Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-22, 14:13   #1411
nice6irl
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
kochane rewelacyjny pomysl to są bony, koszt praktycznie albo zerowy, albo jak kto woli to mozna kupic kolorowy brystol i rozne *******y ozdobne... i na tych bonach np: na kilku seks pomimo bolu glowy,zmeczenia itd... na kolejnym masaż, dalej smyranie po pleckach... namiętne pocałunki, albo np przyjemność francuska... albo ulubione ciacho, wybór programu tv czy filmu... i tysiace innych rzeczy
Dla mnie pomysl bajera, i wlasnie mam zamiar mężowi takie bony przyszykowac albo na Mikołaja albo pod choinkę
Bardzo ciekawy pomysł z tymi bonami. Ja chyba kilka takich bonów również sprezentuję tż, ale może nie teraz. Bo za miesiąc obchodzimy 1 rocznicę naszego związku. W związku z tym robię mu kalendarz ze swoimi/naszymi fotografiami. Na urodziny kupuję czapkę z daszkiem i zabieram go na wieczór z jakimś kabaretem. Myślę, że pomysł bonów wykorzystam np. za rok
Stary 2008-10-22, 14:15   #1412
nice6irl
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cytat:
Napisane przez malinella Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny!
mój TŻ ma niedługo 20-ste urodziny i...
pomyślałam, żeby kupić mu notatnik na 2009, pozaznaczać ważne daty (urodziny itd.), może dołączę jakieś zdjęcia do kartek np. na sylwestra z poprzedniego, z naszej rocznicy itd. (chyba wiecie o co chodzi )

ale... mój TŻ sobie wymyślił, że zrobi impreze w klubie i pomyślałam, że fajnie byłoby go czymś tam zaskoczyć i nie wiem czym ...
chciałabym, żeby to było coś może z podtekstem erotycznym (ale bez przesady), myślałam, żeby się jakoś sexownie ubrac, ale prócz tego jakiś prezent, żeby TŻ poczuł się wyróżniony
Dziewczyny... pomóżcie
Albo zrób kalendarz jak ja, zamiast notatnika
Stary 2008-10-22, 16:55   #1413
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Siebie za żonę :P
A tak serio to nie mam pojęcia
Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
a może jakiś ładny komplecik bielizny, kolacja do tego... nie wiem sama romantyczne chwile...
ja nigdy nie myślałam w taki sposób jak ty o zaręczynach odpowiedź, że siebie na całe życie myślę, że jest odpowiednia
Dzięki dziewczyny, pewno w końcu nic (prócz siebie) nie dam, bo dokładny dzień i tak pozostanie dla mnie zagadką, myślałam, że ewentualnie może coś potem mu podarować...

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
o kurczę. może wyczujesz i moment moich zaręczyn
nie myślałam nigdy o tym aby szykować jakąś niespodziankę na dzień zaręczyn, bo nie mam pojęcia kiedy on nastąpi dlatego też miło mi się czytało Twoją wypowiedz takie nowoczesne myślenie
Tak wyczuć się nie da, po prostu w moim przypadku wskazują na to liczne przesłanki
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 19:18   #1414
malinella
Raczkowanie

prezent na urodziny wymyśle jakiś
ale chodzi o tą impreze. Dziewczyny macie pomysły?
malinella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 16:58   #1415
Argaritta
Raczkowanie

To może na sale niech wjedzie wielki tort a w środku Ty ;] [ wiem wiem za dużo filmow sie naogladałam;] ]

Hmm no ciężko coś wymyślić.. <Mysli>
-żeby chociaż wstążeczką

Argaritta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 19:03   #1416
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Argaritta Pokaż wiadomość
To może na sale niech wjedzie wielki tort a w środku Ty ;] [ wiem wiem za dużo filmow sie naogladałam;] ]

Hmm no ciężko coś wymyślić.. <Mysli>
Doda w "Barze" zrobiła tak na urodziny Radziowi, tylko, że ona naga jako tort i przyozdobiona bitą smietaną itp
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 20:48   #1417
malinella
Raczkowanie

wariatki ale nie powiem, o tym samym myślałam... tylko jak zaczęłam analizować, że cała sala ludzi, obcych (bo nie wszyscy będą znajomi) to mi przeszło i nie mam pomysłu... Dziewczyny ratujcie
malinella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 07:32   #1418
moooniaaaa
Zakorzenienie

Może zaśpiewasz zmysłowym głosem Happy Birthday ;>
Tak żeby on nie wiedział, że jesteś w pobliżu, np.:powiesz że się spóźnisz parę minut. A nagle usłyszy Twój głos, Ciebie odpicowaną
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 08:59   #1419
201803120851
Konto usunięte

malinella , a może specjalnie do niego zatańczysz ? ugadaj sie wcześniej z tym, co puszcza muzykę w klubie, żeby poleciała określona piosenka, posadź TZ na krześle i zatańcz.
Nie mówię o tańcu erotycznym, tylko takim kobiecym, zmysłowym
I dobierz fajny utwór , mi przyszło na myśl Hooverphonic - Mad about you
http://pl.youtube.com/watch?v=0d_b3TtW-Tk
201803120851 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 14:49   #1420
Argaritta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lily marlene Pokaż wiadomość
malinella , a może specjalnie do niego zatańczysz ? ugadaj sie wcześniej z tym, co puszcza muzykę w klubie, żeby poleciała określona piosenka, posadź TZ na krześle i zatańcz.
Nie mówię o tańcu erotycznym, tylko takim kobiecym, zmysłowym
I dobierz fajny utwór , mi przyszło na myśl Hooverphonic - Mad about you
http://pl.youtube.com/watch?v=0d_b3TtW-Tk
No no to jest dobry pomysł , albo przyszedł mi do głowy taniec brzucha.
to chyba byłoby dobre tylko gorzej z nauką go wg mnie [ przynajmniej w moim przypadku by tak było]
-żeby chociaż wstążeczką

Stary 2008-10-25, 12:59   #1421
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
to z jakiejś książki?
nie pogadasz super pomysły
z "Zrób to sama, dziewczyno"
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 17:05   #1422
chocolatemousse
Raczkowanie

Dziewczyny a co proponujecie na 2 lata związku? moze jakie spomysły?
Mi już wyobraźnia nei działa

'numer jeden mistrz świata tylko dla mnie teraz zatańcz'
chocolatemousse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 18:28   #1423
FruityFish
Raczkowanie

Znalazłam na necie taką stronkę: http://www.galopersona.pl/
Jako że mój TŻ niedługo obchodzi urodziny zamówiłam dla niego właśnie jedną z takich rzeczy z dedykacją.
Organizer... http://www.galopersona.pl/product/30...0PERSONA%20414
Na początku myślałam o jakimś fajnym portfelu ale akurat nie bardzo jestem przy kasie ...
Poprosiłam o wytłoczenie 3 słów na zewnętrznej stronie, załączyłam liścik z cytatem i życzeniami..
Myślicie że to fajny pomysł na prezent?

Show me how to do like you
Show me how to do it.
- STEVIE WONDER
FruityFish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 13:28   #1424
Argaritta
Raczkowanie

jeśli znasz go i myślisz że będzie zadowolny to , to dobry pomysł
A to wytłoczenie słów i liścik z cytatem to świetne

A ja nadal nie mam pomysłu dla mojego Tż
-żeby chociaż wstążeczką

Stary 2008-10-27, 15:00   #1425
misty82
Zadomowienie

Na urodziny podarowaam TŻ portwel - fajny czarny, skórzany w stylu jaki lubi i perfumke Bruno Banani Magic men .Dziwnie tak 2 prezenty,ale nie mogam sie zdecydowaća mieliśmy kilka zaegłych okazji,bo jego nie było. Z prezentani trafiłam i bardzo jest zadowolony.
Ale juz mni9e zaczyna meczyc co mu dam na Mikołaja i gwiazdke???
Fruity - organizer bardzo fajny,a w tej cenie znalazła bys też spokojnie fajny portfel

19.IX.2009 Nasz dzień
misty82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 01:22   #1426
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

Hey dziewczyny... znowu wracam się z prośbą o ocenienie moich pomysłów

otóż... jak juz mówiłam... w najblizszym czasie szykuje mi się sporo okazji bliskich mi osób więc wiąże się to ze sporymi wydatkami. Urodziny mamy, taty, mikołajki, urodziny (21-oczko!) mojego TŻ, gwaizdka, a później wspólny sylwestrowy wyjazd w góry...

przeanalizowałam to co wczesniej tu pisałam i stwierdziłam, że chciałabym bardzo zafundować (szczególnie na urodziny - zresztą dosyć wyjątkowe bo 21) coś co zapisze się TŻtowi w pamięci.

