![]() |
#1381 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Z cerą tak się nie martw,bo może Ci się nawet polepszyc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1382 |
Raczkowanie
|
Kurcze to już za tydzień... Wiecie że ja się boje jego przyjazdu? Boje sie że po tych 3 miesiącach będziemy dla siebie troche obcymi ludźmi
![]() A co do hormonów ja też biorę już pare lat i nie poczyniły w moim organizmie zadnych szkód czy zmian. A szkoda, bo większymi piersiami to bym nie pogardziła ;D
Zgubiłam się po drodze do miejsca, w którym teraz się znalazłam. Too much of nothing so why don't we give it try Too much of something we're gonna be living a lie... Edytowane przez magdish Czas edycji: 2012-12-09 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam problemy z cerą ostatnio, zawsze w okresie listopad-marzec. :/ Plus oczywiście super dawka stresu i człowiek wygląda tragicznie..
![]() magdish nie przejmuj się to normalne. Ja czuję to samo, kiedy ostatnio napisał mi, że chce przyjechać wcześniej, przez dłuższą chwilę miałam taką myśl: Czy na pewno tego chcę, czy to ma sens, jak to będzie po tym wszystkim? No ale własnie.. będzie na pewno lepiej. Trzeba w końcu sobie wszystko wyjaśnić w rzeczywistości, myślę, że jak tylko się zobaczycie to wszystkie lody stopnieją. ![]()
![]() |
#1384 |
Zadomowienie
|
Ja jak pierwszy raz jechałam po niego na lotnisko po miesiącu rozłąki to się stresowałam
![]() ![]() ![]() mój zaczyna kombinować by spotkać się przed świetami ![]() ![]() ![]() ![]() Mam dzisiaj strasznego lenia... ![]()
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam niesamowitego lenia..
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1386 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez effulla Czas edycji: 2012-12-09 o 21:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze rzęsy zrobić trzeba... I paznokcie i dłoni i stóp... I jakieś zakupy faktycznie... bo co mi po jednej sukience ... A TERAZ UWAGA UWAGA, Tż dzisiaj ogłosił, że za pół roku chce się hajtać ![]()
![]() Edytowane przez effulla Czas edycji: 2012-12-09 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1388 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Chewbacca ![]() ![]() Ja też dziewczyny, musze opracować jakiś skrupulatny plan, np jeden dzien fryzjer, nastepny jakies peelingi maseczki, w sumie od jakiegos czasu trochę cwicze, zeby nei wyglądać tak sflaczale ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mam dobry humor, nasza dzisiejsza rozmowa przebiegła wręcz romantycznie ![]() ![]() effula no to fajnie, gratuluję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O, sylwester. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ożesz w mordę! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1390 |
Zadomowienie
|
Biore tabletki
![]() ![]() Ja walcze z celulitem ![]() ![]() ![]() My sylwestra mamy już zaplanowanego - jedziemy na 5 dni na deske do Krynicy SAMI ![]() Effulla chcecie cywilny czy kościelny? ![]()
![]() |
#1391 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() Też rozpoczynam plany naprawcze - najbardziej pracuję nad cerą, ale zaczęłam też odżywiać paznokcie i muszę się do fryzjera umówić. Swoją drogą trochę obciach, że mam taką a nie inną motywację ![]()
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2012-12-10 o 00:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1392 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam ostatnio póki co dwie pary pięknych gaci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ślub tylko cywilny. Jak już pisałam - jestem ateistką ![]() ---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Niby nie jest to Twoja sprawa, ale forum jest od tego żeby dyskutować ![]() ![]() Czy poważny plan? Wydaje mi się, że tak. Nasze drogi w ciągu 8 lat ciągle się gdzieś przeplatały, jesteśmy już razem, mimo jakiś tam nieporozumień itp to czuję, że to "ten jedyny" i mam nadzieję, że On czuje to samo, a skoro sam 'notorycznie' nawija o ślubie to chyba tak jest. Dzisiaj tak poważniej to ujął. Pierwszy raz z jakimś kokretnym terminem i planem oraz informacją, że wybrał pierścionek zaręczynowy ![]() Czas pokaże. Myślę przede wszystkim, że takie rozmowy to nie jest odpowiednie miejsce na gadu-gadu, skype czy inny komunikator dlatego podejrzewam, że jak będę na miejscu konkretniej jeszcze porozmawiamy.
![]() Edytowane przez effulla Czas edycji: 2012-12-10 o 01:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
UPS... wysłało się dwa razy :/
wykorzystam to żeby nie spamować i dopiszę jeszcze tylko do mary_poppins: sprawdzałaś może artykuł o maseczkach do twarzy z głównej? Jak pracujesz nad cerą to polecam Ci tę z płątków owsianych. Rewelacyjne są też te z Dermaglin ! np "Kleopatra"
![]() Edytowane przez effulla Czas edycji: 2012-12-10 o 01:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Zadomowienie
|
Pamiętam jak pisałaś,ze jesteś ateistką i że Tż nie chce byś sie wypisyła z Kościoła,dlatego zastanawiałam się czy nie chce on też ślubu kościelnego
![]() Ja właśnie kombinuje nad jakąś koszulką do spania,choć kiedyś poszłam spać w zwykłym topie na ramiączkach spać i tak się Tż zachwyca jak mnie widzi w nim,że muszę go choć raz założyc jak się widzimy ![]()
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-12-10 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1395 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Maseczki z płatków owsianych nie próbowałam, ale widziałam ostatnio na jakimś filmiku urodowym na YT i spodobała mi się, na pewno wypróbuję bo po leczeniu trądziku moja cera jest przesuszona. Wczoraj nałożyłam w końcu masło shea i ulga była duża, a ponoć po tej maseczce jest jeszcze lepiej ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Raczkowanie
|
Dermaglin to zawsze była moja ulubiona maseczka, ja kupowałam tą oczyszczająco-odżywczą
![]() ![]() Tak sie zastanawiam co u Carvezy_... Kochana czytasz nas jeszcze? Napisz co tam u Ciebie.
![]() |
#1397 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1398 |
Rozeznanie
|
Kurczę, tęsknię za tym jak na początku znajomości pisał mi takie cudowne smsy. A teraz pomimo 4miesięcy niewidzenia się jakoś nic z tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1399 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj wstałam i normalnie chciało mi się płakać, nigdy nie wyglądałam gorzej. Wcześniej tylko myślałam, kurde, czemu Ciebie tu nie ma wyglądam bosko. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Alabaster" jest w Rossmannie, widziałam ją także w "Naturze". Link do maseczki, o którą mi chodzi: http://www.i-apteka.pl/product-pol-3...ster-10ml.html
![]() |
![]() |
#1402 |
Rozeznanie
|
mary jesteśmy ze sobą 2,5 roku. I to fakt, ma raczej cięższy okres, ale ja też mam
![]() ![]() ![]() Na problemy ze skórą polecam cynk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, to chyba stres. Bo kiedy wszystko jest dobrze, nie mam żadnych problemów. Jutro muszę kupić tą maseczkę! ![]() Cytat:
![]() Stosowałam kiedyś maść cynkową, niezła była. Ale ogólnie stwierdzam, że przede wszystkim maseczki i dobra dieta robię wiele dobrego. ![]()
![]() |
![]() |
#1404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba też zacznę to praktykować jak mój będzie markotny ![]() Jak zapowiedziałam - tak UDAŁO SIĘ - kupiłam zegarek dla Tżta ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() O kurde! Prezent.. ![]()
![]() |
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
Czas nagli
![]() Włożyłam NuvaRing... i ... wyciągnęłam przed chwilą....... ![]() Po jakimś czasie wszystko zaczęło mnie swędzieć, szczególnie sutki i nadgarstki. Dostałam też dziwnego bólu pod kolanami. Nie mam pojęcia co się dzieje. Po dobie jestem już zmęczona tym ciągłym drapaniem i pocieraniem się bo jestem już czerwona. Rozumiem, że organizm ma się przyzwyczaić ale chyba nie tak ![]() ![]() Dzisiaj polecę do ginekologa. Może niech mi da piguły ![]() ![]() ![]() Nie wiem cholera co robić ![]() Jak coś - zostaną gumki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ginekolog powinna zaradzić, don't worry. ![]()
![]() |
![]() |
#1408 |
Raczkowanie
|
Effula jaki zegarek w końcu dla niego wybrałaś? Pochwal się
![]() Effula apropo swędzenia sutków, to to jest oznaka wzrostu np... Nie wiem czy pamiętasz, ale w czasie dojrzewania swedziało nas tam raczej czesto ![]() ![]() Ale nogi nie powinny Cie boleć. Mi moja gin powiedziala że jaby zaczęły mnie nogi boleć, szczeg z tyłu to mam jej o tym powiedzieć. Jednak mi już nic nie jest od prau lat, serio Yaz dla mnie jest jak landrynki ![]() Wczoraj gadałam ze swoim z 2 godz na skypie. Ta nasza rozmowa jakas taka racjonalna była. Chyba oboje boimy sie tego przyjazdu. On mi powiedzial że sie troche boi, bo jak sie znowu pokłócimy to on kompletnie nie wie co ma ze soba zrobić, wyjść z domu może ale i tak nie ma specjalnie do kogo sie zwrócić, bo nie ma tu znajomych (chyba że moich) i ta świadomość jakoś go blokuje. Ja mu tylko powiedziałam żeby nie zakładał że sie znowu pokłócimy iże jak coś tylko zacznie mu minimalnie nie pasować po prostu ma mi powiedzieć, że ja nie chce sie znowu o pierdoły kłócić. Sama nie wiem kurde, ten czas troche nas od siebie oddalił chyba dlatego się boimy jak to będzie. No ale przyjedzie. Jednak jakieś tam stęsknienie w oczach widziałam... ehhhhhhh A wczoraj kupiłam sobie na pocieche sukienke z River Island http://www.asos.com/River-Island/Riv...=Affiliate&r=2 i TŻtowi bluzę piękna jak jej nie będzie nosił to go zabije.
Zgubiłam się po drodze do miejsca, w którym teraz się znalazłam. Too much of nothing so why don't we give it try Too much of something we're gonna be living a lie... Edytowane przez magdish Czas edycji: 2012-12-12 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1409 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() Mogę chyba z czystym sumieniem stwierdzić, że zaczynam wygrywać batalię o piękną cerę ![]()
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2012-12-12 o 13:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie trochę inaczej. Mój TŻ strasznie się cieszy i chciałby zostać już na zawsze, cały czas pisze mi, czy nie zmienić życiowych planów i nie zostać w Polsce. A mnie to niesamowicie przeraża. Nawet tej wizyty się boję, czasami mam głupie myśli, że nie chciałabym, żeby przyjechał. A jak sobie przypomnę moją histerię cztery miesiące temu, gdy z dnia na dzień powiedział, iż nie przyjedzie.. Chyba byłam innym człowiekiem albo teraz całkowicie zatraciłam się w codzienności.. Mimo wszystko, dobrze, że przyjeżdża. Ile tak można. Zastanawiam się jak będzie wyglądała każda minuta a sam jego przyjazd i odebranie z dworca to dopiero będzie trzęsawica. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.