|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
![]()
Chce odmienic moj pokuj! Wiem, pewnie macie juz dosc tego typu watkow bo troche jest ich duzo w tym portalu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny prosze o pomoc! ;)
to
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przerabiam swój pokój. :)
Sharpay wcale nie. Ja myślę że jak ktoś chce rad to chociarz szczerych a nie słodkich półsłówek. Myślę że taki pokój trudno fajnie zagospodarowac (długi), ale nie ma nic niemożliwego.
![]() 1. Od razu mi się to rzuciło w oczy ![]() 2. Zdecydowanie wyrzuc drobiazgi. I nigdy nie kładź ich na górze szafy bo to tylko obniża optycznie pokój. 3. Szafe możesz pomalowac zwykłą farbą do ścian rozcierając szmatką. ![]() 4. Żyrandol. Nie chciałabym cię urazic ale moja babcia ma identyczny. Ja polecam papierowy np.: z Ikei. ok. 20 zł kosztuje ale może znajdzie się gdzieś tańszy. ![]() 5. Łóżko! Zdecydowanie narzuta. 6. Plakaty odpadają. To najgorsze co może byc. Wyobraźcie sobie tylko ten widok: pognieciony plakat w rogach przyklejony taśmą klejącą. AAAAAAA! 7. Nie zaśmiecaj pierdółkami! Takie doniczki z tektury może i są słodkie, ale zdecydowanie nie do takiego małego pokoju (nie martw się mam to samo ![]() ![]() ![]() ![]() 8. Zerwij tą ochydną tapetę i pomaluj na jakiś fajny kolor. Jak zaraz posypią się uwagi że jestem ostra to trudno. Ja zawsze muwie to co chce w takich slowach jakie pasuja do sytuacji, wiec nie miejcie mi za zle ,ze aż tyle napisałam. Karta666 trzymam kciuki za ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Raczkowanie
|
http://www.muratordom.pl/5809.htm
-polecam, świetne! _________________________ ________________ http://www.wizaz.pl/forum/showthread...e+jedyne+prace moje pierwsze prace |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
Ojej dawno mnie tutaj nie było a ja tak bardzo lubie urządzać pokoje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze nawet chcąc Ci pomóc nie wiemy co lubisz. Potrzebne byłyby zdjęcia twojego aktualnego pokoju.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
Ładny kolor wybrałaś. Ale zgadzam się z mimisią00. Nie wiemy jaki masz pokój a to podstawy.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 |
Raczkowanie
|
Ok dziewczyny. Jak troche w nim posprzatam to pstrykne pare fotek:p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
Mój pokój - oceńcie :)
Niedawno robiłam sobie remont w pokoju. Wygląda tak jak na fotkach. Tylko zaszła zmiana na łóżku leży brązowy koc bo ta narzuta jasna co byłą wydała mi się za blada.
No to podoba Wam się? Co byście zmieniły w nim jeszcze?
![]() |
#1420 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mój pokój - oceńcie :)
Nie wiem ile masz lat , ale jak wiecej niz 5 to jestem na nie .
Nie podoba mi sie tapeta, obrazki kwiatków na scianie i firanka. Pokój na zdjeciach wyglada tak jakby mieszkała tam 5 letnia dziewczynka . Prosiłas o ocenę więc oceniłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Rozeznanie
|
ojjj.... a dla mnie jest bardzo przytulny,cieply,fakt.... .slodki,ale w koncu to pokoj dla dziewczyny...ja bym probowala zgadywac ze ta dziewczyna to romantyczka
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
Między 5 ltania dziwczyka a mna jest 10 lat róznicy
![]() Szczerze mówiąc też mi się nie podoba ta tapeta dlatego prosiłąm abyście oceniły, bo tak wogóle ja chciałam jakąś zieleń ale nie było a tak to jest gdy się mieszka daleko od du żego miasta
![]() |
#1423 |
Przyczajenie
|
dla mnie ten pokoj nie ma charakteru. zadnych ciekawych rozwiazan, zabawy kolorami, impresji... ale wazne zebys Ty sie w nim dobrze czula. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
dla mnie najgorsza jest ta maleńka firanka
![]() ![]() ![]()
#1425 |
Raczkowanie
|
mądrala dzoęki za rade.
nie za bardzo wiem o co Wam chodzi z tą firanka. Jak się powiesi firanke taka normalna to mi sie wydaje w pokoju ciemniej. Szukałąm nawet takiej w kształcie odwróconej literki U ale wszystkie są jakieś takie długie...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Zadomowienie
|
A mnie się podoba pomimo ,że mam 20 lat więcej od właścicielki.
Bo powiedzcie, co można zrobić w tak małym metrażu ? Gdy miałam 15 lat bardzo mi się marzył taki delikatny, malutki pokoik. Jest taki cieplutki.... Ja zaraz wsadziła bym na półki moje 50 lalek Barbie i zrobiło by się okropnie kolorowo !!!!!!
#1427 |
Rozeznanie
|
pokój..za ciemno?
Szykuje sie do zmiany wszystkiego w pokoju..no może prawie wszystkiego
![]() Wymyśliłam sobie na początku zielone ściany,ale niedawno zachciało mi sie ciemnego fioletu ![]() ![]() ![]() chciałam,żeby pokój był ciepły,przytulny a wydaje mi sie, że zielony będzie za "orzeźwiajacy".. co o tym sądzicie?? Milo by bylo jakbyście powklejały coś w podobnej kompozycji.. bardzo by mi to pomogło ![]() ![]()
#1428 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pomoc w umeblowaniu pokoiku :)
przydały by sie jakies zdjęcia, jakie masz meble itp. no chyba że to jest urządzanie od podstaw?
Pokój wyglada na duży więc ja bym go podzieliła na jakieś części niewidzialna linią ![]() Ale będzie lepiej jak wkleisz jakieś foty albo chociaż napiszesz coś więcej o tym co lubisz i co byś chciała tam mieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Rozeznanie
|
Mój pokój - moimi rękami :)
No to teraz ja troche pokaże co mam
![]() Dużo rzeczy robię sama, może kogoś natchnie do jakiegoś działania ![]() czekam na wasze opinie i podpowiedzi co by jeszcze zmienić. A więc po kolei z małymi opisami ![]() Zacznę od drzewa które namalowałam na ścianie nad łóżkiem |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1430 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mój pokój - moimi rękami :)
cudowne
![]() ![]() ![]() ![]() jak malowalas?? od jakiegos szablonu?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Rozeznanie
|
To był etap kiedy chiałam mieć coś w stylu japońskim w pokoju.
Na tym zdjęciu sztuczne kwiatuszki ponabijane na krótkie gałązki pokręconej wierzby. A na drugim wierzba kręcona tym razem gałęzie normanej długości ![]() A trezcie zdjęcie to gałązki z wiosennymi kwiatmi wiśni w zwykłym kryształowym wazonie który nie pasował do wnętrza i zosatł owinięty taką siateczką jaką teraz owija się kwiaty w kwiaciarni ![]() I jak się podobają moje pomysły?? Dopiero się rozkręcam ![]() dołoże tego więcej |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Rozeznanie
|
malowałam ręcznie tak na oko
![]() przeważnie wszysto robie na oko ![]() nie wiem jak to kiedys usunę ze ściany bo malowane jest farbą aktylową nie zmywalną, więc pewno trzeba będzie drapać, ale to dopiero kiedyś jak się mi znudzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Rozeznanie
|
Na pierwszym zdjęciu obraz mojej produkcji
![]() chyba jedyny element naprawde przypominający styl japoński ![]() No moze jeszcze lampaka na tym drugim zdjęciu też troche przypomina, lampka zrobiona z szarego papieru i patyczków do szaszłyków ![]() Na trzecim ramka do zdjęcia w orginale była w lamparcie centki ze sklepu za 4 zł ![]() Aaaa właśnie te zdjęcia co teraz pokazuje to już tego wszytkiego nie ma w moim pokoju, teraz troche poprzerabiałam wszytko, ale o tym będzie dalej.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Rozeznanie
|
No więc idąc dalej z japońskiego stylu jakoś mi nie wiele wyszło.
A wieć w zeszłym tygodniu przez 3 dni mój pokuj uległ przemianie ![]() Zaczeło się od narzuty na łóżko, która mi się marzyła od dłuższego czasu, a że jak mogę coś zrobić sama zamiast wydawać pieniądze, narzute sobie sama wykombinowałam ![]() Uszyłam z tego co znalazłam w domu, troche się bałam tej czerni ale same ocencie, chyba nie wyszło tak źle... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Rozeznanie
|
jak już wyciągłam maszyne to dostałam weny krawieckiej i nowych pomysłów tak że dalej uszyłam powleczki na poduszki i takim sposobem doszłam do wniosku że właduje do pokoju brąz i czerń i powiedzmy że zrobie coś tym razem na styl powiedzmy afrykański
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Rozeznanie
|
dalej wyczarowałam nowy abażaru na lampkę, uszyty z twardego półtna, z takiego też jest zrobiona osłona na ścianę za łóżkiem. Boki lampki utwardzone są patyczkami do szaszyłków
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Rozeznanie
|
hehe właśnie zuważyłam na zdjęciu coś co się nie powinno tam znaleść
![]() ah te pająki... ![]() To narazie tyle, reszta może wieczorekiem albo jutro. Czekam na wasze komentarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Rozeznanie
|
krótko - wszystko jest boskie!! głęboki ukłon dla pomysłowości i talentu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pomyślałam że pokaże może komuś coś podpowiem u mnie w domu jak mama widzi że zaczynam coś wyciągać typu igły, nitki i farbki to się już łapie za głowe i mówi znowu kombinujesz? jak ci się chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.