|
|
#1411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
Ale super, że Franek tak świetnie! Cytat:
w razie czego zrobicie, jak mówi mąż, obleci, ale oby nie było trzeba tak kombinować i obyście dostali tego Cybexa!
|
||
|
|
|
#1412 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1413 |
|
💑🐱📚👶
|
Faith - to oby Maluch jednak posiedział jak najdłużej w brzuchu
Tym bardziej trzymam kciuki za Ciebie, bo my idziemy tym samym torem, mamy ciąże w tym samym wieku ![]() Ja właśnie się zorientowałam, że muszę w piątek dodatkowo zrobić fibrynogen i po raz drugi grupę krwi, bo na pierwszych wynikach mam napisane "niepotwierdzone"
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, też miałam nie kupować tych woreczków ale chyba wezmę i tak popakuje, będzie lepiej a nie jak zwykle wszystko rozwalone.
Faith niech ta szyjka jeszcze wytrzyma ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Na kolejną wizytę mam zrobić morfologię, mocz i znów crp. Jaram się jak pochodnia, bo właśnie wydębiłam w LM na czacie z lekarzem skierowanie na crp, 30 zł zaoszczędzone.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1416 |
|
Zadomowienie
|
Od 37 tygodnia można spokojnie rodzić i powinno być z małym ok tym bardziej że waga też w porządku z tego co piszesz 🙂 nawet jakby poród był na dniach to myślę że będzie dobrze 🙂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
A mój lekarz nie zleca mi już żadnych badań
ostatnie miałam w 36tc.Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1418 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1420 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Ja muszę zrobić fibrynogen - gin nie zlecił, ale szpital wymaga Mam 3 placówki z położnymi i pediatrą, jutro będę dzwonić i mam nadzieję, że się dodzwonię i dowiem czegoś I że uda mi się na te ktg zapisać
|
|
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale szyjka szaleje! Niech potrzyma jeszcze trochę ![]() Cytat:
![]() Byliśmy dziś w nowym mieszkaniu. Mam mieszane myśli. Przywiązałam się do poprzedniej części miasta, do poprzedniej lokalizacji, budynku i jakoś mi tak smutno, że teraz będę mieszkać gdzieś indziej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym jeszcze połaziła na jakieś pobrania itd.
Ale ja pod tym kątem "dziwna" jestem, uwielbiam chodzić do dentysty, na pobraniach mogą mnie kłuć ile się podoba. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1425 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Oj miałam takie uczucia dwa lata temu. Przeprowadzałam się do wspólnego mieszkania z Tż od rodziców... Z jednej strony cieszyłam się, że będziemy na swoim, że już całe dnie praktycznie razem, a z drugiej było mi przykro, bo miałam tyle wspomnień związanych z rodzinnym miejscem. Na szczęście mamy do siebie blisko, więc dość często się odwiedzamy, zwłaszcza teraz jak siedzę na L4 Najgorszy był dla mnie pierwszy tydzień, czułam się po prostu jakoś tak dziwnie... :/
|
|
|
|
|
#1426 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Z dentystą niestety nie mam tak jak Ty :P Omijam szerokim łukiem, jak tylko mogę :P |
|
|
|
|
#1427 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierwszego dnia jak wspolnie zamieszkalismy z mezem to sie popłakałam ze juz nie bede mieszkac w swoim domu itd. Miesiac czasu sie przyzwyczailam do nowego mieszkania. Wiec w pełni Cie rozumiem Francesc_a
|
#1429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może nie to, że dentystę kocham, ale badania krwi całkiem lubię, też mogą mnie kłuć jutro też idę ale tym razem trochę się martwię tymi płytkami, wolałabym już nie musieć się badać i żeby wszystko było okej... no ale zobaczymy.Cytat:
![]() Z czasem będzie łatwiej, choć początki mogą być trudne. A mało kto to rozumie, przecież super, że przeprowadzka, nowy etap życia, nowe mieszkanie... ...no wcale niekoniecznie. To znaczy koniec końców będzie fantastycznie My jesteśmy miesiąc po przeprowadzce. Jeszcze nie byłam w starym mieszkaniu, tż sukcesywnie zwozi graty, jak do tej pory za każdym razem ryczałam, jak byłam pod dawnym blokiem. A przeprowadziliśmy się dosłownie trzy przecznice dalej. Mnie pomógł tylko czas i zbudowanie nowych fajnych wspomnień z nowym mieszkaniem. A zanim to się stało był ryk, choć teoretycznie przecież wszystko super, zmiana na większe, do tego pies, do tego dziecko, wszyscy mówili, że rewelacja. Ale mnie to strasznie przytłoczyło. |
||
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Wiecie, ja już jedną przeprowadzkę "zaliczyłam" do wynajmowanego mieszkania tż. Przeryczałam caky dzień jak układałam swoje ubrania w szafkach. A to był ten sam blok, w którym mieszkałam z rodzicami. Więc środowisko/podwórko/okolica bez zmian. A i tak emocjonalnie było mi ciężko. Teraz będę miała do rodziców jakieś 15-20 minut pieszo. Więc nie tak źle, ale mnie z nową okolicą nic nie wiąże i jakoś tak mi smutno. Że zamiast się cieszyć to mi się płakać chce.. ![]() Nawet nie mam weny do remontu. Wolałabym przyjść na gotowe i już. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tez hormony ciazowe nie ułatwiaja sprawy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Zapowiada sie dzisiaj ciezka nocka....znowu caly brzuch mi sie spina... ciekawe czy jutro na ktg jakies skurcze beda sie pokazywac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro mam 36+0, czyli mogę pić herbatę z liści malin? Jedną dziennie czy wiecej? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
A co sądzicie o matach w rulonie? Widziałam że humbi ma takie w ofercie.
|
|
#1434 |
|
Zadomowienie
|
Nie słyszałam o takiej macie ale wygląda całkiem spoko na fotkach w necie. Ja że swojej strony polecam skip hop 🙂 jeśli chodzi o maty mają bardzo dobrej jakości
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O skip hopie tez myślałam z tym że mój tata chce kupić dla małej taką matę a wiem że 350 zł to będzie dla niego za dużo i głupio mi o taką prosić... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z kazdym dniem coraz gorzej wchodzi mi ta herbatka. Mam ambitny plan od czwartku po wizycie u gina pic 3 razy dziennie zobaczymy co mi z tego wyjdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawałam w nocy co godzinę na siku.. Masakra
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie w dzień padnę masakra co się dzieje w tym 9 miesiącu
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

ale ogólnie masz już „pozwolenie” na porod czy masz się oszczędzać? 
ja tyle miałam koło 30tc.
Tym bardziej trzymam kciuki za Ciebie, bo my idziemy tym samym torem, mamy ciąże w tym samym wieku

Ale ja pod tym kątem "dziwna" jestem, uwielbiam chodzić do dentysty, na pobraniach mogą mnie kłuć ile się podoba. 

jeśli chodzi o maty mają bardzo dobrej jakości