|
|
#1411 |
|
crazy plant lady
|
Dot.: MASSIMO DUTTI cz.XII
O te:
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
To jednak nie te same. Teraz sprawdzilam i one faktycznie są w kolorze wina a nie typowej śliwki
. Zamówilam te.
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1414 | |
|
crazy plant lady
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
crazy plant lady
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
Czy teraz można jeszcze coś upolować online? Bo od tygodnia nic w moim rozmiarze nie widzę
|
|
|
|
|
#1418 |
|
crazy plant lady
|
|
|
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie przyszla do mnie paczka z kardiganem i spodniami woskowanymi. Bacheliere czy Twoje woskowane też się tak marszcza na przodzie? Zmierzyłam rozmiar 36 i wydaje mi się że moglabym spokojnie wejsc w 34. I teraz nie wiem czy zwracać te dwie pary(zamówiłam 36 i 38) i zamówic 34 czy zostawic te 36, tak to idealnie leżą tylko te marszczenia. Kolor super Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2019-08-08 o 11:32 |
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Raczkowanie
|
No i Massiom zwinęło wyprzedaż w Galerii Krakowskiej....
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
W Łodzi już dawno zwinęli, jakieś niedobitki zostawili, ale zawsze tak jest
Czekam na wysyp wszystkiego pod koniec
|
|
#1422 | |
|
crazy plant lady
|
W Rzeszowie nie ma już chyba od poniedziałku. Ale to może właśnie nie jest takie złe, bo wszystko trafi na online
![]() Cytat:
XSka też jest duża, podejrzewam, że między nim a Ską nie ma większej różnicy. On ogólnie jest taki luźny |
|
|
|
|
|
#1423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kardigan naprawde jest przeuroczy i napewno go zostawiam Chyba już powoli koniec wyprzedaży żadnych kaszmirów nie dokładają, albo ja nie natrafiłam. Lnianą marynarke widziałam ale tylko rozmiar 40. |
||
|
|
|
|
#1424 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A nie gryzie Cię ten kardigan? Patrzyłam na niego, ale ja z tych, których nawet len i kaszmir potrafią podrapać, więc się nie zdecydowałam. W ramach foszka za brak obniżek zrobiłam już podsumowanie, nie to nie, panie Dutti!
|
|
|
|
|
|
#1425 | |
|
crazy plant lady
|
Cytat:
Także faktycznie chyba szkoda, byś odsyłała obie pary, 34 też będzie się tak układać.
|
|
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bede go przymierzac na wieczor. Mnie tez kaszmir troszke gryzie, ale taka cena że wziełam kilka.Ta biała bluzka to kaszmir? Ja to lepiej nie bede wrzucac co ja kupilam bo troche tego jest ![]() No u mnie tez tak sie marszczy, tak czy inaczej zostawie te i zamowie juz w UK rozmiar 34, najwyzej jak beda za małe to odeśle. |
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Raczkowanie
|
Ja poluję na marynarkę lnianą w jodełke rozmiar 36 kolor popielaty. Na kurtkę skórzaną S czarną ramoneskę. Pod Waszym wplywem na kardigan S ten szary ze srebrzystą nitką. Ale chetnie jakas koszulę, sweter, sukienkę długą...A jeszcze taki różowy golf S ale dawno ich nie widziałam.
Zamowilam mnóstwo rzeczy, niestety wcześniej nie zapoznałam się z kolekcją massimo, więc w ciemno i zostalo mi kilka, bo reszta nie była na mnie szyta i niekorzystnie wyglądałam. Myślałam że to będą zakupy życia ) bo będąc na wakacjach zamówiłam do odbioru w sklepie naście rzeczy ale niestety A duże, na szerokie, kolor nie korzystny itp.
|
|
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1429 | |
|
crazy plant lady
|
Cytat:
Mnie ten kardigan gryzie troszkę, ale nie jest jakoś źle, mierzyłam go i jednak dałabym radę nosić go na krótki rękawek, a jestem z tych, których wełna i kaszmir często gryzą. Edytowane przez bacheliere Czas edycji: 2019-08-08 o 21:55 |
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
Ta kurtka nazywa się : BIKER Z EFEKTEM BĄBELKÓW - Kobieta - Massimo Dutti.
Reszte piszę PW |
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic z tych rzeczy które chciałaś nie było. Jednak była spora dorzutka w marynarkach/kurtkach i troszke w swetrach udało mi się złapać dla mamy glinkowy golf akurat był w rozmiarze XL i to tyle.
Złapałam wczoraj tą krótką kurtke w kolorze toffi i mi anulowali zamówienie to już drugi raz. Dobrze że dziś dołożyli rozmiar S i jak mi znów nie anulują to dojdzie do mnie w poniedziałek to mama będzie musiala mi wyslać.Później wkleje troche rzeczy które udało mi się złapać. |
|
|
|
|
#1432 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję. Ja dziś też kilka razy patrzyłam. Dziewczyny, muszę kupić czarne płaskie wygodne skórzane klapki, gdzieś widzialyscie fajne ?
Edytowane przez aniasadow Czas edycji: 2019-08-09 o 09:58 |
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wcześnie nad ranem patrzyłam i największe dorzutki były w marynarkach i to całe rozmiarówki. Ja tej Twojej bikerki w ogóle ani razu nie widziałam, może się jeszcze pojawi. Zaglądaj co jakis czas. Wrzucam swoje wyprzedażowe łupy. Oprócz tych dwóch par woskowanych spodni i czarnego topu wszystko jest z wyprzedaży.
Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2019-08-09 o 11:03 |
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koleżanka mi właśnie wspominała, że ją gryzie, więc zbieram wywiad Tak, to kaszmir z okrągłym dekoltem - z wakacji przywiozłam, więc cena ciut milsza niż w Polsce W ogóle daj znać, jak ta piękna brązowa narzutka! Na mnie to pewnie będzie worek, ale jest tak ładna, że chociaż cudzym zachwytem pożyję Imponujące zakupy - aż mi żal za czasami, kiedy też na wyprzedażach było u mnie grubo, bo takiej posuchy to od 2016 roku u mnie nie było ![]() Cytat:
Myślę, że mogłaś w trochę złym momencie trafić na Massimo... Nie raz i nie dwa miałam już w domu dwie sztuki tej samej rzeczy (krój, model, kolor i rozmiar), który bynajmniej nie były takie same. Spodnie o 3 cm dłuższe i 2 cm w pasie szersze (a potem baby płaczą, bo ostatnio 34 było dobre, a teraz jakieś małe ), sweter z krzywo uszytym dekoltem (w sklepie byłam zachwycona, zamówiłam online, przyszedł krzywy, czego nie zauważyłam od razu, uznałam, że po prostu przestał mi się podobać i dopiero jak miałam w domu drugi, to zauważyłam, że podoba mi się dalej, tylko trafił mi się krzywy!), o rękawach różnej długości już nawet nie wspominam. Więc jeżeli coś Ci się bardzo podoba np. materiałem i fasonem, ale gdzieś tam mogłoby być ciut lepsze, to czasem warto kupić jeszcze raz, bo może leżeć odczuwalnie inaczej. A co do kurtki to z moich spostrzeżeń wynika, że czym wyższa cena wyjściowa, tym trudniej rzecz trafić pod koniec wyprzedaży - zwłaszcza w małym rozmiarze. Bluzki, koszule, swetry, spodnie - to wszystko można pod koniec trafić w przyjemnych cenach, ale z kurtkami, torebkami czy płaszczami już nie jest tak wesoło. |
||
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Charade no właśnie.. To samo zara... Kaszmiry, który gryzie dla mnie out... Nie do przejścia |
|
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładny ten kaszmirek mi nie udało sie złapac białego. Jeśli chodzi o ten płaszczyk w kolorze toffi to jest mega . Dzień wcześniej też był to kliknełam S i M i anulowali te zamowienie a chciałam podmienić. Teraz nie podmienie bo przesyłka bedzie w poniedziałek jak ja już bedę w UK.Ja aż tak nie szaleje jakoś tak w tym roku. Obkupiłam siebie, faceta i małą, wydałam troche kasy bo i torebke musiałam kupic i do niej portfel i jeszcze płaszcz na zime. |
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Raczkowanie
|
O co chodzi z tymi podmianami? Kupujecie jeden rozmiar A chcecie podmienić na inny ?
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- A zakupy kucyk konny mega... |
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
crazy plant lady
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

tylko ja je nazywam śliwkowe, pokaż które masz

) bo będąc na wakacjach zamówiłam do odbioru w sklepie naście rzeczy ale niestety A duże, na szerokie, kolor nie korzystny itp.
to już drugi raz. Dobrze że dziś dołożyli rozmiar S i jak mi znów nie anulują to dojdzie do mnie w poniedziałek to mama będzie musiala mi wyslać.
) bo będąc na wakacjach zamówiłam do odbioru w sklepie naście rzeczy ale niestety A duże, na szerokie, kolor nie korzystny itp.
), sweter z krzywo uszytym dekoltem (w sklepie byłam zachwycona, zamówiłam online, przyszedł krzywy, czego nie zauważyłam od razu, uznałam, że po prostu przestał mi się podobać i dopiero jak miałam w domu drugi, to zauważyłam, że podoba mi się dalej, tylko trafił mi się krzywy!), o rękawach różnej długości już nawet nie wspominam. Więc jeżeli coś Ci się bardzo podoba np. materiałem i fasonem, ale gdzieś tam mogłoby być ciut lepsze, to czasem warto kupić jeszcze raz, bo może leżeć odczuwalnie inaczej.