wymyśliłam:

na mikołajki: TŻ nażeka, że ma mało moich zdjęć. Więc poprosze babcię, żeby uszyła mi jakiś fajny rózowy strój mikołajki (poprzerabiam może coś)... i zrobię sobie duże zdjęcie... mam znajomych fotografów więc nie am problemu by ktoś z nich cyknął mi kilka bardziej profesjonalnych zdjęć... wybiorę najładniejsze i mu podaruje w jakiejs rameczce ....
zdjęcie będzie seksowne ale nie 'wyuzdane'... chociazby, ze względu na to, że nie chciałabym aby ktokolwiek inny (np jego mama) oglądała coś takiego będąc u niego w pokoju. Wymysliłam, że do jednej ręki mogę mieć przyczepione rózowe kajdanki... niewinną minkę... i do tego napis nad/pod zdjęceim "Can I be your SantaBaby?"... albo cos w tym stylu

na gwiazdkę: może szalik Burtona na zblizajacy sie wyjazd snowboardowy, może jakaś czapak... może perfumy... coś w tym stylu... ewentualnie jeśli uda mi się zdobyć na plakacie życzenia i autograf jego ulubionego wokalisty to dorzuce do niego jeszcze płytkę jakąś

na urodziny: hm... myślałam o zegarku, ale mi odradziłyscie.. i rzeczywiscie chyab nie będę szalała... tymbardziej, że boję się że nie trafię w gust.
Więc w związku z tym, że TŻ uwielbia snowboard... a okazji na wyjazdy jest mało... (praca/szkoła/odległość itd) to wynajmę jakiś sympatyczny apartamencik w górach pomiędzy styczniem/lutym (wszytsko zgram, żeby nie nakładaly się na to żadne inne okoliczności, na wszelki wypadek powiem mu gdzieś w grudniu, żeby szykował dla mnie jeden weekend... np tego i tego ma byc tylko dla mnie... i koniec..... bez gadania... napewno nic nie bedzie podejzewał ) i sobie pojedziemy we dwoje na romantyczny wypad połączony z górskim szaleństwem Tylko we dwoje )))

W związku z tym, że TŻ będzie napewno organizował jakiś balecik urodzinowy.... i wypadałoby jakoś ciekawie przekazac mu tę 'informację'.... nad tym jeszcze dokładnie popracuję...

ale np.:
wejdę na imprezę jako ostani/jeden z ostatnich gości... ładnie ubrana np w klasyczną małą czarną i szpileczki, przepasana wielką czerwona kokardą (na znak, że ja jestem jego największym prezentem, a co!! ) w ręku będę trzymała mały torcik urodzinowy i kopertę z zaproszeniem

co Wy na to?

Myślę, że zachowałoby mu się to wydazenie w pamięci... tymbardziej, że wyjazd planowalabym na przełom styczen/luty... (wczesniej jedziemy ze znajomymi)... i przed jego urodzinami wpłaciłabym zaliczkę a do wyjazdu miałabym czas aby uzbierać resztę kasy... co napewno nie obciązyłoby mojego portfela w grudniu kiedy to wydatków będzie masaaaaa....

Dziewczynyyyyyyyy. Bardzo prosze Was o radę i wasze spostrzeżenia na to co tu napisałam. Bylabym ogromnie wdzięczna.
I przepraszam, że tak się rozpisałam... ale jestem tym wszytskim tak podekscytowana i jednoczesnie pełna obaw ze musiałam sie rozpisac komuś :P

pozdrawiam ciepło

Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
~Olya~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 06:53   #1427
moooniaaaa
Zakorzenienie

Olya, dla mnie bombowe pomysły
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 13:42   #1428
Argaritta
Raczkowanie

Olya świetne pomysły masz do tego głowe naprawde świetne
A obliczyłaś jakie będą koszty wynajęcia tego apartamenciku bo nie wiadomo jak to wyjdzie i czy nie będzie już wszystko zajęte i tak dalej wiesz jakie z tym są zawsze problemy.

Mam nadzieję ,że wszystko się uda
-żeby chociaż wstążeczką

Stary 2008-10-28, 17:37   #1429
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

Też mam taką nadzieję, że wszytsko wypali....
Orientowałam się w cenach i terminach... myślę, że jeszcze do końca listopada mam czas aby wszytsko ogarnąć i zorganizować. Koszty nie są małe... ale podchdząc do tego z głową można je troche zmniejszyć.

Otóż... nie potrzebujemy apartamentu z jacuzzi, hydromasażami, oddzielnego salonu, ogromnej kuchni, łóżka z baldachimem...
Wystarczy nam jeden pokój połączony z aneksem kuchennym i osobną łazienką. Ewentualnie dużo Pensjonatów i hoteli daje możliwość korzystania z kuchni wspólnej.
Przeglądałam sporo ofert i można już coś ciekawego, przytulnego i bardzo ładnie urządzonego znaleźć.
Co do wyżywienia to uważam, że nie ma sensu płacić 20-30 a nawet 40 złotych za posiłki w hotelu. Jedziemy samochodem więc możemy sie zaopatrzyć w jedzonko tutaj i sami pobawić się w kucharzy na miejscu co dodatkowo da nam frajdę... Mój TŻ kompletnie nie umie gotować (!!!!) i uwielbia patrzec jak mu coś pichce w kuchni... wiec jemu to na rękę by było

koszt jednego noclegu dla 2 osób to ok. 120-200 zł... (przy naprawde dobrym już standardzie). Wybralibyśmy się na dwie noce... Więc to ja bym zapewniła.
Jedzenie jak juz wspomniałam sami sobie zagwarantujemy.
Zostaje tylko paliwo (w naszym wypadku bedzie to ok 250 zł) i karnety na które myślę, że przez weekend nie wydamy więcej niż 120 zł od osoby. No i oczywiście ewentualne wydatki na miejscu...

Tak więc chciałabym na ten prezent przeznaczyć jakieś 300-350 zł reszta kosztów rozdziela się na nas dwoje.

Moje 21 urodziny wypadają 18 dni po urodzinach mojego TŻ... tak więc ewentualnie zaproponuje mu, żeby on zafundował koszty podróży choć wątpie żeby na to poszedł bo sam bedzie chciał mi zrobic jakąs niespodziankę mam nadzieje, że nie wyjazd

a w ogóle dziękuje dziewczyny za odpowiedzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-28, 20:31   #1430
Argaritta
Raczkowanie

poprostu świetnie to wszystko wymyśliłaś
Myśle, że bez problemu wszystko się powiedzie

gdybym ja miała taką głowe do organizwania w moim przypadku czegokolwiek
-żeby chociaż wstążeczką

Stary 2008-10-28, 22:50   #1431
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

dzięki. Wystraczy troche inwencji

Ja osobiscie nie lubie prezentów typu kubki, długopisy, misie, breloczki, szmery bajery...
Tzn. sama gdy dostaje takie to ciesze sie jak dziecko, ale od siebie wole dać coś pożadnego... a przede wszytskim z pomysłem

Stary 2008-10-29, 13:10   #1432
Argaritta
Raczkowanie

No własnie
i na osiemnastkę tak samo zawsze jest : śmieszne prezenty różnego typu.
Ja natomiast wolałabym swojemu chłopakowi nie dawać takich rzeczy tylk coś.. hmm
-żeby chociaż wstążeczką

Stary 2008-10-29, 13:28   #1433
rybenka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Argaritta Pokaż wiadomość
No własnie
i na osiemnastkę tak samo zawsze jest : śmieszne prezenty różnego typu.
Ja natomiast wolałabym swojemu chłopakowi nie dawać takich rzeczy tylk coś.. hmm

również nie lubie robc nie praktycznych prezentow:P nie praktycznych w sensie jakies smieszne głupawe dlugopisu kubki itp itd etc

`Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej !

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532
rybenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-29, 14:46   #1434
PaLLitQa
żona

Własnie dziewczyny co chłopakowi na 18tke??
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 18:39   #1435
NaStazJA
Raczkowanie

GG do NaStazJA

Przekopałam prawie cały wątek, ale niestety nie znalazłam pomysłu na prezent dla mojego nowego TŻ'ta, tymbardziej, że jesteśmy dopiero 2 miesiące razem, a on w połowie listopada ma urodziny. Wiem, że to jeszcze nie czas na jakieś poważniejsze prezenty, ale jednak chciałabym mu coś podarować

Mam jednak mały uraz zanim poznałam obecnego TŻ'ta, krótko wcześniej spotykałam się z kimś przez pół roku, rozstaliśmy się właśnie w jego urodziny, choć sporo zainwestowałam w jego prezent nie żałuję, ale jakiś mały uraz w sercu do tej osoby w serduchu panuje. Choć dopiero teraz wiem, że na swojej drodze spotkałam kogoś wyjątkowego, więc chciałabym aby i prezent też taki był

"Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach."

"Zahir", Paulo Coelho
NaStazJA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 20:10   #1436
wibovit
Raczkowanie

Ostatnio zaczęłam się zastanawiać co podarować mojemu TŻ na mikołajki i urodziny ( które będzie miał pod koniec lutego, wiem, że termin odległy ale..) myślałam o tym, żeby wywołać moje, jego i nasze wspólne, ciekawe zdjęcia i umieścić w albumie- to pomysł nr 1.
Widziałam ostatnio też, że u fotografa można zrobić taki kalendarz ze zdjęciem ( format A4 i mniejsze).

I właśnie nie wiem, czy jak jedno z tych dam, załóżmy na mikołajki, to czy pasuje znowu obsypać go albumem na urodziny lub odwrotnie.
Może tylko jedną opcję wybrać (kalendarz lub album) a na kolejne święto wymyślić coś innego?
Dodam, że jesteśmy razem troszkę ponad rok.
A chcę trochę wcześniej się za to wziąć, żeby w razie robienia albumu porobić fajne fotki, które on zobaczyłby dopiero dostając prezent
wibovit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 20:12   #1437
Argaritta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NaStazJA Pokaż wiadomość
Przekopałam prawie cały wątek, ale niestety nie znalazłam pomysłu na prezent dla mojego nowego TŻ'ta, tymbardziej, że jesteśmy dopiero 2 miesiące razem, a on w połowie listopada ma urodziny. Wiem, że to jeszcze nie czas na jakieś poważniejsze prezenty, ale jednak chciałabym mu coś podarować

Mam jednak mały uraz zanim poznałam obecnego TŻ'ta, krótko wcześniej spotykałam się z kimś przez pół roku, rozstaliśmy się właśnie w jego urodziny, choć sporo zainwestowałam w jego prezent nie żałuję, ale jakiś mały uraz w sercu do tej osoby w serduchu panuje. Choć dopiero teraz wiem, że na swojej drodze spotkałam kogoś wyjątkowego, więc chciałabym aby i prezent też taki był
Hmm Moj chłopak też ma w połowie listopadaale jestesmy trochę dłużej i nie wiem co mu podarować
A jeśli jesteś z nim dopiero 2 miesiące to może coś takiego od serca co będzie mu o Tobie przypominało ,coś Twojego co bardzo cenisz np może masz jakiś swój kamyczek szczęscia. Albo bransoletka z muliny ^^ chłopaki ładnie w niej wyglądają a jak mu powiesz że to dla niego , żeby zawsze o Tobie pamiętał i niech mu przynosi szczęście i jeszcze coś romantycznego to może.. Hmm nie wiem to chyba nie pasuje jednak Hmm
-żeby chociaż wstążeczką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-29, 20:16   #1438
Argaritta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wibovit Pokaż wiadomość
Ostatnio zaczęłam się zastanawiać co podarować mojemu TŻ na mikołajki i urodziny ( które będzie miał pod koniec lutego, wiem, że termin odległy ale..) myślałam o tym, żeby wywołać moje, jego i nasze wspólne, ciekawe zdjęcia i umieścić w albumie- to pomysł nr 1.
Widziałam ostatnio też, że u fotografa można zrobić taki kalendarz ze zdjęciem ( format A4 i mniejsze).

I właśnie nie wiem, czy jak jedno z tych dam, załóżmy na mikołajki, to czy pasuje znowu obsypać go albumem na urodziny lub odwrotnie.
Może tylko jedną opcję wybrać (kalendarz lub album) a na kolejne święto wymyślić coś innego?
Dodam, że jesteśmy razem troszkę ponad rok.
A chcę trochę wcześniej się za to wziąć, żeby w razie robienia albumu porobić fajne fotki, które on zobaczyłby dopiero dostając prezent
Ooo album dobry pomysł
Ale chyba jedną opcję a na kolejne święto już coś innego bo w sumie są to podobne rzeczy. Chyba że jest romantykiem czy coś iii nie zależnie od tego czy będą to podobne rzeczy to i tak będą mu się podobać bo będą inne zdjęcia..

A co chłopakowi na 18?
-żeby chociaż wstążeczką

Stary 2008-10-30, 11:15   #1439
agaciatkoo1
Przyczajenie

Bardzo proszę was o radę .

Witajcie Kobietki.
Mam problem. Jeśli ktoś może to proszę o pomoc.

Mój chłopak ma 19 listopada 31 urodziny . Nie wiem co mogę mu kupić na prezent .
Chciałabym dodać że Piotrek już wszystko ma , nic mu nie potrzeba i to jest powód mojej rozterki . Chcę mu dać coś wyjątkowego . Cena nie gra roli . Może dodam jeszcze że lubi sporty ekstremalne np. rajdy samochodów terenowych MAGAM TROPHY.
Proszę was o pomoc .
agaciatkoo1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 11:34   #1440
Mini007
Zakorzenienie

Dot.: Bardzo proszę was o radę .

Może jakaś przejażdżka tego typu samochodem, po torze, z zawodowym kierowcą?
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości