![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
![]() Cytat:
Ma któraś w planach używać tensa? Właśnie rozkminiam czy się nie przejść jutro do medycznego, bo trochę się robi gorąco. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
![]()
Lubię i grochówkę i chleb ze smalcem
![]() U mnie nadal jakieś skurczyki, pewnie szyjka działa. Mam nadzieję, że jeszcze jutro przetrzymam bo nie chce rodzić w listopadzie ![]() Na Black friday nic nie kupiłam, kompletnie nic. Słabe te promocje w tym roku ![]() Czekam na TŻ, dzwonił, że mogę rodzić bo od ekipy z pracy dostał jakiś prezent dla małego. Jestem ciekawa co tam wymyślili ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤️- część 5
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
![]()
Dla dziecka wszystko mam więc nic nie kupiłam, oprócz torby do wózka bo kompletnie o tym zapomniałam, ale to akurat bez żadnej promocji
![]() ![]() Eh mi właśnie od 2 dni nogi puchną, aż boli mnie od ściągacza od skarpetek ![]() Chleb ze smalcem fuj, też nie wiem jak można jeść ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez arya09 Czas edycji: 2019-11-29 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja kupiłam tylko wczoraj jakieś rzeczy dla starszej w zarze plus dwupak pajacy dla małej, biustonosze do karmienia w h&m i misia dla malutkiej. U mnie porodu nie widać.. w poniedziałek jestem umówiona z położną, ma mnie zbadać i zrobić ktg chyba Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się po prostu wie od samego patrzenia ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze kilka takich rzeczy których nie jadłam i wiem że nigdy nie zjem 🤣 Chociażby grzybki marynowane czy czarnine. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
![]()
Eee jak mozna powiedzieć fuj gdy sie czegos nie spróbowało ;p a wątróbka z cebulą?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ja też grzybki marynowane i jeszcze śledzia i tatara ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1421 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurczę tak zajrzałam zobaczyć czy ktoś nie urodził A tu cisza! Mam nadzieję ze w weekend któraś z Was się rozpakuje!! ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
O fuj też nie jadłam i nigdy nie zjem ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
Kupiłam nową książkę Tolkiena i zestaw 3 płyt AC/DC ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Taki prezent dostaliśmy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Ale faktycznie gdyby mi brakowało coś dla dziecia to dobry moment. Pamiętam jak dyskutowałyśmy, że nie możemy zostawiać zakupów na tak późny czas a tu żadna nie chce rodzić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
![]()
Grzybki zjem ale bez szału, wątrobki nie zjem bo ojciec we mnie wmuszał i mam uraz, jedynie co uwielbiałam to moczyć chleb w tym tłuszczu co się watróbke smazy i cebulke jesc
![]() |
#1428 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wow mega super ze strony kolegów Gosia! Bardzo mile!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Kocham tatara, sledzie w kazdej postaci. W ogole wszystkie ryby prócz pangi. Czego bym nie zjadla i nie spróbowala bo mnie obrzydza to mózg, ucho, jądra zwierząt. Poza tym to takie normalne wiejskie jedzenie lubie bo jadlam to od dziecka u babci i jestem tego nauczona. Nikt wtedy nie mowil ze to obrzydliwe czy ohydne ![]() Z drugiej znow strony moja mama wychowana na wsi i Polskiej wieprzowinie kocha owoce morza a ja nienawidze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Z urazow z dziecinstwa to mialam dlugo do kaszy gryczanej. Moja mama mi to wciskala namiętnie, bo zdrowe bo chude bo trzeba jeść. I do warzyw na parze. 🤢 dopiero jako dorosła osoba polubilam i nie wyobrażam sobie obiadu bez porcji warzyw z pary, do wszystkiego procz zwyklej surowki wrzucam warzywka skropione oliwa. I pomyśleć ze 10-15 lat temu plułam tym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1430 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A jak ktoś zrobiłby mi kaszę manna na mleku byłabym wniebowzięta ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Haha o tym samym dziś myślałam ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
![]()
Heheh no bo jest pozno ;D nigdy nie wiadomo kiedy dojdzie. Mnie bardzo stresowalo ze dostawki nie mam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Ale to co kupila oglam to sa takie fajne rzeczy , nie must have i jednak mozna poczekac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1433 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Skupiłam się na sprzęcie, bo ubrań nie ma co na razie kupować. Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj po wizycie w galerii handlowej znów dopadło mnie mega kłucie w pochwie i ból w pachwinach. Wróciłam do domu i wzięłam się za skakanie na piłce. Skoro młoda już chce mnie tam uciskać to jej pomogłam. Tak bym chciała, żeby mi gin we wtorek powiedziała że mam przynajmniej 1cm rozwarcia, a już najlepiej 2 ![]() Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Też myślałam, że będzie już za późno na zakup dostawki, ale mamy normalne łóżeczko z materacem w pokoju córki, więc w razie czego przenieślibyśmy je do sypialni. Zresztą awaryjnie moglibyśmy też kupić stacjonarnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja właśnie skacze na piłce i coś mnie zakłuło kilka razy, może ruszy ta szyjka
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
![]()
Czytam o jedzonku i mam coraz większa ochotę na te smakołyki. Uwielbiam tatar, chleb ze smalcem u ogórkiem, wątróbkę, grzybki marynowane, kaszankę i śledzie <3
A także sushi i owoce morza ![]() W ogóle ja nie jestem wybredna co do jedzenia, No chyba ze jest to zupa mleczna fuuu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Ale poza konkretami to te wszystkie akcje promocyjne działają na nas w nieopisany sposób. Pierwszy raz zaczęłam na to inaczej patrzeć jak obejrzałam filmik pewnej youtuberki w którym tłumaczyła jak na nas działa promocja. Filmik był o minimaliźmie. Tak mi siadł na głowę, że zaczęłam się stosować do jej zaleceń i o dziwo działało. A później mieliśmy o tym specjalne zajęcia na studiach. Tzn o wpływie reklamy i promocji na ludzi. Już pomijam, że w wielu miejscach chwilę temu podnieśli ceny na ten cały piątek ![]() Tak gadacie o jedzeniu a ja po tej pizzy a raczej sosie czosnkowym nie umiem dojść do siebie. Za to ja czekam na jedną jedyną zachciankę, której nie jadłam od marca.. Sushi ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
![]()
Arya a moze! Mnie tak dzis boli w kroczu, ze masakra. Nic juz nie chce mowic ale na pewno tam sie cos dzieje z tą szyjka. Plan jest by jutro spedzic aktywnie dzien wieczorem isc na jarmark i 1. Moge rodzic ;D
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.