|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V
Cytat:
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy ktoras ma moze takie napady goraca? Nosz kuzwa mog lezec i nic nie robic a takie goraco mnie zalewa, ze masakra. Kilka minut temu znowu jakby ktos mnie do pieca wsadzil. Te uderzenia sa tak intensywne, ze noralnie mi sue wlosy u nasady robia mokre a po ciele splywaja krople potu. Juz to zauwazylam kilka dni temu, ale zajeta bolem geby mojej mniej jakos na to uwage zwracalam, ale mozna powiedzec ze zgaga minela, a uderzenia goraca sie zaczely... teraz ochlonelam i ide wziac szybki prysznic bo nie ogarniam normalnie
a wy dajcie znac czy ktoras tez takie jazdy ma moj do mnie mowi ze moze wychodza tabletki anty to go wysmialam zeby sie nie oszukiwal, bo tabsow to ja juz dobry rok nie biore i ma zaczac kolka krecic blizej domu bo kola pogubi jak mu zadzwonie ze rodze a on tak jak dzis 8h jazdy od domu. Stwierdzil ze przeciez lekarz mowil, ze narazie nic sie nie dzieje to go uswiadomilam ze owszem mowil, ale to bylo 2 tyg temu w sumie z takich innych objawow to mlody ewidentnie skonczyl buszowac tak mocno. Tzn rusza sie, ale te ruchy sa raczej mniej agresywne i ewidentnie wiecej odpoczywaWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys ciagle w swetrach albo pod kocem i wiecznie lodowate rece, a teraz np a biurze siedze w krotkim rekawku, a dziewczyny co chwile mowia, ze zimno. Tak samo moj tz ciagle chce grzanie w domu wlaczac, a ja ze po co ci to, przeicez goraco :p Rece tez mam ciagle cieplutkie.I u mnie ruchy mlodego tak samo o wiele spokojniejsze. Zdarza sie ze ma taki napad chwilowy, ze mocno sie rusza, ale to raz na kilka dni i zawsze sobiewtedy wkrecam, ze chce sie obrocic |
|
|
|
|
#1415 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1417 |
|
Zadomowienie
|
Czasami mam takie napady gorąca ze robie sie spocona i az splywa ze mnie pot. Ale to rzadko, zdarzylo sie moze ze 3 razy. Ale ogolnie jest mi caly czas gorąco. Mam pootwierane okna pozakrecane kaloryfery i goraco mi a TZ krzyczy ze lodówka w domu
A tak ogolnie to bylam juz dzis chyba z 4 razy w toalecie na dwójce ... ale nie mam biegajki zadnej. Nie mam pojecia po czym tak ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z tydzien wczesniej przeprowadzam sie do tesciowej (jak bedzie wszystko "planowo"), a jak nie... a ja cos "poczuje" to od razu jade do szpitala, bo mam 50 km do tego miasta, gdzie chce rodzic. U siebie nie pojade :-P Za duzo sie nasluchalam...
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sie dowiesz skad taka przemiana materii to daj znac, bo u mnie tak roznie, ale szalu nie ma.. W ogole czuje cos wysoko po lewej takiego wystajacego jak reka albo noga.. eh ja osiwieje z ta pozycja dziecka Dopiero w nastepna srode polozna
|
|
|
|
|
#1420 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Więc to będzie szybka akcja Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, ja mam identyczne uderzenia już jakis czas, kilka razy nawet o tym pisałam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1422 |
|
Zadomowienie
|
Anetka tez o tym pomyślałam ale szybko odrzucilam ten pomysl bo po co sobie nadzieje robić
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie przycisnac, droge znam, wiec sobie pozwalam :-P Ciekawe jak to bedzie... ;-) Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1424 |
|
Wtajemniczenie
|
No mnie te udrzenia goraca budza nawet w nocy. W jednym momecie jestem cala mokra, posciel mokra, wszystko mokre, a za chwile sie budze bo mi chlodno. Spokojnie oge porownac to z takim poceniem sie jak sie jest przeziebionym i tak sie czlowiek zaczyna pocic. I na poczatku myslalam ze jakejs goraczki dostaje bo to byl czas wlasnie jak mi ta buzia tak pcnac i bolec zaczela, ale ja ani wtedy ani teraz goraczki nie mam. Wzielam prysznic i czuje sie jak mlody bog i wszystko ok juz teraz. Ogolnie tez jest mi cieplo i wkurza mnie nawet jak slonce przez szybe na mnie swieci jak leze wiec rolety zaslaniam
byloby to zrozumiale-te napady gdybym np sie ruszala i cos robila, ale one atakuja jak odpoczywam wiec podejrzewam biorac pod uwage brak zgagi od tygodnia i wlasnie te uderzenia, ze moze hormony szaleja i Igor sie zgrzal przy wiazaniu sznurowek w trampkach byl tez czas, ze zauwazylam na majtkach jakby kawalki czopa? Ale pewna nie jestem, choc biorac pod uwage teorie jak on wyglada to moglo byc to tak na 90%. Staram sie ze wszystkich sil wsluchac w swoj organizm i zauwazac jakies tam zmiany, ale z drugiej strony tez nie chce sie na sile doszukiwac bo to bez sensu. Kurcze pierwsza ciaza byla taka jakas mniej swiadoma i latwiejsza i ogolnie nie zwracalam uwagi na to ze cos sie dzieje. Teraz fisiuje, a przyjdzie co do czego to urodze w listopadzie ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Wtajemniczenie
|
A te biegajki to nie koniecznie, ze sie oczyszcza przed porodem, ale tez moga byc w czasie kiedy sie dzidzia obniza wlasnie. Bo to tez mialam - po 4 razy biegalam na dwojke i raczej to byla taka normalna i wyczytalam, ze moze sie obnizac. No i w sumie na logike biorac to faktycznie moglo byc od tego, bo ja naprawde rennie mogam jak dropsy wcinac, a niewiele to dawalo a teraz nawet jak sie nazre jak swinia i sie ruszyc nie moge to zgagi nie mam.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mnie "zlapie" w domu, to pewnie i tak zadzwonie po meza i on bedzie jechal. Ale jak bede u tesciowej... to ja chce siadac za kierownice. Balabym sie jak ona mnie dostarczy do szpitala :-P Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1430 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z mężem ustalilam że nie mówimy jej o porodzie tylko powiemy jej po fakcie dokonanym Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardziej mnie ciekawi czy faktycznie da sie jakby wczesniej zauwazyc, ze np cos dzieje sie zanim pojawia sie skurcze czy odejda wody no procz czopa, bo ten mi chlupnal w kibelek przy sikaniu tydzien przed pierwszym porodem i tez zajarzylam za jakies dwa dni, ze to chyba bylo to bo co innego skoro czulam jak wylazi mi tamtedy nawet. W paranoje nie popadam, bo bym mogla powiedziec, tak jak w "chlopakach do wziecia", ze jestem w ciazy, bo boli mnie zab chyba nie zacznerodzic, bo mnie pol gornej szczeki boli od opuchlizny ![]() Co do opuchlizny to schodzi. Juz wygladam normalnie. Czuje, ze mam jeszcze troche spuchniete kolo nosa i dol policzka i dziaslo no i jak zgryzam zeby to costam czuje, ale juz to tak nie denerwuje ani nie boli okrutnie. Wroce z porodowki to zapisze mloda i siebie do dentysty. Mleko sciagne, tata zostanie z synkiem, a ja z mloda zrobimy sobie babski wypad do sadysty niech tam zajrzy o co biega. Nie bede teraz zaczynac przed samym porodem. Niech tam popatrzy czy to moze ta osemka tak nabroila czy co, ze mi ta munia spuchla. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam ! Tym razem mąż mnie zabije wydałam 150 zł
![]() I w sumie więcej rzeczy kupiłam do żarcia niż dla siebie o ja głupia a mąż dał kartę ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie tak kebaba chce, ze szok
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
ej wez smaka nie rob!!! tez bym zjadla.. kurde..
moze w weekend sama zrobie . jak udala.sie impreza??? Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duzo ludzi bylo i ostatni goscie siedzieli do 3, ale z checia siedzialam z nimi, chyba przywczyailam sie do bycia trzezwa na imprezach
|
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tez wszyscy mowia ze nie widac ze za 8 tyg rodze ja sama nie czuje ze niedlugo urodze ![]() ![]() ![]() Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
|
|
#1438 |
|
Wtajemniczenie
|
Te ciążowe smaki
ja się dziś męczyłam dłuższą chwile ze sloikiem bo mi się ogórków kiszonych zachciało.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zamówiliśmy i jedynie się w☠☠☠☠ilismy że takie nie dobre :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robię spaghetti
![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

. No i nawet jak wypiore ubranka to i tak te klaki na nich są ... Wszedzie klaki - nastepny pies bedzie łysy 

a wy dajcie znac czy ktoras tez takie jazdy ma 

Dopiero w nastepna srode polozna

byl tez czas, ze zauwazylam na majtkach jakby kawalki czopa? Ale pewna nie jestem, choc biorac pod uwage teorie jak on wyglada to moglo byc to tak na 90%.