Rossmann- część VIII - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-26, 15:02   #1381
Kasza Manna
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann- część VIII

Cytat:
Napisane przez arquettewska Pokaż wiadomość
Będę musiala wyciułac coś z drobniaków i kupić to masło, bo mnie rozniesie.

Dziękuję, obczaję co tam mają z Essence.

Ja też, ale coś czarno to widzę.
Nie wiem, skąd jesteś, ale brązery z Essence polecam zwłaszcza z tzw drugiej szafy - zobacz w nowej części wątku o Essence https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=23464308 , tam w pierwszym poście są drogerie z drugą szafą ( = większy asortyment). Zwłaszcza brązery z serii Sun Club (zobacz na KWC ) kosztują od 12 do 16zł, więc grosze w porównaniu z innymi, a jakość .

Udaje mi się ostatnio dzielnie opierać wielu Rossmannowym promocjom i zużywam zapasy. Ale i tak muszę się wybrać, choćby w końcu po zapas Synergena . Aż się boję, co jeszcze wymyślę.
Stary 2010-11-26, 15:12   #1382
arquettewska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Nie wiem, skąd jesteś, ale brązery z Essence polecam zwłaszcza z tzw drugiej szafy - zobacz w nowej części wątku o Essence https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=23464308 , tam w pierwszym poście są drogerie z drugą szafą ( = większy asortyment). Zwłaszcza brązery z serii Sun Club (zobacz na KWC ) kosztują od 12 do 16zł, więc grosze w porównaniu z innymi, a jakość .

Udaje mi się ostatnio dzielnie opierać wielu Rossmannowym promocjom i zużywam zapasy. Ale i tak muszę się wybrać, choćby w końcu po zapas Synergena . Aż się boję, co jeszcze wymyślę.
Niestety jestem z mniejszego miasteczka i asortyment w Naturze jest skromny. Aczkolwiek często bywam w Łodzi (studia) , a widzę, że na liście jest Galeria Łódzka. Wskoczę tam przy najbliższej okazji, dziękuję za informację.

rozumiem Cię jeśli chodzi o słabość do promocji Rossmanowskich, nawet nie wiesz jak bardzo.
arquettewska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 15:23   #1383
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
dla mnie Healthy MIx jest KWC z tego własnie powodu, ze nie jest mocno kryjący. Niestety nie skorzystam z promocji, bo w zadnym z 3 R w moim miescie nie ma kolorówki bourjois
Ja nie chcę żeby był kryjący dla mnie za bardzo go widać na twarzy, trochę maskę robi i strasznie wlazł w pory... O wiele gorszy od dotychczasowego Oriflame Mineral
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 15:26   #1384
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Tez wzięłam healthy mix i tak się zastanawiałam jeszcze nad MF Creme Puff.
Nigdy go nie miałam a to praktycznie klasyk
Jakie macie z nim doświadczenia?
Najważniejsze żeby nie zapychał...
Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 15:36   #1385
anka1892
Zadomowienie

a ja przeglądając promocje zauważyłam, że taki podkład jest tanszy: Bourjois Mineral Matte
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...d-w-piance.htm
z 59 na 39 przeceniony. Kurcze, gdyby nie fakt, że chce minerały to bym go kupiła :P
anka1892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 16:53   #1386
kata jackson
Raczkowanie

Wróciłam teraz z rosska z oto takimi zakupkami :
-Zestaw Maybelline Collosal+Płyn do demakijażu
-Balsam Farmona Słodkie trufle i migdały
-Gąbeczka do twarzy
-Saszetka do torebki Kwiat Pomarańczy
Dziś nawet skromnie .. Ale nie chce wiedzieć co się będzie działo przed świętami !
Stary 2010-11-26, 17:03   #1387
anka1892
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kata jackson Pokaż wiadomość
-Gąbeczka do twarzy
Dziś nawet skromnie .. Ale nie chce wiedzieć co się będzie działo przed świętami !
też się nad nią zastanawiałam, niecałe 4 zł chyba kosztuje, ale zdecydowałam, że dla mojej wrażliwej skóry nie będzie dobra.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-26, 17:11   #1388
arquettewska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kata jackson Pokaż wiadomość
-Gąbeczka do twarzy

ja nie będę mogła się opanować, także chyba zbankrutuję.
Stary 2010-11-26, 17:13   #1389
kata jackson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arquettewska Pokaż wiadomość
ja nie będę mogła się opanować, także chyba zbankrutuję.
JA TEŻ
Dziewuszki czy dostane ten roll-on w Rossku ?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-1.html&next=1
Stary 2010-11-26, 17:17   #1390
Kasza Manna
Zakorzenienie

powinnaś dostać, przynajmniej ja go widywałam, obok zielonego roll-ona
Stary 2010-11-26, 17:20   #1391
kata jackson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
powinnaś dostać, przynajmniej ja go widywałam, obok zielonego roll-ona
Ok dzięki
Stary 2010-11-26, 17:44   #1392
czuprynka
Zakorzenienie

no i masz! skusiłam się na HM bo taka promocja chyba podziałała na każdego wiem wiem, nie powinnam przy moim stanie zapasów ale moje dobre doświadczenia z nim utwierdziły mnie w przekonaniu, że powinnam mieć nr 52 skoro 53 była dobra na lato i już ją prawie skończyłam. HM zdecydowanie jest jednym z moich lepszych podkładów, mimo, że nie kryje perfekcyjnie (a ja krycie uwielbiam) to jakoś tak mnie ujął swoją lekkością, zapachem i tym, że nie podkreśla moich suchych skórek a co najważniejsze, nie zapycha
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 17:49   #1393
neusia83
Rozeznanie

Zastanawiam się nad kupnem podkładu i myślę nad Healthy MIx albo rimmel match perfection. Może wy mi doradzicie. zależy mi na tym żeby podkład wyglądał naturalnie, nie musi super kryć i oby nie zapychał. A może jakiś inny mi polecicie?
neusia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 18:10   #1394
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czuprynka Pokaż wiadomość
no i masz! skusiłam się na HM bo taka promocja chyba podziałała na każdego wiem wiem, nie powinnam przy moim stanie zapasów ale moje dobre doświadczenia z nim utwierdziły mnie w przekonaniu, że powinnam mieć nr 52 skoro 53 była dobra na lato i już ją prawie skończyłam. HM zdecydowanie jest jednym z moich lepszych podkładów, mimo, że nie kryje perfekcyjnie (a ja krycie uwielbiam) to jakoś tak mnie ujął swoją lekkością, zapachem i tym, że nie podkreśla moich suchych skórek a co najważniejsze, nie zapycha
A z tych bardziej kryjacych jakich używasz?
Dla mnie też najważniejsze jest zeby nie zapychał

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez anka1892 Pokaż wiadomość
a ja przeglądając promocje zauważyłam, że taki podkład jest tanszy: Bourjois Mineral Matte
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...d-w-piance.htm
z 59 na 39 przeceniony. Kurcze, gdyby nie fakt, że chce minerały to bym go kupiła :P
Ojj jeszcze o jego istnieniu mi przypomniałaś i ochoty narobiłaś,teraz będzie chodził mi po głowie do końca promocji rossmanowej

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez neusia83 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad kupnem podkładu i myślę nad Healthy MIx albo rimmel match perfection. Może wy mi doradzicie. zależy mi na tym żeby podkład wyglądał naturalnie, nie musi super kryć i oby nie zapychał. A może jakiś inny mi polecicie?
Healthy Mix
Poczytaj na kwc,dużo dziewczyn jest zadowolonych.
Stary 2010-11-26, 18:14   #1395
neusia83
Rozeznanie

no właśnie nad nim myślę ale teraz przeczytałam tu że dziewczyny kupiły i nie są zadowolone i już sama nie wiem
neusia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 18:21   #1396
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie nad nim myślę ale teraz przeczytałam tu że dziewczyny kupiły i nie są zadowolone i już sama nie wiem
Ja jakiś czas temu kilka dni używałam,ale miałam za ciemny kolor.
Teraz sprawiłam sobie jaśniejszy-52.
Nie mam super cery,ale ten podkład faktycznie ujmuje człowieka
Jeśli jest coś do ukrycia to można się zawsze posłużyć korektorem.
Stary 2010-11-26, 18:28   #1397
anka1892
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachnaaaa Pokaż wiadomość

Ojj jeszcze o jego istnieniu mi przypomniałaś i ochoty narobiłaś,teraz będzie chodził mi po głowie do końca promocji rossmanowej
też się nad nim zastanawiam(zmieniam ostatnio zdanie co chwilę, raz chce minerały i już zamawiam, innym razem chce podkład z drogerii), bo jednak mam jakiś strach przed minerałami;p tu jest świetna opinia:
http://www.youtube.com/watch?v=aLCRdEaBN2Y
warto jej wysłuchać(jak ktoś zna angielski :P), z tym że ta dziewczyna która opiniuje ma idealną cerę a np twierdzi, że krycie nie jest za dobre, a na KWC piszą co innego, ale jedno się zgadza: PODKŁAD NIE JEST DLA SUCHEJ CERY (sorki za krzyk )

z drugiej strony mogę kupić teraz a zostawić na cieplejsze dni, bo zimą mi się nieźle cera wysusza, a latem to wiadomo jak jest )

Edytowane przez anka1892
Czas edycji: 2010-11-26 o 18:30
Stary 2010-11-26, 19:17   #1398
arquettewska
Rozeznanie

Cytat:
Jest bardzo lekki, myślę też, że wręcz stworzony dla cery bezproblemowej. Jeśli mamy do ukrycia jakieś przebarwienia, rumience, plamki to niestety wydaje mi się, że nie pomoże, a jak już to wyjatkowo delikatnie. Tak samo z matowieniem, bo pozostawia taki satynowy połysk, który po czasie zamienia się w większy.

ale na codzień, żeby skóra była odświeżona, wyglądała zdrowiej? czemu nie . Musze go jeszcze przetestować pare razy, bo pierwsze wrażenie moze być mylne.

Zależy po prostu jakie kto ma wymagania

Edytowane przez arquettewska
Czas edycji: 2010-11-26 o 19:34
Stary 2010-11-26, 19:21   #1399
miluck
Raczkowanie

Dzisiaj skorzystałam z okazji i zakupiłam podkład Bourjois H mix w kolorze 53.
Jeśli jesteście zainteresowane opinią to bardzo rzetelnie omawia go na YT Kasia
http://www.youtube.com/user/Makijaze...25/OxE7Ke4W4ws

Ciekawa jestem co sądzicie o kulach do kąpieli które są w tej gazetce?
Czy warto je kupić?Atrakcyjnie wyglądają też Płatki róż do kąpieli,nie wiem na co się skusić?Doradzicie .

miluck jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-26, 19:35   #1400
regretsareuseless
Zadomowienie

Dziewczyny, czy mogłybyście mi polecić jakiś dobry spray do ochrony włosów przed wysoką temperaturą (głównie chodzi o prostownicę)?
regretsareuseless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 19:37   #1401
czuprynka
Zakorzenienie

Cytat:
A z tych bardziej kryjacych jakich używasz?
Dla mnie też najważniejsze jest zeby nie zapychał
Z bardziej kryjących to polecam Rimmel lasting finish 16h z dodatkiem minerałów, tyle tylko, że w naszych kochanych drogeriach numeracja odcieni zaczyna się od 103 a ja jestem jeszcze jaśniejsza, więc musiałam kupić na allegro 100, ale po bardzo okazyjnej cenie od dziewczyny która go sprowadziła z Anglii. Podkład ten jest bardzo wydajny (przy uzyciu pędzla flat top) i ma taka gęstszą i kremową konsystencję, krycie- średnie do pełnego. Mnie nic złego się po nim nie działo więc ok, a mam bardzo wymagającą pod tym względem cerę.
Drugim podkładem jest osławiony revlon colorstay z softlexem, na który skusiłam się w kolorze buff (cera sucha/normalna) i powiem Ci, ze co prawda jest on gęsty, ale krycie ma takie średnie bo jest naprawdę jasny przez co ma mało pigmentu w sobie, za to jest baaardzo ciężki i chyba mnie lekko zapchał a na pewno okropnie wysuszył skórę. Kiedy go nosiłam cały czas czułam nieprzyjemne ściągnięcie, pomimo wcześniejszej aplikacji kremu.
Jeszcze jednym, świetnie kryjącym i lekko matującym jest stay all day z essence, tyle tylko że tu najjaśniejszy kolor jest bardzo pomarańczowy i o kilka tonów ciemniejszy niż moja karnacja, więc ratowałam się mieszając go z najjaśniejszym dermacolem (który notabene jest tak kryjący jak kamuflaż sceniczny). Teraz, kiedy stan mojej cery się poprawił używam wspomnianego dermacolu jako korektor, jedynie wówczas gdy tego naprawdę potrzebuję bo on też potrafi narobić bałaganu na buzi.
Uff... się spisałam, sory za przydługi post
p.s. no i jest jeszcze dość dobrze kryjący 24h super stay z maybelline ale ten to już całkiem różowa świnka w każdym odcieniu
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 20:08   #1402
nokia0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez regretsareuseless Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy mogłybyście mi polecić jakiś dobry spray do ochrony włosów przed wysoką temperaturą (głównie chodzi o prostownicę)?
Uzywalam teroochrony z Avonu ale niejestem zachwycona.Ale moja kumpela polecala mi z Dove ten w sprayu-wiec moze warto sprobowac -pewnie go kupie bo czasami susze wloski

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez miluck Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem co sądzicie o kulach do kąpieli które są w tej gazetce?
Czy warto je kupić?Atrakcyjnie wyglądają też Płatki róż do kąpieli,nie wiem na co się skusić?Doradzicie .
Kupilam dzis te kule lawendowe do kapieli- czekam na romantyczna kompiel by przetestowac i zdam relacje co i jak (z kulkami )jak uzyje-teraz sa tansze o 3 zł
zastanawialam sie tez nad tymi platkami roz do kapieli dla dopelnienia efektu ale nie bralam ich dzis-moze ktoras miala je i cos o nich powie???

inż.

26.10.10-> 39,0cm/83cm/53,2kg
26.11.10-> 40,5cm/84cm/52,8kg
nokia0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 20:54   #1403
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1892 Pokaż wiadomość
też się nad nim zastanawiam(zmieniam ostatnio zdanie co chwilę, raz chce minerały i już zamawiam, innym razem chce podkład z drogerii), bo jednak mam jakiś strach przed minerałami;p tu jest świetna opinia:
http://www.youtube.com/watch?v=aLCRdEaBN2Y
warto jej wysłuchać(jak ktoś zna angielski :P), z tym że ta dziewczyna która opiniuje ma idealną cerę a np twierdzi, że krycie nie jest za dobre, a na KWC piszą co innego, ale jedno się zgadza: PODKŁAD NIE JEST DLA SUCHEJ CERY (sorki za krzyk )

z drugiej strony mogę kupić teraz a zostawić na cieplejsze dni, bo zimą mi się nieźle cera wysusza, a latem to wiadomo jak jest )
Racja,na teraz wystarczy mi ten healthy mix,a jak zrobi się cieplej to wypróbuję ten w musie. (Czemu trzeba czasem samej sobie argumenty podawać,zeby ustrzec się przed zakupem? )
Czytałam właśnie wszytskie recenzje na kwc i dziewczyny jednogłosnie stwierdziły ze podkreśla suche skórki.
A krycie hmm? Wychodzi że to kwstia indiwidualnego postrzegania.
Niektóre pisały ze mają spore problemy a podkłąd dobrze kryje,za to inne że nie mają większych problemów a sobie nie radzi.
Cóż,wychodzi na to że czasem trzeba na sobie sprawdzać.
A jesli przygotowujesz się na prawdziwe minerały to też dobrze nawilżaj buzię,bo przy tych prochach to podstawa.
Życzę powodzenia w erze mineralnej,u mnie niestety się nie sprawdziły

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez czuprynka Pokaż wiadomość
Z bardziej kryjących to polecam Rimmel lasting finish 16h z dodatkiem minerałów, tyle tylko, że w naszych kochanych drogeriach numeracja odcieni zaczyna się od 103 a ja jestem jeszcze jaśniejsza, więc musiałam kupić na allegro 100, ale po bardzo okazyjnej cenie od dziewczyny która go sprowadziła z Anglii. Podkład ten jest bardzo wydajny (przy uzyciu pędzla flat top) i ma taka gęstszą i kremową konsystencję, krycie- średnie do pełnego. Mnie nic złego się po nim nie działo więc ok, a mam bardzo wymagającą pod tym względem cerę.
Drugim podkładem jest osławiony revlon colorstay z softlexem, na który skusiłam się w kolorze buff (cera sucha/normalna) i powiem Ci, ze co prawda jest on gęsty, ale krycie ma takie średnie bo jest naprawdę jasny przez co ma mało pigmentu w sobie, za to jest baaardzo ciężki i chyba mnie lekko zapchał a na pewno okropnie wysuszył skórę. Kiedy go nosiłam cały czas czułam nieprzyjemne ściągnięcie, pomimo wcześniejszej aplikacji kremu.
Jeszcze jednym, świetnie kryjącym i lekko matującym jest stay all day z essence, tyle tylko że tu najjaśniejszy kolor jest bardzo pomarańczowy i o kilka tonów ciemniejszy niż moja karnacja, więc ratowałam się mieszając go z najjaśniejszym dermacolem (który notabene jest tak kryjący jak kamuflaż sceniczny). Teraz, kiedy stan mojej cery się poprawił używam wspomnianego dermacolu jako korektor, jedynie wówczas gdy tego naprawdę potrzebuję bo on też potrafi narobić bałaganu na buzi.
Uff... się spisałam, sory za przydługi post
p.s. no i jest jeszcze dość dobrze kryjący 24h super stay z maybelline ale ten to już całkiem różowa świnka w każdym odcieniu
Revlona testowałam i obok estee lauder DW był największym podejrzanym o kompletne pogorszenie cery,więc nawet już go nie ruszam
Ostatnio zastanawiałam się nad tym 24 h super stay maybelline o którym wspomniałaś,ale skoro mówisz że różowy to sobie odpuszczam bo różu w podkładach straszne nie toleruję
(Swoją drogą ciekawe czemu tak rzadko wypuszczają na rynek coś z żółtym pigmentem )
Ale serdecznie dziękuję za wyczerpującą wypoiwedź
Stary 2010-11-26, 21:01   #1404
ksiegowa10
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez regretsareuseless Pokaż wiadomość
Ja polecam osławiony TREsemme https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...moochronny.htm
ja na allegro za niego dałam 30 zł z przesyłką ale jest tak wydajny, że mam go ponad 6 miesięcy i nawet połowę nie wykorzystałam.
ksiegowa10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 23:17   #1405
nicole2772
Raczkowanie

