Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 4. - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-25, 14:25   #1381
szakal165
Zakorzenienie

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.

kurde, zapisałam się po Nowym roku do tego projektu i nic nie ruszyło ;/ i po kiego grzyba oni zamieszczają te projekty
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 14:33   #1382
malagosia86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malagosia86 Pokaż wiadomość
szczególnie, że ogłoszenie było na "nauczyciela wspomagającego", a po specjalności opiekuńczo-wychowawczej nie masz uprawnień do prowadzenia zajęć w przedszkolu. Po opiekuńczo wychowawczej specjalności możesz pracować w świetlicy, w domu dziecka, ośrodkach szkolno-wychowawczych, jako dodatkowa pomoc przy opiece. Chyba, że zdobędziesz specjalne uprawnienia pedagogiczne, to wtedy owszem. Wymagały też certyfikatu z poziomu b2 (dokładnie nie znam się na tym) z języka angielskiego lub jakiegoś innego.

rozmowa wyglądała mniej więcej tak: (nie wliczam 2 godzin dzwonienia do szanownych pań urzędniczek)
- dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć informacji na temat stażu na stanowisko "nauczyciel wspomagający"
za chwilę słyszę: - "basiu co wiesz o tej ofercie nauczyciela, nie wiem zapytaj się kaśki ona coś wie"
-proszę poczekać (3 minuty zastanowienia się w tle jakieś rozmowy, szukanie tej oferty i słyszę koński bieg, chyba facetka się nawet poślizgnęła, bo było słychać szuranie)
-tak, słucham
-chciałam się zapytać... (nie skończyłam zdania)
-na to stanowisko wymagają kierunku kulturoznawstwo lub kierunkowe pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą oraz dobrej znajomości języka angielskiego najlepiej z certyfikatem[...]. Ale pani ma duże wymagania co do stażu i [...] (wszystko przeczytane z ogłoszenia jak automat)
- mam ukończone studia o kierunku pedagogika o specjalności edukacja przedszkolna i wczesnoszkolna.
-ale pani wymaga tutaj koniecznie kierunku kulturoznawstwo lub kierunek opiekuńczo-wychowawczy więc się pani nie kwalifikuję na staż do tego przedszkola.
-ale posiadam przecież uprawnienia do nauczania w przedszkolu
- (tutaj cisza i szum w słuchawce coś przerwało połączenie) i nagła zmiana tematu
później pytałam się o możliwość jeszcze jednego wniosku o staż w innym miejscu.
Jestem załamana pracodawcami

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Oczywiście zapomniałam dodać, że taka osoba po kulturoznawstwie znajdzie sobie staż przy nauczaniu dzieci, zajmując miejsce osobie, która jest wykształcona w kierunku pedagogiki przedszkolnej. A później nie dziwię się, że są afery związane z zawodem Nauczyciela. Oczywiście trafiają się też "anomalie" po studiach pedagogicznych. Do nauczania nawet kultury w przedszkolu oczywiście trzeba mieć uprawnienia pedagogiczne do nauczania (kurs pedagogiczny), albo studia podyplomowe. Zdziwił mnie też wymagany magister.
malagosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 15:14   #1383
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez slonecznikow_a Pokaż wiadomość
Dostałam maila (Wy pewnie też ) z eurokobiety.

Co o tym myślicie? Może któraś z Was rozważa wzięcie udziału...?
Ja myślę o Informatyce biznesowej

Można zapisać się do 31 stycznie, jestem ciekawa czy można płacić w ratach? Teraz (przed wypłatą) nie mam 700 zł, musiałabym pożyczyć. Bardzo mnie zainteresowała ta oferta
Ja chociaż bym chciała to narazie nie wyłożę tyle kasy, trzymam na czarną godzinę hehe (np. bilet do Anglii i na początek) ale zainteresowały mnie te kursy...

