Slimex 15 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 13:36   #1381
MILENA 1983
Raczkowanie

Dot.: Slimex 15

do BIEDRONKA 551

JA MYŚLĘ TAK SAMO JA TY....JEŚLI TRZEBA BĘDZIE ...ODSTAWIE TE TABSY

DZIEWCZYNY NIECH MI KTÓRAŚ NAPISZE CZY MOGĘ NA PRZEMIAN BRAĆ SLIMEX 15 I SIBUTRIL 15
MAM TE I TE I KORCI MNIE ŻEBY ZOBACZYĆ JAK DZIAŁA SIBUTRIL..

DZIEWCZYNY GDZIE WY JESTEŚCIE...MAM WRAŻENIE ŻE TYLKO JA TU WPISUJE SWOJE MYŚLI.....

Zawsze bądź pierwszorzędną wersją siebie, zamiast drugorzędną wersją kogoś innego.......

MILENA 1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:55   #1382
nenkaEr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MILENA 1983 Pokaż wiadomość
do BIEDRONKA 551

DZIEWCZYNY NIECH MI KTÓRAŚ NAPISZE CZY MOGĘ NA PRZEMIAN BRAĆ SLIMEX 15 I SIBUTRIL 15

DZIEWCZYNY GDZIE WY JESTEŚCIE...MAM WRAŻENIE ŻE TYLKO JA TU WPISUJE SWOJE MYŚLI.....
Hejka
Ja jestem tu ale z doskoku...Ogólnie to się towarzystwo bardzo wykrusza nam...Ja też miałam jakiś czas temu małą przerwę w wypisywaniu swoich odczuć,ale to chyba tylko dlatego że brałam wtedy Sl...ex i nie działał na mnie,no to co?Miałam dołować inne dziewczyny???Zresztą i mnie brakowało już motywacji i wolałam tylko czytać i podziwiać jak innym się udaje...Tak to już bywa...A teraz podobnie jak ostatnio mam mieszane uczucia co do zażywania A...xu.Raz jestem głodna i się obżeram a innym razem mogłabym żyć na samej wodzie.Ogólnie to mnie głowa od dwóch dni boli i jestem rozbita strasznie jak przed grypą.Ale wiem że nic nie przychodzi od razu i potrzebna mi ogromna cierpliwośćEhh słaby mam dzisiaj dzień...
Ach,tak użalam się nad sobą a nie odpisałam na Twoje pytanie Milenko.W sumie to i tak nie mam nic do powiedzenia na ten temat,bo zwyczajnie nie wiem a nie chcę Cię wprowadzić w błąd bo jednak to poważne tabsy są..Nie wiem gdzie się podziała nasza przodowa-Marika,one pewnie by coś zaradziła...Buziacz ki

nenkaEr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:00   #1383
Crystale
Przyczajenie

Mnie żal odstawic tak dobrze mni szło ,pokusa jest a to coś w gardle jakby mniejsze ,a może mogłabym co 3lub 4 dzień brac sibumax w ramach odstawienia . Jak uważacie ?
Crystale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:05   #1384
kotenieczek
Przyczajenie

Ja też jestem

Pogoda no niestety nie dla grubasków , pocę się okropnie .

Po 2 tygodniach slim , mam 2,7 kg mniej
Skutków ubocznych brak ,jestem happy .
W pierwszym tygodniu spadło 1 kg, w drugim nic ( ale podjadałam)
a pod koniec drugiego cud , spada . brzuszek mniejszy , ale bosko.
kotenieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:22   #1385
MILENA 1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kotenieczek Pokaż wiadomość
Ja też jestem

Pogoda no niestety nie dla grubasków , pocę się okropnie .

Po 2 tygodniach slim , mam 2,7 kg mniej
Skutków ubocznych brak ,jestem happy .
W pierwszym tygodniu spadło 1 kg, w drugim nic ( ale podjadałam)
a pod koniec drugiego cud , spada . brzuszek mniejszy , ale bosko.

OBY TAK DALEJ........NIE TRAĆ WIARY....A DOPNIESZ SWEGO!

CO DO POGODY TO JEST SUPER JAK DLA MNIE ..UWIELBIAM SIĘ OPALAĆ,CHOĆ NIE JEST MI WSKAZANE BO MAM DUŻO PIEPRZYKÓW....ALE CO TAM W KOŃCU NIC BYM NIE MOGŁA.....OCZYWIŚCIE SIE NIE SMAŻĘ BO PRZY DZIECIACH NIE DA SIE POLEŻEĆ DŁUŻEJ NIŻ 30MIN,ALE ZAWSZE TO COŚ
CO DO WAGI TO WZIĘŁAM 4 TABSE I MAM 1,2 MNIEJ ALE SIĘ PILNUJĘ....A DZIŚ JESZCZE DODATKOWO AREROBIK

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
OBY TAK DALEJ........NIE TRAĆ WIARY....A DOPNIESZ SWEGO!

CO DO POGODY TO JEST SUPER JAK DLA MNIE ..UWIELBIAM SIĘ OPALAĆ,CHOĆ NIE JEST MI WSKAZANE BO MAM DUŻO PIEPRZYKÓW....ALE CO TAM W KOŃCU NIC BYM NIE MOGŁA.....OCZYWIŚCIE SIE NIE SMAŻĘ BO PRZY DZIECIACH NIE DA SIE POLEŻEĆ DŁUŻEJ NIŻ 30MIN,ALE ZAWSZE TO COŚ
CO DO WAGI TO WZIĘŁAM 4 TABSE I MAM 1,2 MNIEJ ALE SIĘ PILNUJĘ....A DZIŚ JESZCZE DODATKOWO AREROBIK

DZIEWCZYNY PISZCIE CZĘŚCIEJ.......oczywiście jeśli możecie

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez crystale Pokaż wiadomość
mnie żal odstawic tak dobrze mni szło ,pokusa jest a to coś w gardle jakby mniejsze ,a może mogłabym co 3lub 4 dzień brac sibumax w ramach odstawienia . Jak uważacie ?

wiesz co zachowaj zdrowy rozsądek...nie napisałaś czy byłaś u lekarza,albo ja nie doczytałam!

Zawsze bądź pierwszorzędną wersją siebie, zamiast drugorzędną wersją kogoś innego.......

Stary 2012-06-18, 15:16   #1386
malazolza89
Przyczajenie

Witam. Biorę tabletki od 3dni.... ani efektów ani skutków ubocznych. Na jedzenie jak ochotę miałam, tak dalej mam. O co chodzi?? Jeść bym chętnie jadła dalej tyle co jadłam, ale ze względu na tabletki ZMUSZAM się żeby NIE jeść. Czy ktoś z Was wie dlaczego tak mam?? Bo koleżanka, która brała miała jadłowstręt a ja niestety tak nie mam
malazolza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 15:26   #1387
nenkaEr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malazolza89 Pokaż wiadomość
Witam. Biorę tabletki od 3dni.... ani efektów ani skutków ubocznych. Na jedzenie jak ochotę miałam, tak dalej mam. O co chodzi?? Jeść bym chętnie jadła dalej tyle co jadłam, ale ze względu na tabletki ZMUSZAM się żeby NIE jeść. Czy ktoś z Was wie dlaczego tak mam?? Bo koleżanka, która brała miała jadłowstręt a ja niestety tak nie mam
Kochana to jest tak że każdy organizm jest inny wobec tego na każdego tabsy działają inaczej...Oprócz tego wiele czynników ma jeszcze na to wpływ np.może Twój organizm i ciało nie ma aż tak z czego schudnąć-nie żebym była złośliwa.Ale wiem że na pewno ma też na to wpływ
Miej nadzieję że w końcu się coś ruszy,nie musi być to odrazu.Mnie łatwo komuś mówić,a sama już po 3 dniu brania a..xu czuję się zniechęcona...

Edytowane przez nenkaEr
Czas edycji: 2012-06-18 o 15:27
Stary 2012-06-18, 15:47   #1388
Crystale
Przyczajenie

Puki co nie byłam u lekarza . Tabletki z dłuszym czasem odstawienia już mogą nie zadziałac , boję się ze wrócą kg .Przykładem jest dziewczyna która po 26 tabletkach miała też kluchę i do tego pluła krwią i jakieś miała paskudztwa na języku , ja jeszcze tego nie mam bo zaprzeształam po 13 tabletkach rozpoczętych od 26 maja z przerwami aż do piątku .
Stary 2012-06-18, 16:55   #1389
malazolza89
Przyczajenie

Całkiem możliwe... ja chcę tylko do 5kg schudnąć bo jestem niska i niestety każdy kg u mnie widać. Nie wiem czy brać je dalej i katować się żeby nic nie jeść czy je odstawić? Boję się komplikacji bo nie chcę tego
malazolza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:42   #1390
MILENA 1983
Raczkowanie

Cytat:
Całkiem możliwe... ja chcę tylko do 5kg schudnąć bo jestem niska i niestety każdy kg u mnie widać. Nie wiem czy brać je dalej i katować się żeby nic nie jeść czy je odstawić? Boję się komplikacji bo nie chcę tego

JEJU JAK JA CI ZAZDROSZCZĘ......TYLKO 5KG....NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ KIEDY MNIE TYLE ZOSTANIE

Stary 2012-06-18, 19:57   #1391
gosik39
Przyczajenie

Cytat:
JEJU JAK JA CI ZAZDROSZCZĘ......TYLKO 5KG....NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ KIEDY MNIE TYLE ZOSTANIE
Witam wszystkich milusio trafiłam do was szukając info na temat S....x15
Od długiego czasu borykam się z nadwagą i niestety sama nic nieumię poradzic ,kiedys stosowałam żelixa i wyniki super potem wycofano je próbowałam adipex i niestety zero efektu.Naczytałam sie że Slimex 15 działa -więc chce spróbowac ,ale mam problem z zakupem z pewnego żródła.Jak moge prosic o pomoc jakis namiar piszcie będę wdzieczna :pros i:
gosik39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 23:16   #1392
biedronka551
Raczkowanie

Cytat:
nie warto dla 5 kg niszczyć sobie zdrowia-lepiej zastosuj jakąś dietę albo dużo wysiłu fizycznego bo te tabletki są dla tych co chcą schudnąć naprawdę dużo-15-20 kg (BMI ok.30) w przeciwnym razie możesz sobie krzywdę zrobić
biedronka551 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 07:02   #1393
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39

Cytat:
do BIEDRONKA 551

Po co na przemian? co to da?
jak skończysz slim....weź slbu.....
Branie 2 na przemian nic nie ada, a w razie niedogodności zdrowotnych nie będziesz wiedziała który musisz odstawić, nie wiadomo jaka reakcja będzie na ten 2 , a czytając wypowiedzi powinnaś wiedzieć, że każdy może wywołać inne skutki - zbliżone , ale mniej lub bardziej nasilone!
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 07:19   #1394
MILENA 1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
po co na przemian? Co to da?
Jak skończysz slim....weź slbu.....
Branie 2 na przemian nic nie ada, a w razie niedogodności zdrowotnych nie będziesz wiedziała który musisz odstawić, nie wiadomo jaka reakcja będzie na ten 2 , a czytając wypowiedzi powinnaś wiedzieć, że każdy może wywołać inne skutki - zbliżone , ale mniej lub bardziej nasilone!

dzięki za odpowiedz....masz rację

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

DZIEWCZYNY NAPISZCIE MI KIEDY SIĘ WAŻYCIE ,CZY RANO ,CZY WIECZOREM....W UBRANIU CZY NA GOLASA....
BO JA WAŻĘ SIE CODZIENNIE W KOSZULCE NOCNEJ......I CZEPIAM SIĘ KAŻDEGO dkg.
ILE TAK NORMALNIE MOŻNA SPALIĆ W CIĄGU NOCY?

Stary 2012-06-19, 07:41   #1395
Crystale
Przyczajenie

Ja waże śię zawsze rano dzisiaj stanełam na wadze i szok 6,5kg mniej .
Co do dolegliwości nie ustąpiły , nadal klucha w gardle przez ten ucisk mniej jem .
Stary 2012-06-19, 07:52   #1396
marika39
BAN stały

błąd się wkradł pozdrawiam wszystkie starsze slimexsiary!

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-06-19 o 07:53
Stary 2012-06-19, 08:01   #1397
nenkaEr
Raczkowanie

MariczkoJak milutko Cię widziećGdzieś Ty się tyle podziewałaś...Co u Ciebie,jak postępy?U mnie raczej ok.Jestem 4 dzień na a..xie i na razie widocznych efektów na wadze brak..Za to jak to u mnie bywa- skutki uboczne,a najbardziej dokuczliwy jest ból głowy.Tak więc bez paracetamolu u mnie ani rusz

Stary 2012-06-19, 08:23   #1398
siekwi
Przyczajenie

GG do siekwi

Hej dziewczyny,
Ja jak zwykle tylko na chwilkę na tzw. bilans...i powiem wam że jesłi chodzi o efekty to jestem strasznie zadowolona ale u mnie tak szybko idzie bo mam istnie mamucią wagę.no więc:
Po jednym opakowaniu Sib..x (30 tabl) w 35 dni (na początku źle znosiłam więc miewałam przerwy) zrzuciłam 10,9 kg.
Co do efektów ubocznych różnie to bywa zalęzy od dnia. Czasami mam dzień gdzie jestem nakręcona i śmigam, pełna energii itd... A czasami jest tak że ledwo nogami powłócze, mięśnie mnie bolą jak po jakimś maratoniw, w głowie się kręci ale to może być związane z mniejszą ilością jedzenia. suchość w ustach do dzisiaj się utrzymuje czasami jest taka że słowa wydusić nie mogę dopóki coś nie wypije. Ze snem jest różnie czasmi śpie 6 godzin czasami 1 na dobę (no ale przed sibu sypiałam max7). Najbardziej dokuczliwe są dolegliwości związane ze wzrokiem choć pojawiają się sporadycznie czasami pieką oczy i mam kłopoty z ostrością co jest pewnym problemem bo dużo przy komputerze pracuje.
Jutro zaczynam drugie opakowanie mam nadzieje że efekt się utrzyma i dalej będzie spadać w dół.
Pozdrawiam
siekwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 09:22   #1399
Nemezis0810
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siekwi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
Ja jak zwykle tylko na chwilkę na tzw. bilans...i powiem wam że jesłi chodzi o efekty to jestem strasznie zadowolona ale u mnie tak szybko idzie bo mam istnie mamucią wagę.no więc:
Po jednym opakowaniu Sib..x (30 tabl) w 35 dni (na początku źle znosiłam więc miewałam przerwy) zrzuciłam 10,9 kg.
Co do efektów ubocznych różnie to bywa zalęzy od dnia. Czasami mam dzień gdzie jestem nakręcona i śmigam, pełna energii itd... A czasami jest tak że ledwo nogami powłócze, mięśnie mnie bolą jak po jakimś maratoniw, w głowie się kręci ale to może być związane z mniejszą ilością jedzenia. suchość w ustach do dzisiaj się utrzymuje czasami jest taka że słowa wydusić nie mogę dopóki coś nie wypije. Ze snem jest różnie czasmi śpie 6 godzin czasami 1 na dobę (no ale przed sibu sypiałam max7). Najbardziej dokuczliwe są dolegliwości związane ze wzrokiem choć pojawiają się sporadycznie czasami pieką oczy i mam kłopoty z ostrością co jest pewnym problemem bo dużo przy komputerze pracuje.
Jutro zaczynam drugie opakowanie mam nadzieje że efekt się utrzyma i dalej będzie spadać w dół.
Pozdrawiam
No gratulacje kochana. Jak ja Ci zazdroszczę. Nie wiem o jakiej mamuciej wadze mówisz, ale ja na pewno mam mamucią, bo do zrzucenia około 38 kilo. Po 27 dniach Sibu..im nadal bilans 3 kilo. Może to też kwestia okresu, który właśnie miałam. Zważę się jeszcze w sobotę, ale mam nadal wrażenie, że te tabletki nic mi nie pomagają, a chciałabym, żeby z nimi łatwiej byłoby mi się zmagać z różnymi apetytami.
Teraz chcę kupić kolejne opakowanie- tylko nie mam pojęcia co tym razem wypróbować. Poradźcie coś. Może coś innego pomoże bardziej.

Wczoraj bylam na siłowni - jak zwykle mój stały zestaw - 60 minut orbitrek (czasem 30 orbitrek i 30 bieżnia). Rzecz jasna wszystko z ciągłym badaniem tętna, bo za wysokie mogłoby nie działać na spalanie tłuszczu tylko na wytrzymałość. Także przy moim wieku i wadze muszę utrzymywać stałe max 135 tętno podczas treningu.

Dajcie znać co powinnam teraz kupić - może powinnam zrobić ankietę. Głosujcie - specyfik, który zdobędzie najwięcej Waszych głosów zakupię.
1. Sli...x
2. Sibu..x
3. Sib..t.il
4. Red..e
5. Adi..

A tak w ogóle to w niektórych ogłoszeniach widzę, że oferują Meri... - to chyba niezła ściema musi być.

Buziaki

Edytowane przez Nemezis0810
Czas edycji: 2012-06-19 o 14:02
Nemezis0810 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-19, 09:32   #1400
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nenkaEr Pokaż wiadomość
MariczkoJak milutko Cię widziećGdzieś Ty się tyle podziewałaś...Co u Ciebie,jak postępy?U mnie raczej ok.Jestem 4 dzień na a..xie i na razie widocznych efektów na wadze brak..Za to jak to u mnie bywa- skutki uboczne,a najbardziej dokuczliwy jest ból głowy.Tak więc bez paracetamolu u mnie ani rusz

Witaj kochana nenkaEr Również milutko Cie widzieć
Nigdzie nie uciekłam , niektórym osobom przeszkadzałam , nie podobało się to co piszę więc tylko was podczytywałam

Właśnie czytam , że przeszłaś na ten cudowny lek- mnie też strasznie głowa po nim bolała , do tego stopnia że dochodziło do wymiotów ,ale skoro ma pomóc Tobie to czemu nie próbować - trzymam kciuki.

U mnie przestój taki , że szkoda gadać , 1.5 kg -2 kg w 1.5 miesiąca więc bez rewelacji . Czuję się świetnie , sama ze sobą również więc nie narzekam

dla wszystkich które stąd pouciekały
Stary 2012-06-19, 11:03   #1401
Nemezis0810
Raczkowanie

Marika nie uciekaj !!! Ja w duchu liczyłam na Twoją wiedzę i wsparcie.
Widziałam, że piszesz na innych wątkach a tu u Nas nie - nie rób nam tego.
Ja nadal nie wiem co mam wybrać, czego spróbować i czekałam z niecierpliwością na Twoją opinię.
Osobiście nie uważam żebyś komuś przeszkadzała - mnie na pewno nie.
Stary 2012-06-19, 13:17   #1402
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nemezis0810 Pokaż wiadomość
Marika nie uciekaj !!! Ja w duchu liczyłam na Twoją wiedzę i wsparcie.
Widziałam, że piszesz na innych wątkach a tu u Nas nie - nie rób nam tego.
Ja nadal nie wiem co mam wybrać, czego spróbować i czekałam z niecierpliwością na Twoją opinię.
Osobiście nie uważam żebyś komuś przeszkadzała - mnie na pewno nie.

Witaj podziekować za miłe słowa!

A co bierzesz ? zaraz przeczytam wcześniejsze posty , bede wiedziała co i jak

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

już , bierzesz sib...im , i efekt mało zadowalający

Czytam i widzę , że się nie oszczędzasz i dobrze siłownia , dietka i ok- super. Tylko za mało spadło- Twoim zdaniem? przy takim wysiłku , wydaje mi się, że powinno być więcej , no ale każdy ma inny organizm . Zmień na si....x powinno pomóc, chociaż jeśli ćwiczysz, nie wiem czy red....nie byłby lepszy , bo przy s.....x możesz miec problem z kondycją na początku i taki wysiłek bedzię strasznie męczący i ciężki do pokonania przez pierwsze 2 -3 tyg

Więc decyzja należy do Ciebie

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Jeszcze prośba!!!!

Nemezis0810 skasuj nazwy leków i napisz skrótem - jak już musisz napisać !!!!

a co do meri...... masz racje - ściema!
Stary 2012-06-19, 16:55   #1403
paulitka88
Przyczajenie

Hej laseczki, co prawda nie wypowiadam się prawie w ogóle na forum, ale liczę na Waszą wskazówkę: jakieś półtora roku temu bodajże, brałam zel..ę przez 2 czy 3 miesiące, oczywiście z dobrym rezultatem Niestety nie mam na ten moment dostępu do żadnego z tego typu leków, a bardzo mi zależy na kupnie, czy któraś z Was mogła by mi podesłać na priv namiar na kogoś wypróbowanego, kto handluje tymi cudami? Ale prosiłabym o odzew tylko dziewczyny, które tutaj czynnie uczestniczą w wątku (w razie wątpliwości, mam 24 lata, także bez obaw, że pomagacie jakiejś małolatce
paula.k1205@hotmail.com

z góry ślicznie Wam dziękuję za pomoc
paulitka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-19, 18:02   #1404
MILENA 1983
Raczkowanie

Dziewczyny ale sobie dziś pofolgowałam,dość obfity obiad-- mały mielony,got.nóżka z kurczaka, ziemniaczki z 15dkg i miseczka mizerii =bomba kaloryczna do tego miseczkę lodów.Mam wyrzuty sumienia !! i czuję że jestem pełna ,mam nadzieję że już nic dzisiaj nie zjem.

A jak u Was????? też miewacie takie ataki obżarstwa????

Stary 2012-06-19, 18:27   #1405
nenkaEr
Raczkowanie

Cytat:
Witaj kochana nenkaEr Również milutko Cie widzieć
Nigdzie nie uciekłam , niektórym osobom przeszkadzałam , nie podobało się to co piszę więc tylko was podczytywałam

Właśnie czytam , że przeszłaś na ten cudowny lek- mnie też strasznie głowa po nim bolała , do tego stopnia że dochodziło do wymiotów ,ale skoro ma pomóc Tobie to czemu nie próbować - trzymam kciuki.

U mnie przestój taki , że szkoda gadać , 1.5 kg -2 kg w 1.5 miesiąca więc bez rewelacji . Czuję się świetnie , sama ze sobą również więc nie narzekam

dla wszystkich które stąd pouciekały
Co Ty mówisz,jak to przeszkadzałaśPrzec ież każdy ma prawo wypowiadać się w danej kwestii,ale już nie każdy musi tego słuchać!!!
Po to właśnie jest ponoć forumEhh szkoda gadać,nie zawracaj sobie głowy tym i smol to
Najważniejsze że się dobrze czujesz i waga Ci dalej leci w dół,może nie tak jak tego byś sobie oczekiwała,ale jednak leciBuziaczki

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez paulitka88 Pokaż wiadomość
Hej laseczki, co prawda nie wypowiadam się prawie w ogóle na forum, ale liczę na Waszą wskazówkę: jakieś półtora roku temu bodajże, brałam zel..ę przez 2 czy 3 miesiące, oczywiście z dobrym rezultatem Niestety nie mam na ten moment dostępu do żadnego z tego typu leków, a bardzo mi zależy na kupnie, czy któraś z Was mogła by mi podesłać na priv namiar na kogoś wypróbowanego, kto handluje tymi cudami? Ale prosiłabym o odzew tylko dziewczyny, które tutaj czynnie uczestniczą w wątku (w razie wątpliwości, mam 24 lata, także bez obaw, że pomagacie jakiejś małolatce
paula.k1205@hotmail.com

Hejka
A powiedz skąd Ty wzięłaś Z..xe???Dziwna sprawa bo ją wycofano już w 2009r.No chyba że jakieś zapasiki miałaś to okNamiar na sl..x i a...ex rzucę na priv

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Dziewczyny ale sobie dziś pofolgowałam,dość obfity obiad-- mały mielony,got.nóżka z kurczaka, ziemniaczki z 15dkg i miseczka mizerii =bomba kaloryczna do tego miseczkę lodów.Mam wyrzuty sumienia !! i czuję że jestem pełna ,mam nadzieję że już nic dzisiaj nie zjem.

Witaj kochana
Zdrowy rozsądek podpowiada że powinnyśmy jeść,nie możemy się jednak głodzić,ale rozumię Cię,bo ja też tak mam za każdym razem gdy zjem coś więcej albo jakieś ciacho.Nie dajmy się zwariować-musimy żreć!!!

Stary 2012-06-19, 18:35   #1406
paulitka88
Przyczajenie

Może mi się pierdzielło, mam wrażenie, że to było w ubiegłym roku, ale możliwe, że wczesniej... Ważyłam wtedy 10kg mniej No ale trzeba znów się wziąć za siebie, Zel..ę miałam z apteki, w maju jakoś zaczęłam brać i pamiętam, że w lipcu bodajże wycofali ją czekam na priv
paulitka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 18:57   #1407
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paulitka88 Pokaż wiadomość
paula.k1205@hotmail.com

witamy.....PW

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:

jak wy sie odchudzacie , nie trzymając diety? sama myśl, że chcecie spaść z kg powinna was hamować. A szczególnie Ciebie , ciągle piszesz o małym spadku i marzeniach, że też tyle chcesz!
Wiem , że to ciężkie , ale po to bierzecie tabl. żeby pomogły wam w mniejszych porcjach a nie w tym żeby sie opychać a potem mieć wyrzuty . I jeszcze piszesz, że masz nadzieję , że już DZIŚ NIC nie zjesz!!! przecież już 19 to co chcesz jeszcze na noc jeść/?

Dziwi mnie to , że biorąc takie tabl. jecie dość spore porcje. Wystarczyłby 1 kotlecik , 2 kartofelki i sałatka z pomidorów i ogórków bez śmietany - jak juz patrzycie na bombę kaloryczną

ehhhh dziewczyny
Stary 2012-06-19, 19:30   #1408
MILENA 1983
Raczkowanie

Cytat:
witamy.....PW

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

jak wy sie odchudzacie , nie trzymając diety? sama myśl, że chcecie spaść z kg powinna was hamować. A szczególnie Ciebie , ciągle piszesz o małym spadku i marzeniach, że też tyle chcesz!
Wiem , że to ciężkie , ale po to bierzecie tabl. żeby pomogły wam w mniejszych porcjach a nie w tym żeby sie opychać a potem mieć wyrzuty . I jeszcze piszesz, że masz nadzieję , że już DZIŚ NIC nie zjesz!!! przecież już 19 to co chcesz jeszcze na noc jeść/?

Dziwi mnie to , że biorąc takie tabl. jecie dość spore porcje. Wystarczyłby 1 kotlecik , 2 kartofelki i sałatka z pomidorów i ogórków bez śmietany - jak juz patrzycie na bombę kaloryczną

ehhhh dziewczyny

A JAKI TEN KOTLECIK MIAŁBY BYĆ TWOIM ZDANIEM?

2 KARTOFELKI TO 10 dkg...byłam kiedyś na diecie 1000KCAL(-12kg w 2.5 miesiąca) i jest to rewelacyjna dieta,ale wymaga ogromnej kontroli i ciągłego ważenia,a z 2 dzieci nie mam czasu na taką zabawę.

NIE PRZESADZAJ......TO BYŁ PIERWSZY I OSTATNI POSIŁEK NA DZIŚ!!!!

PISZĄC JESZCZE O JEDZENIU ...MIAŁAM NA MYŚLI JAKIŚ OWOC DO godz.20
NIE JESTEM GŁUPIA ŻEBY FASZEROWAĆ SIĘ TABSAMI,A POTEM SIĘ OBŻERAĆ.W PORÓWNANIU DO INNYCH DNI TO DZISIAJ BYŁ MEGA POSIŁEK!!!!

DOBRZE ŻE TY JESTEŚ TAKA STANOWCZA!!!!!

NAWET GDYBY MIAŁ 1000KCAL TO CO? JAK NA DZIEŃ TO i TAK NIE DUŻO.
JUTRO NA AREROBIKU SPALĘ !!!!

A TO ZE MAM NADZIEJĘ ...TO CHYBA OCZYWISTE..KAŻDA Z NAS MA ...CZYŻ NIE ???

Stary 2012-06-19, 21:37   #1409
marika39
BAN stały

Cytat:
A JAKI TEN KOTLECIK MIAŁBY BYĆ TWOIM ZDANIEM?

2 KARTOFELKI TO 10 dkg...byłam kiedyś na diecie 1000KCAL(-12kg w 2.5 miesiąca) i jest to rewelacyjna dieta,ale wymaga ogromnej kontroli i ciągłego ważenia,a z 2 dzieci nie mam czasu na taką zabawę.

NIE PRZESADZAJ......TO BYŁ PIERWSZY I OSTATNI POSIŁEK NA DZIŚ!!!!

PISZĄC JESZCZE O JEDZENIU ...MIAŁAM NA MYŚLI JAKIŚ OWOC DO godz.20
NIE JESTEM GŁUPIA ŻEBY FASZEROWAĆ SIĘ TABSAMI,A POTEM SIĘ OBŻERAĆ.W PORÓWNANIU DO INNYCH DNI TO DZISIAJ BYŁ MEGA POSIŁEK!!!!

NAWET GDYBY MIAŁ 1000KCAL TO CO? JAK NA DZIEŃ TO i TAK NIE DUŻO.
JUTRO NA AREROBIKU SPALĘ !!!!

A TO ZE MAM NADZIEJĘ ...TO CHYBA OCZYWISTE..KAŻDA Z NAS MA ...CZYŻ NIE ???

wiesz co !

- ADHD to nie ten wątek!!! źle trafiłaś lepiej pohamuj emocje

chcesz wymiany zdań twojego pokroju? tego co teraz zaprezentowałaś!!!!

A tak z innej beczki - już ktos zwracał ci uwagę na to , że na forum sie nie krzyczy

ale nic nie dotarło do ciebie bo piszesz dalej WIELKIMI LITERAMI

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez biedronka551 Pokaż wiadomość
hej widzę że sie nieźle dzieje,ale chyba wszystkie byłyście świadome tego że biorąc to co bierzecie można mieć różne skutki uboczne i nawet czytając podtawowe informacje np. w google na temat sibutraminy miałyście świadomość ze wpływa na psychike(i nie tylko).Zreszta jak meridia i zelixa były dostępne to też pisano o różnych nieciekawych skutkach ubocznych łącznie ze zgonami.

Ja nadal biorę,miałam małą przerwe ze względu na imprezę rodzinną ale zachwyty rodziny na temat mojej sylwetki upewniają mnie ze chyba działa.Fakt że schudłam mało ,bo przed weselem -4 kg,dzisiaj sie okazało że 1 kg. wrócił ale to i tak -3 kg w niecały miesiąc.Mając świadomość że różnie może być biorąc sibu...x to jak narazie ważniejszy jest dla mnie dobry wygląd niż całą reszta,a jak sie okaże że faktycznie jest coraz gorzej to wtedy odstawie.

Gdzie sie podziała koleżanka? jakie efekty? chyba zbliżasz się ku końcowi z opakowaniem tabl?
A na weselu piłaś? jak sie czułaś po?

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

tu moge zaskoczyć!!! jestem dlatego nie mam problemów!!
Stary 2012-06-19, 21:41   #1410
Nemezis0810
Raczkowanie

Cytat:
Witaj podziekować za miłe słowa!

A co bierzesz ? zaraz przeczytam wcześniejsze posty , bede wiedziała co i jak

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

już , bierzesz sib...im , i efekt mało zadowalający

Czytam i widzę , że się nie oszczędzasz i dobrze siłownia , dietka i ok- super. Tylko za mało spadło- Twoim zdaniem? przy takim wysiłku , wydaje mi się, że powinno być więcej , no ale każdy ma inny organizm . Zmień na si....x powinno pomóc, chociaż jeśli ćwiczysz, nie wiem czy red....nie byłby lepszy , bo przy s.....x możesz miec problem z kondycją na początku i taki wysiłek bedzię strasznie męczący i ciężki do pokonania przez pierwsze 2 -3 tyg

Więc decyzja należy do Ciebie

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Jeszcze prośba!!!!

Nemezis0810 skasuj nazwy leków i napisz skrótem - jak już musisz napisać !!!!

a co do meri...... masz racje - ściema!
Marika serdeczne dzięki za wartościowe porady. niezależnie od wpływu na możliwość ćwiczeń to czy z twojej wypowiedzi mogę wnioskować, że Sibu..x będzie silniej działał niż Red..e? A co sądzisz o Adi...x?
Gdybyś mogła również mi podrzucić sprawdzony namiar na sprzedawcę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości