|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.
kurde, zapisałam się po Nowym roku do tego projektu i nic nie ruszyło ;/ i po kiego grzyba oni zamieszczają te projekty
|
|
|
|
#1382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Oczywiście zapomniałam dodać, że taka osoba po kulturoznawstwie znajdzie sobie staż przy nauczaniu dzieci, zajmując miejsce osobie, która jest wykształcona w kierunku pedagogiki przedszkolnej. A później nie dziwię się, że są afery związane z zawodem Nauczyciela. Oczywiście trafiają się też "anomalie" po studiach pedagogicznych. Do nauczania nawet kultury w przedszkolu oczywiście trzeba mieć uprawnienia pedagogiczne do nauczania (kurs pedagogiczny), albo studia podyplomowe. Zdziwił mnie też wymagany magister. |
|
|
|
|
#1383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sonne mam dla Ciebie przystojniaka na avatara...no ja się zakochałam Gościu będzie grał Christiana Greya w filmie, no od wczoraj mi z głowy nie może wyjść
|
|
#1384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dziś wypełniłam dokumenty w PUP - dostałam staż.. 9 m-cy ale się cieszę, bo może mnie zatrudnią.. staż finansowany jest z pieniędzy z UE i dużo formalności było.. jednak załatwiłam pieczątki u pracodawcy.. wróciłam do PUP ze skierowaniem i już nie muszę się tam pojawiać do 4.11. |
|
|
|
|
#1385 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1386 |
|
Konto usunięte
|
Monia
a jak się nazywa? Z tego co czytam to jeszcze nie ma nikogo pewnego podają kilka nazwisk chyba że jakieś stare art.czytam.Niezly fajne oczy ma i taki "łobuziarski" wzrok. Szkoda że nie ma zarostu,i trochę za bardzo "włosy ulizane".Dostać się na mojego avka...to nie taka prosta sprawa są pewne kryteria heh.9 miesięcy wow to sporo można spokojnie szukać pracy.U mnie juz od dobrych kilku lat daja ewentualnie na 3 więc szok heh
Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-01-25 o 17:09 |
|
|
|
#1387 |
|
Raczkowanie
|
jestem załamana... jutro mam 3 egzaminy z teorii, tzn jest masę do ogarnięcia a mi nic do głowy nie wchodzi a w niedziele mam 2 z zadań, których nie przerobiłam dokładnie bo jest tej teorii masa, wkurza mnie takie coś bo pewnie o ile zalicze te egzaminy to będę miała same 3 bo za dużo materiału do ogarnięcia na jeden raz.
A jeszcze jutro jest wybór specjalizacji.... wątpię , że się dostanę bo wybór jest wg średniej a ja jestem na 84 pozycji, a na specjalizację ,którą chcę może się dostać maksymalnie 60 osób.... ![]() i w gl chce mi się ryczeć bo ja się cały rok uczyłam i mam taką paskudną średnią przez to , że nawet jak wiedziałam wszystko na teście to zawsze zrobiłam jakiś głupi błąd i dostałam niską ocenę a dodatkowo mam taką koleżankę, która praktycznie się nie uczy, imprezuje, co chwila ma innego chłopaka i ciągle kombinuje na egzaminach i jest na pozycji 24.. i gdzie tu sprawiedliwość ??
Życie to nie film Edytowane przez Pulcia_ Czas edycji: 2013-01-25 o 17:51 |
|
|
|
#1388 |
|
Konto usunięte
|
Pulcia, pozycja w rankingu nie jest taka ważna, ważne jest to, co mamy w głowie. Na dyplomie nie będziesz miała napisane czy byłaś 2 czy 500 na roku. Spokojnie
Coś zawalisz, to poprawisz. Nie ma co się łamać. To tylko szkoła. Potem zobaczysz jak niewiele te Twoje nerwy będą znaczyć w przyszłości. Uszy i cycki w górę
Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2013-01-25 o 17:54 |
|
|
|
#1389 |
|
BAN stały
|
Coś wizaż mi nie chce chodzić. Jak się zaloguje, to zaraz mnie automatycznie samo wyloguje.
|
|
|
|
#1390 |
|
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38853816]Pulcia, pozycja w rankingu nie jest taka ważna, ważne jest to, co mamy w głowie. Na dyplomie nie będziesz miała napisane czy byłaś 2 czy 500 na roku. Spokojnie
tylko, że od tego cholernego rankingu zależne jest to czy dostanę się na swoja specjalizację czyli na rachunkowość, bo do wyboru jest jeszcze Bankowość i doradztwo finansowe albo Finanse przedsiębiorstw i controlling, a żadna z tych specjalizacji mnie nie interesuję, bo nie mam kompletnie głowy do jakiś analiz i wgl, dla mnie jest to czarna magia ![]()
|
#1391 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38853816]Pulcia, pozycja w rankingu nie jest taka ważna, ważne jest to, co mamy w głowie. Na dyplomie nie będziesz miała napisane czy byłaś 2 czy 500 na roku. Spokojnie Coś zawalisz, to poprawisz. Nie ma co się łamać. To tylko szkoła. Potem zobaczysz jak niewiele te Twoje nerwy będą znaczyć w przyszłości. Uszy i cycki w górę [/QUOTE]Dokładnie tak. Szkoda, że sama przekonałam się po czasie. Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1392 | |
|
Inkwizytor
|
Cytat:
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
|
|
|
|
#1393 |
|
Raczkowanie
|
wiem, tym się pocieszam, ale kurcze tracić kasę tylko po to żeby skończyć licencjat z jakiegoś kierunku na który się chodzi byle coś skończyć. a na podyplomówkę ponownie trzeba płacić kasę i znowu jeździć na studia...
|
#1394 |
|
Zadomowienie
|
Niestety tak już jest, nie Ty pierwsza i nie ostatnia się o tym przekonasz. Ja poszłam na pewną uczelnie bo mieli właśnie bardzo ciekawą specjalizację, ściągnęli na nią studentów, a potem się okazało, że wcale tej specjalizacji nie będzie bo nie mają uprawnień. To dopiero uczciwe.
|
#1395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wydaje mi się, że te dwie pozostałe specjalności nie będą trudniejsze od rachunkowości, wręcz przeciwnie. Dla mnie rachunkowość i różne przedmioty z nią związane były trudne. Na innych specjalnościach w porównaniu z rachunkowością był "lajt" ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Niby można potem iść na podyplomówkę, ale jak się nie denerwować, kiedy podyplomówka kosztuje parę tysięcy, a tutaj można się tego nauczyć za darmo
|
|
|
|
|
#1396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do długości stażu.. jestem również zszokowana, ale to jest staż z funduszy unijnych, więc może stąd taki wydłużony
|
|
|
|
|
#1397 |
|
Rozeznanie
|
Tusia to najwidoczniej gustuje w lalusiach bo dla mnie jest boski
mój TŻ jest całkiem inny hehe do tego blondyn (no i jego kocham oczywiście, ale pomarzyć można hehehe ja chce już święta i TŻ koło siebie ) Sonne ten "Grey" to Matt Bomer rocznik '77 (to tylko 11 lat różnicy), hehe dobre z tymi kryteriami ma też inne zdjęcia w necie to se obczaj :P A żeby nie było OT to wysłałam CV na dwie oferty stażu jak kuźwa nie zadzwonią to zobaczą
"Nie trać swojego czasu na kogoś, kto nie ma go, aby spędzać go razem z Tobą" " ![]() Edytowane przez !!&*Monia*&!! Czas edycji: 2013-01-25 o 18:52 |
|
|
|
#1398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
\Albo kurs MF
|
|||
|
|
|
#1399 |
|
Rozeznanie
|
A tak w ogóle to czekając na wyniki egzaminów (nadal) upiekłam ciasteczka cynamonowe więc zapraszam, ale szybko bo są takie dobre, że zaraz znikną
A w między czasie się dowiedziałam, że z jednego przedmiotu będą w niedziele (a miały być dzisiaj) a z drugiego o 23
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, strasznie nie lubiłam czekać na wyniki... Dobrze że to już za mną
|
|
|
|
#1401 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurde wiedziałam, że to zbyt piękne żeby było prawdziwe...właśnie wyczytałam, że Matt Bomer jest gejem hehe
|
|
#1402 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio wizaż coraz częściej nawala. Dziaiaj nie widać nowych postów a moje wysyłają z opóźnieniem.
Monia ok dzięki. Lukne sobie może znajde jakieś fajne foto z zarostem.Zadzwonią nie ma to tamto heh.
|
|
|
|
#1404 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1405 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38855475]no ja już jestem, otwórz drzwi!
![]() [/QUOTE] No otwarte gdzie jesteś winko też mam ![]() Tajkuna przecież PUP będzie widział, że miałaś staż już więc może Ci nie dać na niego kasy jakby Cie wybrali no teraz tylko Ci z ogłoszenia muszą mnie wybrać z pośród jeszcze młodszych, piękniejszych, chudszych i tak dalej i tak dalej Nie no żartuje oczywiście, chociaż do 23 to czuję, że mi już całkiem odbije jak zdam tą statystykę to idę się upić ale w sumie jak nie zdam to też ![]() A tak poza tym wracając do tej inteligencji zabłysnęłam dzisiaj rozpracowałam dziadkowy długopis do insuliny ha a reszta się zastanawiała jak to zrobić i coś jeszcze zrobiłam, ale nie pamiętam już co. W każdym bądź razie udałam się rodzicom
|
#1408 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38855475] u mnie dwie nie ruszyły :/ i ludzie mieli problem bo poszli na to, na co trzeba było, bo nie było wyboru[/QUOTE] U mnie podobnie. Cytat:
Tak piszecie o tym ze wysyłacie na oferty staży, u mnie na stronach PUPu nie pojawiają się żadne, są tylko normalne oferty.
|
|
#1409 |
|
Rozeznanie
|
Tusia i jak rozmowa?
|
|
|
|
#1410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale to już z górki. Poza tym nie mając jeszcze strony z pracy mgr wierzę w to, że się obronie w maju (od pon siadałam do pisania, ale w ogóle nie mam natchnienia bo czekam na te wynikiCo do winka do godz. 23 może mi go braknąć :P A te oferty na staż pojawiły się na stronie w ogłoszeniach o pracę naszego miasta (bo jesteśmy z Tajkuną z jednego )---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Właśnie ? nic się nie chwalisz tylko nie pisz, że nie poszłaś
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

) z eurokobiety.

mój TŻ jest całkiem inny hehe do tego blondyn
(no i jego kocham oczywiście, ale pomarzyć można hehehe ja chce już święta i TŻ koło siebie
? nic się nie chwalisz