|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeże kolce na słońce wystawiają, w dorosłe życie wkraczają! Część XXI!
Hej, hej wszystkim
![]() Mam bardzo zabiegany okres w życiu. Tyle spraw, a tak mało czasu.
![]() |
#1412 |
Raczkowanie
|
Goszzi
![]() Za tydzień zaczynam pierwszą poważną pracę na normalnej umowie, praca magisterska do przodu powoli, na kolejnych studiach dostanę bez problemu indywidualny tok, z tz układa się świetnie, trzeci miesiąc mieszkam poza domem rodzinnym... Będzie wojna, jak nic ![]() Tak miałam potrzebę się pochwalić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Wystarczył mi jeden zjazd, żeby stwierdzić, że to jednak nie dla mnie i zabieram papiery
![]()
![]() |
#1414 |
Raczkowanie
|
goszzi jeśli tego nie czujesz to bardzo dobra decyzja
![]() spałam do 14 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Konto usunięte
|
fan jeżu marnotrawny
![]() ![]() goszzi i prawidłowo, należy ufać swojej intuicji, dobrze, że sprawdziłaś, czy to Cię interesuje, czy to jest dla Ciebie, bo kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije ![]() weekendzie gdzie jesteś? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
patka ja miałam takie właśnie trzy tygodnie, odeszłam wcześniej z kawiarni by móc odpocząć. I tak się lenię, że aż mi się nudzi
![]() Byłam na kręglach, bilardzie, a teraz mniej przyjemnie siadam do magisterki. Przez ostatnie trzy dni napisałam 3/4 strony, a muszę jutro oddać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
Ostatni poniedziałek na wolnym kończę siłownią
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Konto usunięte
|
Fansik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
patka ja pierwszy raz od dwóch tygodni. Zawsze z początkiem tygodnia mam więcej motywacji, a później jakoś znika i potrafię do niedzieli nie pojawić się tam
![]() Czeka mnie tydzień na wariackich papierach, chcę załatwić w tym tygodniu dwóch lekarzy, fryzjera, skończyć formalności na uczelni... z panią promotor nie mogę się dogadać, uznała, że tekst mojej pracy nie jest zgodny z brzmieniem tematu. Pisałam dziś do niej podanie o zmianę, ale 'jest zmęczona, nie ma pomysłu na nowy temat' i naciska bym zmieniła jeden podrozdział, ale no nie da się. Mam dość, został mi miesiąc czasu, a spotykam się ze zmęczeniem i oporem z jej strony... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Halo! Przyjmiecie marnotrawnego, zabłąkanego Jeża?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Konto usunięte
|
Byłam dzisiaj w wordzie i zapisałam się na teorie.
Jestem daaaaleko poza moją strefą konfortu. Trzy razy w mpk na ludzi wpadłam z wrażenia, że tu jadę ![]() Z czego teorii się uczyliście? Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2017-11-24 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
Liven
![]() Kqq boziu, ja muszę się dowiedzieć co z moim prawem jazdy. Zaczęłam rok temu, nie zdałam teorii w szkole nauki jazdy i brzydko mówiąc olałam temat. ![]() Byłam wczoraj u znajomych, których nie widziałam od marca. Zaręczyli się, mają piękne mieszkanie i cudownego szczeniaka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez fanstylee Czas edycji: 2017-11-25 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Konto usunięte
|
hejo
![]() liven pewnie ![]() uwaga śledzie, bo Kqq jedzie ![]() ![]() ![]() fan a jak sytuacja z pracą mgr? ![]() nawet nie wiecie jak się cieszę, że ten tydzień się skończył ![]() ![]() ![]() ![]() jestem chyba na 100% zdecydowana, że będę szyć suknię ślubną u krawcowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Konto usunięte
|
W czerwcu jakieś dziwne zmiany są, więc jako, że skończyłam studia myślę wezmę się za to.
Fan idź i dowiaduj się, będziemy miały to z głowy razem ![]() Patka też zdawałam starą teorię i to 2 razy, bo skończyła mi się ważność ![]() Nowa ma 2,5k pytań. Już sobie wykupiłam dostęp na stronie, żeby wygodniej było się uczyć. Czemu ja muszę tracić na to czas ![]() Jak zdam tą teorię to poszukam sobie ludzi do rozmawiania po angielsku i w końcu pouczę się słówek na quizlecie. Na następny rok pójdę na inny język pewnie niemiecki. Ewentualnie jakieś konwersacje. Jeszcze mam w planie napisać kilka apek do play store i kod pokazowy na rozmowy o pracę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
![]() Ależ się nam ruch na wątku zrobił! Pozdrawiam ciepło i miło witam wszystkie zaginione Jeże marnotrawne. ![]() ![]() ![]() Ja też ostatnio taki Jeż marnotrawny trochę, bo się długo nie odzywałam. ![]() ![]() ![]() I buty w CCC z okazji Black Friday kupiłam. ![]() ![]() Zawijam się w szal i lecę na zakupy. Szykuję powitalny obiad dla TŻ, który wraca właśnie z kawalerskiego z Hiszpanii. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
Akto ale super kawalerski mieli
![]() Patka zmieniłam temat, jedno słowo i podobno teraz jest temat dopasowany do mojej pracy. Zostało mi pięć podrozdziałów, czyli dwa i pół tygodnia zabawy, jeśli wszystko zostanie zaliczone. A później już końcowe poprawi i obym się wyrobiła do tego 22.12, bo jak nie to tysiak w plecy ![]() Ja z okazji Black Friday kupowałam prezenty na święta ![]() Wróciłam właśnie z weekendowych korków, obiad, pisanie pracy i może gdzieś wyskoczę wieczorem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
maszyna, nie człowiek
|
A są w CCC jakieś fajne buty? Szukam zimowo-jesiennych, najlepiej wiązanych, niski obcas. Lubię moje obecne ale mają już ponad 3 lata (a z CCC!) i długo nie pociągną.
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Fan zdawaj prawko, warto! Przyda sie
![]() Patka ja szylam u krawcowej i bylam bardzo zadowolona z efektu, mimo ze chcialam skromna na przyjecie ![]() Akto no to poszaleli z kawalerskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale kawalerski :d oby nie było jak Kac w Vegas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
Raczkowanie
|
Swoją drogą, lubię o stokroć bardziej CCC niż Dajczmana. Tak mi jedne mokasyny stopy zmasakrowały we wrześniu, że
![]() Liven oj wiem wiem! Pierw muszę się dowiedzieć, czy mogę zdawać, czy jeszcze raz muszę przejść teorię, a jeśli tak, to dopiero w ferie zimowe, jak nie będę miała korów. Jest plan ![]() Napisałam kawałek magisterki, zmęczyłam się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja jem ciastka
![]() ![]()
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;79146351]ja też odzywam się tak z doskoku
![]() ale kawalerski :d oby nie było jak Kac w Vegas ![]() to powodzenia z pracą ![]() ja też właśnie chcę skromną suknię ![]() ![]() Patka ja nic nie mierzylam, tylko od razu poszukalam inspiracji na necie, wydrukowalam 20 zdjec sukien slubnych, poszlam z tym do krawcowej i ostatecznie wybralismy dwa zdjecia: z jednego wzielysmy gore, a z drugiego dol i tak powstala moja suknia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Nie piszcie mi o prawku, bo dostaję drgawek.
![]() Ja też myślałam o szyciu sukni, ale w końcu się trafiła ta jedyna w salonie i problem z głowy ![]() Leon ma jakąś narośl na brzuchu i to może być nawet nowotwór, gadałam z wet... Załamana jestem nieco. We wtorek jedziemy to zbadać dokładniej. Nie chcę nawet myśleć... Moja magisterka już cała u promotora, w środę ją odbieram, ostatnie szlify i mam w doopie ![]() ![]()
![]() |
#1434 |
Konto usunięte
|
Goszzi a Ty zdawałaś? Gratuluje napisanej magisterki
![]() Brat kupił niebieski garnitur i muszkę w kwiatki na swój ślub. Coraz dziwniejsza ta moda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Raczkowanie
|
Goszzi gratki i kciuki!
![]() Wybywam z domu, ciekawe gdzie mnie poniesie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Kqq, wielokrotnie. Nie ma w moim życiu bardziej drażliwego tematu
![]() Dzięki ![]()
![]() |
#1437 |
Raczkowanie
|
Goszzi w końcu musi się udać!
![]() Dopiero się obudziłam. Mieliśmy z tz gdzieś wyjść, a skończyło się na odwiedzeniu kilku punktów charakterystycznych naszego miasta, graniem na pleju i oglądaniem głupot na yt do 5 nad ranem ![]() Jutro początek pracy, ale super będzie! :jupi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
Wieczorową porą przychodzę z kubkiem herbaty i marudzeniem na magisterkę i moją przyjaciółkę. Jest na mnie jakby obrażona od czwartkowego wieczoru, gdy spotkałam się ze znajomymi, a ona siedziała w domu i robiła zestawienia do pracy. Czasami mam wrażenie, że najlepiej jakbym 'przyjaźniła się', rozmawiała, spotykała tylko z nią. Jest na tyle śmiesznie, że nie patrzy nawet na mnie mijając mnie w mieszkaniu, wczoraj rzuciła tylko krótkie 'cześć', a dziś nawet na nie nie odpowiedziała. Także, wesoło mam, ale chyba nudzi mnie już wieczne zadowalanie jej i jej foszki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Fan, czyżby to ta psiapsi, z którą miałaś już milion razy kwas i nadal się nie nauczyłaś?
![]()
![]() |
#1440 |
Raczkowanie
|
Goszzi dokładnie tak. Tylko zawsze sobie tłumaczyłam, że każdy jest inny, każdego boli coś innego i każdy inaczej o tym mówi. A aktualnie mam na to tak wyłożone, że nawet nie zamierzam się odzywać pierwsza
![]() Zbieram się do pracy, co za nieludzka godzina ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.