|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Slimex 15
do BIEDRONKA 551
JA MYŚLĘ TAK SAMO JA TY....JEŚLI TRZEBA BĘDZIE ...ODSTAWIE TE TABSY DZIEWCZYNY NIECH MI KTÓRAŚ NAPISZE CZY MOGĘ NA PRZEMIAN BRAĆ SLIMEX 15 I SIBUTRIL 15 MAM TE I TE I KORCI MNIE ŻEBY ZOBACZYĆ JAK DZIAŁA SIBUTRIL.. DZIEWCZYNY GDZIE WY JESTEŚCIE...MAM WRAŻENIE ŻE TYLKO JA TU WPISUJE SWOJE MYŚLI.....
|
|
#1382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem tu ale z doskoku...Ogólnie to się towarzystwo bardzo wykrusza nam...Ja też miałam jakiś czas temu małą przerwę w wypisywaniu swoich odczuć,ale to chyba tylko dlatego że brałam wtedy Sl...ex i nie działał na mnie,no to co?Miałam dołować inne dziewczyny???Zresztą i mnie brakowało już motywacji i wolałam tylko czytać i podziwiać jak innym się udaje...Tak to już bywa... A teraz podobnie jak ostatnio mam mieszane uczucia co do zażywania A...xu.Raz jestem głodna i się obżeram a innym razem mogłabym żyć na samej wodzie.Ogólnie to mnie głowa od dwóch dni boli i jestem rozbita strasznie jak przed grypą.Ale wiem że nic nie przychodzi od razu i potrzebna mi ogromna cierpliwość![]() Ach,tak użalam się nad sobą a nie odpisałam na Twoje pytanie Milenko.W sumie to i tak nie mam nic do powiedzenia na ten temat,bo zwyczajnie nie wiem a nie chcę Cię wprowadzić w błąd bo jednak to poważne tabsy są..Nie wiem gdzie się podziała nasza przodowa-Marika,one pewnie by coś zaradziła
|
|
#1383 |
|
Przyczajenie
|
Mnie żal odstawic tak dobrze mni szło ,pokusa jest a to coś w gardle jakby mniejsze ,a może mogłabym co 3lub 4 dzień brac sibumax w ramach odstawienia . Jak uważacie ?
|
|
|
|
#1384 |
|
Przyczajenie
|
Ja też jestem
![]() Pogoda no niestety nie dla grubasków , pocę się okropnie . Po 2 tygodniach slim , mam 2,7 kg mniej Skutków ubocznych brak ,jestem happy . W pierwszym tygodniu spadło 1 kg, w drugim nic ( ale podjadałam) a pod koniec drugiego cud , spada . brzuszek mniejszy , ale bosko. |
|
|
|
#1385 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
OBY TAK DALEJ...... ..NIE TRAĆ WIARY....A DOPNIESZ SWEGO!CO DO POGODY TO JEST SUPER JAK DLA MNIE ..UWIELBIAM SIĘ OPALAĆ,CHOĆ NIE JEST MI WSKAZANE BO MAM DUŻO PIEPRZYKÓW....ALE CO TAM W KOŃCU NIC BYM NIE MOGŁA.....OCZYWIŚCIE SIE NIE SMAŻĘ BO PRZY DZIECIACH NIE DA SIE POLEŻEĆ DŁUŻEJ NIŻ 30MIN,ALE ZAWSZE TO COŚ CO DO WAGI TO WZIĘŁAM 4 TABSE I MAM 1,2 MNIEJ ALE SIĘ PILNUJĘ....A DZIŚ JESZCZE DODATKOWO AREROBIK ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
DZIEWCZYNY PISZCIE CZĘŚCIEJ.......oczywiście jeśli możecie ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
wiesz co zachowaj zdrowy rozsądek...nie napisałaś czy byłaś u lekarza,albo ja nie doczytałam!
|
|
|
#1386 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Biorę tabletki od 3dni.... ani efektów ani skutków ubocznych. Na jedzenie jak ochotę miałam, tak dalej mam. O co chodzi?? Jeść bym chętnie jadła dalej tyle co jadłam, ale ze względu na tabletki ZMUSZAM się żeby NIE jeść. Czy ktoś z Was wie dlaczego tak mam?? Bo koleżanka, która brała miała jadłowstręt a ja niestety tak nie mam
|
|
|
|
#1387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oprócz tego wiele czynników ma jeszcze na to wpływ np.może Twój organizm i ciało nie ma aż tak z czego schudnąć-nie żebym była złośliwa.Ale wiem że na pewno ma też na to wpływ![]() Miej nadzieję że w końcu się coś ruszy,nie musi być to odrazu.Mnie łatwo komuś mówić,a sama już po 3 dniu brania a..xu czuję się zniechęcona...
