PM 2018 cz.9 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-11-19, 16:55   #1411
madz88
Zakorzenienie

Dot.: PM 2018 cz.9

Cytat:
Napisane przez agniusia17 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, czy mogę się do Was dopisać? Przyjmiecie mnie? sierpniowa pm 2018
Hej

A my właśnie wracamy od moich rodziców. Piesio jest mega grzeczny w komunikacji miejskiej ciekawa jestem jak będzie w pociągu. Może któraś z Was ma doświadczenie w podróżach z psem, czy torba dla psa z karabinczykiem żeby go przypiąć jest traktowana jak transporter i nie trzrba płacić biletu?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

O jej ale dziś cisza

madz88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-19, 18:09   #1412
mansikkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madz88 Pokaż wiadomość
Hej

A my właśnie wracamy od moich rodziców. Piesio jest mega grzeczny w komunikacji miejskiej ciekawa jestem jak będzie w pociągu. Może któraś z Was ma doświadczenie w podróżach z psem, czy torba dla psa z karabinczykiem żeby go przypiąć jest traktowana jak transporter i nie trzrba płacić biletu?

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

O jej ale dziś cisza

https://www.intercity.pl/pl/site/dla...zewoz-psa.html

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Zobacz jeszcze przewozy regionalne jak się zaopatruja na przewóz zwierząt

Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
mansikkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-19, 18:11   #1413
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny, czy mogę się do Was dopisać? Przyjmiecie mnie? sierpniowa pm 2018
Hej! :Roza:

A my wracamy do domu i za chwilę będę szykować zaproszenia

Stary 2017-11-19, 18:21   #1414
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mansikkaa Pokaż wiadomość
https://www.intercity.pl/pl/site/dla...zewoz-psa.html

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Zobacz jeszcze przewozy regionalne jak się zaopatruja na przewóz zwierząt

Tak wiem o tym, czytałam ale się zastanawiam czy torba będzie ok ale może będzie, najwyżej zaryzykujemy. Ogólnie podróż potrwa ok 1,5h chyba że z przesiadką to ze 2. I pewnie będzie prawie pusty pociąg bo to w 1. dzień swiat BN.

Stary 2017-11-19, 18:28   #1415
mansikkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wiem o tym, czytałam ale się zastanawiam czy torba będzie ok ale może będzie, najwyżej zaryzykujemy. Ogólnie podróż potrwa ok 1,5h chyba że z przesiadką to ze 2. I pewnie będzie prawie pusty pociąg bo to w 1. dzień swiat BN.

Spokojnie wytrzyma nawet nie musi być w torbie dużo jeździłam pociągami i wiele razy widziałam zwierzaki.
U mnie pociągi w 1 dzień świąt nie jeżdżą a szkoda

Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
mansikkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-19, 18:39   #1416
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mansikkaa Pokaż wiadomość
Spokojnie wytrzyma nawet nie musi być w torbie dużo jeździłam pociągami i wiele razy widziałam zwierzaki.
U mnie pociągi w 1 dzień świąt nie jeżdżą a szkoda

Nasz będzie pewnie jeden rano i jeden wieczorem a tak to z przesiadką. Spokojnie wytrzyma tyle że zastanawiam się czy torba będzie jako płatny czy bezpłatny. Choć ostatnio nawet jak jechaliśmy to nie było w święta kontroli biletów

Stary 2017-11-19, 20:01   #1417
MissCath
Zakorzenienie

I zaproszenia skończone!

Stary 2017-11-19, 21:23   #1418
pinaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poziomkowa91 Pokaż wiadomość
Wczoraj spędziłam bardzo miły wieczór z dziewczynami a dzis mam tż dla siebie
A mój dzisiaj już pojechał

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Witaj

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
O jej ale dziś cisza

Mnie to cieszy, bo nie mam dużo nadrabiania

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez MissCath Pokaż wiadomość
I zaproszenia skończone!

Stary 2017-11-19, 22:22   #1419
Viselle
Raczkowanie

Hej dziewczyny Mogę dołączyć? Trochę późno, bo już tyle części wątku, ale mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
Obydwoje mamy 23 lata, jesteśmy razem 5 lat, a ślub 19 maja. Zostało równo pół roku! Wesele planujemy w stylu rustykalnym, dużo drewna i zieleni połączonej z pudrowymi i białymi kwiatami. Praktycznie wszystko już mamy załatwione. W tym tygodniu zamawiamy zaproszenia i większość juz chcemy rozdać na święta. Zostaną jeszcze obrączki i garnitur. Wkręciłam się w te przygotowania i już nie mogę doczekać się tego dnia

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Viselle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-19, 22:28   #1420
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Cytat:
Witamy
Jaka data? I chętnie dowiemy się coś więcej o Was

Faktycznie cicho dziś, wszyscy weekendują

Tż właśnie pojechał Trochę się boje jutra bo robi się zimowo u mnie oby w nocy nie sypało, żebym nie miała problemów z jazdą do pracy

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Viselle Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Mogę dołączyć? Trochę późno, bo już tyle części wątku, ale mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
Obydwoje mamy 23 lata, jesteśmy razem 5 lat, a ślub 19 maja. Zostało równo pół roku! Wesele planujemy w stylu rustykalnym, dużo drewna i zieleni połączonej z pudrowymi i białymi kwiatami. Praktycznie wszystko już mamy załatwione. W tym tygodniu zamawiamy zaproszenia i większość juz chcemy rozdać na święta. Zostaną jeszcze obrączki i garnitur. Wkręciłam się w te przygotowania i już nie mogę doczekać się tego dnia

Witam
I kolejna majowa pm

Zazdroszczę zaproszeń - ja zanim znalazłam te które wpadowały się w mój gust i budżet to będę miała je dopiero w styczniu.

Suknie masz?

"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno.
Odtąd jedno, choć nadal dwoje"
A&P
poziomkowa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-19, 22:38   #1421
MrsSeductive
Żona

Witam dziewczyny i nowe

Byliśmy na weekend u mnie w domu. I jakoś tak mi smutno. Prawdopodobnie wybraliśmy zaproszenia

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

A i mama wynalazła fryzjerkę ale jak zobaczyłam jej "fryzury" to się załamałam. I zrozumiałam że mama zatrzymała się w latach 90

MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-19, 22:39   #1422
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cześć

Fajnie, że wciąż nowe osoby się odzywają, nie spodziewałam się

W przyszłą niedzielę rozdamy pierwsze zaproszenia

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-19, 23:07   #1423
adie94
Zadomowienie

O jak fajnie ☺ nowe pmki 😄 byłam dziś na targach ślubnych i doszłam do wniosku, że muszę dokupić pewien dodatek, który spodobał mi się na pokazie sukien ślubnych. I wreszcie znalazłam ubranie dla Tż! I to w mieście gdzie jest co weekend (Uczelnia) może skusi go tez fakt, że ma po drodze 😂

Śląskie pm, byłyście na targach? Jak wrażenia?

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-19, 23:15   #1424
pinaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Viselle Pokaż wiadomość

Hej
Też mam ambitny plan zamówić na tygodniu zaproszenia, no zobaczymy co z tego wyjdzie
Stary 2017-11-20, 00:14   #1425
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Manami Pokaż wiadomość
Ja tak samo, dlatego jedyne firany jakie akceptuje to te najtansze Lily z Ikei, sama drobna siateczka mamy je w salonie i sypialni a w kuchni rolete rzymska

W kropki? też je mamy. Sa piękne teściowa nam je skróci bo po roku trochę trzeba zmienić

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez girlandzia Pokaż wiadomość
My od paru lat kupujemy choinki w donicy, rok temu stała długo bo nikomu nie chciało się jej rozbierać,pamiętam że z kim nie rozmawiałam to już dawno nie miał drzewka w domu a u nas nadal stała

My właśnie albo taką albo tz zrobi ns ścianie drewniana. Zobaczymy jak cenowo wyjdzie.

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
Takie argumenty przeciw do mnie nie przemawiaja bo jestem nierozsadna tak samo bylo z gresem polerowanym, kazdy to odradza ale mi sie tak podobalo ze teraz codziennie latam z mopem a pozniej jeszcze z plynem do mycia szyb na kolanach ostatnio tak wypucowalam ze tz tak wyrżnął ze myslelismy ze reke zlamal

Ja mam gres szkliwiony. Jest świetny bo nie widać brudu wgl Ale mycie.... 4 wiadra zuzyjemy co najmniej a i tak podłoga czarna patrząc po scierkach

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Napisane przez KinderCountry Pokaż wiadomość
http://plisynaokna24.pl/wp-content/u...h-1200x729.jpg
Takie coś, to jest z materiału szyte. Masakra, w życiu tego nie będę mieć na oknach.

A jaka jest różnica między polerowanym a szkliwionym? One mają jakieś tam stopnie antypoślizgowości, ale czy to coś daje
Hmmm nie wiem ja wgl nie mam z połyskiem ani sliskich tych szkliwionych płytek.

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
W którejś miejscowości jest akcja "Zabierz swoją starą" i palą potem te choinki.

Ja zrezygnowałam z żywej po tym, jak 2 piętra na klatce schodowej sprzątałam z igieł przy wynoszeniu Teraz sztuczne są bardzo ładne i podobne do żywych, nie to co za dziecka miałam w domu Mnie to wystarcza w zupełności.
Eee to mój tata w kartonie nosił do piwnicy

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------

Cytat:
Napisane przez deep_blue Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź w sprawie obrączek. A mogę zapytać jaka jest tu u Was "średnia wieku"? Bo wydaje mi się, że mogę być trochę młodsza mając 21 lat. Przynajmniej w moim otoczeniu ludzie biorą śluby w okolicach 30. No ale nic nie poradzę na to, że znalazłam dosyć wcześnie kogoś i po tych paru latach już chce się jednak jakiegoś kolejnego kroku.

Ps. Przepraszam ale nie bardzo wiem jak cytować na telefonie.
Hej my będziemy mieć 28,29 lat roxznikowo.

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
My po 29 będziemy mieć w dniu ślubu. Szczerze mówiąc, ja będę odradzała swoim dzieciom ślub przed 25rż. Ja mam zupełnie inne wymagania od życia, od partnera, od siebie teraz niż w wieku 20-21 lat.
Rocznik 89?:p

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez zwiebel Pokaż wiadomość
Matko, miałam przez ostatnie 2 dni mega kocioł i dopiero teraz zdążyłam Was nadrobić.

Widziałam, że dyskutowałyście sporo o choinkach. Jakie choinki kupujecie, że tak Wam lecą? U mnie w domu jest dosyć ciepło, zazwyczaj kupujemy jodłę kaukaską, stoi w salonie niedaleko kominka, a mimo to tak z 3 tygodnie stoi i nic jej nie jest, pojedyncze igły opadają

My w dniu ślubu będziemy mieć jeszcze 24 lata, widzę, że obniżamy średnią wiekową ale też się nie spodziewałam tak szybkiego wyjścia za mąż, tż mnie zaskoczył

Mam już moje próbki zaproszeń od ślub i papier, ale tż stwierdził, że już mu się nie podobają
Masz moje?

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Ja na samą myśl o przysiędze się wzruszam i obawiam się tego,że głos mi się zacznie łamać i się popłaczę....

I ja..

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
Ja wśród moich bliskich koleżanek będę pierwsza która wyjdzie za mąż, jakoś nikomu się nie śpieszy

My ostatni

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
My z TZtem tez pierniki - 30 i 31 rocznikowo będziemy mieć

Zamówiłam dziś zaproszenia z prośbą o błogosławieństwo na allegro - jest darmowa dostawa do paczkomatow, więc zaoszczedzilam

Zamówiłam tez do paczkomatu latarenke z Ikei, chcę takie wykorzystać na dekorację na stołach. A tak sprawdzę w praktyce swoją wizję

Oglądałam spinki do mankietów na alli - mega wybór jest

My dziś zamowilismy spinki

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Napisane przez mnicpon Pokaż wiadomość
Tez mialsm koszmarek slubny

Poprawinowa, co myslicie?Załącznik 7321361

Śliczna !

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Witam nowe viselle ja również majowa

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
O jak fajnie ☺ nowe pmki 😄 byłam dziś na targach ślubnych i doszłam do wniosku, że muszę dokupić pewien dodatek, który spodobał mi się na pokazie sukien ślubnych. I wreszcie znalazłam ubranie dla Tż! I to w mieście gdzie jest co weekend (Uczelnia) może skusi go tez fakt, że ma po drodze 😂

Co wypatrzylas nas nie było. Szkoda kasy

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Hej dziś już trochę lepszy humor. W zasadzie od wczoraj jak byli znajomi. Zamowilismy spinki do mankietów, teraz toper i muszka.

Tz mnie zawołał przed chwilą. Pierwszy śnieg

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-20, 00:32   #1426
misia_29
Rozeznanie

Hej!
Ale mieliśmy intensywny weekend. Sobota i niedziela na naukach. Ale mamy już zrobione, bardzo się cieszę Ogólnie było fajnie, słyszałam dobre opinie na temat nauk w tym miejscu i rzeczywiście tak było. I były darmowe, ale pod koniec jak każdy wypisywał sobie zaświadczenie o odbytym kursie to leżał koszyczek i można było wrzucić "co łaska", więc stwierdziłam, że za takie nauki im się należy i też coś dorzuciłam

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Napisane przez patisonowa Pokaż wiadomość
A ja będę mieć 30, a TŻ 31, więc zepsuję wam średnią

My z TŻ też 30 Ale my tak chcieliśmy. Nie wyobrażałam sobie ślubu podczas studiów. Wtedy to było zupełnie inne myślenie- przynajmniej u nas. Zresztą tak jak pisałyście- każdy inaczej podchodzi do tych spraw i dla każdego inny wiek na małżeństwo jest dobry.

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:
Napisane przez mnicpon Pokaż wiadomość
Tez mialsm koszmarek slubny

Poprawinowa, co myslicie?Załącznik 7321361

Super

Edytowane przez misia_29
Czas edycji: 2017-11-20 o 00:35
misia_29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-20, 01:51   #1427
agniusia17
Rozeznanie

[quote name="agniusia17" post=78946336]Cześć dziewczyny, czy mogę się do Was dopisać? Przyjmiecie mnie? sierpniowa pm 2018[/QUOTE]<br />
<br />
Witamy <br />
Jaka data? I chętnie dowiemy się coś więcej o Was<br />
<br />
Faktycznie cicho dziś, wszyscy weekendują <<br />
<br />

Więc ja mam 25 lat, tż 29 wiec w dniu ślubu ja wciąż będę mieć 25:p, a tż juz 30 nasz ślub 11 sierpnia 2018 i czuję, że coraz mniej czasu zostaje do tego dnia. Ogolnie to jesteśmy ze sobą razem już prawie 6 lat, zaręczeni od ponad roku

Suknia już wybrana, ale ciiiiii, wiedzą o tym tylko 2 osoby
No i sama podjęłam się robienia zaproszeń dla gości. Nie mialam pojęcia, na co się piszę jeszcze tule roboty... I zaproszenia, i winietki, i zawieszki na alkohol, wykończę się
średnio co drugą noc "nawiedzają" mnie sny o ślubie. No i najgorsze, że nie umiem znaleźć butów odpowiednich dla mnie, czyli 5 cm obcas i nie ostry czubek. Faceci mają łatwiej

— Gabriel García Márquez

agniusia17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-20, 07:47   #1428
girlandzia
:)

Witam nowe dziewczyny

girlandzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-20, 08:09   #1429
MissCath
Zakorzenienie

Fajnie, że pojawiają się nowe osoby witam

Stary 2017-11-20, 08:11   #1430
madz88
Zakorzenienie

Hej! Warszawę od godziny zasypuje śnieg. Korki niemiłosierne więc wyszłam wcześniej z domu. Zle się czuje od kilku dni, chyba choroba mnie bierze ale nie mogę iść na L4 bo w środę mamy teatr (Roma i Piloci) integracyjny, zabieram tz więc bym dużo kasy straciła i muszę do środy wytrzymać A dziś w pracy pewne do 20...

Stary 2017-11-20, 08:14   #1431
MissCath
Zakorzenienie

Ja za to musiałam skrobać auto, ale aż tak źle nie jest, ale koleżanka o tym samym mi pisze, że w W-wie biało.

Stary 2017-11-20, 08:20   #1432
Kendra66
Rozeznanie

Cytat:
[quote name="agniusia17" post=78946336]Cześć dziewczyny, czy mogę się do Was dopisać? Przyjmiecie mnie? sierpniowa pm 2018
<br />
<br />
Witamy <br />
Jaka data? I chętnie dowiemy się coś więcej o Was<br />
<br />
Faktycznie cicho dziś, wszyscy weekendują <<br />
<br />

Więc ja mam 25 lat, tż 29 wiec w dniu ślubu ja wciąż będę mieć 25:p, a tż juz 30 nasz ślub 11 sierpnia 2018 i czuję, że coraz mniej czasu zostaje do tego dnia. Ogolnie to jesteśmy ze sobą razem już prawie 6 lat, zaręczeni od ponad roku

Suknia już wybrana, ale ciiiiii, wiedzą o tym tylko 2 osoby
No i sama podjęłam się robienia zaproszeń dla gości. Nie mialam pojęcia, na co się piszę jeszcze tule roboty... I zaproszenia, i winietki, i zawieszki na alkohol, wykończę się
średnio co drugą noc "nawiedzają" mnie sny o ślubie. No i najgorsze, że nie umiem znaleźć butów odpowiednich dla mnie, czyli 5 cm obcas i nie ostry czubek. Faceci mają łatwiej

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Mamy tą samą datę

Kendra66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-20, 08:39   #1433
Manami
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny, ja juz w drodze do pracy, jest tak zimno trzeba przetrwac te zime a po slubie kupie sobie auto i bede jezdzila samochodem

Goplankowa firanki nie sa w kropki, tylko taka najzwyklejsza siatka, jak tiul kosztuja 15 zl za 2 sztuki wiec jak kot sie po nich wspina to ich nie piore tylko wieszam nowe

Ile nowych pm nie spodziewalam sie ze na tak krotko przed sezonem jeszcze beda dolaczac dziewczyny

Ja jakos tak stracilam zapal do planowania... Tyle pinteresta sie naogladalam ze juz mi sie po prostu nie chce... Powiedzcie mi tylko, co sadzicie o tym bukiecie? Ladny czy lepszy luzniejszy z samych piwoniiScreenshot_20171117-225233.png?

PM 2018

Manami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-20, 08:58   #1434
girlandzia
:)

U mnie w nocy padał śnieg, jest cholernie zimno. Dzisiaj mam luz bo szefostwa nie ma to nawet mam chwile, żeby do Was zajrzeć

girlandzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-20, 08:59   #1435
MissCath
Zakorzenienie

U mnie teraz pada śnieg, ale w ogóle to się nie trzyma, jest na plusie. Ale i tak nie cierpię takiej pogody

Stary 2017-11-20, 09:01   #1436
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość

Nie byłam w końcu, bo koszt targów i próbek, za które płaciłam to już połowa zaproszeń
Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Ja mam gres szkliwiony. Jest świetny bo nie widać brudu wgl Ale mycie.... 4 wiadra zuzyjemy co najmniej a i tak podłoga czarna patrząc po scierkach

Hmmm nie wiem ja wgl nie mam z połyskiem ani sliskich tych szkliwionych płytek.

Macie matowy ten gres szkliwiony?
89

Witam stare i nowe pm A już miałam pisać ostatnio, że pewnie nikt nowy nie dojdzie, bo kto miał przyjść, już przyszedł

Edytowane przez KinderCountry
Czas edycji: 2017-11-20 o 09:08
KinderCountry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-20, 09:12   #1437
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej! Warszawę od godziny zasypuje śnieg. Korki niemiłosierne więc wyszłam wcześniej z domu. Zle się czuje od kilku dni, chyba choroba mnie bierze ale nie mogę iść na L4 bo w środę mamy teatr (Roma i Piloci) integracyjny, zabieram tz więc bym dużo kasy straciła i muszę do środy wytrzymać A dziś w pracy pewne do 20...

Możesz sprzedać bilety, na romowe zawsze jest popyt. Swoją drogą mega słaby musical ( chyba nawet gorszy od mamma mia ). Byłam na zaproszenie, ale po fakcie jakbym miała na to wydac kase, strasznie bym żałowała,
Stary 2017-11-20, 09:37   #1438
agniusia17
Rozeznanie

Kendra66 to bedzoemy tego samego dnia swietowac ja juz od poczatku lipca odliczam czas do jedenastego x) ppczatkowo myśleliśmy o ślubie we wrześniu ale był problem ze zgraniem terminu w kościele i na sali. A że 11.08 był możliwy tu i tu no to... Taka decyzja

— Gabriel García Márquez

agniusia17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-20, 09:58   #1439
Kendra66
Rozeznanie

Cytat:
Kendra66 to bedzoemy tego samego dnia swietowac ja juz od poczatku lipca odliczam czas do jedenastego x) ppczatkowo myśleliśmy o ślubie we wrześniu ale był problem ze zgraniem terminu w kościele i na sali. A że 11.08 był możliwy tu i tu no to... Taka decyzja

Myśmy z data "strzelali" w wakacyjana przerwe u tz w pracy. No i nie wyobrazam sobie mieć inaczej ślubu jak w piękny, gorący, słoneczny dzień.

Kendra66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-20, 10:14   #1440
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_29 Pokaż wiadomość
Hej!
Ale mieliśmy intensywny weekend. Sobota i niedziela na naukach. Ale mamy już zrobione, bardzo się cieszę Ogólnie było fajnie, słyszałam dobre opinie na temat nauk w tym miejscu i rzeczywiście tak było. I były darmowe, ale pod koniec jak każdy wypisywał sobie zaświadczenie o odbytym kursie to leżał koszyczek i można było wrzucić "co łaska", więc stwierdziłam, że za takie nauki im się należy i też coś dorzuciłam

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

My z TŻ też 30 Ale my tak chcieliśmy. Nie wyobrażałam sobie ślubu podczas studiów. Wtedy to było zupełnie inne myślenie- przynajmniej u nas. Zresztą tak jak pisałyście- każdy inaczej podchodzi do tych spraw i dla każdego inny wiek na małżeństwo jest dobry.

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Super
My do koszyczka wrzucilismy 20 zlcel szczytny był.

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez MissCath Pokaż wiadomość
Ja za to musiałam skrobać auto, ale aż tak źle nie jest, ale koleżanka o tym samym mi pisze, że w W-wie biało.

Jak dobrze mieć garaż

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Czesc dziewczyny, ja juz w drodze do pracy, jest tak zimno trzeba przetrwac te zime a po slubie kupie sobie auto i bede jezdzila samochodem

Goplankowa firanki nie sa w kropki, tylko taka najzwyklejsza siatka, jak tiul kosztuja 15 zl za 2 sztuki wiec jak kot sie po nich wspina to ich nie piore tylko wieszam nowe

Ile nowych pm nie spodziewalam sie ze na tak krotko przed sezonem jeszcze beda dolaczac dziewczyny

Ja jakos tak stracilam zapal do planowania... Tyle pinteresta sie naogladalam ze juz mi sie po prostu nie chce... Powiedzcie mi tylko, co sadzicie o tym bukiecie? Ladny czy lepszy luzniejszy z samych piwoniiZałącznik 7324051?

Aa bo my mamy w Ikei na wymiar. 4 zl za metr

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:

Nie byłam w końcu, bo koszt targów i próbek, za które płaciłam to już połowa zaproszeń

Macie matowy ten gres szkliwiony?
89

Witam stare i nowe pm A już miałam pisać ostatnio, że pewnie nikt nowy nie dojdzie, bo kto miał przyjść, już przyszedł
No raczej matowy

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

A ja popoludniowki mam a z łóżka nie chce mi się strasznie wstać. Kotel się na mnie rozłożył mruczy jak traktor

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości