|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
dzieki dziewczyny za odpowiedz .juz wszystko wiem .robie za tydzien tam gdzie wy i tak jak wy .zrobie fotki jak juz je bede miala.jesli umnie bedzie tak ladnie jak u was to maz mnie z domu nie wypusci.pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
bubigirl mialas gdzies swoje fotki zeby zobaczyc , bo u beautysleep jest super.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Rozeznanie
|
![]()
42 strona....tak wygladalam zaraz po przyjsciu do domu od pani renatki...wlasnie nosze sie z zamiarem wklejenia nowych fotek...tylko nie mam kiedy narazie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
bubigirl jest taki sklep akcesoria fryzjerskie i kosmetyki na ursynowie przy "obi" inny na pulawskiej rog raclawicka i dwa na koszykowej zakladam ze jestes z wawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() nawet nie jest drogi, może komuś się przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
renihair tem szmpon creme of nature to cala jego nazwa czy jest jeszcze cos mam mozliwosc go dostac juz w kwietniu jesli to taka rewelacja.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
zobacze co da sie zrobic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam wielką nadzieję że włoski przyjdą ![]() ![]() ![]() a jeśli chodzi o szampony to goldwell to o ten chodzi: http://www.allegro.pl/item166041970_..._goldwell.html są do niego odżywki, a cena chyba jest w miarę przystępna? pozdrawiam i będziemy w kontakcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
Pani Renatko , oglądałam Pani galerię i ostatnie zdjęcie, takie bląd włoski, to są falowane,czy kręcone,i to są te 55cm?
bo ja myślę że do moich to chyba coś takiego by pasowało ![]() wiem , że na tych zdjęciach ,które przesłałam do Pani ,mało widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
a takie włoski miałam wcześniej, jak miałam przedłużone 50cm.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Przyczajenie
|
Pani Reniu czy przyjeżdża Pani do Krakowa?
![]() Chciałabym przedłużyć włoski taśmą + ewentualnie mikroringi. Ile to kosztuje? Jak długo się utrzymuje? |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
piszecie o tych wiatrach i innych takich a ja wam powiem ze mi tez jest wiatr nie straszny. mam zgrzewy na kerawax (nie wiem czy tak sie pisze). i nie widac ich jak wiatr wieje czy jak wlosy sa mokre. moge chodzic na solarium, saune, suszyc wlosy i je prostowac.
wychwalacie metode na tasme bo taka macie zrobiona i widocznie reni sie w niej najlepiej specjalizuje ale wierzcie mi jesli macie dobrze zrobione wlosy na zgrzewy to rowniez nie ma z nimi najmniejszych problemow. ja moge robic z nimi wszystko i sa super. a przede wszystkim w ogole nie widac ze sa przedluzone i nie widac zgrzewow ![]()
#1430 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
dziewczyny najwazniejsze jest samopoczucie i to czy jestesmy zadowolone ze swojego nowego wizerunku.dodatkowo jesli podobamy sie innym do swietnie.wazne jest jaka metota osiagnelysmy zadowolenie i kazda z nas woli swoja metode to zrozumiale. KILKA LAT TEMU MIALAM ZROBIONE NA WARKOCZYKI ALE TAKIE W ZDLUZ I DOPLATANY DO TEGO KOSMYK SYNTETYCZNY BO NATURALNE BYLY ZBYT DROGIE .NOSILAM JE 5 MIESIECY I BYLAM ZADOWOLONA.MOJA ZNAJOMA W TYM CZASIE ZALOZYLA TEZ SYNTETYKI NA JAKIES PRZYPINANE KLIPSIKI DO WIELOKROTNEGO UZYTKU .ZAPLACILA BAJECZNA SUME I ZROBIL JEJ SIE KOLTUN PO 3 MIESIACACH MIMO IZ DBALA O NIE BARDZO DOBRZE.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a klocic sie nie chce. moje zdanie jest tylko takie ze metoda na kerawax jest cudowna i fantastyczna. najlepsze jest to ze ludzi ktorzy mnie bardzo dawno nie widzieli mysla ze zapuscilam wlosy ![]()
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
to by bylo troche dolujace jak bys byla niezadowolona z metody za 2000 zl (;
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
na szczescie ja wiedzialam za co place i ze zrobi mi to naprawde swietnie dlatego zdecydowalam sie wydac na to taka kase
![]() |
#1436 |
Raczkowanie
|
svinecka mialas duzo szczescia ze masz taka fryzjerke. idac do salonu gdzie nie masz znajomego nie wiadomo czy nie sciemniaja bo jesli robia na czysta keratyne to dobrze ale jesli dodaja do niej wosk zeby zaoszczedzic to po niedlugim czasie spojenie zaczyna sie wykruszac i odpada caly kosmyk. mimo iz w salonie zapewniaja cie ze jest ok. my laicy nie jestesmy w stanie tego odroznic niestety i ryzykujemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a co do woski to rzeczywiscie jest lipa bo pasemka sie sklejaja brrr i mozna zapomniec o solarium czy saunie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Konto usunięte
|
reni ja mam pytanie a co sadzisz wlasnie o metodzie raccon?czy jest to w miare bezpieczne dla wlosow i czy zgrzewy sa bardzo widoczne?z tego co wyczytalam wczesniej zamierzasz czy tez uczeszczasz juz na kurs raccona.jestem ciekawa co mozesz powiedziec o tej metodzie.komu mozna ja polecic i jak te wlosy pielegnowac?wciaz szukam najlepszej metody.narazie najbardziej podoba mi sie metoda swinecki ale chcialabym jeszcze dowiedziec sie czegos o racconie najlepiej od osby ktora ma z ta metoda kontakt.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a wlasciwie na czym polega ta metoda o ktorej piszecie?
#1440 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczynki moje Kochane
![]() dawno sie juz tutaj nie udzielalam, ostanie moje wypowiedzi to swiezo po przedluzeniu, hmmm naczytalam sie troche o roznych metodach ale musze troche wrzucic odemnie, a mianowicie - pierwsze moje doswiadczenie z przedluzaniem to byla metoda na ringach - druga na warkoczyki - w miedzyczasie (jako dodatek) byly kosmyki klejone na klej To czy jakas metoda jest OK czy nie to zalezy tak naprawde od włosów. Od ich stanu i reakcji na dana metode. Ja "cwiczylam" z roznymi metodami po to, aby wlasnie dostosowac metode do wlosow, a nie wlosy do metody. I fakt jesli komus odpowiada taka a nie inna to poprostu trafil w sedno i to jest piekne ![]() Jesli tak nie jest to trzeba probowac czegos innego. Tak bylo u mnie ![]() Za to dziekuje wszystkim "czarodziejkom" i "czarodziejom" i oczywiscie "konsultantkom" ![]() ![]() ![]() p.s. Acha moj avatarek zmienia sie razem ze mna. Pozdrawiam Was Wszystkie i zycze pozytywnych wibracji i nastawienia do zycia - to jest to co Wzmacnia Nas Kobiety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.