|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
Ale ja chcę, żeby dzidziuś raczył wyjść! To już 38 tydzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1382 | |||
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzeba wykurzyć ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
BAN stały
|
Chanelko zdrówka dla Pociechy, a Tobie siły i pozytywnych myśli, które wskazane podczas gorączkowanie..chorowania ...
hehh...temat rzeka.. no niech się to rozwija jeśli muchomorami być mają, bo od września starszyzna do szkoły wyruszy z tytą, to lepiej teraz wychorować co najgorsze, bo nie widzę się...w tym nadganianiu z nią zaległości. a właśnie..Dziewczyny, że Was tu sporo, różne macie doświadczenia i tutaj zapytam..co sądzicie o szczepieniu przeciw meningokokom?? dziś na tablicy ogłoszeń uwidziałam taką informację,że dzieci z rocznika mojej starszej córki mogą mieć szczepionkę taniej- dofinansowanie jest z urzędu..no i zaś...zgupłam..ja to zawsze jakoś tak..sceptycznie na te szczepienia reaguję, ja to w ogóle panikara jestem i wszystkie choroby widzę u nas, no ale..nie wiem.. się możecie wypowiedzieć w tym temacie? wdzięczna będę.. z herbatką zaraz się dosiadam tu do Was tylko pieczarki wstawię niech się już zaczną dusić Maddie Maluch ma swój czas, ja się wcale nie dziwię,że się nie spieszy, ja z dwójką czekałam i po terminie wyszły na świat i to z pomocą oksytocyny, bo nie zamierzały tu być tak im dobrze było, a co ![]() nie ma jak u MAMY ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Aga ... że kogo po tych pyskach?? ![]() dziś wyjątkowo ciężko kapująca jestem.. bywam bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1384 | ||
Zakorzenienie
|
Mialam isc do lekarza na 7.... bylam zbyt nie przytomna. Ostatntio TZ co raz mocniej mnie maltretuje w nocy.
Ubieram sie i wychodze.
![]() |
![]() |
#1385 | ||
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1386 | ||
Zakorzenienie
|
Chrapie do ucha, szczypie (przez sen! jak trzyma swoja lapke na moim ramieniu mnie szczypie!), z lokcia w plecy dostaje, zarzuca swoje ciezkie kopyta na moje biodra i spycha na sciane...
Mozesz sie odezwac? ![]()
![]() |
![]() |
#1387 |
BAN stały
|
no tak..ja się zawzięłam,żeby nie marnotrawić energii wyżywam się na szafce w kuchni, garnki błyszczą, teraz poukładam je pięknie na półeczkach
a Wy tu widzę dziergacie jak nie o waleniu po pyskach to o serdelixie przy czym o ile..Aga rozumiem...też miewam podobnie...reakcje muszę mocno kontrolować, bywa że wybucham i docinam coś np kiedy stoję w zatłoczonej(niewielkiej poczekalni przedszkolnej) i nagle jakiś ludź przepycha się a ja do ciężkiej niespodziewanej nie mam nigdzie informacji,bo nie oflaguję się... UWAGA MAM kręgosłup popsuty i nie trącać... to nie... łokciami się cisną a ANI przepraszam bo po co.. to właśnie bywa,że powiem jak przystało na MOHERA ![]() na serdelixowy temat nie mogę nic powiedzieć.. hehh no braki braki... niestety uroki samodzielnego życia ![]() trza za jakimś Moherem się rozejrzeć wiosna nie? ![]() żartowałam wracam do kuchni bo praca czeka ![]() Edytowane przez blacksheepe Czas edycji: 2010-04-14 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie z kuchni wrocilam...uff...
wczoraj odwiedzilam wiejskiego fryzjera..nie skomentuje jak wygladam (i to na miesiac przed slubem brata ![]() ja natomiast wyklocalam sie wczoraj z kierowca pksie...kupuje bilet a ten mi gada ze nie ma z takich "grubych pieniedzy" wydac...z 10 zl i mowi ze mam isc rozmienic...chyba go pogrzalo...okolicznosci byly takie ze byl to ostatni kurs i zeby sie mogl wczesniej zebrac do domku juz sobie kase zamknal..i wiekszosc owej kaski schowal do "sejfu" ..a ja mam przez to latac po dworcu i rozmieniac 10 zl...co za czlek...ha malo tego...moj dalszy sasiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1389 |
Wtajemniczenie
|
a ja nie odwiedzałam fryzjera bo wiem że bym uciekła. Samoobsługa poszła.
