|
|
#1411 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Poznańskie Śluby :D
Cytat:
ups..późno już.. ale od kilku godzin nic innego nie robię tylko domykam sprawy sesyjne zamiast pisac fajną relacje z własnego slubu ![]() No cóż. Okazało sie że przedsięwzięcie rozrosło sie potężnie i wymaga nóstwa pracy. Ale za to będzie super zabawa w niedzielę. No i prognozy mówią że ma nie być w ogóle deszczu ![]() Sesja startuje w sumie dośc wczesnie. Pierwsze fotki ęda około 10.15 na Starym rynku. Ja będę tam juz od 9.15 razem z Zuzią i jej Mamą Kasią. Serdecznie zapraszam jak nawcześniej. Więcej info w mailach (10 dni temu, wczoraj, i jeden wyjdzie za godzine jak zdażę go napisać )Czekam na Was i liczę na Was poznanianki ![]() Sporo sie namęczylliśmy by sesja była fjna ciakwa i udana. Pełna współpraca wielu organów i wszystko wskazuje że będziemy robić rzecy, których 'zwykłym" ludziskom robic nie wolno w Poznaniu ![]() Nie na darmo dzesiątki pism poszły do urzędów ![]()
|
|
|
|
#1412 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was robiła wczoraj sesję zdjęciową na Moście Rocha? My mieliśmy wczoraj sympatyczną sesję z Marcinem Melanowiczem (pozdrowienia!) między innymi w tym miejscu, i spotkaliśmy "konkurencyjną" parę młodą.
P.S Kto się deklaruje na niedzielę? Może jakiś umówiony znak dla forumek ślubnych z Wizaża i Gazeta.pl? Mała różyczka w ręku?
|
|
#1413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny! Kto jeszcze bedzie? Z tym znakiem to fajny pomysł Co na to reszta wizanek?
|
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Raczkowanie
|
hej ja tez bede, w sumie to buszuje wszedzie bo na poznanskim forumslubnym tez hihi ok, to ja do Was dolacze rozycze bede miec ale taka malutka hihi a o ktorej bedziecie bo ja tak na 9 15 a Wy ??
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Rozeznanie
|
ja też na 9.15
:PPP pamiętajcie i informujcie koleżanki - NALEWKA na Starym Rynku zabrać jakis sweterek na przejazdy i koniecznie ADIDASY w reklamówkę ))gwarantuję że są rzeczy, których nie robiłyscie w życiu i miejsca gdzie nie stałyście mimo że to POZNAŃ
|
|
|
#1416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bede 9.30 |
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
spotykamy się na starym Rynku w kafejko-resturacji NALEWKA miesci sie ona w srodku rynku obok wejscia do wagi miejskiej
![]() a o ktorej bedzisz ?? |
|
|
|
|
#1418 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam akcję w TV
zbiórka dla chorej dziewczynki. Ava, czekamy na relację i wrażenie "po". Mam nadzieję, że wszystko się udało, żałuję że nie przyjechałam popatrzeć.
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Rozeznanie
|
Dla tych, które były coś do pooglądania, a dla tych któr nie dotarły cosdo pozazdroszczenia
Poniżej artykuły (bo spotów telewizyjnych nie mam możliwości) o kilka fotek. Było boooooosko mimo zimna! http://www.tvn24.pl/12690,1564748,0,...wiadom osc.html http://www.tutej.pl/cms.php?i=32103 http://www.glos.com/index.php?ida=4602 http://www.mmpoznan.pl/1401/2008/9/1...rkiem-po-poznaniu-foto?districtChanged=true http://poznan.naszemiasto.pl/wydarzenia/897467.html Obiecałam wszem i wobec dziękować i POLECAĆ USŁUGI wspierających nas w trakcie akcji ![]() Patronat medialny: Magazyn Ślubny,Radio Merkury,G łos Wielkopolski, portal kobiata.byc.pl. Fotografowie: Marcin Melanowicz (www.fotoberm.pl ) i Kuba Cichocki (www.kubacichocki.pl) oraz studio ArtMediaStudio.(www.armediastudio.pl) Studio Florystyczne - CHyby/k.Poznania ul. Szmoatulska 14 (787259000) oraz pracownia FIORINO; wizażystka Anna Hempelska - świetna (506106213), VIP CATERING (61 8537092); MPK za "ogórka"; oraz sponsorom sprzętu dla Zuzi o których więcej w Głosie Wlkp juz w sobotę ![]() Będziemy tez w nastepnym Magazynie Ślubnym! Wszystko dla ZUZI! Poniżej dla posmakowania 3 pierwsze fotki od jedngo z naszych wspaniałch fotografów. Reszta w trakcie obróbki ![]() DZIEWCZYNY, które DOTARŁY - DZIĘKUUUUUUUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ! www.panny-mlode.pl - na tej stronie w zakładce 'zuzia" dane rachunku bankowego i historia choroby... ZANOSI SIE NA KOLEJNE EDYCJE!
Panny Młode dla Dzieci - wyjątkowa akcja charytatywna Rozwój. Bo zatrzymanie się w miejscu jest niczym cofanie się wstecz ![]() Edytowane przez ava80 Czas edycji: 2008-09-15 o 21:48 |
|
|
|
|
#1421 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Świetna zabawa i cel sesji zdjeciowej myślę, że rozgrzewały nas wszystkie w ten okropnie zimny dzień Było naprawdę fantastycznie Z niecierpliwością czekamy na resztę zdjęć i info ile pieniędzy udało się zebrać dla zuzki![]() Dziewczyny z forum, a gdzie się podział nasz znak rozpoznawczy czyli różyczka? Moja dotrwała aż do końca sesji
|
|
|
|
|
|
#1422 |
|
Rozeznanie
|
iwusek - która to Ty???? nie rozpoznałam
((((a pozostałe? widzicie siebie na fotkach?
|
|
|
#1423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
Nie dotarłam do Was, opowiadajcie jak było!
W sobotę 13tego byłam na weselu do 5 rano, miałyśmy razem z panną młodą się udać, ale pogoda i zmęczenie nas odstraszyły. Pewnie połowę osób zgłoszonych też. A szkoda
|
|
#1425 |
|
Rozeznanie
|
Kilkanaście zgłoszonych odstraszyła.
Dobrzę że większości dopisywał humor i miały ze sobą swtry/kurtki/polary ![]() W pewnym momencie nawet słońce nam wzeszło (na co Kuba złorzeczył hehe) Ale dzięki dziewczyny, że przynajmniej dałyście znać. Wiele osób nawet tego nie zrobiło ![]() Dobrze że w sumie w pewnym momencie było nas 24 ![]() To juz zdecudowanie efekt. A Iwusek wyglądała szałowo!!! I wzbudzała powszechne zainteresowanie! Mi nawet szorty pokazywała - hihi ![]()
|
|
|
#1426 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, te zdjęcia są BOSKIE!!!! wyglądałyście przepięknie i naprawdę- jak z moją mamą przeczytałyśmy o Zuzi to nam łzy w oczach stanęły... Mam nadzieję, że za rok jak już ja będę panną młodą odbędzie kolejna edycja dla kolejnego dzieciaczka, z wielką radością wezmę w niej udział
![]() Napiszcie później, czy udało się zebrać potrzebne dla Zuzi pieniądze! I co dalej z tymi fotkami? bo aż się prosi, żeby kalendarz wydać
|
|
#1427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale co tam Warto było![]() Wszystkie Panny Młode pięknie wyglądały Pozdrawiam wszystkie gorąco
|
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny sesja była świetna!!
Takiego przeżycia mogą nam pozazdrościć najlepsze modelki Bo i cel szczytny - Zuzia jest śliczną kochaną dziewczynką, a jej rodzice przesympatyczni ludzie. Ava bedziesz z nimi miała kontakt ? Bo wspominali coś o swoim ślubie za rok ![]() Zdjęcia które wstawiłaś są rewelacyjne Tylko nie wiem dlaczego nie obok mnie idzie a obok mojej koleżanki ![]() Dziękuje dziewczyny za świetną zabawę, zimno nas nie pokonało ![]() iwusku miło było Cię poznać, mam madzieję że już się wykurowałaś ![]() Całuski i pozdrowienia z podróży poślubnej
|
|
#1429 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy słyszałyście coś o weselach w Dworku w Brodowie??
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
Marika mi również było miło Cię poznać
![]() Kisiorek, Nigreco a wy byłyście na sesji zdjęciowej w niedziele? |
|
|
|
|
#1431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja bylam
|
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Rozeznanie
|
Kisiorek była a nigreco nie była - balowała z koleżanką "PM"na jej slubie i zaspały paskudy :PPPPPP
|
|
|
#1433 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
Przyznaję się, to na moim ślubie balowała Nigreco i dlatego nie przyszłyśmy. Podziwiam Was dziewczyny, że wytrwałyście w tej temperaturze! Ja w poniedziałek miałam plener i teraz leżę w łóżku z grypą. :-( Przynajmniej mam czas poczytać Wizaż. Ava, jeszcze raz gratuluję świetniego pomysłu, mam nadzieję że uda się to powtórzyć za rok, wtedy na pewno się stawię (suknia wisi w szafie) ![]() Pozdrawiam wszystkie Panny Młode! |
|
|
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Raczkowanie
|
z tego calego zamieszania przygotowań kompletnie zapomnialam o znaku rozpoznawczym
a ja w autobusie siedzialam za Tobą
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
Witam po długiej przerwie wszystkie Poznańskie Panny Młode!!!
Nasz ślub odbył sie 30 sierpnia 2008 i od razu po ślubie wyruszyliśmy w podróż poślubną, także dopiero wróciliśmy wypoczęci i wreszcie spokojni!! Kilka słów o naszej uroczystości!! 1. Makijaż i fryzura super- Galeria Podolany! Salon Sensuelle! Tyle, ze fryzjer nie robi koków! Ja miałam robione lekkie loki i upięcie z tyłu głowy! Na pierwszym próbnym makijażu i fryzurze byłam w Studiu Metamorfozy-mogę szczerze odradzić, kobieta zrobiła mi szybkiego koka, choć chciałam loki i włosy rozpuszczone, ale podsłyszałam jak mówiła do koleżanki, ze chce dziś szybciej wyjść z pracy, więc się nie przyłożyła! Choć makijaż był ładny, więcej tam nie wróciłam! 2.Pierwszą niespodzianką od Męża i Teścia był samochód! Od samego początku byłam pewna że jedziemy mercedesem (taxi teścia)! Ale 1 godzina przed ślubem oczom mym ukazał sie przepiękny czarny Chrysler, na widok którego oniemiałam!!! Dziękuję Mężu i Teściu 3. Fotograf- to nasz Kolega, który z ochotą zgodził sie nam robić zdjęcia! Przybył do domy weselnego, aby z ukrycia zrobić nam zdjęcia!!! Zdjęcia wyszły rewelacyjnie!!! Moja siostra która ślubuje w przyszłym roku, już mnie prosiła o tego FOTOGRAFA! Czony- dziękuje!!!! 4. Parafia na Podolanach jest cudowna!! Ksiądz był niesamowity!!! Jajcarz, rozluźnił atmosferę, ze wciąż się śmialiśmy i nerwy były mniejsze! ! Choć to nie nasza parafia przyjął nas ciepło i uroczystość była wspaniała! Kwiaty do Kościoła kupiliśmy dzień wcześniej na giełdzie na Franowie, gdzie pojechaliśmy razem z Siostrą Zakonną,która opiekuje się kościołem. Z zamiłowania jest florystką i udekorowała nam pięknie Kościół! Koszt kwaitów kupionych na giełdzie był wprost śmieszny! W Kościele także przygrywał nam Pan na trąbce! było wspaniale! Kolejna niespodzianka od Męża, który wiedział,ze zawsze mi dech zapiera jak słyszę trąbkę! 5. Sala Powozownia spisała się, choć kilka uwag bym miała, ale na to nie chcę poświęcać czasu, wolę pisać o dobrych stronach! Choć to do czego miałam uwagi, mąż i goście wcale nie zauważali ,więc pewnie nie ma sie czym przejmować!! Kelnerzy wspaniali, uwijali się że złego słowa powiedzieć nie mogę!` Szef czuwał całe wesele na straży w razie gdyby coś było nie tak. Jedyny może minus, ze na początku było dość ciepło choć niby wentylacja był, ale gdy już sie na dworze ściemniło, temperatura była przyjemna. Alkohol nie znikał w niewyjaśnionych okolicznościach, wszystko rano odebraliśmy poukładane, opakowane, super!! 6. Orkiestra , hm... gdybym po raz drugi wychodziła, za mąż chyba jednak zdecydowałabym sie na DJ-a. Niestety nie udało udało nam się spotkać z orkiestrą przed weselem, tym zajął sie Teść. No i niestety było dość "ALE". Nie zostały przekazane moje uwagi orkiestrze przez co wynikały pewne sytuacje, które powodowały moje chwilowe zdenerwowanie! Ale cóż. bywa. Na szczęście trochę mnie udobruchali, bo do torta znów przybył Pan z trąbką, i wzruszenie było ogromne!!!! Ten dźwięk!!!! I to także była niespodzianka dla mnie! lecz tym razem to inicjatywa samej orkiestry, nikt inny nie wiedział, przez co tym bardziej dziękuję Orkiestrze! Tak samo bardzo dziękujemy za wspaniałą oprawę przy podziękowaniu dla rodziców! zagrali utwór instrumentalny, który był bardzo oryginalny i wzruszający! Generalnie wesele było udane !!!! Oczywiste jest, ze zawsze ktoś się czegoś dopatrzy, ale nie ma się tym naprawdę co przejmować!! Grunt to aby nie robić z igły - widły, nie roztrząsać i nie zajmować się pierdołami. My wyjechaliśmy od razu w niedziele w nocy na wakacje i był to bardzo trafiony pomysł, odpoczęliśmy , zregenerowaliśmy siły, było wspaniale!!!!! Szkoda jedynie, że nie mogłam wziąć udziału w sesji! Jak sie udała sesja????!!!!!!!!!!! Napiszcie jakies małe streszczenie!! plisI teraz jesteśmy Mężem i Żoną pozdrawiam gorąco
|
|
|
|
|
#1437 |
|
Przyczajenie
|
Ja też witam wszystkie Poznańskie Panny Młode
![]() Nasz ślub odbył się 30 sierpnia 2008 r. (elalank - widze że w tym samym dniu ślubowałyśmy) Było suuuuuuuuuuuuuuuuper - brak słów żeby to wszystko opisać. Najpięniejszy dzień - aż łezka kreci się w oku jak wracam myślami do tamtego dnia. Zdaje krótką mega szybką relację bo jeszcze jesteśmy bardzo zabiegani i brak czasu na wszystko. Jeszcze raz było SUPER A oto osoby których w czystym sumieniem możemy gorąco polecić i na których można polegać Orkiestra - Zespół Alien Sala - Dom Kultury "Dworek" Głuchowo k/Komornik Firma Cateringowa - Pani Urszula Włodarczyk Suknia ślubna - Salon Visual Chris Kwiaciarnia - Rynek na os. Jagiellońskim Nazwa to chyba Mak (ale jeszcze potwierdze bo niepamiętam dokładnie nazwy) Przewóz osób - Auto Service Politowicz Podróż poślubna - 2 tygodnie biuro Triada - Kreta a dokładniej Stavros (oczywiście też było super że brak słów) Odnośnie fotografa i kamerzysty narazie nic nie napiszę gdyż czekam na zdjęcia i film których nie możemy się już doczekąc. To na tyle z mojej króciutkiej relacji (jak będę miała czas opisze dokładniej) Na koniec jedno małe ale - dlaczego ten cudowny dzień tak szybko zleciał??? Pozdrawiam serdecznie Edytowane przez violkaaa Czas edycji: 2008-09-20 o 19:14 Powód: Literówka |
|
|
|
|
#1438 |
|
Przyczajenie
|
a czy sprzedajecie może swoje sukienki czy raczej zostawiacie dla siebie??
jesli sprzedajecie to gdzie wystawiacie czy na aukcjach czy do komisów?? ja właśnie planuję swoją sprzedać, ale zupełnie nie wiem jak się za to zabrac....bedę wdzięczna za wskazówki
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Rozeznanie
|
Ze sprzedażą to jest tak:
(moje spostrzeżenia) Jesli masz suknię salonową (np. nazwa, model, standardowy rozmiar) to nawet aalegro nieźle idzie. Jeśli masz suknię szyta dla siebie to bedzie tudno o ile nie niemożliwe ![]() tyle z moich spostrzeżeń :/
|
|
|
#1440 |
|
Przyczajenie
|
moja sukienka jest salonowa, także odpada problem znalezienia kogoś w moich rozmiarach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

Właśnie będzie wjeżdżał tort a ja będę najszczęśliwszą kobietą na świecie 

Czony- dziękuje!!!!
My wyjechaliśmy od razu w niedziele w nocy na wakacje i był to bardzo trafiony pomysł, odpoczęliśmy , zregenerowaliśmy siły, było wspaniale!!!!!
Szkoda jedynie, że nie mogłam wziąć udziału w sesji! Jak sie udała sesja????!!!!!!!!!!! Napiszcie jakies małe streszczenie!! plis