Czasem lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości Edytowane przez nenkaEr Czas edycji: 2012-06-18 o 15:27 |
|
|
|
|
#1388 |
|
Przyczajenie
|
Puki co nie byłam u lekarza . Tabletki z dłuszym czasem odstawienia już mogą nie zadziałac , boję się ze wrócą kg .Przykładem jest dziewczyna która po 26 tabletkach miała też kluchę i do tego pluła krwią i jakieś miała paskudztwa na języku , ja jeszcze tego nie mam bo zaprzeształam po 13 tabletkach rozpoczętych od 26 maja z przerwami aż do piątku .
|
|
|
|
#1389 |
|
Przyczajenie
|
Całkiem możliwe... ja chcę tylko do 5kg schudnąć bo jestem niska i niestety każdy kg u mnie widać. Nie wiem czy brać je dalej i katować się żeby nic nie jeść czy je odstawić? Boję się komplikacji bo nie chcę tego
|
|
|
|
#1390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
JEJU JAK JA CI ZAZDROSZCZĘ......TYLKO 5KG....NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ KIEDY MNIE TYLE ZOSTANIE
|
|
|
#1391 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Od długiego czasu borykam się z nadwagą i niestety sama nic nieumię poradzic ![]() :pros i:![]()
|
|
|
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
nie warto dla 5 kg niszczyć sobie zdrowia-lepiej zastosuj jakąś dietę albo dużo wysiłu fizycznego bo te tabletki są dla tych co chcą schudnąć naprawdę dużo-15-20 kg (BMI ok.30) w przeciwnym razie możesz sobie krzywdę zrobić
|
|
|
|
#1393 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Po co na przemian? co to da? jak skończysz slim....weź slbu..... Branie 2 na przemian nic nie ada, a w razie niedogodności zdrowotnych nie będziesz wiedziała który musisz odstawić, nie wiadomo jaka reakcja będzie na ten 2 , a czytając wypowiedzi powinnaś wiedzieć, że każdy może wywołać inne skutki - zbliżone , ale mniej lub bardziej nasilone! |
|
|
|
|
#1394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedz....masz rację ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- DZIEWCZYNY NAPISZCIE MI KIEDY SIĘ WAŻYCIE ,CZY RANO ,CZY WIECZOREM....W UBRANIU CZY NA GOLASA.... BO JA WAŻĘ SIE CODZIENNIE W KOSZULCE NOCNEJ......I CZEPIAM SIĘ KAŻDEGO dkg. ILE TAK NORMALNIE MOŻNA SPALIĆ W CIĄGU NOCY?
|
|
|
#1395 |
|
Przyczajenie
|
Ja waże śię zawsze rano dzisiaj stanełam na wadze i szok 6,5kg mniej .
Co do dolegliwości nie ustąpiły , nadal klucha w gardle przez ten ucisk mniej jem . |
|
|
|
#1396 |
|
BAN stały
|
błąd się wkradł
pozdrawiam wszystkie starsze slimexsiary!
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-06-19 o 07:53 |
|
|
|
#1397 |
|
Raczkowanie
|
Mariczko
![]() ![]() Gdzieś Ty się tyle podziewałaś... Co u Ciebie,jak postępy?U mnie raczej ok.Jestem 4 dzień na a..xie i na razie widocznych efektów na wadze brak
|
#1398 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
Ja jak zwykle tylko na chwilkę na tzw. bilans...i powiem wam że jesłi chodzi o efekty to jestem strasznie zadowolona ale u mnie tak szybko idzie bo mam istnie mamucią wagę.no więc: Po jednym opakowaniu Sib..x (30 tabl) w 35 dni (na początku źle znosiłam więc miewałam przerwy) zrzuciłam 10,9 kg. Co do efektów ubocznych różnie to bywa zalęzy od dnia. Czasami mam dzień gdzie jestem nakręcona i śmigam, pełna energii itd... A czasami jest tak że ledwo nogami powłócze, mięśnie mnie bolą jak po jakimś maratoniw, w głowie się kręci ale to może być związane z mniejszą ilością jedzenia. suchość w ustach do dzisiaj się utrzymuje czasami jest taka że słowa wydusić nie mogę dopóki coś nie wypije. Ze snem jest różnie czasmi śpie 6 godzin czasami 1 na dobę (no ale przed sibu sypiałam max7). Najbardziej dokuczliwe są dolegliwości związane ze wzrokiem choć pojawiają się sporadycznie czasami pieką oczy i mam kłopoty z ostrością co jest pewnym problemem bo dużo przy komputerze pracuje. Jutro zaczynam drugie opakowanie mam nadzieje że efekt się utrzyma i dalej będzie spadać w dół. Pozdrawiam |
|
|
|
#1399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz chcę kupić kolejne opakowanie- tylko nie mam pojęcia co tym razem wypróbować. Poradźcie coś. Może coś innego pomoże bardziej. Wczoraj bylam na siłowni - jak zwykle mój stały zestaw - 60 minut orbitrek (czasem 30 orbitrek i 30 bieżnia). Rzecz jasna wszystko z ciągłym badaniem tętna, bo za wysokie mogłoby nie działać na spalanie tłuszczu tylko na wytrzymałość. Także przy moim wieku i wadze muszę utrzymywać stałe max 135 tętno podczas treningu. Dajcie znać co powinnam teraz kupić - może powinnam zrobić ankietę. Głosujcie - specyfik, który zdobędzie najwięcej Waszych głosów zakupię. 1. Sli...x 2. Sibu..x 3. Sib..t.il 4. Red..e 5. Adi.. A tak w ogóle to w niektórych ogłoszeniach widzę, że oferują Meri... - to chyba niezła ściema musi być. Buziaki Edytowane przez Nemezis0810 Czas edycji: 2012-06-19 o 14:02 |
|
|
|
|
#1400 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Witaj kochana nenkaEr ![]() Nigdzie nie uciekłam Właśnie czytam , że przeszłaś na ten cudowny lek - mnie też strasznie głowa po nim bolała , do tego stopnia że dochodziło do wymiotów ,ale skoro ma pomóc Tobie to czemu nie próbować - trzymam kciuki . U mnie przestój taki , że szkoda gadać , 1.5 kg -2 kg w 1.5 miesiąca |
|
|
|
|
#1401 |
|
Raczkowanie
|
Marika nie uciekaj !!! Ja w duchu liczyłam na Twoją wiedzę i wsparcie.
Widziałam, że piszesz na innych wątkach a tu u Nas nie - nie rób nam tego. Ja nadal nie wiem co mam wybrać, czego spróbować i czekałam z niecierpliwością na Twoją opinię. Osobiście nie uważam żebyś komuś przeszkadzała - mnie na pewno nie. |
|
|
|
#1402 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Witaj podziekować za miłe słowa! A co bierzesz ? zaraz przeczytam wcześniejsze posty , bede wiedziała co i jak ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- już , bierzesz sib...im , i efekt mało zadowalający ![]() Czytam i widzę , że się nie oszczędzasz i dobrze siłownia , dietka i ok- super. Tylko za mało spadło- Twoim zdaniem? przy takim wysiłku , wydaje mi się, że powinno być więcej , no ale każdy ma inny organizm . Zmień na si....x powinno pomóc, chociaż jeśli ćwiczysz, nie wiem czy red....nie byłby lepszy , bo przy s.....x możesz miec problem z kondycją na początku i taki wysiłek bedzię strasznie męczący i ciężki do pokonania przez pierwsze 2 -3 tyg Więc decyzja należy do Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Jeszcze prośba!!!! Nemezis0810 skasuj nazwy leków i napisz skrótem - jak już musisz napisać !!!! a co do meri...... masz racje - ściema! |
|
|
|
|
#1403 |
|
Przyczajenie
|
Hej laseczki, co prawda nie wypowiadam się prawie w ogóle na forum, ale liczę na Waszą wskazówkę: jakieś półtora roku temu bodajże, brałam zel..ę przez 2 czy 3 miesiące, oczywiście z dobrym rezultatem
Niestety nie mam na ten moment dostępu do żadnego z tego typu leków, a bardzo mi zależy na kupnie, czy któraś z Was mogła by mi podesłać na priv namiar na kogoś wypróbowanego, kto handluje tymi cudami? Ale prosiłabym o odzew tylko dziewczyny, które tutaj czynnie uczestniczą w wątku (w razie wątpliwości, mam 24 lata, także bez obaw, że pomagacie jakiejś małolatce ![]() paula.k1205@hotmail.com z góry ślicznie Wam dziękuję za pomoc
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1404 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ale sobie dziś pofolgowałam
A jak u Was????? też miewacie takie ataki obżarstwa????
|
|
#1405 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po to właśnie jest ponoć forum Najważniejsze że się dobrze czujesz i waga Ci dalej leci w dół,może nie tak jak tego byś sobie oczekiwała,ale jednak leci Buziaczki---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() A powiedz skąd Ty wzięłaś Z..xe???Dziwna sprawa bo ją wycofano już w 2009r.No chyba że jakieś zapasiki miałaś to ok Namiar na sl..x i a...ex rzucę na priv![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Zdrowy rozsądek podpowiada że powinnyśmy jeść,nie możemy się jednak głodzić,ale rozumię Cię,bo ja też tak mam za każdym razem gdy zjem coś więcej albo jakieś ciacho.Nie dajmy się zwariować-musimy żreć!!!
|
|
#1406 |
|
Przyczajenie
|
Może mi się pierdzielło, mam wrażenie, że to było w ubiegłym roku, ale możliwe, że wczesniej... Ważyłam wtedy 10kg mniej
No ale trzeba znów się wziąć za siebie, Zel..ę miałam z apteki, w maju jakoś zaczęłam brać i pamiętam, że w lipcu bodajże wycofali ją czekam na priv
|
|
|
|
#1407 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
witamy.....![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
jak wy sie odchudzacie , nie trzymając diety? sama myśl, że chcecie spaść z kg powinna was hamować. A szczególnie Ciebie , ciągle piszesz o małym spadku i marzeniach, że też tyle chcesz!Wiem , że to ciężkie , ale po to bierzecie tabl. żeby pomogły wam w mniejszych porcjach a nie w tym żeby sie opychać a potem mieć wyrzuty . I jeszcze piszesz, że masz nadzieję , że już DZIŚ NIC nie zjesz!!! przecież już 19 to co chcesz jeszcze na noc jeść/? Dziwi mnie to , że biorąc takie tabl. jecie dość spore porcje. Wystarczyłby 1 kotlecik , 2 kartofelki i sałatka z pomidorów i ogórków bez śmietany - jak juz patrzycie na bombę kaloryczną ![]() ehhhh dziewczyny |
||
|
|
|
#1408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A JAKI TEN KOTLECIK MIAŁBY BYĆ TWOIM ZDANIEM? 2 KARTOFELKI TO 10 dkg...byłam kiedyś na diecie 1000KCAL(-12kg w 2.5 miesiąca) i jest to rewelacyjna dieta,ale wymaga ogromnej kontroli i ciągłego ważenia,a z 2 dzieci nie mam czasu na taką zabawę. NIE PRZESADZAJ......TO BYŁ PIERWSZY I OSTATNI POSIŁEK NA DZIŚ!!!! PISZĄC JESZCZE O JEDZENIU ...MIAŁAM NA MYŚLI JAKIŚ OWOC DO godz.20 NIE JESTEM GŁUPIA ŻEBY FASZEROWAĆ SIĘ TABSAMI,A POTEM SIĘ OBŻERAĆ.W PORÓWNANIU DO INNYCH DNI TO DZISIAJ BYŁ MEGA POSIŁEK!!!! DOBRZE ŻE TY JESTEŚ TAKA STANOWCZA!!!!! NAWET GDYBY MIAŁ 1000KCAL TO CO? JAK NA DZIEŃ TO i TAK NIE DUŻO. JUTRO NA AREROBIKU SPALĘ !!!! A TO ZE MAM NADZIEJĘ ...TO CHYBA OCZYWISTE..KAŻDA Z NAS MA ...CZYŻ NIE ???
|
|
|
#1409 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
wiesz co ! - ADHD to nie ten wątek!!! źle trafiłaś lepiej pohamuj emocje chcesz wymiany zdań twojego pokroju? tego co teraz zaprezentowałaś!!!! A tak z innej beczki - już ktos zwracał ci uwagę na to , że na forum sie nie krzyczy ale nic nie dotarło do ciebie bo piszesz dalej WIELKIMI LITERAMI ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Gdzie sie podziała koleżanka? jakie efekty? chyba zbliżasz się ku końcowi z opakowaniem tabl? A na weselu piłaś? jak sie czułaś po ?---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- DOBRZE ŻE TY JESTEŚ TAKA STANOWCZA!!!!! tu moge zaskoczyć!!! jestem dlatego nie mam problemów!! |
||
|
|
|
#1410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdybyś mogła również mi podrzucić sprawdzony namiar na sprzedawcę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

A teraz podobnie jak ostatnio mam mieszane uczucia co do zażywania A...xu.Raz jestem głodna i się obżeram a innym razem mogłabym żyć na samej wodzie.Ogólnie to mnie głowa od dwóch dni boli i jestem rozbita strasznie jak przed grypą.Ale wiem że nic nie przychodzi od razu i potrzebna mi ogromna cierpliwość
..NIE TRAĆ WIARY....A DOPNIESZ SWEGO!

.
sama myśl, że chcecie spaść z kg powinna was hamować. A szczególnie Ciebie , ciągle piszesz o małym spadku i marzeniach, że też tyle chcesz!
upewniają mnie ze chyba działa.Fakt że schudłam mało ,bo przed weselem -4 kg,dzisiaj sie okazało że 1 kg. wrócił ale to i tak -3 kg w niecały miesiąc.Mając świadomość że różnie może być biorąc sibu...x to jak narazie ważniejszy jest dla mnie dobry wygląd niż całą reszta,a jak sie okaże że faktycznie jest coraz gorzej to wtedy odstawie.