Sonne mam dla Ciebie przystojniaka na avatara...no ja się zakochałam

Gościu będzie grał Christiana Greya w filmie, no od wczoraj mi z głowy nie może wyjść
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Christian-Grey-Blackberry-christian-grey-31882571-498-750.jpg (44,1 KB, 35 załadowań)

"Nie trać swojego czasu na kogoś, kto nie ma go, aby spędzać go razem z Tobą"

" świata nie podbijesz"
!!&*Monia*&!! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 16:30   #1384
niezapominaczka
Raczkowanie

Cytat:
[/b]

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Oczywiście zapomniałam dodać, że taka osoba po kulturoznawstwie znajdzie sobie staż przy nauczaniu dzieci, zajmując miejsce osobie, która jest wykształcona w kierunku pedagogiki przedszkolnej. A później nie dziwię się, że są afery związane z zawodem Nauczyciela. Oczywiście trafiają się też "anomalie" po studiach pedagogicznych. Do nauczania nawet kultury w przedszkolu oczywiście trzeba mieć uprawnienia pedagogiczne do nauczania (kurs pedagogiczny), albo studia podyplomowe. Zdziwił mnie też wymagany magister.
Paranoja a co z pracami interwencyjnymi? Moim zdaniem pierwszy stopień powinien wystarczyć na staż.. ewentualnie mogliby postawić warunek, że musisz rozpocząć studia II stopnia..

Ja dziś wypełniłam dokumenty w PUP - dostałam staż.. 9 m-cy ale się cieszę, bo może mnie zatrudnią.. staż finansowany jest z pieniędzy z UE i dużo formalności było.. jednak załatwiłam pieczątki u pracodawcy.. wróciłam do PUP ze skierowaniem i już nie muszę się tam pojawiać do 4.11. mam nadzieję, że na stażu będzie w porządku i w ciągu tych 9 miesięcy uda mi się coś znaleźć za chociaż najniższą krajową. Jeśli chodzi o zatrudnienie po stażu u "mojego" pracodawcy - jest możliwe.. ale wiadomo, że za kilka miesięcy może się wszystko zmienić.

niezapominaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 16:55   #1385
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez !!&*Monia*&!! Pokaż wiadomość

Gościu będzie grał Christiana Greya w filmie, no od wczoraj mi z głowy nie może wyjść
laluś
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:07   #1386
201609081836
Konto usunięte

Monia a jak się nazywa? Z tego co czytam to jeszcze nie ma nikogo pewnego podają kilka nazwisk chyba że jakieś stare art.czytam.
Niezlyfajne oczy ma i taki "łobuziarski" wzrok. Szkoda że nie ma zarostu,i trochę za bardzo "włosy ulizane".
Dostać się na mojego avka...to nie taka prosta sprawa są pewne kryteria heh.

9 miesięcy wow to sporo można spokojnie szukać pracy.
U mnie juz od dobrych kilku lat daja ewentualnie na 3 więc szok heh

Edytowane przez 201609081836
Czas edycji: 2013-01-25 o 17:09
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:46   #1387
Pulcia_
Raczkowanie

jestem załamana... jutro mam 3 egzaminy z teorii, tzn jest masę do ogarnięcia a mi nic do głowy nie wchodzi a w niedziele mam 2 z zadań, których nie przerobiłam dokładnie bo jest tej teorii masa, wkurza mnie takie coś bo pewnie o ile zalicze te egzaminy to będę miała same 3 bo za dużo materiału do ogarnięcia na jeden raz.
A jeszcze jutro jest wybór specjalizacji.... wątpię , że się dostanę bo wybór jest wg średniej a ja jestem na 84 pozycji, a na specjalizację ,którą chcę może się dostać maksymalnie 60 osób....
i w gl chce mi się ryczeć bo ja się cały rok uczyłam i mam taką paskudną średnią przez to , że nawet jak wiedziałam wszystko na teście to zawsze zrobiłam jakiś głupi błąd i dostałam niską ocenę a dodatkowo mam taką koleżankę, która praktycznie się nie uczy, imprezuje, co chwila ma innego chłopaka i ciągle kombinuje na egzaminach i jest na pozycji 24.. i gdzie tu sprawiedliwość ??

Edytowane przez Pulcia_
Czas edycji: 2013-01-25 o 17:51
Pulcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:52   #1388
Konto usunięte

Pulcia, pozycja w rankingu nie jest taka ważna, ważne jest to, co mamy w głowie. Na dyplomie nie będziesz miała napisane czy byłaś 2 czy 500 na roku. Spokojnie
Coś zawalisz, to poprawisz. Nie ma co się łamać. To tylko szkoła. Potem zobaczysz jak niewiele te Twoje nerwy będą znaczyć w przyszłości. Uszy i cycki w górę

Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2013-01-25 o 17:54
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:56   #1389
tajkuna
BAN stały

Coś wizaż mi nie chce chodzić. Jak się zaloguje, to zaraz mnie automatycznie samo wyloguje.
tajkuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:56   #1390
Pulcia_
Raczkowanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38853816]Pulcia, pozycja w rankingu nie jest taka ważna, ważne jest to, co mamy w głowie. Na dyplomie nie będziesz miała napisane czy byłaś 2 czy 500 na roku. Spokojnie[/QUOTE]

tylko, że od tego cholernego rankingu zależne jest to czy dostanę się na swoja specjalizację czyli na rachunkowość,
bo do wyboru jest jeszcze Bankowość i doradztwo finansowe albo Finanse przedsiębiorstw i controlling, a żadna z tych specjalizacji mnie nie interesuję, bo nie mam kompletnie głowy do jakiś analiz i wgl, dla mnie jest to czarna magia
Stary 2013-01-25, 18:15   #1391
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Szczególnie, że ogłoszenie było na "Nauczyciela Wspomagającego", a po specjalności opiekuńczo-wychowawczej nie masz uprawnień do prowadzenia zajęć w przedszkolu. Po opiekuńczo wychowawczej specjalności możesz pracować w świetlicy, w domu dziecka, ośrodkach szkolno-wychowawczych, jako dodatkowa pomoc przy opiece. Chyba, że zdobędziesz specjalne uprawnienia pedagogiczne, to wtedy owszem. Wymagały też certyfikatu z poziomu B2 (dokładnie nie znam się na tym) z języka angielskiego lub jakiegoś innego.

Jestem załamana pracodawcami szczególnie, że mają duże wymagania np. tytuł magistra na staż.
Cytat:
[/b]

Nie musisz mi tego wymieniać, bo ja dokładnie wiem co z czym. A raczej czego ja nie mogę, bo nie mam odpowiedniej specjalności. Ja teoretycznie mogłabym pracować w poradni, być doradcą zawodowym, ale to wszystko teoria. Uważam ze to paranoja, bo w sumie po co te studia skoro i tak nic nie można po nich bo sobie powymyślali. Pracodawca może sobie stawiać wymagania jakie chce i nic z tym nie zrobisz. Sama wiem jak to jest np z tym ze ja nie mogę się dostac do przedszkola na pomoc z tytułem magistra, ale dziewczyna po filologii germańskiej już tak, bo siostra jej załatwiła. Smutne to ale co mozna z tym zrobić. Pełno jest takich przypadków. Po prostu nie marnuj juz energii na to, bo to nic nie zmieni.
Cytat:
Napisane przez niezapominaczka Pokaż wiadomość
Paranoja a co z pracami interwencyjnymi? Moim zdaniem pierwszy stopień powinien wystarczyć na staż.. ewentualnie mogliby postawić warunek, że musisz rozpocząć studia II stopnia..

Ja dziś wypełniłam dokumenty w PUP - dostałam staż.. 9 m-cy ale się cieszę, bo może mnie zatrudnią.. staż finansowany jest z pieniędzy z UE i dużo formalności było.. jednak załatwiłam pieczątki u pracodawcy.. wróciłam do PUP ze skierowaniem i już nie muszę się tam pojawiać do 4.11. mam nadzieję, że na stażu będzie w porządku i w ciągu tych 9 miesięcy uda mi się coś znaleźć za chociaż najniższą krajową. Jeśli chodzi o zatrudnienie po stażu u "mojego" pracodawcy - jest możliwe.. ale wiadomo, że za kilka miesięcy może się wszystko zmienić.
Gratuluje, wyjątkowo długi staż. U mnie też dają tylko na 3 miesiące. Ja mam zamiar w poniedziałek udać się na rundkę po prywatnych przedszkolach, czy by mnie przyjęli na staż, ale jak usłyszą o zatrudnieniu to już wiem jaka będzie reakcja.

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38853816]Pulcia, pozycja w rankingu nie jest taka ważna, ważne jest to, co mamy w głowie. Na dyplomie nie będziesz miała napisane czy byłaś 2 czy 500 na roku. Spokojnie
Coś zawalisz, to poprawisz. Nie ma co się łamać. To tylko szkoła. Potem zobaczysz jak niewiele te Twoje nerwy będą znaczyć w przyszłości. Uszy i cycki w górę [/QUOTE]
Dokładnie tak. Szkoda, że sama przekonałam się po czasie.
Cytat:
Napisane przez Pulcia_ Pokaż wiadomość
tylko, że od tego cholernego rankingu zależne jest to czy dostanę się na swoja specjalizację czyli na rachunkowość,
bo do wyboru jest jeszcze Bankowość i doradztwo finansowe albo Finanse przedsiębiorstw i controlling, a żadna z tych specjalizacji mnie nie interesuję, bo nie mam kompletnie głowy do jakiś analiz i wgl, dla mnie jest to czarna magia
Moze nie warto się nakręcać na zapas, może się okaże, że wcale nie będzie tak źle i dostaniesz się tam gdzie chcesz, albo stworzą dodatkową grupę.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:23   #1392
verda
Inkwizytor

Cytat:
Specjalizacja nie warunkuje jeszcze przyszłej kariery. Już samo zdobycie pracy w zawodzie to wyczyn. Poza tym możesz poszukać jakiejś podyplomówki z rachunkowości

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:28   #1393
Pulcia_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
Specjalizacja nie warunkuje jeszcze przyszłej kariery. Już samo zdobycie pracy w zawodzie to wyczyn. Poza tym możesz poszukać jakiejś podyplomówki z rachunkowości
wiem, tym się pocieszam, ale kurcze tracić kasę tylko po to żeby skończyć licencjat z jakiegoś kierunku na który się chodzi byle coś skończyć. a na podyplomówkę ponownie trzeba płacić kasę i znowu jeździć na studia...
Stary 2013-01-25, 18:34   #1394
kayra
Zadomowienie

Cytat:
wiem, tym się pocieszam, ale kurcze tracić kasę tylko po to żeby skończyć licencjat z jakiegoś kierunku na który się chodzi byle coś skończyć. a na podyplomówkę ponownie trzeba płacić kasę i znowu jeździć na studia...
Niestety tak już jest, nie Ty pierwsza i nie ostatnia się o tym przekonasz. Ja poszłam na pewną uczelnie bo mieli właśnie bardzo ciekawą specjalizację, ściągnęli na nią studentów, a potem się okazało, że wcale tej specjalizacji nie będzie bo nie mają uprawnień. To dopiero uczciwe.

Stary 2013-01-25, 18:39   #1395
slonecznikow_a
Zadomowienie

Cytat:
Zgadzam się, ale rozumiem obawy, która ma Pulcia - nie chciałabym być zmuszona do nauki czegoś, co mnie w ogóle nie interesuje, czego nie rozumiem i nie lubię. Zmieniałam specjalność w trakcie studiów i pamiętam jak się denerwowałam, kiedy czekałam na rozpatrzenie prośby.

Ale wydaje mi się, że te dwie pozostałe specjalności nie będą trudniejsze od rachunkowości, wręcz przeciwnie. Dla mnie rachunkowość i różne przedmioty z nią związane były trudne. Na innych specjalnościach w porównaniu z rachunkowością był "lajt"

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Niby można potem iść na podyplomówkę, ale jak się nie denerwować, kiedy podyplomówka kosztuje parę tysięcy, a tutaj można się tego nauczyć za darmo
slonecznikow_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:44   #1396
niezapominaczka
Raczkowanie

Cytat:
jestem załamana... jutro mam 3 egzaminy z teorii, tzn jest masę do ogarnięcia a mi nic do głowy nie wchodzi a w niedziele mam 2 z zadań, których nie przerobiłam dokładnie bo jest tej teorii masa, wkurza mnie takie coś bo pewnie o ile zalicze te egzaminy to będę miała same 3 bo za dużo materiału do ogarnięcia na jeden raz.
A jeszcze jutro jest wybór specjalizacji.... wątpię , że się dostanę bo wybór jest wg średniej a ja jestem na 84 pozycji, a na specjalizację ,którą chcę może się dostać maksymalnie 60 osób....
i w gl chce mi się ryczeć bo ja się cały rok uczyłam i mam taką paskudną średnią przez to , że nawet jak wiedziałam wszystko na teście to zawsze zrobiłam jakiś głupi błąd i dostałam niską ocenę a dodatkowo mam taką koleżankę, która praktycznie się nie uczy, imprezuje, co chwila ma innego chłopaka i ciągle kombinuje na egzaminach i jest na pozycji 24.. i gdzie tu sprawiedliwość ??
Nie przejmuj się. Ode mnie z kierunku najlepsi studenci (czyt. najwięksi kombinatorzy, którzy mieli dobre oceny i kujony bez życia osobistego) nie mają pracy.. w ogóle ich życie nie nauczyło na studiach pokory i szacunku.. czuli się lepsi od ludzi, którzy długo pracują w zawodzie i jak łatwo przewidzieć długo nie popracowali. NIE PRZEJMUJ SIĘ!! może nie wszyscy będą robić mgr i dostaniesz się na wymarzoną specjalizację

co do długości stażu.. jestem również zszokowana, ale to jest staż z funduszy unijnych, więc może stąd taki wydłużony

niezapominaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:50   #1397
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Tusia to najwidoczniej gustuje w lalusiach bo dla mnie jest boski, a jeszcze jak go sobie wyobrażam w tych scenach z książki to mmmm... mój TŻ jest całkiem inny hehe do tego blondyn (no i jego kocham oczywiście, ale pomarzyć można hehehe ja chce już święta i TŻ koło siebie )

Sonne ten "Grey" to Matt Bomer rocznik '77 (to tylko 11 lat różnicy), hehe dobre z tymi kryteriami ma też inne zdjęcia w necie to se obczaj :P

A żeby nie było OT to wysłałam CV na dwie oferty stażu jak kuźwa nie zadzwonią to zobaczą

" świata nie podbijesz"

Edytowane przez !!&*Monia*&!!
Czas edycji: 2013-01-25 o 18:52
Stary 2013-01-25, 18:51   #1398
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajkuna Pokaż wiadomość
Coś wizaż mi nie chce chodzić. Jak się zaloguje, to zaraz mnie automatycznie samo wyloguje.
to znak
Cytat:
będzie dobrze, zobaczysz
Cytat:
Dokładnie\Albo kurs MF

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:56   #1399
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

A tak w ogóle to czekając na wyniki egzaminów (nadal) upiekłam ciasteczka cynamonowe więc zapraszam, ale szybko bo są takie dobre, że zaraz znikną A w między czasie się dowiedziałam, że z jednego przedmiotu będą w niedziele (a miały być dzisiaj) a z drugiego o 23

" świata nie podbijesz"
Stary 2013-01-25, 19:09   #1400
Choji
Zakorzenienie

Monia, strasznie nie lubiłam czekać na wyniki... Dobrze że to już za mną

Stary 2013-01-25, 19:21   #1401
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
A weź ja ☠☠☠☠☠☠☠ca dostane chyba zanim je udostępnią hehe

Kurde wiedziałam, że to zbyt piękne żeby było prawdziwe...właśnie wyczytałam, że Matt Bomer jest gejem hehe

" świata nie podbijesz"
Stary 2013-01-25, 19:21   #1402
tajkuna
BAN stały

Cytat:
to znak
Już mi działa dobrze Mogę nadal tu pisać hehe
Stary 2013-01-25, 19:22   #1403
201609081836
Konto usunięte

Ostatnio wizaż coraz częściej nawala. Dziaiaj nie widać nowych postów a moje wysyłają z opóźnieniem.
Monia ok dzięki. Lukne sobie może znajde jakieś fajne foto z zarostem.
Zadzwonią nie ma to tamto heh.
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 19:23   #1404
Konto usunięte

Cytat:
A tak w ogóle to czekając na wyniki egzaminów (nadal) upiekłam ciasteczka cynamonowe więc zapraszam, ale szybko bo są takie dobre, że zaraz znikną A w między czasie się dowiedziałam, że z jednego przedmiotu będą w niedziele (a miały być dzisiaj) a z drugiego o 23
no ja już jestem, otwórz drzwi!

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
Niestety tak już jest, nie Ty pierwsza i nie ostatnia się o tym przekonasz. Ja poszłam na pewną uczelnie bo mieli właśnie bardzo ciekawą specjalizację, ściągnęli na nią studentów, a potem się okazało, że wcale tej specjalizacji nie będzie bo nie mają uprawnień. To dopiero uczciwe.
u mnie dwie nie ruszyły :/ i ludzie mieli problem bo poszli na to, na co trzeba było, bo nie było wyboru
Stary 2013-01-25, 19:24   #1405
tajkuna
BAN stały

Cytat:

A żeby nie było OT to wysłałam CV na dwie oferty stażu jak kuźwa nie zadzwonią to zobaczą
Też wysłałam CV na staże, choć mi raczej stażu nie dadzą. Ale wysłałam CV i nie wpisywałam w CV, że już staż miałam napisałam tylko bank taki i taki , ale nie pisałam, że to staż był. Może pracodawca się mną zainteresuję.
Stary 2013-01-25, 19:33   #1406
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
A weź ja ☠☠☠☠☠☠☠ca dostane chyba zanim je udostępnią hehe

Kurde wiedziałam, że to zbyt piękne żeby było prawdziwe...właśnie wyczytałam, że Matt Bomer jest gejem hehe
ja tam nie wiem kim on jest, muszę go na googlach wyszukać

Stary 2013-01-25, 19:45   #1407
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38855475]no ja już jestem, otwórz drzwi!

[/QUOTE]

No otwarte gdzie jesteś winko też mam

Tajkuna przecież PUP będzie widział, że miałaś staż już więc może Ci nie dać na niego kasy jakby Cie wybrali nie to co mi...pięknej, młodej inteligentnej, zdolnej itp no teraz tylko Ci z ogłoszenia muszą mnie wybrać z pośród jeszcze młodszych, piękniejszych, chudszych i tak dalej i tak dalej

Nie no żartuje oczywiście, chociaż do 23 to czuję, że mi już całkiem odbije jak zdam tą statystykę to idę się upić ale w sumie jak nie zdam to też

A tak poza tym wracając do tej inteligencji zabłysnęłam dzisiaj rozpracowałam dziadkowy długopis do insuliny ha a reszta się zastanawiała jak to zrobić i coś jeszcze zrobiłam, ale nie pamiętam już co. W każdym bądź razie udałam się rodzicom tylko pecha do pracy mam

" świata nie podbijesz"
Stary 2013-01-25, 19:53   #1408
kayra
Zadomowienie

Cytat:
to znak

Cytat:
I za mną
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38855475]
u mnie dwie nie ruszyły :/ i ludzie mieli problem bo poszli na to, na co trzeba było, bo nie było wyboru[/QUOTE]
U mnie podobnie.

Cytat:
No otwarte gdzie jesteś winko też mam

Tajkuna przecież PUP będzie widział, że miałaś staż już więc może Ci nie dać na niego kasy jakby Cie wybrali nie to co mi...pięknej, młodej inteligentnej, zdolnej itp no teraz tylko Ci z ogłoszenia muszą mnie wybrać z pośród jeszcze młodszych, piękniejszych, chudszych i tak dalej i tak dalej

Nie no żartuje oczywiście, chociaż do 23 to czuję, że mi już całkiem odbije jak zdam tą statystykę to idę się upić ale w sumie jak nie zdam to też

A tak poza tym wracając do tej inteligencji zabłysnęłam dzisiaj rozpracowałam dziadkowy długopis do insuliny ha a reszta się zastanawiała jak to zrobić i coś jeszcze zrobiłam, ale nie pamiętam już co. W każdym bądź razie udałam się rodzicom tylko pecha do pracy mam
Masz winko to nigdzie nie musisz iść :P

Tak piszecie o tym ze wysyłacie na oferty staży, u mnie na stronach PUPu nie pojawiają się żadne, są tylko normalne oferty.

Stary 2013-01-25, 19:59   #1409
Erykah_B
Rozeznanie

Tusia i jak rozmowa?
Erykah_B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 20:00   #1410
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość

I za mną

Masz winko to nigdzie nie musisz iść :P

Tak piszecie o tym ze wysyłacie na oferty staży, u mnie na stronach PUPu nie pojawiają się żadne, są tylko normalne oferty.
Za mną będzie za jeden cały semestr i wyniki z 2 egzaminów ale to już z górki. Poza tym nie mając jeszcze strony z pracy mgr wierzę w to, że się obronie w maju (od pon siadałam do pisania, ale w ogóle nie mam natchnienia bo czekam na te wyniki)

Co do winka do godz. 23 może mi go braknąć :P

A te oferty na staż pojawiły się na stronie w ogłoszeniach o pracę naszego miasta (bo jesteśmy z Tajkuną z jednego )

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Erykah_B Pokaż wiadomość
Tusia i jak rozmowa?
Właśnie ? nic się nie chwalisz tylko nie pisz, że nie poszłaś

" świata nie podbijesz"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości