|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10
Hej! Wczoraj mialam 18 dc, a moj test owulacyjny robi mi psikusa, bo druga kreska jest coraz mocniejsza
Co do rozdzielenia wątków, to się nie zgadzam Jeśli nie będzie mnie coś interesować, nie będę się na tym znać to nie będę nic pisać. A sprawdzanie co i na jakich wątkach piszą staraczki jest trochę dziecinne. A później jeszcze wypominanie...Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1412 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Avina właśnie możesz zbadać glukozę i insulinę jeszcze ;-) ja miałam to zlecone na pierwszy rzut.
Stokrotka, zależy ile chcecie przeznaczyć na prezent. Złoto, srebny obrazek. My kupowaliśmy kuzynowi tżta (25 lat różnicy ) matę edukacyjne i książkę z bajkami i jeszcze kasę dorzuciliśmy, ale ciocia wiedziała o macie i się wstrzymywała przez to z jej zakupem ;-) Rozczulają mnie też bransoletki Lilou z grawerem koleżanka kiedyś kupiła taką maleństwu jak była osobą towarzysząca na chrzcianchWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Odkurzyłam termometr ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1414 | ||
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() Myślę że jak się rozdzielić wątki to straci on ona wartości niestety;( Bo połowa dziewczyn przejdzie do ciążowego a reszta zostanie a co w takim razie z fb? Też musialby być rozdzielony żeby dziewczyna smutno nie było Cytat:
![]() Dobry ![]() U nas nocna fajna ale u mnie poranek jest mojej mamie smycz obciela kawałek palca dobrze ze M.jest w domku to zawiózł ja do szpitala.;(Blanka kciuki za wizytę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Lubiłam to mierzenie temperatury jakoś czułam sie pewniejsza jak widziałam owu wzrost temperatury itd. A mierzyłam tylko miesiąc wykres mam jeden i zakończony na zielono Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1416 |
|
Rozeznanie
|
A tak w ogóle to poproszę o zmianę na 1 stronie - wiek od dziś 30
i kolejne testowanie na 26.12 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1417 | ||
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1418 |
|
Wtajemniczenie
|
Natim Wszystkiego co najlepsze!
|
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
sama mam Lilou i też miałabym wątpliwości, że to poleży w idealnym stanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1421 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam siły, muszę kupić jakieś witaminy
|
|
|
|
|
#1422 |
|
Wtajemniczenie
|
Osobiście nie rozdzielałabym wątków, ale zrobicie jak chcecie.
Za każdym razem jak postanawiamy, że nie będziemy trajlować tylko o chustach, wózkach, rzyganiu i gólach w gardle - trwa to tydzień a potem od nowa. Aż czasem szkoda mi staraczek, ale ja tu porządków wprowadzać nie będę ;-) Ja tu i tak od jakiegoś czasu wpadam tylko poczytać co u was i zdać relacje z wizyt (bo wierzę, że kogoś tu interesuje). Uważam, że jak ktoś zaszedł w ciążę to częściowa "przeprowadzka" na inny wątek to raczej naturalna kolej rzeczy Wydaje mi się też, że nie ma się co obruszać mówiąc "skoro nie mogę tu pisać o czym chcę to chyba ograniczę moją aktywność na tym wątku". Jakoś do tej pory pisałyśmy o pieczonych ziemniaczkach, kłótniach z tżtami, pędzlach do malowania, pielgrzymkach do Lichenia i było fajnie Blanka, kciuki za wizytę, zdawaj od razu relacje! Btw, o której? (bo zapomniałam :-/) |
|
|
|
#1423 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
z gałganicą Wanilka oj pisz co z mamą, oby więcej strachu niż szkody Cytat:
|
||||
|
|
|
#1424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj pozniej znac co z tym palcem mamy.Cytat:
Blanka, kciuki za wizyte ✊✊ o ktorej masz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Poli, Twoj czarny humor wymiata Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1428 |
|
Zadomowienie
|
Kupowałyście termometry w rossmannie?
Pochwalę się, że 7 dzień nie jem słodyczy i zauważyłam, że mam ładniejszą cerę i wieczorami mam prawie płaski brzuch, a wcześniej mi wywalało na wieczór Natim Najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń
Edytowane przez Avina Czas edycji: 2017-11-28 o 09:13 |
|
|
|
#1429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1430 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze będę za tym, że to wątek staraczkowy i tak bym go traktowała, po co się obruszać, że "ja to jestem w ciąży i nie mam o czym pisać żeby ktoś się nie obraził" a co to w ciąży to już się nie da na inne tematy rozmawiać [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7921995 1]Ja jestem samolub i myślę o Lilou dla siebie z gałganicą Wanilka oj pisz co z mamą, oby więcej strachu niż szkody Najlepszego! Ja od mojej córeczki dostałam na dzień matki Lilou Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1432 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam bardzo
![]() ![]() opite opite, w minioną sobotę, mąż mi wyprawił imprezę niespodziankę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Kurde widzę, że mi zjadło wielocytowanie
Edytowane przez natim87 Czas edycji: 2017-11-28 o 09:20 |
|
|
|
#1433 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie samą ciążą człowiek żyje ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
Mi się marzy coś takiego, ale mój mąż to taki romantyk, że nawet prezent sobie sama wybieram więc o niespodziance mogę zapomnieć
|
||
|
|
|
#1434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Natim Sto Lat!
Avina za postanowienia mnie to czasami ciekawi jak to jest, ze niektorzy wpier.niczaja slodycze, jedza fastfoody w duzych ilosciach a np cera jak pupa niemowlaka ![]() Ja zjem dwa razy coś smieciowego i od razu na twarzy masakra... :confu sed:Juz nawet jedzenie "na wynos" zamawiamy to lepsze z mezem a nie na chybił-trafił ![]() Cora ma jeszcze bransoletke z ami bojoux, z platynowym serduszkiem. Ale będzie dobra pewnie jak bedzie miala ok 5ciu lat choc powiem wam, ze jakbym miala kupowac tego typu bransoletki to wolalabym jednak dolozyc do zlota czy ostatecznie do srebra.. Nie lubię srebra prezentowac w bizuteri (nie mowie o szkatułkach itp) bo to jak się nie spodoba to d.pa nic się z tym nie zrobi, będzie leżeć. Zloto to zawsze mozna przetopic chocby. Z kilku rzeczy np pozniej ma się obraczki albo coś w ten deseń
|
#1436 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O jeny.. Dobrze, że od razu do szpitala mama pojechała. Kciuki, aby tam wszystko dobrze było ✊ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bron Boze nie zagladam na inne watki czy nasze staraczki sie tam udzielaja czy nie. Nie mam na to czasu zeby sprawdzac, ktora gdzie i co pisze. Jedyne co mialam na mysli to to, ze czasem unikaja zagladania do nas przez natlok ciazowych tematow a to jednak watek glownie staraniowy.
Mozemy pomyslec ewentualnie nad jakas modyfikacja nazwy watku zeby nowe dziewczyny, ktore do nas dolaczaja wiedzialy ze takie tematy rowniez sie tu pojawiaja lub umiescic takie info na 1 str. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1438 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najpierw pojechałyśmy do kina, a potem jak się okazało do escape room'u i tam 'przypadkiem' mojego męża spotkałyśmy z naszym kumplem. Potem doszły jeszcze moje dwie przyjaciółki i brat z kuzynem. Potem wróciliśmy do nas do mieszkania, w którym było wszystko naszykowane na imprezę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1440 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mąż też nie kupował i tak jakoś poszło Ja jak zjem coś śmieciowego, to przez kolejny tydzień nie mogę uporać się z cerą. Czekolada też dobrze na mnie nie wpływa A szkoda, bo mam dobrą przemianę materii i mogę sobie pozwolić na dużo rzeczy bez szkody dla figury ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

Jeśli nie będzie mnie coś interesować, nie będę się na tym znać to nie będę nic pisać. A sprawdzanie co i na jakich wątkach piszą staraczki jest trochę dziecinne. A później jeszcze wypominanie...

poza tym rozwijam się w szyciu (o ile można to nazwać rozwojem
)
) albo dać sobie po mordach, albo się uspokoić! Mikołaj patrzy i rózgi dostaniecie! 
koleżanka kiedyś kupiła taką maleństwu jak była osobą towarzysząca na chrzcianch

i kolejne testowanie na 26.12 

daj pozniej znac co z tym palcem mamy.
super sobie radzicie
kiedy wyjdziecie do domu?
A szkoda, bo mam dobrą przemianę materii i mogę sobie pozwolić na dużo rzeczy bez szkody dla figury