![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Marcelinka na drzemce?
Hania podczas dziennie drzemki pospi dłużej niż 30min jeśli ktoś leży obok i przytula jak się wierci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1412 |
Raczkowanie
|
Zglaszam obecnosc na dyzurze w chuscie, po ibumie.mega maruda na wieczor.wroze czarno ten wieczor i noc.
#1413 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U nas dzisiaj sama z dwójką, pod wieczór dziadkowie przyjechali. Do jutra zostają. Gabi zasypia. Zobaczymy jak noc, dzisiaj byla niezla, ale tak to kiepsko. Rozszerzanie to maks 1,5plaskiej lyzki zjada. Normalnie zacoska buzie i nie chce:/ także powoli idzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1414 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
australia to się zrelaksowałaś, nie ma co ![]() Myśmy byli w odwiedzinach u dziadków tza, teściów nie było- wyjechali na weekend. Ignaś niedawno zasnął i udało mi się go odłożyć do łóżeczka, zobaczymy jak długo pośpi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, pozdrawiam z tramwaju, w drodze na zajęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Australia udanego odpoczynku ![]() U mnie dziś też tosty na śniadanie były tyle, ze z jajkiem i zółtym serem ![]()
![]() |
#1419 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki, po raz pierwszy w tym wątku. U nas czas szybko leci, maluchy rosną jak na drożdżach. Czasem dają popalić, ale da się przeżyć. Ja dalej mleczko im odciągam, od miesiąca rozszerzamy dietę. Nawet chętnie jedzą zupki, ale kaszki i deserki im lepiej wchodzą :-D
Jeszcze same nie usiądą, ale jak je posadzę, to siedzą, tylko czasem się jeszcze przewrócą. Lilcia pełza po całej podłodze, kubuś też już zaczął. Pozdrawiamy :-D |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zadomowienie
|
:-d
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Raczkowanie
|
śliczności te twoje pociechy! Jesteś przykladem, że można ogarnać podwójny temat
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Uważaj, kontrola biletów!! ![]()
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słodkości i to podwójne ![]() Lila taka delikatniutka a Kubuś łobuz ![]() ![]()
![]() |
#1423 |
Zadomowienie
|
Kochana, z łobuziastwem to akurat odwrotnie, Lila jak będzie większa, to go 2 razy sprzeda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1425 |
Rozeznanie
|
Witam, u mnie jak zwykle wszystko w biegu i czasami nie mam czasu żeby odpisac. Gabi już lepiej sypiać w nocy, tzn budzi się trzy razy na mleko i raz na przytulenie co naprawdę jest ulga. Dostawał to mleko antyrefluksowego i teraz wracamy do normalnego sprawdzić czy znowu wrócą pobudki co pół godziny. Nie chciałabym tamtego mleka używać strasznie zatwardza. Ale zobaczymy. Na dni za toaruda straszna, na krok odejść nie mogę bo ryk. Już tak ładnie bawił się na podłodze pelzal do tyłu a teraz jak nie ma kogoś obok to jęczy i płacze.
W końcu mamy krzesełko i chętnie w nim siedzi i zajada. Tzn jak daje papkę to spoko mu idzie, jak dam coś do rączki część zje, część rozmiarze po tacce. Ale niech i on ma radoche ![]() Ja dziś na kolejne Staff party. Nie mam w co się ubrać bo wstyd się przyznać ale po skończonym kp i święta przybyło mi kg i teraz ważę jak w 6 mc :/ masakra jakaś. Od jutra dieta. My używamy smoczków tomietippe krzyżykowych. Są super, bo nic z nich nie cieknie, Gabi nie polubil smoczków z dziurką bo mu za bardzo ciekło gdy tylko chciał potrzymać smoczek w buzi. ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Motylek super dzieciaczki ![]()
![]() |
#1426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakie slodziaki!! Są przeslodkie. Mąż wrócił, igi jutro do przedszkola a my z Gabi na spacery. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1427 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Dziękuję ![]() Nie mogę narzekać na ten weekend ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Konto usunięte
|
motylku śliczne pycholki
![]() australia niegrzeczna ![]() ![]() elaine Ignasiowi bardzo smakują jabłuszko i gruszka. Najchętniej ze wszystkiego zajada ![]() justyna Ignaś też aktualnie ma etap na jęczenie w samotności. Liczę na to, że mu to minie. Widziałam na fb jak Gabryś ślicznie zajada, teraz ma krzesełko to będzie jeszcze fajniej ![]() Ty imprezowiczko jedna Ty! Dzisiejsze blw to znowu niewypał ![]() W nosie mam to blw. Na siłę dziecka nie przekonam. Może później mu się odmieni, ma 7 m-cy, uważam że teraz pora już żeby coś zjadał z warzyw i mięska. Zauważyłam że poza jedzeniem Ignaś też nie chce dotykać mokrych chusteczek ![]() My dzisiaj pojechaliśmy z sankami i ślizgami na górkę. Wypiździło mi tam nieźle. Dzieciaki za to aż spocone, bo po każdym kilkusekundowym zjeździe musieli kiblować dość daleko pod stromą górę. Ja pomimo zimna nie dałam się przekonać na zjazd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Rozeznanie
|
Śliweczka ale słodziak z Ignasia
![]() Motylek Cudowne maluchy! Feluś też ani na minutę nie zostanie sam, bo od razu płacz. Wczoraj zaczęliśmy naszą przygodę z rozszerzaniem diety. Miałam jeszcze wątpliwości, bo Feluś sam nie siada, ale ostatnio zaczął już tak intensywnie domagać się tego co my jemy, że inaczej się nie dało. Na pierwszy rzut poszły ziemniak i marchewka. Wcinał aż miło. Co prawda sporo mu z buzi uciekło, ale pięknie wkładał kawałki do buzi i mamlal. Tylko mąż na koniec stwierdził, że wolałby dać papkę, niż sprzątać po :-P |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Rozeznanie
|
Justyna zaniepokoilas mnie bo Frania wszystko tak samo. Też mu się.odbija często i długo i też śpi na boku ale pochylony bardzo do tylu...
Powoli Was nadrabiam. Miałam teraz w weekend egzaminy i musiałam trochę czasu poświęcić na naukę, ale zaliczone wszystko na 4 I 4,5! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Konto usunięte
|
Brawo Lena
![]() ![]() Co tu tak cicho? Szkoda że wszyscy od samego rana się meldują na fb, a nie tutaj ![]() kiara brawa za pierwsze i udane próby blw. Czy tylko moje dziecko to taki czyścioszek który nie lubi mieć brudnych rączek? ![]() Nieśmiało stwierdzam, że ostatnio noce lepsze, już nie ma pobudek co godzinę. No i do 2 było spanko w łóżeczku, potem na półśpiocha już nie daję rady odkładać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Rozeznanie
|
Franek.uwielbia być brudny..
My lecimy pół na pół papki I blw ![]() Ostatnio ruszyło z kopyta, przedwczoraj zjadł pół sloiczka(190g czyli zjadł jakieś 90g) łososia w pomidorach a wczoraj zupkę pomidorową z ryżem (z naszego stołu, ale niedoprawiona) A później blw wciągnął pieczone ziemniaki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Lena_Marlena Czas edycji: 2017-01-16 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marysia w zasadzie przy wszystkim co zjada się krzywi, nawet przy bananie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zadomowienie
|
Ojeju, ale malutko wczoraj napisałyście
![]() ja się witam po weekendzie z teściową ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeju fatalna dzisiaj pogoda, drugą kawę własnie piję, bo masakra. Krzyś w końcu zasnął, od 8:30 już był zmęczony, oczka przecierał ale jak próbowałam go usypiać to uciekał ma na łóżku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Rozeznanie
|
Czy kładzenie dziecka spać po 21 to za pozno? Ostatnie dwa dni tak Franek chodził spać bo byliśmy a to u cioci a to u dziadków i pięknie spał w nocy. Wczoraj podrzucilismy go do moich rodzicow i pojechaliśmy na koncert. Poszedł spać o 21:15, my go koło 11 odebralismy na śpiocha ubrany w domu rozebrany i na śpiocha mu dałam butle przed północą i spał do 7:40
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zadomowienie
|
mi się wydaje, że 21:15 to bardzo przyzwoita pora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic mi nie mów, ja już tak Marysię bujam od 4 miesięcy i cały czas się łudzę, że to szybko się zmieni ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zadomowienie
|
Lena 21 to całkiem spoko godzina. Mój Mieszko zazwyczaj zasypia na noc po 23...
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.