![]() |
#1411 |
crazy plant lady
|
Dot.: MASSIMO DUTTI cz.XII
O te:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
To jednak nie te same. Teraz sprawdzilam i one faktycznie są w kolorze wina a nie typowej śliwki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 | |
crazy plant lady
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 | |
crazy plant lady
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
Czy teraz można jeszcze coś upolować online? Bo od tygodnia nic w moim rozmiarze nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 |
crazy plant lady
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie przyszla do mnie paczka z kardiganem i spodniami woskowanymi. Bacheliere czy Twoje woskowane też się tak marszcza na przodzie? Zmierzyłam rozmiar 36 i wydaje mi się że moglabym spokojnie wejsc w 34. I teraz nie wiem czy zwracać te dwie pary(zamówiłam 36 i 38) i zamówic 34 czy zostawic te 36, tak to idealnie leżą tylko te marszczenia. Kolor super ![]() Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2019-08-08 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
No i Massiom zwinęło wyprzedaż w Galerii Krakowskiej....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
W Łodzi już dawno zwinęli, jakieś niedobitki zostawili, ale zawsze tak jest
![]() Czekam na wysyp wszystkiego pod koniec ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 | |
crazy plant lady
|
W Rzeszowie nie ma już chyba od poniedziałku. Ale to może właśnie nie jest takie złe, bo wszystko trafi na online
![]() Cytat:
XSka też jest duża, podejrzewam, że między nim a Ską nie ma większej różnicy. On ogólnie jest taki luźny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kardigan naprawde jest przeuroczy i napewno go zostawiam ![]() Chyba już powoli koniec wyprzedaży żadnych kaszmirów nie dokładają, albo ja nie natrafiłam. Lnianą marynarke widziałam ale tylko rozmiar 40. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A nie gryzie Cię ten kardigan? Patrzyłam na niego, ale ja z tych, których nawet len i kaszmir potrafią podrapać, więc się nie zdecydowałam. W ramach foszka za brak obniżek zrobiłam już podsumowanie, nie to nie, panie Dutti! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 | |
crazy plant lady
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta biała bluzka to kaszmir? Ja to lepiej nie bede wrzucac co ja kupilam bo troche tego jest ![]() No u mnie tez tak sie marszczy, tak czy inaczej zostawie te i zamowie juz w UK rozmiar 34, najwyzej jak beda za małe to odeśle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
Ja poluję na marynarkę lnianą w jodełke rozmiar 36 kolor popielaty. Na kurtkę skórzaną S czarną ramoneskę. Pod Waszym wplywem na kardigan S ten szary ze srebrzystą nitką. Ale chetnie jakas koszulę, sweter, sukienkę długą...A jeszcze taki różowy golf S ale dawno ich nie widziałam.
Zamowilam mnóstwo rzeczy, niestety wcześniej nie zapoznałam się z kolekcją massimo, więc w ciemno i zostalo mi kilka, bo reszta nie była na mnie szyta i niekorzystnie wyglądałam. Myślałam że to będą zakupy życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 | |
crazy plant lady
|
Cytat:
![]() Mnie ten kardigan gryzie troszkę, ale nie jest jakoś źle, mierzyłam go i jednak dałabym radę nosić go na krótki rękawek, a jestem z tych, których wełna i kaszmir często gryzą. Edytowane przez bacheliere Czas edycji: 2019-08-08 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
Raczkowanie
|
Ta kurtka nazywa się : BIKER Z EFEKTEM BĄBELKÓW - Kobieta - Massimo Dutti.
Reszte piszę PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic z tych rzeczy które chciałaś nie było. Jednak była spora dorzutka w marynarkach/kurtkach i troszke w swetrach udało mi się złapać dla mamy glinkowy golf akurat był w rozmiarze XL i to tyle.
Złapałam wczoraj tą krótką kurtke w kolorze toffi i mi anulowali zamówienie ![]() Później wkleje troche rzeczy które udało mi się złapać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
Dziękuję. Ja dziś też kilka razy patrzyłam. Dziewczyny, muszę kupić czarne płaskie wygodne skórzane klapki, gdzieś widzialyscie fajne ?
Edytowane przez aniasadow Czas edycji: 2019-08-09 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Ja wcześnie nad ranem patrzyłam i największe dorzutki były w marynarkach i to całe rozmiarówki. Ja tej Twojej bikerki w ogóle ani razu nie widziałam, może się jeszcze pojawi. Zaglądaj co jakis czas. Wrzucam swoje wyprzedażowe łupy. Oprócz tych dwóch par woskowanych spodni i czarnego topu wszystko jest z wyprzedaży.
Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2019-08-09 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Koleżanka mi właśnie wspominała, że ją gryzie, więc zbieram wywiad ![]() Tak, to kaszmir z okrągłym dekoltem - z wakacji przywiozłam, więc cena ciut milsza niż w Polsce ![]() W ogóle daj znać, jak ta piękna brązowa narzutka! Na mnie to pewnie będzie worek, ale jest tak ładna, że chociaż cudzym zachwytem pożyję ![]() Imponujące zakupy - aż mi żal za czasami, kiedy też na wyprzedażach było u mnie grubo, bo takiej posuchy to od 2016 roku u mnie nie było ![]() Cytat:
Myślę, że mogłaś w trochę złym momencie trafić na Massimo... Nie raz i nie dwa miałam już w domu dwie sztuki tej samej rzeczy (krój, model, kolor i rozmiar), który bynajmniej nie były takie same. Spodnie o 3 cm dłuższe i 2 cm w pasie szersze (a potem baby płaczą, bo ostatnio 34 było dobre, a teraz jakieś małe ![]() A co do kurtki to z moich spostrzeżeń wynika, że czym wyższa cena wyjściowa, tym trudniej rzecz trafić pod koniec wyprzedaży - zwłaszcza w małym rozmiarze. Bluzki, koszule, swetry, spodnie - to wszystko można pod koniec trafić w przyjemnych cenach, ale z kurtkami, torebkami czy płaszczami już nie jest tak wesoło. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Charade no właśnie.. To samo zara... Kaszmiry, który gryzie dla mnie out... Nie do przejścia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładny ten kaszmirek mi nie udało sie złapac białego. Jeśli chodzi o ten płaszczyk w kolorze toffi to jest mega ![]() ![]() Ja aż tak nie szaleje jakoś tak w tym roku. Obkupiłam siebie, faceta i małą, wydałam troche kasy bo i torebke musiałam kupic i do niej portfel i jeszcze płaszcz na zime. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
O co chodzi z tymi podmianami? Kupujecie jeden rozmiar A chcecie podmienić na inny ?
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- A zakupy kucyk konny mega... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 | |
crazy plant lady
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.