![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej
biiibiii no dokładnie,dopiero jak zaszła w ciąże to się zrobiła taka fajna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Wtajemniczenie
|
ja tez nie lubiłam zanety, a teraz jak nie ma jej w jakims odcinku to wydaje mi sie nudny, fajna z niej babka, gra bardzo naturalnie. wczoraj oglądalam helę w opalach i też jej grę uwazam za rewelacyjną
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Ja też polubiłam Żanetke dopiero kiedy zaszła w ciąże
![]()
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
JA uwazam ze Zaneta powinna nosic inne ubrania i zmienic fryzure bo wyglada wiesniacko.ALe jest fajna i mila.I powinien Grzesiek ja docenic,A ten Piotr babiarz mnie wkurza
![]()
![]() |
#1415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale poza tym bardzo sympatyczna postać.
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
![]() Wiadomo - Żanetka przecież nie pracuje obecnie i nie może ubierać się jakoś bardziej wystrzałowo ![]() Chyba, że wkrótce przejdzie jakąś metamorfozę ![]() A co do Małgosi tego Piotra(?) to ehh...wkurza mnie ten facet od poczatku ![]() A Małgośka też ubiera się okropnie - wczoraj w takiej mini wyskoczyła ![]()
#1419 |
Zakorzenienie
|
ale ten Grzesiek ja potraktował
![]() ![]()
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
kochane, nie wiem czy zauwazlylyscie ale zanetka odkad pojawila sie w serialu to nosi caly czas te same buty, czy zimna czy wiosna...brazowe kozaczki:P dawno nie pkazywali jej gdzies w plenerze ale moze eraz wreszcie jej zmienia obuwie
![]() tego marnego dziennikarzyny tez nie lubie, i tej cnotki gosci, za to ta mlodsza (ola?) fajna, ladna aa i ma eraz fajny kolor wlosow, ale teraz prawie caly czas wystepje w tej brazowo-bialej bluzce z myszka miki ![]() nie zebym sie czepiala, tak tylko zauwazylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
mnie tak samo wkurza ten dziennikarz.. żałosny jest... i ta Goska też taka dziwna.. a wczorajsze ubranko... hmmm
![]() ![]()
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Jeśli niektóre z was śledż Modę na Sukces to wiecie że Kimberly jest nie do zniesienia. Dla mnie w Na wspólnej taką samą postacią jest Gosia. Nie da się na nią patrzeć a jej dziennikarza...jest tak koszmarny że normalnie zmieniam kanał jak się pojawia :/
Szkoda mi biednej Żanetki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj zrobiło mi się smutno po tej rozmowie Grześka i Żanety
![]() ![]()
![]() |
#1425 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem watek Grzesia i Zanety jest juz troche nudnawy, bo w kazdym odciunku ciagle ich pokazuja, zreszta na zmiane z romanem, ktory molgby wreszcie wziac sie za siebie
![]() W sumie to Gosia faktycznie mometami bywa dziwna, jakas taka flegmatyczna, dziennikarz tez mi sie nie podoba ![]() ![]()
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
mogliby jeszcze jakos rozbudowac serial wprowadzic pare watkow albo jakos ulepszyc te ktoe sa..bo po dzisiejszym odcinku smiem zauwazyc ze lekko nuda powialo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja Zanetke uwielbiam! Na poczatku taka wiesniara, a teraz zupelnie inna dziewczyna. Zal mi jej ze Grzesiek jej nie docenia. Ale cos mi sie wydaje ze jak ona sie wyprowadzi od Ziębow to Grzesiek za nia zateskni i beda jeszcze razem (mam nadzieje!) Zal mi Kamila. Bo Gosia go nie docenia. A on taki dobry chlopak i wogole calkiem milo sie na niego patrzy ![]() Wogole uwielbiam ten serial. Jest taki inny. Pokazuja problemy ludzi takie jakie sa w zyciu. Nie ma tam zawsze idealnego zycia. Maja np. problemy finansowe (tak jak Hofferowie teraz). A u Ziębow np. nie ma pokazanego bogactwa (tak jak w innych serialach w kazdym domu) - zyja skromnie. Maja wszystko co im potrzebne, ale zyja skromnie. Zauwazylyscie, ze Ziebowie maja nowy telefon? ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
no z tym telefonem to też zauważyłam
![]() ![]()
#1431 |
Raczkowanie
|
Goska jeszcze sie obudzi i pojdzie do Kamila. Ale znajac Kamila (ojjj pisze tak, jakbym ich znala :P) to pewnie najpierw bedzie jej mowil "nie!" a pozniej otworzy dla niej ramiona
![]() Jak ja zawsze ide patrzec na ten serial, to mowie rodzince "Ide na Wspolna zobaczyc do Ziębów i Hofferów" hahahaha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przedtem mieli taki ze słuchawką na kabelku jak dobrze pamiętam ![]() ![]() A teraz mają bezprzewodowy hehe ![]()
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Gonia rozczaruje sie tym swoim krytykiem . Widać , że ten facet to cwaniak .
#1434 |
Zakorzenienie
|
kiedys pokazywali na zapowiedzial w odcinkach po wakacjach ze Kamil i Igor zobacza tego dzienikarzyne jak sie z inna bedzie obsciskiwac z jakims pubie
![]() ![]()
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle,ze ten watek sie jeszcze troche pociagnie,a Goska przekona sie na wlasne oczy ![]() Tez zauwazylam bezprzewodowy tel u Ziebow ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
noo kiedys mieli chyba zolty..?? jak dobrze pametsam...albo to nie ten serial
![]() Goski niecieprie i tego dziennikarza tez nie, pisalam to juz w kolko ale poprostu nie moge na nich patrzec, ta goska okropnie lewa a ten dziennikarz jakis taki...obslizgly....bleee e !! dobrze ze daieciej nie ma bo nie podobalo mi jak ona grala...i te jej rozwe pasma we wlosach...hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
BAN stały
|
Ja od zawsze lubiłam Żancie,mi też jej szkoda,że Grzegorz jej nie kocha,a ona bardzo by chciała.
Tez mnie wpienia ta cała Gośka i jej dziennikarz,są nudni jak flaki z olejem :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.