|
|
#1411 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3
Mój tz na balony i napis by nie wpadł ale na kwiaty i prezent to i owszem nawet coś mówił o kolczykach choć się śmiał że 9n też wykonał duża pracę i powinien też dostać prezent np szlifierke
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1412 |
|
Zadomowienie
|
Ja się dzisiaj dowiedziałam, że Mały nie lubi budzika (po tatusiu)
![]() Mąż ma nastawiony żeby wstać na konferencję w pracy i dzisiaj jak zadzwonił to cały brzuch mi nagle zaczął podskakiwać
|
#1413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stad moje charakterystyczne "czy ty mnie sluchasz" nie raz sie produkowałam a ten potem zdziwiony bo nic nie wie, ale ja wsiekla bo robi na opak a ja tyle sie produkowalam ciezarnej sie nie wkurza ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
my daleko rodzilismy wiec tz chyba glodny siedział. Ja dostalam obiad dwuadaniony jeszcze na sali porodowej, jadlam jak glupia. Dopiero teraz do mnie dotarlo ze tz musial patrzec a tez pewnie byl glodny
|
||
|
|
|
#1414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przypominasz sobie jak jeździłas nie takie dystanse w gorszych ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Ojej! Zdrówka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
?! co to za wirus?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
w drugim trymestrze? Nie przechodzilas toxo w ogole? Ja robilam raz, w II trym. lekarz nie zalecil ale teraz chcialam juz w trzecim sobie zrobic. Ktore parametry mialas zlecone igm, igg?
|
|
|
|
#1416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A w ogole to dzień dobry goście pojechali, impreza odhaczona więc można odpoczywać tylko muszę do pracy pojechać po jakiś papier i do lidla po pampersy wkurzona jestem na nasze kadry bo z każdym zaświadczeniem robią jakieś problemy, robią błędy, a ostatnio się okazało że nie dostarczyli jakiegoś papieru do zusu. Kolejnego. Po porodzie mąż jechał dostarczyć papier na macierzyński bo go nie przekazali. Teraz nie dali jakiegoś druczku i od 2 miesięcy nie mam wypłaty i oczywiście sama musiałam się w zusie dowiedzieć żeby im zwrócić uwagę. Masakra. A o każdym głupim zaświadczeniu o zatrudnieniu itp jest dyskusja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nufcia nie powiem ci jaka jest roznica miedzy kocykami, otulaczami bo my tylko kocyki mami i to takie minky jeden ocieplany zwykly. Latem kocykow w ogole nie uzywalam. W upały niczym nie przykrywałam. Ale to bedzie kwiecien wiec koc na pewno sie przyda
![]() Szary tez uniwersalny. Mietowy ładny ale troche inne bajka. Kocyki w kropki jakos mi sie nie widzą. Ja generalnie lubie kolory, wiec troche mam inny gust do ciebie. Dziewczyny te otulacze są na prawde cienkie? na cieplą wiosnę będą okey? ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
moj tz co raz czescie po prostu przerywa i siada kolo mnie i gadamy. Ale on w ogole zakrecony, ostatnio w samochodzie wsiadamy, tz rusza i pyta gdzie jedziemy, mowie ze po dziecko do babci. a ten mnie do domu przywiózł ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Kusicie tymi otulaczami ![]() Przy pierwszym dziecku człowiek żyl bez i było okey a teraz chce sie to mieć Robię pasztet z soczewicy bo znowu na nic nie ma ochoty
|
||
|
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście? http://www.pomniejszacz.pl/files/inc...01823568_1.jpg co myślicie o tych ubrankach?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() Ja kupiłam otulacz muślinowy - muślin to 50% bawełny i 50% bambusa, jest cienki niczym tetra tylko delikatniejszy. Ten 100% bambus jest grubszy, ale ja brałam ten superro, jakbyś wzięła ten zwykły to byłby cieńszy. Wypowiadam się oczywiście na temat produktów lullalove bo takie mam ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1419 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z jasnych to chyba tylko brudny róż mi się podoba, ale dla chłopca chyba niezbyt pasuje ![]() Na to pasowanie to właśnie zwracam uwagę - skrzywienie zawodowe i ocd w jednym ![]() Cytat:
Dla mnie na plus sposób zakładania, ale kolory nie moja bajka
|
|
#1420 | |
|
Zadomowienie
|
Biedna, kuruj się😤
Cytat:
Widziałam spodenki takie ala dresowe na 56 idealnie do kompletu do kaftaników które kupiłam w Smyku, ale nie wiem czy ze szpitala wypada wracać w kaftanie i spodenkach? czy raczej pajac? i czy wogole sie zmiesci w te 56. Dylemat mam, doradzcie....kupić? 😟 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1421 |
|
Zadomowienie
|
Weszłam na insta do tej konstruktorki od mamaginekolog i widzę, że mają zestawy na przebranie z błękitem i bladym różem - te ładne
|
#1422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kombinezon - dobry temat. Myślałam kiedyś nad tym, a potem zapomniałam. W co planujecie ubrać maluszki na wyjście? Bo pogoda może być różna i nie wiem na ile ciepłe ubranko sobie przygotować. Zimowe to chyba odpadają. Ale jakie są na wiosnę dedykowane? Z jakich materiałów?
|
|
#1424 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to nawet teraz nie myślę co na wyjście. Pod koniec kwietnia to może być zarówno prawie lato, jak i śnieg...
![]() Listopadowa ja jakoś po połowie ciąży powtarzałam toxo, oba wskaźniki. Moj tż niby kupuje jakies kwiatki jak jest okazja, ale w sumie trochę to problematyczne bo kot cały czas chce je obzerac, a jak się jej uda to później rzyga, więc średni pakiet 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ten kombinezon na wyjście z takiego dresowego materiału, niezbyt grube, niezbyt cienkie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam żadnego kombinezonu na wyjście wiem że pogoda może być różna ale ja właściwie mogę rodzic nawet w majówkę więc w ostateczności myślałam o body plus pajac mam w razie czego sweterek i kocyk do fotelika no i czapeczke więc chyba powinno być okey
|
|
|
#1427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Dla mnie zestawy ładne ale ja nie uzywalam w sumie kaftanikow. Albo pajace ale body i spodenki. Na pierwsze 2-3 tygodnie to tylko pajace. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#1429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pojęcia nie mam, jak ubrać na wyjście, kwiecień - plecień w końcu Ale przecież nie muszę nic brać do szpitala, wyprane będzie wszystko i tż coś wybierze w zależności od pogody. Body + pajac na pewno, bo na pierwsze tygodnie tylko to będzie grane, i albo jakiś miś na to albo nie
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() Pierwszy kurier odebrany ten z lulalove jest grupszy, ale taki bardziej śliski, przez co wydaje sie zimny. Uwielbiam kupować kocyki 20190131-121034.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę dokupić w tym spocie z lullalove, może wprowadzą letnie kolory? Bo ten puder róż co wzięłam to taki bliżej do tego Le pampucha Twojego i w ogóle z lullalove zakochałam się w tej szałwi przez Fiteline!!! Tyle, że ona ma spot taki jak ten puder róż właśnie, więc nie...nie kupię drugiego takiego samego![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1433 |
|
Raczkowanie
|
Niby nic zdrowia życzę. Mi narazie z tego kataru nic sie nie rozwinęło. Za to syn ma nawro5 goraczki. A juz trzy dni byly lepsze
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
Ale pędzicie
![]() Ja planuje chyba coś takie założyć na wyjście |
|
|
|
#1435 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś na usg, Leo waży już 2kg, chyba będzie wielki
Raczej wszystko dobrze ![]() Ciuszków już mam tyle że pewnie dzieciak wszystkich nie zdąży założyć xd A Tż pewnie nawet nie wpadnie na pomysł kwiatków, ale kto wie może mnie zaskoczy :P na walentynki tylko dostaję
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Mam identyczny ;-)
Pajace u mamygibekolog sie pojawily. 3 szt -79zl Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Body 3 pak 59, ale kopertowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1437 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja tak z innej beczki...mam strasznie suchą skórę, aż swędzi
niby smaruje oliwką na rozstępy i balsamem ale nic to nie daje na wysuszoną skórę....polecacie coś? Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na kiedy masz termin ?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#1439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
W sobote chyba przyjedzie brat lozeczko skrecic dla malego
Zastanawiam sie tylko na jaki poziom na poczatek? Troche sie boje, ze ten najwyzszy to moze byc za wysoko. A jak Wy planujecie?I wczoraj poczytalam na polecenie poloznej o planie porodu i jestem w szoku, ze na tyle rzeczy mozna miec wplyw, a przynajmniej teoretycznie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

choć może jestem człowiekiem małej wiary i wszystko by było jak rodem z instagrama
i co Ma być wygrawerowane. Tylko grał wtedy na plejce więc pewnie gdybym zapytała, którą ma mi kupić bransoletkę on by zapytał "Ale jaką bransoletkę "

nie raz sie produkowałam a ten potem zdziwiony bo nic nie wie, ale ja wsiekla bo robi na opak a ja tyle sie produkowalam 

i przypominasz sobie jak jeździłas nie takie dystanse w gorszych 

Tylko że ja w domu nie narzekam, staram się robić dobre wrażenie 

26.08.2017

niby smaruje oliwką na rozstępy i balsamem ale nic to nie daje na wysuszoną skórę....polecacie coś?
na kiedy masz termin