|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
Ale ja chcę, żeby dzidziuś raczył wyjść! To już 38 tydzień
|
|
|
|
|
#1382 | |||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
Cytat:
nic tylko walić po pyskachCytat:
i to niedługo po sutym obiedzieCytat:
siakieś takie przesilenie wiosenne czy cotrzeba wykurzyć
|
|||
|
|
|
|
#1383 |
|
BAN stały
|
Chanelko zdrówka dla Pociechy, a Tobie siły i pozytywnych myśli, które wskazane podczas gorączkowanie..chorowania ...
hehh...temat rzeka.. no niech się to rozwija jeśli muchomorami być mają, bo od września starszyzna do szkoły wyruszy z tytą, to lepiej teraz wychorować co najgorsze, bo nie widzę się...w tym nadganianiu z nią zaległości. a właśnie..Dziewczyny, że Was tu sporo, różne macie doświadczenia i tutaj zapytam..co sądzicie o szczepieniu przeciw meningokokom?? dziś na tablicy ogłoszeń uwidziałam taką informację,że dzieci z rocznika mojej starszej córki mogą mieć szczepionkę taniej- dofinansowanie jest z urzędu..no i zaś...zgupłam..ja to zawsze jakoś tak..sceptycznie na te szczepienia reaguję, ja to w ogóle panikara jestem i wszystkie choroby widzę u nas, no ale..nie wiem.. się możecie wypowiedzieć w tym temacie? wdzięczna będę.. z herbatką zaraz się dosiadam tu do Was tylko pieczarki wstawię niech się już zaczną dusić Maddie Maluch ma swój czas, ja się wcale nie dziwię,że się nie spieszy, ja z dwójką czekałam i po terminie wyszły na świat i to z pomocą oksytocyny, bo nie zamierzały tu być tak im dobrze było, a co nie ma jak u MAMY ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Aga ... że kogo po tych pyskach?? ![]() dziś wyjątkowo ciężko kapująca jestem.. bywam bardziej |
|
|
|
|
#1384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mialam isc do lekarza na 7.... bylam zbyt nie przytomna. Ostatntio TZ co raz mocniej mnie maltretuje w nocy.
Ubieram sie i wychodze.
|
|
|
#1385 | ||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
tak ogólnie, po równo wszystkich. Serio, w poniedziałek i wczoraj byłam taka nabuzowana że będąc w kolejce u lekarza hamowałam się mocno by komuś nie powiedzieć czegoś. A pewnego pana to miałam ochotę kopnąć ![]() ![]() Cytat:
jak maltretuje? Przybliż nam to obywatelko
|
||
|
|
|
|
#1386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chrapie do ucha, szczypie (przez sen! jak trzyma swoja lapke na moim ramieniu mnie szczypie!), z lokcia w plecy dostaje, zarzuca swoje ciezkie kopyta na moje biodra i spycha na sciane...
Mozesz sie odezwac?
|
|
|
#1387 |
|
BAN stały
|
no tak..ja się zawzięłam,żeby nie marnotrawić energii wyżywam się na szafce w kuchni, garnki błyszczą, teraz poukładam je pięknie na półeczkach
a Wy tu widzę dziergacie jak nie o waleniu po pyskach to o serdelixie przy czym o ile..Aga rozumiem...też miewam podobnie...reakcje muszę mocno kontrolować, bywa że wybucham i docinam coś np kiedy stoję w zatłoczonej(niewielkiej poczekalni przedszkolnej) i nagle jakiś ludź przepycha się a ja do ciężkiej niespodziewanej nie mam nigdzie informacji,bo nie oflaguję się... UWAGA MAM kręgosłup popsuty i nie trącać... to nie... łokciami się cisną a ANI przepraszam bo po co.. to właśnie bywa,że powiem jak przystało na MOHERA że proszę się tak nie pchać bo przecież TEŻ czekam na swoje dziecko na serdelixowy temat nie mogę nic powiedzieć.. hehh no braki braki... niestety uroki samodzielnego życia ![]() trza za jakimś Moherem się rozejrzeć wiosna nie? żartowałam wracam do kuchni bo praca czeka
Edytowane przez blacksheepe Czas edycji: 2010-04-14 o 11:53 |
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie z kuchni wrocilam...uff...
wczoraj odwiedzilam wiejskiego fryzjera..nie skomentuje jak wygladam (i to na miesiac przed slubem brata ) ja natomiast wyklocalam sie wczoraj z kierowca pksie...kupuje bilet a ten mi gada ze nie ma z takich "grubych pieniedzy" wydac...z 10 zl i mowi ze mam isc rozmienic...chyba go pogrzalo...okolicznosci byly takie ze byl to ostatni kurs i zeby sie mogl wczesniej zebrac do domku juz sobie kase zamknal..i wiekszosc owej kaski schowal do "sejfu" ..a ja mam przez to latac po dworcu i rozmieniac 10 zl...co za czlek...ha malo tego...moj dalszy sasiad
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nie odwiedzałam fryzjera bo wiem że bym uciekła. Samoobsługa poszła.
Agusiu masz taką figurę że Tobie to ten wilczy głód nie zaszkodzi właśnie, coś bym.... zjadła?
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie wlasnie wszamalam flaczki
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jem kanapeczki z jeszcze ciepłego chlebka
muszę sprzątnąć kuchnię a wyjątkowo nic mi się nie chce...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1392 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Mnie też w nocy dopadło - dreszcze, biegunka, rzygawka... Jadę zaraz na pogotowie, bo w pupie mam za przeproszeniem kran, co wypiję, to się zaraz wylewa. Artykuł napisała moja koleżanka. Mamy tego samego faceta?
|
|
|
|
#1393 |
|
BAN stały
|
ogarnęłam szafkę, i mam więcej miejsca jak poukładałam te gary
...ha tylko wiecie co jest najgorsze? że teraz...ta reszta szafek przy tej jednej umytej tak mnie drażni,że muszę to zrobić, ale.. po lekku...dziennie jedna lajtowo a jak Anika co za fryzurę Ci zrobiono?? nie ma jak zobaczyć.. ja zwykle bywałam zadowolona ale skończyło się, zapuszczam fryzurę i powiedziałam już ostatnio po ciachnięciu,że jak się urodziłam z takimi a nie innymi włosami to ich podcinanie pod uszy same prawie nie spowoduje,że nagle mi zacznie busz na głowie szumieć i teraz jak byłam 2 tyg temu fryzjerka moja mówi oooo tu widzę że znowu ciąć trzeba rzuciłam wymowne spojrzenie w lustro, chwyciłam mój mysi ogonek i powiedziałam za nic na świecie! żadnego ścinania ![]() ja tu z namaszczeniem każdego włoska wyjmuję z wanny po praniu fryzury a pani mi ciach i po ptokach temu mówię o nie.. będę się farbować sama co wyjdzie to wyjdzie na pewno taniej o. smażę kotleciki z kaszy, więc siła wyższa..czas na mnie kuchnia wzywa ![]() a burczy mi w brzuchu,że huhh ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Malla zdrowiej nie daj się pij colę i daj znać co się dzieje... |
|
|
|
|
#1394 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie mam na stanie coli, nie mogę nawet sięgnąć po węgiel na biegunkę, bo jest za wysoko, a nie mogę się wyprostować, tylko chodzę zgięta pod kątem 90 stopni. Nawet nie mówcie o jedzeniu
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie kuzynostwo tez przeszlo wirusa...a ja sie wbilam tam na kawe wtedy..tylko czekac az i mnie dopadnie
a mam zbyt krotkiego boba i zbyt krotka groteskowa grzywke jak łobuziak szkolny..od gara odcieta...o ludzie co mnie naszlo..miesiac czasu moze pomoze
|
|
|
|
|
#1396 |
|
BAN stały
|
o rety...wyprostować się nie możesz???
a nikogo pod ręką w domu? dzwoń lepiej po jakiego lekarza bo groźnie brzmi, ja w niedzielę miałam akcję żołądkową....wysiadłam z autobusu.. straszne..już wizualizowałam jak w krzaki pędzę...tylko krzaków brak a tam trasa szybkiego ruchu... ![]() wołałam w Najwyższego żeby mnie ratował.. tata podjechał po mnie ale serio katastrofa już była w mojej głowie z tym,że u mnie sprawa szybko się wyjaśniła za dużo zjadłam różnorodnych rzeczy... dobra trzymam kciuki za Ciebie ! |
|
|
|
|
#1397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1398 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ee no pewnie,że tak! to zawsze tak na gorąco wygląda tak wiesz...beznadziejnie, do czasu rzeczonego włosy będą jak ta lala
|
|
|
|
|
|
#1399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie przezywam..absolutnie...t ylko smiac mi sie chce... po pewnych przejsciach juz sama wlosow nie obcinam ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
za godzine jade z bratem jako "doradca" zakupic garnitur - juz widze jak bedzie sie krzywil..taka staromodna chlopina z niego Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2010-04-14 o 13:53 |
||
|
|
|
|
#1400 |
|
Wtajemniczenie
|
foto w clubie...
|
|
#1401 |
|
BAN stały
|
![]() Wy tu Club macie a ja zdjęcie w moherze tak o...wrąbałam nawet nie wiem co za klub że..tż to się domyślam słownik Moherów się zdałby tu jakiś... i jakieś drogowskazy
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
no klubisko jest..tzw MBC...badz wytrwala w dzierganiu, nie oszczedzaj drutow...a prawdopodobnie bedzie Ci dane, dostapic zaszczytu - czas weryfikuje czlonkostwo i zgoda klubowiczek..to tak w skrocie.
aaaa zapomnialam sie pochwalic...upolowalam calkiem przypadkiem swietna koszulke-T-shirtowa... malinowa ( no dobra- nieco rozowa ) z napisem " Born to be free "i sliczna pacyfka z lamoweczka na rekawkach w slodka krateczke...wiosna to i pora na cos w odcieniach nie-szarosci i nie-czerni ![]() blacksheepe bozena- Moherowe łono Moher Beret Club - klub wyczesanych moherow Matka Dyrektorka - (Reijel-Moher zalozycielka watku...Prezes Klubu kupa- czesta puenta naszych rozmow hm co tam jeszcze laski?? Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2010-04-14 o 14:27 |
|
|
|
|
#1403 |
|
BAN stały
|
normalnie jestem w szoku,że..tyle tu się działo a ja....sama w domu tyle czasu.. rety zapadłam w jakąś deprechę a gdzie tu deprecha, kiedy tyle Moherów i takie rzeczy można dziergać.. z tego wszystkiego..właśnie uświadomiłam sobie,że nie zmieniłam pieluchy mojej córce o rety... znowu się naraziłam młodszemu pokoleniu Anika dzięki wielkie za objaśnienia |
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
male moheratka to nasza przyszlosc |
|
|
|
|
|
#1405 |
|
BAN stały
|
kłopot w tym,że moje Moherzątko
zwiewa szybciej jak ja biegnę za nią no i .. siła wyższa, nie ma jak jej dogonić jak już dorwę pytam zmieniamy pieluchę? kręci głową,że nie, nie da się przebrać idę podejście dwa zrobić
|
|
|
|
|
#1406 |
|
Wtajemniczenie
|
Babony moje moherowe
Przepraszam, że tak rzadko się odzywam, ale skupiam siły witalne na terapii i filmówce. Przytulam wszyyyyyystkie do mojego mięciutkiego, włóczkowego serducha
|
|
|
#1407 |
|
BAN stały
|
Toż to Matka Dyrektorka we własnej osobie!
a ja tu taka nieumoherowana Witaj Matko rozsiadłam się tu w tym Moherowym zakątku i dobrze mi... sie cieszę,że takie miejsce zaistniało i żałuję,że tak późno je odnalazłam
|
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Najlepszym lekarstwem na wszelkie choroby jest totalne olanie ze strony służby zdrowia. Niepotrzebnie zgarniałam TŻ wcześniej z pracy i staliśmy w korkach, żeby dojechać do szpitala. Wkurzyliśmy się oboje, więc siedzę sama w domu, bo pozwoliłam mu pojechać na siłownię. Szkoda nerwów i paliwa, ale przynajmniej już mi lepiej.
Cytat:
Lepiej ode mnie, Ty mendo :Pblacksheepe - Klub ujawnia się po jakimś czasie, więc jak się nami nie znudzisz, to bądź cierpliwa ![]() Reijel - witamy Matkę
|
|
|
|
#1410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Padam na pysiorek...
Pan doktor pochwalil, ze wynik -14kg (jak sie rano okazalo) w 7tygodni to super jest, ale dalej, dalej ![]() Ego mi sie rozrasta, zapielam kurtalke w rozm 48 SKORZANA!![]() ![]() ![]() Za tydzien mam zrobic badania... jeszcze musze zrobic dwa badania ale to u innego lekarza.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

po czym dziabać i dziabać a i tak mnie nikt nie słucha 
nic tylko walić po pyskach

)

) z napisem " Born to be free "i sliczna pacyfka z lamoweczka na rekawkach w slodka krateczke...wiosna to i pora na cos w odcieniach nie-szarosci i nie-czerni
Przepraszam, że tak rzadko się odzywam, ale skupiam siły witalne na terapii i filmówce. Przytulam wszyyyyyystkie do mojego mięciutkiego, włóczkowego serducha