|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14251 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
wczoraj dostałam paczuszkę z 07, piszę dziś bo dopiero wszytsko wypróbowałam..
tak więc do siebie wzięłam: -olejek spa do włosów - albo na moje włosyy już nic nie działa, albo źle zastosowałam ;P - lusterko spa - cudne jestt.. bardzo "odrobione" ![]() - puder sypki - poradził sobie z moją tłustą cerą - u mnie matuje na jakieś 4 h, ogólnie jestem zadowolona - maska do włosów- jesczez nie używałam - balsam chłodzący do stóp - działa tak jak powiniien, do tego ładnie pachnie ![]() - kosmetyczka (zestaw za 9.90) bardzo ładna ![]() Oglądnęłam papierowy 08.. i znów szykują się wydatki
|
|
|
|
#14252 |
|
Raczkowanie
|
ja chętnie się wypowiem , co do tej maski do włosów ADVANCE TECHNIQUES niebieskiej (do suchych i zniszczonych włosów). nie będę ukrywała, że skusiła mnie niska cena z katalogu 07 - 6,90 zl
ale tez fakt , że moje włosy są naprawdę zniszczone prostowaniem, suszeniem, farbowaniem... i od pewnego czasu nic a nic nie rosną. zaraz po umyciu, jak napisali, około 10 minutek trzymam na włosach, zmywam i koniec roboty ![]() i widać różnice po zastosowaniu. otóż włoski fajniej sie rozczesuje, moje suche końcówki są w końcu nawilżone (do czasu aż nie włączę prostownicy ) i miłe w dotyku. nie puszą się aż tak. w dotyku gładkie ![]() co do połysku to nie wiem, a co do wzmacniania włosów może wypowiem sie jak zużyję chociaż połowę, bo póki co miałam na sobie z 3 razy podoba mi się też zapach - taki, jak fryzjerskie kosmetyki ![]() podsumowując:na moich włosach narazie się sprawdza i jeśli to się nie zmieni, kupię następne opakowanie ![]() i jeszce jedno: raczej radziłabym nie stosować przy nasadzie włosów, są one wtedy bardziej "ciężkie" i opadają, także jest wrażenie tłustych włosów. ale do reszty włosów- jak już wspomniałam-jak najbardziej
|
|
|
|
#14253 |
|
Doncia
|
ja swoje kupowalam w RYŁKO, ale teraz są też z SCHOLLA dostępne w hipermarketach
|
|
|
|
#14254 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14255 |
|
Zakorzenienie
|
ja złożyłam wczoraj zamówienie z K07 na niecałe 250 zł. jeszcze mi faktury nie wystawili
pewnie przez to dzisiejsze święto :/ i kapnęłam się że paczke dostane dopiero we wtorek, bo przez Boże Ciało znowu się wszystko poprzesuwało ...
|
#14256 |
|
Raczkowanie
|
ja tez dostane we wtorek paczke, ale to juz moje drugie i ostatnie zamowienie w tej kampanii i jest na 110 zl. nastepne skladam juz 08. paczki zawsze odbieram w coku
mam to szczescie ze jest w moim miescie i w sumie wszystko przebiega szybciej minusem jest to, że zawsze dźwigam 100 kg no czasem zabieram mojego hero![]() , który mi pomaga :P
|
|
|
|
#14257 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak miałabym pakować kosmetyki w takim stanie, to byłby problem To żadna z was nie chce tego zestawu startowego myAvon? Wysłałbym normalnym listem priorytetowym
|
|
|
|
|
#14258 |
|
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim!
mam przed sobą katalog 8 i zastanawiam się nad różową w paski kosmetyczkę ze str 83 za 9,90zł (przy zakupie dowolnego produktu z danej strony]. Kittyyy1 jeżeli dobrze myślę to Ty ją zamówiłaś z poprzedniego katalogu i już ją masz? duża jest? możesz ją zmierzyć? byłoby problemem gdybyś cyknęła parę zdjeć [i mogłabyś położyć np puder koło torebki abym widziała wielkościowo co i jak ] baaaardzo byłabym Ci wdzięczną na str 87 pod numerkiem 7. jest woda perfumowana Perceive..wiem,że produkt ten dość często przewija się w avonowskim świecie.. na pewno któraś z Was miała go-polecacie? jaki jest zapach? z pewnością trwałosć nie poraża,ale za taką cene (25 z 50zł).. pozdrawiam! |
|
|
|
#14259 |
|
Przyczajenie
|
Jeżeli mowa o balsamie i sprayu mango i passiflora, to nie wiem co proponują w katalogu nr 09: ale w 10 (jestem z okręgu trendującego) mozna kupić jeden produkt za 9,90 lub dwa za 15,90.
|
|
|
|
#14260 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie o szminke regenerujaca do ust Beyond Colour, jest na stronach wyprzedazowych w katalogu 8. Chodzi mi o kolory, czy macie moze jakies w domku i moglybyscie pstryknac fotke. Przeszukalam watek, ale znalazlam tylko 2 kolory pokazane na kartce, byly to Creamy Nude i Pink Charm. Ja sie natomiat zastanawiam nad Double Fudge lub Merlot.
|
|
|
|
#14261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#14262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Waniencja dlaczego miałabyś nie dostać? nigdy wcześniej nie widziałam takiej kosmetyczki w ofercie avonu: http://allegro.pl/item203638933_kosm...erek_avon.html http://allegro.pl/item201023174_czar...znureczku.html Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2007-06-07 o 21:29 |
|
|
|
|
#14263 |
|
Raczkowanie
|
Hej
przyznam bez bicia, ze niedokladnie sledzilam watki ale mam pytanie... za ile w koncu jest spray do ciala mango i passiflora w kat. 08??
|
#14264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez ... moze to jakaś wersja zagraniczna??? albo z kilkanaście latek temu coś takiego było....a to granatowe, to bardziej przypomina torebeczke :| |
|
|
|
|
#14265 |
|
Zakorzenienie
|
ta druga na pewno była dawno temu w polskiej ofercie, bo pożyczałam ją od koleżanki i służyła mi za mini torebeczkę na jakiejś imprezie. tej w gwiazdki nie kojarzę zupełnie.
|
|
|
|
#14266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#14267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14268 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Mogłaby kosztować z 5zł, bo takich gwiazdek się za więcej nie opłaca.Jutro odbieram z COKu (nic dla siebie) scrub Get Ready (powącham of kors), szampon limetka&passiflora, żel w piance do golenia, kojący balsam po goleniu i kulkę Pur Blanca. No i próbkę UCR Latte Cream, bo jest ładna, beżowa, a jedna z moich klientek uwielbia beżo-brązy. W sumie nie chce mi się iść do COKu (pierwszy raz w życiu ). Może to przez sobotnie egzaminy...
|
|
|
|
|
#14269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby w Olsztynie było COK latałabym tam chyba codziennie
|
|
|
|
|
#14270 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#14271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już dostałam odpowiedź na meila z tym pytaniem -9,9zł |
|
|
|
|
#14272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#14273 |
|
Rozeznanie
|
oo to super jak tak
|
#14274 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=paulinkosia;4514879]Ta kosmetyczka jest malutka..zmiesci się tonik krem,puder i jakieś drobne duperelki....widziałam dziś w mieście taką 4-5 latkę z tą kosmetyczką..tylko ona używała jej jako torebki
![]() A dla mnie znowu jest pojemna, Ja tam mieszczę mniejszą kosmetyczkę z rzeczami do makijarzu, mgiełkę do ciała, krem do twarzy, lusterko, długo kredkę do oczu, temperówkę wszelkie spinki i gumki, krem rozświetlający, ten rozświetlacz do ciala i ten w kulce do ozdoby ciała. Także nie mogę powiedzieć że nie jest pojemna. Mi bardzo służy i za taką cenę opłaca się ją nabyć
|
|
|
|
#14275 |
|
Zakorzenienie
|
paulinkosia , kasia2439 mówicie na pewno o tej samej kosmetyczce?
taka różowo-fioletowa w paseczki? dwie różne opinie co do wielkości,hehehe ![]() katalog avonu często mam w ręcę,ale baaardzo rzadko z niego coś zamawiam. wpadł mi w oczy podwójny cień z serii color trend. dokładnie chodzi mi o hot chocolate. jak jest z jakością? kosztuję 11,90,ale za taką cene mogę mieć inglota,który jest dla mnie idealnym cieniem. więc jak,długo trzyma się cień z color trend? mam wrażliwe oczy,więc troszku boję się brać coś czego jeszcze nie używałam,ale kusi mnie gdyż kolorek spodobał mi się od razu. jak stoi jakość i trwałość, pomóżcie
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2007-06-08 o 01:48 Powód: dopisek |
|
|
|
#14276 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#14277 |
|
Doncia
|
Witam, o to zdjęcia różowej kosmetyczki, wraz z zawartością - dla porownania ile do niej wejdzie. Wymiary kosemtyczki wys. 18, dł. 20, szer. 10 cm
|
|
|
|
#14278 |
|
Doncia
|
jeszce jedna próba....
|
|
|
|
#14279 |
|
Zakorzenienie
|
witam z rana. właśnie zwarta i gotowa czekam na paczuchę. ostatnim razem facet był przed 8 rano. mam nadzieję, że do 10 się zjawi, bo później idę do pracy...
|
|
|
|
#14280 |
|
Rozeznanie
|
ja mam taka kosmetyczke i nienarzekam miesci mi sie duzo rzeczy Jak gdzies wyjezdzam to prawie wszystkie potrzebne kosmetyki mi sie mieszcza
KOCHAM MOJEGO SKARBA http://suwaczek.com/200611172438.pngPrawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

) i miłe w dotyku. nie puszą się aż tak. w dotyku gładkie 

pewnie przez to dzisiejsze święto :/ i kapnęłam się że paczke dostane dopiero we wtorek, bo przez Boże Ciało znowu się wszystko poprzesuwało ...
minusem jest to, że zawsze dźwigam 100 kg

przyznam bez bicia, ze niedokladnie sledzilam watki

: