![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
łądnie ładnie, byłam raz i potwierdzam
![]() ![]()
#1412 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za link naprawdę ejst tam bardzo ładnie będę musiała pokazać te zdjęcia mojemu przyszłemu mężowi
![]()
![]() |
#1413 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja spacer narzeczonych na potrzeby filmu z wesela zamieniam na wyprawę na ryby. Pakujemy z TŻ sprzęt, wsiadamy do łódki i sobie łowimy rybki. teraz się śmiejemy, że trzeba będzie jakieś ryby kupić w tesco i powieścić na haczyku, bo jeszcze nam się ryby nie będą chciały łapać i będzie siara ![]()
![]() |
#1414 |
Wtajemniczenie
|
Zespół Prestige mało znany, ale widziałam płytkę z jednego wesele i bardzo fajnie grają i urządzają dużo konkursów
![]() |
#1415 |
Rozeznanie
|
co do mieszkania, t
Przez kilka lat wynajmowaliśmy mieszkanko. Teraz mieszkamy w domu męża, który jest tylko w 1/4 jego. Na mieszkanie z gminy nie mamy szans, ani na dofinansowanie kredytu na kupno mieszkania (przez tę współwłasność). A kupno mieszkania to jakieś 100 - 150tyś, niestety teraz takie czasy że nie myślę co będzie za rok, dwa, a co dopiero pchać się w kredyt na 30 lat. Zresztą z naszymi obecnymi zarobkami to nawet kredytu by nam nie przyznali, a jeśli już to rata pochłonęłaby większość wypłaty.
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-09-08 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Wtajemniczenie
|
Ta sąsiadka nie ma dosłownie nikogo mąż zmarł pare lat temu, dzieci nie mieli rodzeństwa też żadnego nie ma jakąś tam rodzine na pewno ma ale nie utrzymuje z nimi kontkatu w ogóle jej nie odwiedzają ja mam jej w zamian za to pomóc od czasu do czasu posprzątać mieszkanie czy zrobić zakupy bo tutaj nikogo nie ma. No a co do kredytu to po pierwsze nie chcemy się w niego pchać, a po drugie obecnie tylko mój przyszły mąż pracuje ja szukam pracy, ale wiadomo jak to teraz jest niestety.
![]() |
#1417 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ogolnie ciezko jest teraz mlodym zeby cos miec swojego i nie jesc chleba z maslem przez nastepne 20 lat |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Rozeznanie
|
aaa zapomnialam nieiwem jakie zaproszenia wybrac i chetnie poslucham opini bo jakas niezdecydowana jestem (powim ze TŻ jest za tym z parką - wysokim)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Wtajemniczenie
|
Mnie osobiście podoba się każde ale najbardziej 3 i 4
![]() |
#1421 |
Zadomowienie
|
ja zaproszenia juz wybralam, jednak mam ogromny problem z odmiana nietorych nazwisk w tresci zaproszenia
jesli ktos moze poradzic, to prosze zarkanac w ten watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post11502807 dzieki
![]() |
#1422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
MI też 3 i 4 z przewagą na4 choć 3 bardziej humorystyczne
![]() Ja chyba sama będę robić zaproszenia tylko skończę remont w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Rozeznanie
|
jak dla mnie 4
![]()
![]() |
#1425 |
Rozeznanie
|
nie chce robic reklamy ale chyba firme moge napisac "deko-karts" na all lub gdzie maja taki album z fotkami wszystkich zaproszen, ksieg gosci itp no i jak dla mnie ciezko wybrac bo tego jest mnostwo zdecydowalam sie bo znajoma zamawiala i wszystko bylo dobrze a zaproszenia recznie wykonane ale b.ladnie , chyba odrazu wezme tez wlasnie ksiege zeby za jednym zamachem, pozatym jak dla mnie cena za takie zaproszenie od 2-3 zl to chyba dobra cena bo tak patrzalam na innych to raczej drozej a ksiegi maja po 50
zastanawialam sie nad taki bardziej eleganckimi jak 2 ale chyba jednak 4 jest najlepsza bo ja to taka niezdecydowana jestem miedzy elegancja i skromnoscia, romantyzmem a z drugiej strony troche humoru tez fajna rzecz..no i ciezko wybrac, poniewaz kolorystyke bede miec bezowo, lososiowo zlota ze wzgledu na sale i aplikacje na sukni zlotawe to zaproszenia tez chcialam utrzymac w ten desen a wlasnie suknia juz zamowiona!! taka jak wczesniej wklejalam jednak z dekoltem w serce (zostalam hojnie przez nature obdarzona ![]() ps. tak mozna z personalizowac jak sie chce, lacznie ze wszystkimi wierszykami, danymi itp, sa tez do zamowienia blankieciki dodatkowe - ja bede takie brac z wierszykiem na temat prezentow , i zamiast koperty zwyklej mozna zamowic tez zdobiona lub nawet pudelko zdobione ale wtedy ok 4 zl koszt Edytowane przez moniqa84 Czas edycji: 2009-03-18 o 14:40 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Wtajemniczenie
|
moniqa zaproszenie 3 moim zdaniem najfajniejsze
![]() kwiatuszek no niedziwie sie ze sie wkurzylas,i nie masz ochoty na blizsze spotkania z rodzina,bo akcji z mieszkaniem ![]() SSR mam pytanie,troche nie w temtyce naszej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
misia ja wysiądziesz sobie z 83 pod szkoła z cegieł, to do kamajo masz max 10 minut
![]() ![]() bliżej by było może z gliwickiej spod cmentarza ale trudniej wytłumaczyć dojście [jesli jeszcze nie bylas tam] *** co do zaproszeń, moniqa, dla mnie najlepsze nr 2, tylko w innym kolorze jak już ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2009-03-18 o 16:33 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam teraz pytanie odnośnie obrączek, bo wybieramy się zaniedługo w poszukiwaniu i czy któraś z Was mogłaby mi polecić dobrego i w miare taniego jubilera.
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
ja znam tylko tego przy dworcu pkp
#1430 |
Wtajemniczenie
|
Lady Sith dziekuje za odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rozklad mówi ze to jest bytomska ![]()
![]() |
#1432 |
Wtajemniczenie
|
LadySith dziekuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ile sie czeka na obraczki bo jeszcze nie zamawialam??
Jestesmy razem od 14.08.05 ![]() Narodziny Laury 21.07.07 ![]() Zareczylismy sie 24.01. 09 ![]() Slub 1.08.09 ![]() Fasolka 15.05.12 ![]() Edytowane przez anialaura Czas edycji: 2009-03-18 o 18:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
#1435 |
Rozeznanie
|
u mnie u jubilera kolo 1miesiaca jesli nie trafi sie akurat ze sa rozmiary a u jubilera ktory przetapia (nie taki salon tylko jubiler zlotnik)- tam gdzie ja bede robic kolo 3 tygodni ale wiadomo jak jest mus to i weekend to tak jak z suknia ja zamawiam 4 miesiace wczesniej a przy mnie babka w piatek zamawiala na poniedzialek wiadomo jeszcze nie sezon potem bylo by ciezej ale i tak sie da.. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
witajcie kobitki, witam się i ja
nasz ślub odbędzie się 19.09.09w pyskowicach w Mikołaju a weselicho bedzie w Oazie we Wielowsi i bedzie całe dwudniowe bo sie Tz uparł ja tam bym odpoczęła ale... sie nie bedzie spierać. coż jeszcze kiecka wybrana, prototyp zaproszeń zrobionyi bede drukowac jak mi papier z hurtowni przywiozą fotograf wybrany podpisana umowa t o jego prace http://www.foto.dobryslub.pl/ kamerzysta tez http://www.fotovideo.net.pl/ najbvardzie mi sie podobają te klipy ![]() bukiecik tez juz mam znaczy sie dwa ![]() mam tylko kłopot z wizazystką kłopot taki ze mam naczynmiak na lewym policzku niestety widoczny i dwie wizazystki sobei nei poradziły z zamaskowaniem no i szukam dalej
![]() |
#1437 |
Wtajemniczenie
|
Witaj anika222
![]() ![]()
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
anika222 bardzo ładne bukieciki
Ja sobie wybrałam takie ale jeszcze nie do konca pewne, a już bym musiała zamówić:/
#1439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie ten pierwszy podoba się bardzo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładne obydwa bukiety, ale mi pasowałby tylko ten pierwszy, bojestem bardzo niska i pani z kwiaciarni stwierdziła, że długi bukiet jeszcze bardziej mnie pomniejszy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.