|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Raczkowanie
|
prezent na urodziny wymyśle jakiś
![]() ale chodzi o tą impreze. Dziewczyny macie pomysły? |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
To może na sale niech wjedzie wielki tort a w środku Ty ;] [ wiem wiem za dużo filmow sie naogladałam;] ]
Hmm no ciężko coś wymyślić.. <Mysli>
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
wariatki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
Może zaśpiewasz zmysłowym głosem Happy Birthday ;>
Tak żeby on nie wiedział, że jesteś w pobliżu, np.:powiesz że się spóźnisz parę minut. A nagle usłyszy Twój głos, Ciebie odpicowaną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Konto usunięte
|
malinella , a może specjalnie do niego zatańczysz ?
![]() Nie mówię o tańcu erotycznym, tylko takim kobiecym, zmysłowym ![]() I dobierz fajny utwór , mi przyszło na myśl Hooverphonic - Mad about you http://pl.youtube.com/watch?v=0d_b3TtW-Tk |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to chyba byłoby dobre tylko gorzej z nauką go wg mnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co proponujecie na 2 lata związku? moze jakie spomysły?
![]() Mi już wyobraźnia nei działa ![]()
#1423 |
Raczkowanie
|
Znalazłam na necie taką stronkę: http://www.galopersona.pl/
Jako że mój TŻ niedługo obchodzi urodziny zamówiłam dla niego właśnie jedną z takich rzeczy z dedykacją. ![]() ![]() Organizer... http://www.galopersona.pl/product/30...0PERSONA%20414 Na początku myślałam o jakimś fajnym portfelu ale akurat nie bardzo jestem przy kasie ... ![]() Poprosiłam o wytłoczenie 3 słów na zewnętrznej stronie, załączyłam liścik z cytatem i życzeniami.. ![]() Myślicie że to fajny pomysł na prezent? ![]()
#1424 |
Raczkowanie
|
jeśli znasz go i myślisz że będzie zadowolny to , to dobry pomysł
A to wytłoczenie słów i liścik z cytatem to świetne ![]() A ja nadal nie mam pomysłu dla mojego Tż ![]()
![]() |
#1425 |
Zadomowienie
|
Na urodziny podarowaam TŻ portwel - fajny czarny, skórzany w stylu jaki lubi i perfumke Bruno Banani Magic men .Dziwnie tak 2 prezenty,ale nie mogam sie zdecydować
![]() Ale juz mni9e zaczyna meczyc co mu dam na Mikołaja i gwiazdke??? ![]() Fruity - organizer bardzo fajny,a w tej cenie znalazła bys też spokojnie fajny portfel ![]()
#1426 |
Rozeznanie
|
Hey dziewczyny... znowu wracam się z prośbą o ocenienie moich pomysłów
![]() otóż... jak juz mówiłam... w najblizszym czasie szykuje mi się sporo okazji bliskich mi osób więc wiąże się to ze sporymi wydatkami. Urodziny mamy, taty, mikołajki, urodziny (21-oczko!) mojego TŻ, gwaizdka, a później wspólny sylwestrowy wyjazd w góry... przeanalizowałam to co wczesniej tu pisałam i stwierdziłam, że chciałabym bardzo zafundować (szczególnie na urodziny - zresztą dosyć wyjątkowe bo 21) coś co zapisze się TŻtowi w pamięci. wymyśliłam: na mikołajki: TŻ nażeka, że ma mało moich zdjęć. Więc poprosze babcię, żeby uszyła mi jakiś fajny rózowy strój mikołajki (poprzerabiam może coś)... i zrobię sobie duże zdjęcie... mam znajomych fotografów więc nie am problemu by ktoś z nich cyknął mi kilka bardziej profesjonalnych zdjęć... wybiorę najładniejsze i mu podaruje w jakiejs rameczce ![]() zdjęcie będzie seksowne ale nie 'wyuzdane'... chociazby, ze względu na to, że nie chciałabym aby ktokolwiek inny (np jego mama) oglądała coś takiego będąc u niego w pokoju. Wymysliłam, że do jednej ręki mogę mieć przyczepione rózowe kajdanki... niewinną minkę... i do tego napis nad/pod zdjęceim "Can I be your SantaBaby?"... albo cos w tym stylu ![]() na gwiazdkę: może szalik Burtona na zblizajacy sie wyjazd snowboardowy, może jakaś czapak... może perfumy... coś w tym stylu... ewentualnie jeśli uda mi się zdobyć na plakacie życzenia i autograf jego ulubionego wokalisty to dorzuce do niego jeszcze płytkę jakąś ![]() na urodziny: hm... myślałam o zegarku, ale mi odradziłyscie.. i rzeczywiscie chyab nie będę szalała... tymbardziej, że boję się że nie trafię w gust. Więc w związku z tym, że TŻ uwielbia snowboard... a okazji na wyjazdy jest mało... (praca/szkoła/odległość itd) to wynajmę jakiś sympatyczny apartamencik w górach pomiędzy styczniem/lutym (wszytsko zgram, żeby nie nakładaly się na to żadne inne okoliczności, na wszelki wypadek powiem mu gdzieś w grudniu, żeby szykował dla mnie jeden weekend... np tego i tego ma byc tylko dla mnie... i koniec..... bez gadania... napewno nic nie bedzie podejzewał ![]() ![]() ![]() W związku z tym, że TŻ będzie napewno organizował jakiś balecik urodzinowy.... i wypadałoby jakoś ciekawie przekazac mu tę 'informację'.... nad tym jeszcze dokładnie popracuję... ale np.: wejdę na imprezę jako ostani/jeden z ostatnich gości... ładnie ubrana np w klasyczną małą czarną i szpileczki, przepasana wielką czerwona kokardą (na znak, że ja jestem jego największym prezentem, a co!! ![]() ![]() ![]() ![]() co Wy na to? Myślę, że zachowałoby mu się to wydazenie w pamięci... tymbardziej, że wyjazd planowalabym na przełom styczen/luty... (wczesniej jedziemy ze znajomymi)... i przed jego urodzinami wpłaciłabym zaliczkę a do wyjazdu miałabym czas aby uzbierać resztę kasy... co napewno nie obciązyłoby mojego portfela w grudniu kiedy to wydatków będzie masaaaaa.... Dziewczynyyyyyyyy. Bardzo prosze Was o radę i wasze spostrzeżenia na to co tu napisałam. Bylabym ogromnie wdzięczna. I przepraszam, że tak się rozpisałam... ale jestem tym wszytskim tak podekscytowana i jednoczesnie pełna obaw ze musiałam sie rozpisac komuś :P pozdrawiam ciepło
#1427 |
Zakorzenienie
|
Olya, dla mnie bombowe pomysły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Raczkowanie
|
Olya świetne pomysły
![]() ![]() A obliczyłaś jakie będą koszty wynajęcia tego apartamenciku bo nie wiadomo jak to wyjdzie i czy nie będzie już wszystko zajęte i tak dalej wiesz jakie z tym są zawsze problemy. ![]() Mam nadzieję ,że wszystko się uda ![]() ![]()
![]() |
#1429 |
Rozeznanie
|
Też mam taką nadzieję, że wszytsko wypali....
Orientowałam się w cenach i terminach... myślę, że jeszcze do końca listopada mam czas aby wszytsko ogarnąć i zorganizować. Koszty nie są małe... ale podchdząc do tego z głową można je troche zmniejszyć. Otóż... nie potrzebujemy apartamentu z jacuzzi, hydromasażami, oddzielnego salonu, ogromnej kuchni, łóżka z baldachimem... ![]() Wystarczy nam jeden pokój połączony z aneksem kuchennym i osobną łazienką. Ewentualnie dużo Pensjonatów i hoteli daje możliwość korzystania z kuchni wspólnej. Przeglądałam sporo ofert i można już coś ciekawego, przytulnego i bardzo ładnie urządzonego znaleźć. Co do wyżywienia to uważam, że nie ma sensu płacić 20-30 a nawet 40 złotych za posiłki w hotelu. Jedziemy samochodem więc możemy sie zaopatrzyć w jedzonko tutaj i sami pobawić się w kucharzy na miejscu ![]() ![]() koszt jednego noclegu dla 2 osób to ok. 120-200 zł... (przy naprawde dobrym już standardzie). Wybralibyśmy się na dwie noce... Więc to ja bym zapewniła. Jedzenie jak juz wspomniałam sami sobie zagwarantujemy. Zostaje tylko paliwo (w naszym wypadku bedzie to ok 250 zł) i karnety na które myślę, że przez weekend nie wydamy więcej niż 120 zł od osoby. No i oczywiście ewentualne wydatki na miejscu... Tak więc chciałabym na ten prezent przeznaczyć jakieś 300-350 zł ![]() Moje 21 urodziny wypadają 18 dni po urodzinach mojego TŻ... tak więc ewentualnie zaproponuje mu, żeby on zafundował koszty podróży ![]() ![]() ![]() a w ogóle dziękuje dziewczyny za odpowiedzi ![]()
#1430 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Myśle, że bez problemu wszystko się powiedzie ![]() gdybym ja miała taką głowe do organizwania w moim przypadku czegokolwiek ![]() ![]()
![]() |
#1431 |
Rozeznanie
|
dzięki. Wystraczy troche inwencji
![]() Ja osobiscie nie lubie prezentów typu kubki, długopisy, misie, breloczki, szmery bajery... Tzn. sama gdy dostaje takie to ciesze sie jak dziecko, ale od siebie wole dać coś pożadnego... a przede wszytskim z pomysłem ![]()
#1432 |
Raczkowanie
|
No własnie
![]() i na osiemnastkę tak samo zawsze jest : śmieszne prezenty różnego typu. ![]() Ja natomiast wolałabym swojemu chłopakowi nie dawać takich rzeczy tylk coś.. hmm ![]()
![]() |
#1433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
również nie lubie robc nie praktycznych prezentow:P nie praktycznych w sensie jakies smieszne głupawe dlugopisu kubki itp itd etc ![]()
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
żona
|
Własnie dziewczyny co chłopakowi na 18tke??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Raczkowanie
|
Przekopałam prawie cały wątek, ale niestety nie znalazłam pomysłu na prezent dla mojego nowego TŻ'ta, tymbardziej, że jesteśmy dopiero 2 miesiące razem, a on w połowie listopada ma urodziny. Wiem, że to jeszcze nie czas na jakieś poważniejsze prezenty, ale jednak chciałabym mu coś podarować
![]() Mam jednak mały uraz zanim poznałam obecnego TŻ'ta, krótko wcześniej spotykałam się z kimś przez pół roku, rozstaliśmy się właśnie w jego urodziny, choć sporo zainwestowałam w jego prezent ![]() ![]()
NaSteczkA ![]() ![]() "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach." "Zahir", Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Raczkowanie
|
Ostatnio zaczęłam się zastanawiać co podarować mojemu TŻ na mikołajki i urodziny ( które będzie miał pod koniec lutego, wiem, że termin odległy ale..) myślałam o tym, żeby wywołać moje, jego i nasze wspólne, ciekawe zdjęcia i umieścić w albumie- to pomysł nr 1.
Widziałam ostatnio też, że u fotografa można zrobić taki kalendarz ze zdjęciem ( format A4 i mniejsze). I właśnie nie wiem, czy jak jedno z tych dam, załóżmy na mikołajki, to czy pasuje znowu obsypać go albumem na urodziny lub odwrotnie. Może tylko jedną opcję wybrać (kalendarz lub album) a na kolejne święto wymyślić coś innego? Dodam, że jesteśmy razem troszkę ponad rok. A chcę trochę wcześniej się za to wziąć, żeby w razie robienia albumu porobić fajne fotki, które on zobaczyłby dopiero dostając prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeśli jesteś z nim dopiero 2 miesiące to może coś takiego od serca co będzie mu o Tobie przypominało ,coś Twojego co bardzo cenisz np może masz jakiś swój kamyczek szczęscia. Albo bransoletka z muliny ^^ chłopaki ładnie w niej wyglądają a jak mu powiesz że to dla niego , żeby zawsze o Tobie pamiętał i niech mu przynosi szczęście i jeszcze coś romantycznego ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale chyba jedną opcję a na kolejne święto już coś innego bo w sumie są to podobne rzeczy. Chyba że jest romantykiem czy coś ![]() ![]() A co chłopakowi na 18? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Przyczajenie
|
Bardzo proszę was o radę .
![]() Mam problem. Jeśli ktoś może to proszę o pomoc. Mój chłopak ma 19 listopada 31 urodziny . Nie wiem co mogę mu kupić na prezent . Chciałabym dodać że Piotrek już wszystko ma , nic mu nie potrzeba i to jest powód mojej rozterki . Chcę mu dać coś wyjątkowego . Cena nie gra roli . Może dodam jeszcze że lubi sporty ekstremalne np. rajdy samochodów terenowych MAGAM TROPHY. Proszę was o pomoc . |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bardzo proszę was o radę .
Może jakaś przejażdżka tego typu samochodem, po torze, z zawodowym kierowcą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.