okazje do 06 grudnia:

26,11 Manhattan X-treme kredka do kresek – 9,99

27,11 Bourjous Smoky Eses cień – 28,99
2981598517935

28,11 Bourjous Smoky Effect kredka z pędzelkiem - 22,99

2981598653145

2981598696418
2981598617048

29,11 Maybelline Stay Power Gloss – 21,99

30,11 Dermaglin maseczka do włosów 70g tuba – 12,99

01,12 Miss Sporty Pump up mascara – 9,49

02,12 L’Oreal Glam Bronze puder – 37,49

03,12 Rimmel last finish szminka – 10,49

04,12 Max Factor False Lash Effect mascara – 39,99

!!

Edytowane przez nicole2772
Czas edycji: 2010-11-28 o 21:32
nicole2772 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 23:42   #1406
Kasza Manna
Zakorzenienie

nicole2772, co wszyscy kodziarze by bez Ciebie zrobili
Stary 2010-11-27, 06:40   #1407
Akcila
Rozeznanie

Ja się zgadzam z opinią że HM jest super podkładem. Używam go na zmianę z 10 hours sleep effect tej samej firmy. I lepiej mi podpasywał HM, ale chciałam spróbować tego nowego Bio, ale niestety dla mnie za ciemne. Kolor z HM który jest dla mnie idealny to 51, i w ogóle zaczęłam używać Bourjois ze względu na jasne kolory podkładów

Wypróbowałam puder synergen'a i jak za taką cenę to on jest super. Nawet pokuszę się o stwierdzenie że lepszy od Rimmel Stay matt(mi on wybitnie nie podpasywał)
Akcila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 08:56   #1408
Julkaaa777
Wtajemniczenie

też wczoraj kupiłam gąbeczkę do twarzy, jakaś z bambusem
poza tym neutrogena regenerująca do rąk,
tarka do pięt scholla
żel pod prysznic dla brata Ben10
w końcu znalazłam też 81 wibo

i dostałam gratis numer Avanti

szczęście wchłaniam z powietrzem

Julkaaa777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 09:01   #1409
anka1892
Zadomowienie

Cytat:
Racja,na teraz wystarczy mi ten healthy mix,a jak zrobi się cieplej to wypróbuję ten w musie. (Czemu trzeba czasem samej sobie argumenty podawać,zeby ustrzec się przed zakupem? )
Czytałam właśnie wszystkie recenzje na kwc i dziewczyny jednogłośnie stwierdziły ze podkreśla suche skórki.
A krycie hmm? Wychodzi że to kwestia indywidualnego postrzegania.
Niektóre pisały ze mają spore problemy a podkład dobrze kryje,za to inne że nie mają większych problemów a sobie nie radzi.
Cóż,wychodzi na to że czasem trzeba na sobie sprawdzać.
A jeśli przygotowujesz się na prawdziwe minerały to też dobrze nawilżaj buzię,bo przy tych prochach to podstawa.
Życzę powodzenia w erze mineralnej,u mnie niestety się nie sprawdziły
szkoda, że Tobie nie pasują właśnie tego się boję, dlatego zaczynam od próbek(na początek Pixie). A nawilżanie to podstawa u mnie dzięki za radę
Stary 2010-11-27, 10:33   #1410
kami007
Rozeznanie

hej
kupiłam wczoraj w Rossku Bio Detox choć zastanawiałam się bardziej nad HM ale potrzebuję czegoś matującego, a teraz się zastanawiam czy dobry odcień dobrałam bo odniosłam wrażenie, że BD ma jaśniejsze odcienie niż HM. W każdym razie wzięłam odcień 55, z HM wyszło mi, że musiałabym wziąć 54 ale ja mam problem z doborem odcieni heh;p
kami007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości