![]() |
#1411 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Dziękuję za rady odnośnie glutenu
![]() Kupiłam takie wyciskane tubki owocowe z gerbera, bo w rossmanie była promocja. Póki co jabłko bleee, banan też... Jutro wprowadzamy cukinię, a pod koniec tygodnia mięsko... ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Czy tylko moja Miśka nie ma jeszcze zębów???
#1412 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1413 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te plecki to jeszcze inna sprawa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
My mamy SL208. Liczę, ze w przyszłości dokupię do niego gondolkę
![]()
#1417 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A powiedz mi czy rozpatrywałaś w ogóle spacerówke Joie? Ta z pompowanymi kołami czy nie brałaś pod uwagę? Bo mi sie osobiscie bardzo podoba buda zakrywa cala spacerówke zastanawiam sie czy można gdzies ja u nas nabyć. Cytat:
A na odparzenia na dupce polecam maść pośladkową - tylko to chyba na receptę choc u nas w miescie jedna apteka sprzedaje bez. I tej masci raczej uzywa sie tylko do zagojenia nie na codzien - choc o ile dobrze pamietam Ty nie uzywasz nic na codzień wiec nie zaszkodzisz ![]() 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-11-15 o 21:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zadomowienie
|
Ależ ruch na wątku
![]() Agassek, może akurat jakaś gorsza seria pieluch lub za długo te same stosujesz i stąd podrażnienie. Jeśli chodzi o szczepionkę nie musisz realizować recepty. Ja rozważam to szczepienie, ale trochę później. No doubt, u nas była kasza manna. Wpierw sama raz, a teraz co jakiś czas do owoców. |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zadomowienie
|
Smoczeeek to złooooo! menda cały czas wypada! że tez nikt nie wymyślił smoczka na rzep albo na gumce
![]() a mój malutki Hubuś wrzeszczy na pół miasta jak ta menda wypadnie
27 kwietnia - ♥ Alicja ♥ Edytowane przez czekooladki Czas edycji: 2016-11-15 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to nie te pieluchy, bo mąż dzisiaj kupił pięć paczek w lidlu ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
U nas też odparzenie pupy. Teraz już w wersji hard
![]() Jutro idziemy do lekarza, mam nadzieję, że dostaniemy coś mocniejszego. Anulus, no_doubt współczuję przeżyć ciążowo porodowych. Ja jak gdyby nigdy nic pojechałam na wizytę do gina w terminie porodu i okazało się, że prawie nie mam wód. Nie wiem jak długo to trwało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Agassek, jeśli macie paragon to lepiej pieluchy oddać/odsprzedać. Ja bym sto razy wolała, żeby u nas to było od pieluch, niż od kupek, ŁZS,AZS czy co tam jeszcze nam lekarze wymyślą: (
Jeśli kiedyś jakiś facet złamie kobiecie skrzydła to później zostaje jej latanie na miotle Edytowane przez asiaczek Czas edycji: 2016-11-15 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Ooo Agasek dobrze, ze piszesz dokupie, choć mam 3 paczki. Ale 4 na dlugo posłużą.
U nas smoczek tylko na drzemce i to podmieniony z piersią, ale nie zawsze zlapie. Dzis i wczoraj np ani raz. Na spacerze nie uzywamy. Najczesciej był uzywany na nocne spanie na podmiane, a pozniej wypluty. Jak kładłam się spac to nie raz sie go oszukalam hehe A ostatnio coraz częściej jest odruch wymiotny przy smoczku ![]() Aaa i jsk skocze ta dziucha to nad radem jej wciskam ![]() Dobranoc, jutro trzeba wczesnie wstać. Ile mamy dzis miejsca w lóźku ![]() ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-11-15 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym doszłam do wniosku, że nam potrzebne są dwa wózki - jeden konkretny czołg na nasze lasy i wertepy plus lekka parasolka na spacerki po chodniku czy wypady na miasto. Nie wiem jeszcze co na to mąż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy noca spokoj zasypia przy piersi i nie wkładamy już smoka. W dzien jak zasnie to smoka wypluwa ostatnio robi to z takim impetem, że go potem szukam pod meblami ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Dobrej nocy mamuśki 😘 ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
Tu jest ten o którym pisze http://domowa.tv/joie-litetrax-air-p...na-spacerowka/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas trzecia albo czwarta pobudka, ostatnie noce były fajne pod tym względem... ale myślę, że to jednak skok. Ostatni tydzień był dla Marysi bardzo intensywny. Zaczęła siadać, raczkować, pewnie jedno z drugim ma jakiś związek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Z deszczem w butach
|
Aaa... glowa mi pęka...
Chyba mnie jutro nie będzie na Wizazu, córa ma urodziny i chcialabym ja gdzieś zabrać, żeby w domu nie siedzieć jak zwykle. Pomyślałam nawet, że jeśli teściowa wpadnie z kasą, jak to ma w zwyczaju, to zaproponuje, żebyśmy się zapakowali do samochodu, pojechali do sklepu i niech raz Hania sobie sama wybierze, a nie "mamusia ci coś kupi". Tak to jestem się gotowa dla dziecka poświęcić. Druga opcja to jazda na kucu, ale nie wiem, jaka będzie pogoda. Poza tym dołączam do klubu zapuchnietej powieki.. obudzilam się z lekko obolała, a na wieczór napuchla przy linii rzęs, wygląda jakby pod skórą gromadził się płyn, hm.. podejrzewam, ze to tzw. jęczmień. Ciasto udające tort na rano gotowe, prezent naszykowany, nawet swieczki przygotowane do wbicia, można chyba spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Moderatorka z pazurem
|
Dagg najlepszego dla Hani
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Z deszczem w butach
|
Mlody postanowił, że nie będę jeszcze spac 😉
3 lata temu o tej porze chyba zasypialam juz pod narkoza, ewentualnie drżącą ręką podpisywałam zgodę na cc 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez daggmara Czas edycji: 2016-11-15 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Współczuję zapuchniętej powieki, mądrości ludowe każą pocierać złotem, ale nie wiem na ile to serio pomaga... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Z deszczem w butach
|
"mama coś kupi" jest w osobnym miejscu i ładna sumka już się tam uzbierala, więc to też ma swoje plusy 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bożeeeee, idę spać, mąż śpi, Mary śpi, a ja czytam tą durną książkę o wychowaniu paryskich dzieci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Wtajemniczenie
|
Aaaaa przesikane wszystko, pielucha niemal sucha. Śpiworek drugi zalatwiony :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
Moze na studia czy cos.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
(Proba czy to pw czy cytowanie czy post. Wybaczcie)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem? O co chodzi?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego dla Hani
![]()
#1438 |
Z deszczem w butach
|
Dziękujemy
![]() To sobie pojedziemy, ale do d... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też psia pogoda, z nieba leje jakaś szara breja Miałyśmy jechać do koleżanki ale chyba też odpuścimy Edytowane przez fablous Czas edycji: 2016-11-16 o 06:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego Najlepszego dla Hani
![]() U Wojtusia też ząbków jeszcze brak, ale strasznie nas męczą, do tego chyba mamy katar:-( pół nocy nie spałam i słuchałam jak mu w nosku swiszczy :-( Jeszcze synek dosypia ale ja powoli wstaje, czeka mnie trochę pracy bo mąż ma urodziny i pewnie będą goście Miłego dnia, aaa i nie drukujcie dużo bo nie mogę później Was nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.