś wieczorem na gg koleś z mojej wsi, nie znamy sie na pewno. No i tak od słowa do słowa, od pytania do pytania, on mi pisze że wyszedł właśnie z ZK, gdzie spędził 3 lata i 8 miesięcy. Nie napisał dokładnie za co, ale można się było domyślić, że to jakieś ciężkie pobicie czy cos w tym stylu. Boziu, nawet mi się przedstawił. Oczywiście, ja mu nic o sobie nie napisałam, wie tylko, że tu mieszkam, ile mam lat i jak na imię (czyli to, co w moim publicznym). No i wyobraźcie sobie, zakumplować się chciał ![]() Edit: Dzięki Madzik przypomniałam sobie co to ja testowałam jeszcze: Style Jil Sander. Taki tam, ładny, kremowo-kwiatowy, słodkawy, nic szczególnego.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-11-09 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() czy ktos zapraszał mnie na nk? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam dziś czekoladę do picia, pyszna, taka z prawdziwej czekolady, ponoć magnez jest dobry na nerwy...
Na osiedlu coś ewidentnie jest nie tak ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-09 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Wtajemniczenie
|
Aniołku, ja pewnie nie w temacie, ale z tą krwią z nosa, to nie brzmi dobrze... Wiesz, czemu tak się dzieje, czy to na razie zagadka? (jak wchodzę z buciorami, to mi powiedz)
#1403 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Żadnej białaczki, niekrzepliwości krwi, nieprawidłowej budowy komór nosowych czy innych takich nie mam. Coś chyba jakieś osłabienie mi się przypętało - już w zeszłym roku i dwa lata temu takie coś mnie męczyło. Byłam u lekarza (wtedy jeszcze pediatry) z pytaniem co mi jest, czy brać jakieś leki i co mam robić w trakcie krwawienia. Trochę mnie potraktował jakbym z totalną pierdołą przyszła ![]() ![]() No i łykam ten Rutinscorbin z nadzieją, że nie będzie tak jak rok i dwa lata temu kiedy to chwytało mnie w szkole czy na ulicy... Tak nie lubię tej paskudnej krwi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1404 |
Wtajemniczenie
|
A gdzie mamy chlapać jak nie tu?
![]() ![]()
#1405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | ||||
BAN stały
|
O jaaa...
![]() Mam nadzieję, że już OK? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --- Mnie za to dopadła przypadłość typu "grypa jelitowa", czy coś ![]() ![]() Ale po dwóch piwkach jest ciut lepiej ![]() ![]() No i pytanie mam ![]() Kumpel planuje zakup Bvlgari Aqua, bo Terre d'Hermes są "zbyt wyzywające" ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poważnie - zdrowia życzę ![]() W kwestii świeżaków męskich- Allure Homme Sport jest całkiem fajny. Mój tata go używał. Świeżak, cytrynowy, ale z klasą ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
Gryś, mi wczoraj wpadł w nos Dior Homme Sport - soczysty początek z cytryną. Świeży jest też Vetiver Guerlain. Może to?
Vesenko, doczytałam, co za paskudna historia ![]()
#1410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gryksiu, zdrowiej szybko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.