Agusiu masz taką figurę że Tobie to ten wilczy głód nie zaszkodzi ![]() właśnie, coś bym.... zjadła?
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie wlasnie wszamalam flaczki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1391 |
Wtajemniczenie
|
ja jem kanapeczki z jeszcze ciepłego chlebka
![]()
![]() |
#1392 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Mnie też w nocy dopadło - dreszcze, biegunka, rzygawka... Jadę zaraz na pogotowie, bo w pupie mam za przeproszeniem kran, co wypiję, to się zaraz wylewa. Artykuł napisała moja koleżanka. Mamy tego samego faceta?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
BAN stały
|
ogarnęłam szafkę, i mam więcej miejsca jak poukładałam te gary
![]() ...ha tylko wiecie co jest najgorsze? że teraz...ta reszta szafek przy tej jednej umytej tak mnie drażni,że muszę to zrobić, ale.. po lekku...dziennie jedna lajtowo a jak Anika co za fryzurę Ci zrobiono?? ![]() nie ma jak zobaczyć.. ja zwykle bywałam zadowolona ale skończyło się, zapuszczam fryzurę i powiedziałam już ostatnio po ciachnięciu,że jak się urodziłam z takimi a nie innymi włosami to ich podcinanie pod uszy same prawie nie spowoduje,że nagle mi zacznie busz na głowie szumieć ![]() i teraz jak byłam 2 tyg temu fryzjerka moja mówi oooo tu widzę że znowu ciąć trzeba rzuciłam wymowne spojrzenie w lustro, chwyciłam mój mysi ogonek i powiedziałam za nic na świecie! żadnego ścinania ![]() ja tu z namaszczeniem każdego włoska wyjmuję z wanny po praniu fryzury a pani mi ciach i po ptokach temu mówię o nie.. będę się farbować sama co wyjdzie to wyjdzie na pewno taniej o. smażę kotleciki z kaszy, więc siła wyższa..czas na mnie kuchnia wzywa ![]() a burczy mi w brzuchu,że huhh ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- ![]() ![]() Malla zdrowiej nie daj się pij colę i daj znać co się dzieje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Nie depcze krokusów
|
Nie mam na stanie coli, nie mogę nawet sięgnąć po węgiel na biegunkę, bo jest za wysoko, a nie mogę się wyprostować, tylko chodzę zgięta pod kątem 90 stopni. Nawet nie mówcie o jedzeniu
![]()
![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
u mnie kuzynostwo tez przeszlo wirusa...a ja sie wbilam tam na kawe wtedy..tylko czekac az i mnie dopadnie
a mam zbyt krotkiego boba i zbyt krotka groteskowa grzywke jak łobuziak szkolny..od gara odcieta...o ludzie co mnie naszlo..miesiac czasu moze pomoze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 |
BAN stały
|
o rety...wyprostować się nie możesz???
a nikogo pod ręką w domu? dzwoń lepiej po jakiego lekarza bo groźnie brzmi, ja w niedzielę miałam akcję żołądkową....wysiadłam z autobusu.. straszne..już wizualizowałam jak w krzaki pędzę...tylko krzaków brak a tam trasa szybkiego ruchu... ![]() wołałam w Najwyższego żeby mnie ratował.. tata podjechał po mnie ale serio katastrofa już była w mojej głowie z tym,że u mnie sprawa szybko się wyjaśniła za dużo zjadłam różnorodnych rzeczy... dobra trzymam kciuki za Ciebie ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1397 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1398 | |
BAN stały
|
Cytat:
ee no pewnie,że tak! to zawsze tak na gorąco wygląda tak wiesz...beznadziejnie, do czasu rzeczonego włosy będą jak ta lala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1399 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie przezywam..absolutnie...t ylko smiac mi sie chce... ![]() ![]() po pewnych przejsciach juz sama wlosow nie obcinam ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
za godzine jade z bratem jako "doradca" zakupic garnitur - juz widze jak bedzie sie krzywil..taka staromodna chlopina z niego Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2010-04-14 o 12:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Wtajemniczenie
|
foto w clubie...
![]() |
#1401 |
BAN stały
|
![]() Wy tu Club macie a ja zdjęcie w moherze tak o...wrąbałam nawet nie wiem co za klub że..tż to się domyślam słownik Moherów się zdałby tu jakiś... i jakieś drogowskazy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1402 |
Zakorzenienie
|
no klubisko jest..tzw MBC...badz wytrwala w dzierganiu, nie oszczedzaj drutow...a prawdopodobnie bedzie Ci dane, dostapic zaszczytu - czas weryfikuje czlonkostwo i zgoda klubowiczek..to tak w skrocie.
aaaa zapomnialam sie pochwalic...upolowalam calkiem przypadkiem swietna koszulke-T-shirtowa... malinowa ( no dobra- nieco rozowa ![]() ![]() blacksheepe bozena- Moherowe łono Moher Beret Club - klub wyczesanych moherow Matka Dyrektorka - (Reijel-Moher zalozycielka watku...Prezes Klubu kupa- czesta puenta naszych rozmow ![]() hm co tam jeszcze laski?? Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2010-04-14 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
BAN stały
|
![]() ![]() normalnie jestem w szoku,że..tyle tu się działo a ja....sama w domu tyle czasu.. rety zapadłam w jakąś deprechę a gdzie tu deprecha, kiedy tyle Moherów i takie rzeczy można dziergać.. z tego wszystkiego..właśnie uświadomiłam sobie,że nie zmieniłam pieluchy mojej córce o rety... znowu się naraziłam młodszemu pokoleniu ![]() Anika dzięki wielkie za objaśnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() male moheratka to nasza przyszlosc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
BAN stały
|
kłopot w tym,że moje Moherzątko
zwiewa szybciej jak ja biegnę za nią no i .. siła wyższa, nie ma jak jej dogonić jak już dorwę pytam zmieniamy pieluchę? kręci głową,że nie, nie da się przebrać idę podejście dwa zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Wtajemniczenie
|
Babony moje moherowe
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1407 |
BAN stały
|
Toż to Matka Dyrektorka we własnej osobie!
a ja tu taka nieumoherowana Witaj Matko rozsiadłam się tu w tym Moherowym zakątku i dobrze mi... sie cieszę,że takie miejsce zaistniało i żałuję,że tak późno je odnalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1408 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1409 | |
Nie depcze krokusów
|
Najlepszym lekarstwem na wszelkie choroby jest totalne olanie ze strony służby zdrowia. Niepotrzebnie zgarniałam TŻ wcześniej z pracy i staliśmy w korkach, żeby dojechać do szpitala. Wkurzyliśmy się oboje, więc siedzę sama w domu, bo pozwoliłam mu pojechać na siłownię. Szkoda nerwów i paliwa, ale przynajmniej już mi lepiej.
Cytat:
![]() blacksheepe - Klub ujawnia się po jakimś czasie, więc jak się nami nie znudzisz, to bądź cierpliwa ![]() Reijel - witamy Matkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1410 | ||
Zakorzenienie
|
Padam na pysiorek...
Pan doktor pochwalil, ze wynik -14kg (jak sie rano okazalo) w 7tygodni to super jest, ale dalej, dalej ![]() Ego mi sie rozrasta, zapielam kurtalke w rozm 48 ![]() ![]() ![]() ![]() Za tydzien mam zrobic badania... jeszcze musze zrobic dwa badania ale to u innego lekarza.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.