![]() |
#1381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
Cytat:
![]() ![]() Udaje mi się ostatnio dzielnie opierać wielu Rossmannowym promocjom ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() rozumiem Cię jeśli chodzi o słabość do promocji Rossmanowskich, nawet nie wiesz jak bardzo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
Tez wzięłam healthy mix i tak się zastanawiałam jeszcze nad MF Creme Puff.
Nigdy go nie miałam a to praktycznie klasyk ![]() Jakie macie z nim doświadczenia? Najważniejsze żeby nie zapychał... |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Zadomowienie
|
a ja przeglądając promocje zauważyłam, że taki podkład jest tanszy: Bourjois Mineral Matte
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...d-w-piance.htm z 59 na 39 przeceniony. Kurcze, gdyby nie fakt, że chce minerały to bym go kupiła :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Raczkowanie
|
Wróciłam teraz z rosska z oto takimi zakupkami :
-Zestaw Maybelline Collosal+Płyn do demakijażu -Balsam Farmona Słodkie trufle i migdały -Gąbeczka do twarzy -Saszetka do torebki Kwiat Pomarańczy Dziś nawet skromnie .. Ale nie chce wiedzieć co się będzie działo przed świętami !
#1387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nie będę mogła się opanować, także chyba zbankrutuję. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Raczkowanie
|
JA TEŻ
![]() Dziewuszki ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-1.html&next=1
#1390 |
Zakorzenienie
|
powinnaś dostać, przynajmniej ja go widywałam, obok zielonego roll-ona
![]()
![]() |
#1391 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
no i masz! skusiłam się na HM bo taka promocja chyba podziałała na każdego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Rozeznanie
|
Zastanawiam się nad kupnem podkładu i myślę nad Healthy MIx albo rimmel match perfection. Może wy mi doradzicie. zależy mi na tym żeby podkład wyglądał naturalnie, nie musi super kryć i oby nie zapychał. A może jakiś inny mi polecicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie też najważniejsze jest zeby nie zapychał ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() Poczytaj na kwc,dużo dziewczyn jest zadowolonych. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Rozeznanie
|
no właśnie nad nim myślę ale teraz przeczytałam tu że dziewczyny kupiły i nie są zadowolone i już sama nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz sprawiłam sobie jaśniejszy-52. Nie mam super cery,ale ten podkład faktycznie ujmuje człowieka ![]() Jeśli jest coś do ukrycia to można się zawsze posłużyć korektorem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=aLCRdEaBN2Y warto jej wysłuchać(jak ktoś zna angielski :P), z tym że ta dziewczyna która opiniuje ma idealną cerę ![]() ![]() z drugiej strony mogę kupić teraz a zostawić na cieplejsze dni, bo zimą mi się nieźle cera wysusza, a latem to wiadomo jak jest ![]() Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2010-11-26 o 18:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale na codzień, żeby skóra była odświeżona, wyglądała zdrowiej? czemu nie . Musze go jeszcze przetestować pare razy, bo pierwsze wrażenie moze być mylne. Zależy po prostu jakie kto ma wymagania ![]() Edytowane przez arquettewska Czas edycji: 2010-11-26 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj skorzystałam z okazji i zakupiłam podkład Bourjois H mix w kolorze 53.
Jeśli jesteście zainteresowane opinią to bardzo rzetelnie omawia go na YT Kasia http://www.youtube.com/user/Makijaze...25/OxE7Ke4W4ws Ciekawa jestem co sądzicie o kulach do kąpieli które są w tej gazetce? Czy warto je kupić?Atrakcyjnie wyglądają też Płatki róż do kąpieli,nie wiem na co się skusić?Doradzicie .
#1400 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy mogłybyście mi polecić jakiś dobry spray do ochrony włosów przed wysoką temperaturą (głównie chodzi o prostownicę)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drugim podkładem jest osławiony revlon colorstay z softlexem, na który skusiłam się w kolorze buff (cera sucha/normalna) i powiem Ci, ze co prawda jest on gęsty, ale krycie ma takie średnie bo jest naprawdę jasny przez co ma mało pigmentu w sobie, za to jest baaardzo ciężki i chyba mnie lekko zapchał a na pewno okropnie wysuszył skórę. Kiedy go nosiłam cały czas czułam nieprzyjemne ściągnięcie, pomimo wcześniejszej aplikacji kremu. Jeszcze jednym, świetnie kryjącym i lekko matującym jest stay all day z essence, tyle tylko że tu najjaśniejszy kolor jest bardzo pomarańczowy i o kilka tonów ciemniejszy niż moja karnacja, więc ratowałam się mieszając go z najjaśniejszym dermacolem (który notabene jest tak kryjący jak kamuflaż sceniczny). Teraz, kiedy stan mojej cery się poprawił używam wspomnianego dermacolu jako korektor, jedynie wówczas gdy tego naprawdę potrzebuję bo on też potrafi narobić bałaganu na buzi. Uff... się spisałam, sory za przydługi post ![]() p.s. no i jest jeszcze dość dobrze kryjący 24h super stay z maybelline ale ten to już całkiem różowa świnka w każdym odcieniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() zastanawialam sie tez nad tymi platkami roz do kapieli dla dopelnienia efektu ale nie bralam ich dzis-moze ktoras miala je i cos o nich powie???
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytałam właśnie wszytskie recenzje na kwc i dziewczyny jednogłosnie stwierdziły ze podkreśla suche skórki. A krycie hmm? Wychodzi że to kwstia indiwidualnego postrzegania. Niektóre pisały ze mają spore problemy a podkłąd dobrze kryje,za to inne że nie mają większych problemów a sobie nie radzi. Cóż,wychodzi na to że czasem trzeba na sobie sprawdzać. A jesli przygotowujesz się na prawdziwe minerały to też dobrze nawilżaj buzię,bo przy tych prochach to podstawa. Życzę powodzenia w erze mineralnej,u mnie niestety się nie sprawdziły ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() Ostatnio zastanawiałam się nad tym 24 h super stay maybelline o którym wspomniałaś,ale skoro mówisz że różowy to sobie odpuszczam bo różu w podkładach straszne nie toleruję ![]() (Swoją drogą ciekawe czemu tak rzadko wypuszczają na rynek coś z żółtym pigmentem ![]() Ale serdecznie dziękuję za wyczerpującą wypoiwedź ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1404 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja na allegro za niego dałam 30 zł z przesyłką ale jest tak wydajny, że mam go ponad 6 miesięcy i nawet połowę nie wykorzystałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Raczkowanie
|
okazje do 06 grudnia:
26,11 Manhattan X-treme kredka do kresek – 9,99 27,11 Bourjous Smoky Eses cień – 28,99 2981598517935 28,11 Bourjous Smoky Effect kredka z pędzelkiem - 22,99 2981598653145 2981598696418 2981598617048 29,11 Maybelline Stay Power Gloss – 21,99 30,11 Dermaglin maseczka do włosów 70g tuba – 12,99 01,12 Miss Sporty Pump up mascara – 9,49 02,12 L’Oreal Glam Bronze puder – 37,49 03,12 Rimmel last finish szminka – 10,49 04,12 Max Factor False Lash Effect mascara – 39,99
Edytowane przez nicole2772 Czas edycji: 2010-11-28 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
nicole2772, co wszyscy kodziarze by bez Ciebie zrobili
![]()
![]() |
#1407 |
Rozeznanie
|
Ja się zgadzam z opinią że HM jest super podkładem. Używam go na zmianę z 10 hours sleep effect tej samej firmy. I lepiej mi podpasywał HM, ale chciałam spróbować tego nowego Bio, ale niestety dla mnie za ciemne. Kolor z HM który jest dla mnie idealny to 51, i w ogóle zaczęłam używać Bourjois ze względu na jasne kolory podkładów
![]() Wypróbowałam puder synergen'a i jak za taką cenę to on jest super. Nawet pokuszę się o stwierdzenie że lepszy od Rimmel Stay matt(mi on wybitnie nie podpasywał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1408 |
Wtajemniczenie
|
też wczoraj kupiłam gąbeczkę do twarzy, jakaś z bambusem
![]() poza tym neutrogena regenerująca do rąk, tarka do pięt scholla żel pod prysznic dla brata Ben10 ![]() w końcu znalazłam też 81 wibo ![]() i dostałam gratis numer Avanti ![]()
#1409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Rozeznanie
|
hej
![]() kupiłam wczoraj w Rossku Bio Detox choć zastanawiałam się bardziej nad HM ale potrzebuję czegoś matującego, a teraz się zastanawiam czy dobry odcień dobrałam bo odniosłam wrażenie, że BD ma jaśniejsze odcienie niż HM. W każdym razie wzięłam odcień 55, z HM wyszło mi, że musiałabym wziąć 54 ale ja mam problem z doborem odcieni heh;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.