Panny MŁode Śląsk ;) - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-17, 18:52   #1411
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)

łądnie ładnie, byłam raz i potwierdzam jest to też fajne miejsce na ten niby "spacer narzeczonych", ktory czasem jest na filmach ;D chociaz my byśmy chcieli coś szalonego.... np na targach górniczych we wrześniu, tylko że tam niestety ludzi się jest od groma :/

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 07:32   #1412
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dziękuję za link naprawdę ejst tam bardzo ładnie będę musiała pokazać te zdjęcia mojemu przyszłemu mężowi
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 07:54   #1413
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
No a zespół mamy z okolic Kędzierzyna Koźla. I dziękuje za podpowiedź.
Widze, że jesteś z Tarnowskich Gór to jakieś 20 min autobusem ode mnie
Nie ma za co, tez kiedyśbyłam nowa na forum i też się uczyłam No Zabrze to rzeczywiście niedaleko A ten zespół to jaki z KK?

Cytat:
Napisane przez anialaura Pokaż wiadomość
A przypomnialo mi sie Moj mi wczesniej mowiol zebysmy kupili takie zaproszenia za 50gr a ja sie go pytam gdzie takie sprzedaja Wiecie co mi odpowiedzial A to ile kosztuja Nasze
A w Gliwicach konczylam Politechnike
No to Twój TŻ pojechał Nie ma to jak znajomość cen A co kończyłaś na Polibudzie jeśli można spytać?

Cytat:
Napisane przez moniqa84 Pokaż wiadomość
wiec u nas z placeniem to jest tak ze u mnie placa za wszystko rodzice zreszta u mnie w domu wszycy jestesmy tak blisko ze wlasciwie nie ma moje twoje tylko jest nasze no ale ogolnie mowiac rodzice a u TŻ to jest tak ze rodzice maja mniejsze mozliwosci i maja jakas tam pule kasy tyle ze jak sprosza tych 80 gosci to pewnie cala pojdzie na to i wyjdzie tak ze moj meżczyzna bedzie placic reszte tzn to co wyjdzie mniej wiecej po pol z tych pozostalych rzeczy bo tak sie umawialusmy to nie znaczy oczywiscie ze jesli bedzie potrzeba to nie zaplace wiecej ale z drugiej strony wlasnie nie mam zamru placic za kogos z kim sie oni spotykaja raz na kilka lat.. bo po co .. wolalabym za te pieniadze cos fajnego zrobic albo odlozyc na mieszkanie, probowalam rozmawiac juz kilka razy spokojnie wytlumaczyc to on mowi ze za taka kase mieszkania nie bedzie, moze i nie ale kazdy grosz sie liczy kiedy sie zbiera "na swoje" a co do jego rodzicow to wogole nie ma o czym mowic niereformowalni z wiejskimi pogladami(nie chce tu obrazic nikogo ze wsi chodzi mi o podejscie z czasow..no delikatnie przestarzalych) pozatym chyba nie da do mnie najlepiej nastawieni ale to inna historia chociaz sie bardzo staram i naprawde nie widze powodu.. zreszta u jego sis tez nie mam co szukac poparcia po tym jak nam wyglosila kazanie o mieszkaniu razem przed slubem (a mamy po 25 lat..) sie do niej nie odzywam
To niestety widzę, ze z teściami w tej kwestii sobie nie pogadasz. Jedyna nadzieja w rozmowie z TŻ. Wiem, że można wyłożyć więcej kasy i nie patrzeć się na to ile kto dał, ale w Waszym przypadku to rzeczywiście wyjdzie na to, że teściowei zapłacą tych swoich 80gości, a reszta będzie należeć do Twoich rodziców. Trochę nie fair, no chyba, że sięna to zgadzają. Jeśli nie chcesz żeby tak było, to musisz coś postanowić. Najlepiej kupcie sobie ubrania osobno i za ile chcecie a resztę dzielcie po równo (opłaty, obrączki, kwiaty, samochód, foto, zespół, zaproszenia, alkohol i inne). Na końcu może się okazać, że z puli TŻ zostało na zaproszenie 40 gości a nie 80 i sprawa sie załatwi sama. Nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłam, ale chyba rozumiesz o co chodzi

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
jeszcze pytanko mam - macie może pomysła gdzie można by wstąpić na fotki plenerowe na trasie od TG do Zabrza?? bo na razie kombinuje i nie mam koncepcji :/
No na plener to tylko pola np. na Reptach, zależy z której strony będziecie jechać. Ja chcę mieć np. zdjęcia na zaoranych polach, super wychodzi przestrzeń. Ale przecież Ty masz ślub w Ciasteczku, to po kościele możecie podjechać przecież nad zalew, objechać dookoła zrobić parę fotek i fru na salę, te 15 minut, nawet nikt nie zauważy, że Was nie ma a goście poczekają, pójdą do toalety i będą czekać na Parę młodą. A o której Ty masz ten lub, bo zapomniałam?

Cytat:
dla kolezanek z okolic Toszka itp - mozna fajny plener zrobic w kamieńcu [przyjaciolka miała wesele w oazie w wielowsi; po drodze z wieszowy zahaczylismy wlasnie o ten osrodek i jeszcze jakies takie fajne skałki były po drodze]
Tak skałki są nad jeziorkiem w Kamieńcu.

Cytat:
tak z bytomia i wesele tez mam w bytomiu chcialam miec blisko i zawse tez myslalam o slubie w kosciele gdzie mialam chrzest i komunie itp.. ale ciezko mi sie wszystko zalatwia bo w tygodniu jestem w krakowie
My z TŻ też mamy ślub w tym samym kościele, gdzie byliśmy chrzczeni, mieliśmy komunię i bierzmowoanie, no i teraz ślub.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
My narazie nie mamy mieszkania tzn. wykupiliśmy sąsiadce takiej starszej na tej zasadazie, ze jak ona umrze to mieszkanie jest nasze ona je na nas przepisała, ale to niewiadomo kiedy tam zamieszkamy, a póki co staram się o mieszkanie z przydziału, ale z tym jest też bardzo cięzko i albo po ślubie bedziemy mieszkać z moimi rodzicami albo znajdziemy coś taniego do wynajęcia przynajmniej jakąs kawalerkę tymczasowo.
Niezła perspektywa z tym mieszkaniem. Ważne, że kiedyś będzie wasze

Cytat:
ja złożyłam tak dla picu w zeszłym roku wniosek o mieszkanie, ale jestem na ok 60 miejscu, na liscie nr 5 [przede mną są: biedne rodziny, z wyrokami exmisji, tacy co mają dużo zameldowanych osób w dom itp.. tak więc raczej sie nie doczekam... chyba ze dla moich dzieci ;P ]
Ja też zabieram się do składania wniosku o mieszkanie, ale chyba nie ma sensu:/ Będziemy musieli albo kupić albo wynająć, a nasze mieszkania po rodzicach to pewnie w przyszłości będą dla naszych dzieci.

Cytat:
chociaz my byśmy chcieli coś szalonego.... np na targach górniczych we wrześniu, tylko że tam niestety ludzi się jest od groma :/
O co chodzi z tymi targami górniczymi? Oświećcie mnie
Ja spacer narzeczonych na potrzeby filmu z wesela zamieniam na wyprawę na ryby. Pakujemy z TŻ sprzęt, wsiadamy do łódki i sobie łowimy rybki. teraz się śmiejemy, że trzeba będzie jakieś ryby kupić w tesco i powieścić na haczyku, bo jeszcze nam się ryby nie będą chciały łapać i będzie siara

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 08:12   #1414
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Zespół Prestige mało znany, ale widziałam płytkę z jednego wesele i bardzo fajnie grają i urządzają dużo konkursów
Stary 2009-03-18, 08:38   #1415
kitek_fm
Rozeznanie

co do mieszkania, t
Przez kilka lat wynajmowaliśmy mieszkanko.
Teraz mieszkamy w domu męża, który jest tylko w 1/4 jego.
Na mieszkanie z gminy nie mamy szans, ani na dofinansowanie kredytu na kupno mieszkania (przez tę współwłasność). A kupno mieszkania to jakieś 100 - 150tyś, niestety teraz takie czasy że nie myślę co będzie za rok, dwa, a co dopiero pchać się w kredyt na 30 lat. Zresztą z naszymi obecnymi zarobkami to nawet kredytu by nam nie przyznali, a jeśli już to rata pochłonęłaby większość wypłaty.

Edytowane przez kitek_fm
Czas edycji: 2009-09-08 o 12:45
kitek_fm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 08:55   #1416
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Ta sąsiadka nie ma dosłownie nikogo mąż zmarł pare lat temu, dzieci nie mieli rodzeństwa też żadnego nie ma jakąś tam rodzine na pewno ma ale nie utrzymuje z nimi kontkatu w ogóle jej nie odwiedzają ja mam jej w zamian za to pomóc od czasu do czasu posprzątać mieszkanie czy zrobić zakupy bo tutaj nikogo nie ma. No a co do kredytu to po pierwsze nie chcemy się w niego pchać, a po drugie obecnie tylko mój przyszły mąż pracuje ja szukam pracy, ale wiadomo jak to teraz jest niestety.
Stary 2009-03-18, 09:54   #1417
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kitek_fm Pokaż wiadomość
co do mieszkania, to ja przez 10 lat miałam przepisane mieszkanie babci (ale dopiero do mojej dyspozycji po babci śmierci). Niestety, moja "kochana" rodzinka tak okręciła babcią, że ta poinformowała mnie, że mieszkanie przepisała na moją siostrzenicę (powód - za mało tam jeżdżę, niestety nie rozumie moja rodzinka, że pracuję i mam około 100km w jedną stronę do Piekar). Nawet nie wiecie, jak mnie to wku...wiło. To jest główny powód, że tymbardziej mi się nei chce do rodzinki jeździc.
Przez kilka lat wynajmowaliśmy mieszkanko.
Teraz mieszkamy w domu męża, który jest tylko w 1/4 jego (mam nadzieję, że teść mu przepisze swoją cz. i tym sposobem będziemy mieli 1/2 domu a to już coś).
Na mieszkanie z gminy nie mamy szans, ani na dofinansowanie kredytu na kupno mieszkania (przez tę współwłasność). A kupno mieszkania to jakieś 100 - 150tyś, niestety teraz takie czasy że nie myślę co będzie za rok, dwa, a co dopiero pchać się w kredyt na 30 lat. Zresztą z naszymi obecnymi zarobkami to nawet kredytu by nam nie przyznali, a jeśli już to rata pochłonęłaby większość wypłaty.
Dobrze, że mamy gdzie mieszkać, ale te zawirowania trochę dobijają.
no wlasnie kredyty na 30 lat to jakies szalenstwo na dodatek takie ktore zjadaja np polowe zarobkow ja niewem jak to bedzie narazie wynajmujemy w krk bo koncze drugie studia a TŻ pracuje zarabia nawet spoko ale wiadomo nigdy nie jest na tyle dobrze zeby mieszkanie kupic ot tak bo te 150 tys to masakra a jeszcze nieraz wiecej jesli lokalizacja jest wmiare lub metraz troche wiekszy a mieszkanie np z 2 dzieci na 50m to wcale nie jest ok wiem bo tak mialam w rodzinnym mieszkaniu i dobrze ze bylismy zzyci bo inaczej to chyba jest kiepsko jak sie wszyscy popychaja, po slubie jeszcze kilka miesiecy zostaniemy w krk na wynajetym a potem..to niewiem moze na troszke do moich rodzicow ale tylko na czas szukania czegos bo wracamy na slask, jest jeszcze zawsze dom tesciow ale jak wspominalam niebardzo to widze lub budowa na ich dzialce drugiego domu bo spokojnie by sie dalo ale wtedy ciezko z praca bo albo 1h do krk albo do katowic bo oni tak w srodku a ja w bytomiu prace mam zapewniona a TŻ moze przeniesie sie ze swojej firmy do kat. bo tez maja filie zreszta w jego zawodzienie bedzie problemu
ale ogolnie ciezko jest teraz mlodym zeby cos miec swojego i nie jesc chleba z maslem przez nastepne 20 lat
moniqa84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 10:02   #1418
moniqa84
Rozeznanie

aaa zapomnialam nieiwem jakie zaproszenia wybrac i chetnie poslucham opini bo jakas niezdecydowana jestem (powim ze TŻ jest za tym z parką - wysokim)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie2.jpg (42,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie 4.jpg (34,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie1a.jpg (16,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie3a.jpg (25,8 KB, 20 załadowań)
Stary 2009-03-18, 10:14   #1419
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa zapomnialam nieiwem jakie zaproszenia wybrac i chetnie poslucham opini bo jakas niezdecydowana jestem (powim ze TŻ jest za tym z parką - wysokim)
Mnie osobiście podoba się każde ale najbardziej 3 i 4
Stary 2009-03-18, 10:19   #1420
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Podobaja mi sie trzy zaproszenia, a najbardziej numer 3 i 4, a pod uwage nie bralabym wogole numeru 2.

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 10:49   #1421
Kolina
Zadomowienie

ja zaproszenia juz wybralam, jednak mam ogromny problem z odmiana nietorych nazwisk w tresci zaproszenia
jesli ktos moze poradzic, to prosze zarkanac w ten watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post11502807

dzieki
Stary 2009-03-18, 12:35   #1422
Amelka4747
Raczkowanie

Cytat:
Ewidentnie 3 i 4 - rewelacja. A możesz się pochwalić gdzie je zamawiasz? Bo też jestem na etapie szukania Aha- i czy są z personalizacją?
Amelka4747 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 12:52   #1423
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

MI też 3 i 4 z przewagą na4 choć 3 bardziej humorystyczne
Ja chyba sama będę robić zaproszenia tylko skończę remont w domu

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 13:17   #1424
Prymulkaaa
Rozeznanie

jak dla mnie 4))
Stary 2009-03-18, 14:39   #1425
moniqa84
Rozeznanie

nie chce robic reklamy ale chyba firme moge napisac "deko-karts" na all lub gdzie maja taki album z fotkami wszystkich zaproszen, ksieg gosci itp no i jak dla mnie ciezko wybrac bo tego jest mnostwo zdecydowalam sie bo znajoma zamawiala i wszystko bylo dobrze a zaproszenia recznie wykonane ale b.ladnie , chyba odrazu wezme tez wlasnie ksiege zeby za jednym zamachem, pozatym jak dla mnie cena za takie zaproszenie od 2-3 zl to chyba dobra cena bo tak patrzalam na innych to raczej drozej a ksiegi maja po 50
zastanawialam sie nad taki bardziej eleganckimi jak 2 ale chyba jednak 4 jest najlepsza bo ja to taka niezdecydowana jestem miedzy elegancja i skromnoscia, romantyzmem a z drugiej strony troche humoru tez fajna rzecz..no i ciezko wybrac, poniewaz kolorystyke bede miec bezowo, lososiowo zlota ze wzgledu na sale i aplikacje na sukni zlotawe to zaproszenia tez chcialam utrzymac w ten desen
a wlasnie suknia juz zamowiona!! taka jak wczesniej wklejalam jednak z dekoltem w serce (zostalam hojnie przez nature obdarzona ) i wiecej udrapowana a tym samym szersza jakos zawsze chcialam jak ksiezniczka miec suknie chociaz proste sa tez bardzo ladne i eleganckie

ps. tak mozna z personalizowac jak sie chce, lacznie ze wszystkimi wierszykami, danymi itp, sa tez do zamowienia blankieciki dodatkowe - ja bede takie brac z wierszykiem na temat prezentow , i zamiast koperty zwyklej mozna zamowic tez zdobiona lub nawet pudelko zdobione ale wtedy ok 4 zl koszt

Edytowane przez moniqa84
Czas edycji: 2009-03-18 o 14:40

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 15:49   #1426
misia_25_26
Wtajemniczenie

moniqa zaproszenie 3 moim zdaniem najfajniejsze
kwiatuszek no niedziwie sie ze sie wkurzylas,i nie masz ochoty na blizsze spotkania z rodzina,bo akcji z mieszkaniem
SSR mam pytanie,troche nie w temtyce naszejale wybieram sie do TG do salonu Kamajo,orientujesz sie moze czy daleko jest z przystanku autobusowego 83 bytomska,do ul Nalkowskiej(kolo zusu)?
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 16:18   #1427
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

misia ja wysiądziesz sobie z 83 pod szkoła z cegieł, to do kamajo masz max 10 minut najprościej to dojść do rynku a potem w lewo
bliżej by było może z gliwickiej spod cmentarza ale trudniej wytłumaczyć dojście [jesli jeszcze nie bylas tam]

co do zaproszeń, moniqa, dla mnie najlepsze nr 2, tylko w innym kolorze jak już 1 i 3 odpadają w ogóle, nie kręci mnie wcale taki zabawny styl 4 mogłoby ujść gdyby nie ten kawałek koroonkowej wstążki w tle

Edytowane przez LadySith
Czas edycji: 2009-03-18 o 16:33 Powód: dopisek
Stary 2009-03-18, 17:02   #1428
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

A ja mam teraz pytanie odnośnie obrączek, bo wybieramy się zaniedługo w poszukiwaniu i czy któraś z Was mogłaby mi polecić dobrego i w miare taniego jubilera.
Stary 2009-03-18, 17:05   #1429
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

ja znam tylko tego przy dworcu pkp

Stary 2009-03-18, 17:27   #1430
misia_25_26
Wtajemniczenie

Lady Sith dziekuje za odp, w TG nigdy jeszcze nie bylam,a jak sie nazywa przystanek kolo szkoly z cegiel?
Stary 2009-03-18, 18:07   #1431
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Lady Sith dziekuje za odp, w TG nigdy jeszcze nie bylam,a jak sie nazywa przystanek kolo szkoly z cegiel?
hmm nie mam pojecia dla nas to jest przystanek koło staszica ale na rozkladzie?? hmmm zara sprawdze
rozklad mówi ze to jest bytomska w kazdym razie przedostatni przystanek, niedaleko ppo tym jak 83 skreci w lewo na mini-rondzie

Stary 2009-03-18, 18:18   #1432
misia_25_26
Wtajemniczenie

LadySith dziekuje mam nadzieje ze sie nie pogubie w TG
Stary 2009-03-18, 18:33   #1433
anialaura
Raczkowanie

GG do anialaura

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
No to Twój TŻ pojechał Nie ma to jak znajomość cen A co kończyłaś na Polibudzie jeśli można spytać?
Pedagogike i Ochrone Srodowiska

Cytat:
Mi podoba sie 2 i 4

Ile sie czeka na obraczki bo jeszcze nie zamawialam??
Slub 1.08.09
Fasolka 15.05.12

Edytowane przez anialaura
Czas edycji: 2009-03-18 o 18:36
anialaura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:02   #1434
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
2-4 tyg

Stary 2009-03-18, 19:05   #1435
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
Pedagogike i Ochrone Srodowiska

Mi podoba sie 2 i 4

u mnie u jubilera kolo 1miesiaca jesli nie trafi sie akurat ze sa rozmiary a u jubilera ktory przetapia (nie taki salon tylko jubiler zlotnik)- tam gdzie ja bede robic kolo 3 tygodni ale wiadomo jak jest mus to i weekend to tak jak z suknia ja zamawiam 4 miesiace wczesniej a przy mnie babka w piatek zamawiala na poniedzialek wiadomo jeszcze nie sezon potem bylo by ciezej ale i tak sie da.. :P
Stary 2009-03-18, 21:09   #1436
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

witajcie kobitki, witam się i ja
nasz ślub odbędzie się 19.09.09w pyskowicach w Mikołaju a weselicho bedzie w Oazie we Wielowsi i bedzie całe dwudniowe bo sie Tz uparł ja tam bym odpoczęła ale... sie nie bedzie spierać.
coż jeszcze kiecka wybrana, prototyp zaproszeń zrobionyi bede drukowac jak mi papier z hurtowni przywiozą
fotograf wybrany podpisana umowa t o jego prace http://www.foto.dobryslub.pl/

kamerzysta tez http://www.fotovideo.net.pl/ najbvardzie mi sie podobają te klipy

bukiecik tez juz mam znaczy sie dwa

mam tylko kłopot z wizazystką kłopot taki ze mam naczynmiak na lewym policzku niestety widoczny i dwie wizazystki sobei nei poradziły z zamaskowaniem no i szukam dalej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sweetheart_2009__5873__a-1.jpg (27,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweetheart_2009__5873__c-1.jpg (28,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweetheart_2009__5873__b-1.jpg (26,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 007_primary.jpg (26,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kalie i inne.jpg (42,7 KB, 13 załadowań)

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 07:57   #1437
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Witaj anika222 ja też byłam się pytać o wesele w Oazie, ale facet nas zbył powiedział, że mamy rozmawiać z jego żoną dał wizytówke i tyle, a jak pojechała do Świbia zobaczyć to właścieiel odrazu pokazał nam sale i zdjęcia i podał ceny i w ogóle konkretny dlatego będę miała wesele w Świbiu Może i w Wielowsi facet jest miły, ale nam przynjmniej tego nie okazał.
Stary 2009-03-19, 09:50   #1438
gabza21
Raczkowanie

GG do gabza21

anika222 bardzo ładne bukieciki

Ja sobie wybrałam takie ale jeszcze nie do konca pewne, a już bym musiała zamówić:/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg weddingflowerscallalilybouquet82.jpg (35,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jasne_kalie_106.jpg (21,5 KB, 10 załadowań)
Stary 2009-03-19, 10:02   #1439
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gabza21 Pokaż wiadomość
anika222 bardzo ładne bukieciki

Ja sobie wybrałam takie ale jeszcze nie do konca pewne, a już bym musiała zamówić:/

mnie ten pierwszy podoba się bardzo tylko czy nie "zleje" się z białą suknią?
Stary 2009-03-19, 10:03   #1440
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Bardzo ładne obydwa bukiety, ale mi pasowałby tylko ten pierwszy, bojestem bardzo niska i pani z kwiaciarni stwierdziła, że długi bukiet jeszcze bardziej mnie pomniejszy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości