|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ćwiczycie regularnie? Plotkowo-aktywnie, cz.2.
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;89395691]Wyciągam z ludzi co najgorsze
![]() ![]() ![]() Hej Katiennn Nie mam nic z tych marek ubrań. Legginsy mam takie. Na ten moment nie będę nic dokupować, bo i tak mam za dużo ![]() Z ali, mogę podesłać linki jak ktoś chce, wszystkie od wareball Wszystkie to M oprócz tych czarnych, które są S. Odłożyłam narazie te czarne na bok. Te w kolorze wina nie prześwitują, dość popularny model, często widzę ludzi w podobnych. Pomarańczowe ombre mogą ![]() Załącznik 7782043 rebook, zalando. Te czarne od swedish fall chyba są fajnie, do crop topów je wybieram, bo zakrywają pępek. Załącznik 7782044 lidl. Najśmieszniejsze, że najczęściej noszę te w ciapki z lidla za 30 zł. Załącznik 7782045 Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Zacna kolekcja ![]() Ja mam bezszwowy komplet z Lidla, przeznaczony wg Lidla do jogi - bardzo go lubię, choć jest w nim ciepło. Ostatnio bardziej ćwiczę w krótkich spodenkach i topach. Mam Lidla, Auchan i H&M. Część z nich kupionych trochę bezmyślnie, np. legginsy z H&M bez sznurka w pasie zsuwające się po każdym przysiadzie czy podskoku. Mam też takie z H&M ze sznurkiem i te są super. Także w każdej z tych firm mam ciuchy, którye noszę regularnie i takie które biorę jak nic lepszego nie mam. Plus tych ciuchów jest taki, że one praktycznie się nie niszczą. Większość z nich używam regularnie od 12 lat i nic się z nimi nie dzieje. Jak dokupiłam komplety to tylko dlatego, że mi się zamarzyło Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#1412 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() Żadne sznurka nie mają i się trzymają. Zwykle jakaś guma szersza czy węższa jest. A mam jedne ze sznurkiem. Ocieplane z decatlonu do biegania - używam na rowerze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Rozeznanie
|
Właśnie! Przypomniałaś mi o macie. Muszę jakas kupić do domu do tego rolowania i rozciągania. Polecacie jakas? Na co zwrocic uwage przy wyborze? Zaraz zerkne jeszcze na wcześniejsze posty skoro wspominasz, że kqq ma ich sporo.
Ciągle myślę o tej jutrzejszej silce. Czuje ekscytacje połączona z niepewnością. Mam nadzieję, że jednak wszystko będzie ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Kqq ile kolorow
![]() To ja mam malutko: 2 pary legginsow, 2 pary krotkich spodenek, 3 staniki, jeden top (ale traktuje jak stanik tylko pod nim nosze braletke). Wszystko czarne ![]() Aaa jeszcze mam 2 koszulki na ramiaczkach takie szersze do narzucenia na staniki, ale zazwyczaj po rozgrzewce sciagam bo mi za cieplo. Chlop mi kupil w sklepie.... motocyklowym, kiedy zamawial kask. Tutaj jest troche koloru oprocz czarnego, bo sa maziajowe czaszeczki typowo na te meksykanskie swieto smierci. Kurcze wlasnie sobie uswiadomilam ze gdybym kupila cos jasnego sportowego to nie mam z czym prac. Dylematy pierwszego swiata. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1415 |
Konto usunięte
|
Dzięki
![]() W Paryżu też pralka w mieszkaniu to luskus, właśnie teraz mam po raz pierwszy od kilku lat i nie muszę chodzić do pralni ![]() Ja moją kolekcję strojów może wrzucę jutro, staram się dobierać kolory do typu urody, więc wszystko mam dość ciemne i w miarę możliwości w barwach jesieni - chociaż właśnie takie kolory rzadko się spotyka w strojach sportowych, zazwyczaj królują jasne i chłodne albo intensywne, w obu mi nie do twarzy :P. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Konto usunięte
|
Ja to wszystko wrzucam razem do pralki na 40 stopni na godzinę
![]() Laief nie wiem czy jestem najlepszym polecaczem, bo szukałam do jogi ![]() Widziałam jeszcze sporo ludzi z matą tiguara do jogi. Jedna siłownia ma na wyposażeniu i jest tak wyrobiona, że nawet w psie nie ślizgają się ręce. Ale dość cienka - ja i tak mam podkładki po kolana do dłuższego klęczenia. Przeszła mi chęć do układania twarzy na siłowniowej jak zobaczyłam kilka osób bez skarpet na niej. Zaczęłam zabierać tą z różową z 4fizjo tpe 4mm na siłownię i: - miło na nie się ćwiczy, dość miękka na taką grubość - niszczy się szybko, już jest zadrapana w kilku miejscach - coś jest z moim psem nie tak, bo na domowych wszystko ok, na tej bolą mnie łokcie, widziałam ludzi obok co ćwiczą na tej samej i nie wyglądali jakby mieli problem z utrzymaniem pozycji. - lekka - przy ćwiczeniu w butach pewnie by umarła po jakimś czasie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Dzik
|
Leżałam chwile na kanapie po pracy, odplynelam i zaspałam na rurkę
![]() W czwartek będą dwie godziny. ![]() Zrobiłam wzmacnianie całego ciała i planki, ale to nie to samo. Jutro na bank zero fikania, bo idę na koncert. Co do ciuchów treningowych, to kupuje różnie, głównie na wyprzedażach, których w No jest od groma. Akurat pod tym względem jest tu raj. Mam trochę rzeczy z Casall (wyprzedaże), Stormberg, Bergans, ale tez upolowane w lumpeksach inne marki. Na rurę nosze głównie ciuchy z Xpole, Poledancerka czy moje ukochane Off the pole - i te kupuje zawsze na przecenach, bo ceny wyjściowe są hmm wysokie. Dla mnie jest ważne żeby ciuchy oddychały i akurat sportowe uwielbiam neonowe, kolorowe, widoczne z 5 km. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Katiennn [/QUOTE] cześć dziewczyny ![]() zacznę od tego, że kiedyś z pomocą tego forum udało mi się dużo schudnąć (-20 kg) to było przez całe moje studia ![]() teraz mam 30 lat, męża, kota, kilka kilogramów na plusie i zabija mnie praca biurowa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
Magbeth niezla jestes z ta drzemka
![]() Katiennn oj ten tryb zycia bywa niebezpieczny. U mnie wczoraj i kolo i rozciaganie. Dzisiaj ledwo zyje wiec co najwyzej bedzie spacer o ile pogoda pozwoli. Jeszcze co do ubran. Kiedy cwiczylam w domu to cwiczylam w byle czym. Teraz jak na mnie mam i tak duzo rzeczy, ale jak mam cos kupic to wlasnie jak grazyna biznesu kraze po insta i szukam kodow promocyjnych ![]() Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
i to jak ![]() co do legginsów to ja lubię Strongpoint, mam jeszcze jakieś z Lidla ulubione ![]()
![]() |
#1421 |
Rozeznanie
|
Nie wiem jak to się stało, ale pierwszy raz od lat wyłączyłam przez sen wszystkie budziki, a chciałam iść na siłkę z samego rana, od razu jak otwierają... Jednak strach większy niż ekscytacja?
![]() Co do mat - chciałam zakupić na sfd lub kfd, bo przy okazji potrzebuje innych rzeczy od nich, ale niestety nie mają w sprzedaży. Nie spodziewałam się. Teraz przeglądam gymbeam i tam już jest wybór, ale często jak chce zobaczyć opinie o produkcie to jest np 15 recenzji, jedna widać i można przeczytać, a reszta widnieje jako 'recenzje w innych krajach' i kompletnie nie da się tego kliknąć. Jak wchodzę na ich stronę w innym języku to też tak jest, wiec jakas lipa. Tzn jakby chcieli zachęcić, że mata X posiada 5 gwiazdek, ileś opinii, ale na tym się kończy - jak taki fejk? Edytowane przez Laief Czas edycji: 2022-11-02 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Konto usunięte
|
To moja kolekcja, wszystko S. Dwie ostatnie rzeczy do mnie idą. Załącznik 7782089Załącznik 7782090Załącznik 7782091Załącznik 7782092Załącznik 7782093
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Konto usunięte
|
Celestine myślałam, że te spodnie z adidasa czarne są. Tak wyglądały na zdjęciu z kółka.
Fajne rzeczy ![]() Ja mam problem z tymi bezszwowymi, że bielizna się odznacza. Zostawiłam sobie 2 koszulki z ostatniego zamówienia z Zalando i kończę sportowe zakupy ubraniowe. Brakuje mi jeszcze czegoś na szyję na rower, bo na razie zakładam zwykłą chustkę. Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Mnie właśnie głowa rozbolała z frustracji, że kompletnie nic mi nie pasuje i nie mam co zamówić nawet do przymierzenia
![]() Masakra ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Ja zimą obkupilam się w legginsach z Ocean's Apart i są dla mnie super - ale nigdy nie miałam żadnych innych, poza jakimiś paździeżami z Lidla. Wzięłam też wtedy 2 topy - są ok i jeden stanik - może być, ale dokładnie to samo robią staniki sportowe z Pepco za 20 zł.
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#1427 |
Dzik
|
Hej Katiennn, przeczytałam, ze masz węża i kota i chciałam spytać jak się dogadują
![]() ![]() ![]() Dziwnie mi z tym, ze nie idę dziś poćwiczyć, co ja mam ze sobą zrobić? Nie umiem leżeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Stotek możesz napisać jak rozmarówka legginsów z Oceans Apart?
Mam od nich stanik i jest bardzo fajny, ale szczerze to myślałam biorąc S, że sporo ryzyjuję (mały biust, ale pod biustem 73-74 cm), a teraz stwierdzam, że S spoko, ale XS mogłby być lepsze. Nie chcę kupować co prawda legginsów, ale kuszą mnie ich szorty no i się zastanawiam co ja mam brać na te moje 72 cm w pasie i 102 w biodrach. M? Celestine masz bardzo ładną, zwartą kolorystycznie kolekcję. Ja mam legginsy z Decathlonu (pamiętam, że tutaj ktoś mi pomagał z rozimarem i trafiłam idealnie) i z... Calzedonii ![]() Nie mam żadnych kompletów, bo jak wszystko jest czarne to i tak do siebie pasuje. Magbeth mam maść, dzisiaj zaczynam smarowanko ![]()
![]() |
#1429 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja mam głównie najkowe treningowe wdzianka, od samego początku, jak zaczełam ćwiczyć, mam tez pojedyncze pumy, ale najki jakos najbardziej mi pasuja i najlepiej mi sie w nich zasuwa. A kupuje w roznych outletach, w promce na stronach etc. Maty i buty to samo, chociaz co do butów, to adidasa, czy asisa tez miałam, ale i tak zawsze wracalam do nike
![]() I cwicze w topie i spodenkach, w leggach i koszulce nie dałabym rady, bo po pol godzinie mi goraco i sie ze mnie leje ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2022-11-02 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
Konto usunięte
|
Dzięki
![]() Mam dużo majtek "invisible" więc nie odznaczają mi się. Dzisiaj znowu koło. W pewnej chwili podczas wiszenia głową w dół i trzymania się koła rękami u dołu mój mózg jakby przestał ogarniać, gdzie góra, a gdzie dół i ogarnęła mnie panika, że zaraz spadnę ![]() Teraz idę na kurs próbny (cross) na siłowni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
U mnie 80% szafy sportowej to Decathlon.
Czasami cos z promki 4F wpadnie, ale rzadko. Leginsy długie to tylko na rower i zima do biegania. Tak samo jak koleżanka z postu wyżej, ćwicząc w legginsach bym się ugotowała. Teraz w sklepach poluje głównie na szorty. Jak tak sobie pomyślałam, to nie mam ani jednego kompletu, gdzie top jest kompletem od góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Konto usunięte
|
Byłam na tym crossficie, trochę za dużo cardio i skakania, ale inne kursy pewnie wyglądają inaczej. Duża sala i nie ma takiego personalnego podejścia, jak na mojej poprzedniej siłowni. Niby duże miasto, a kurczę nie ma jakiegoś dużego wyboru, jeśli chodzi o siłownie low cost. Musi być jak najtaniej, bo inaczej pójdę z torbami
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2022-11-02 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Ja mam legginsy tylko ze względu na koło
![]() Celestine jeśli raz Ci sie udało to teraz uda się kolejny raz. U mnie z tym wiszeniem głową w dół jest zabawna sprawa, bo całe dzieciństwo dostawałam ataków paniki na samą myśl (nie miałam trzepaka na podwórku), a teraz jakoś jest ok, oczywiście, że nie jestem mega odważna, ale no nie ma co porównywać. W ogóle jest mi żal, że nie będe na światecznym aerialowym spotkaniu. Wypada dokładnie w ten dzień kiedy wyjeżdżamy na wakacje. Kurczę, szkoda, że nie jeden, dosłownie jeden dzień wczesniej.
![]() |
#1434 |
Dzik
|
Wolha, machnij v-ke po wyjściu z samolotu i wyślij zdjęcie
![]() Czy mogę rzucanie głową i skakanie na koncercie zaliczyć w poczet ćwiczeń? ![]() (ok, przyznaje się, kręciłam trochę hula hop przed). Celestine, a co bys chciała jeszcze wpleść w plan treningowy? Ile razy w tygodniu masz kółko? Tez jestem team szorty kiedy się da, w ogóle odkąd zaczęłam pole to bardziej lubię moje ciało i bardziej lubię je odsłaniać. Choć jeszcze sporo pracy przede mną, głównie z głową. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Konto usunięte
|
A ja dzisiaj byłam na zajęciach, które mi się podobały. Po moich narzekaniach pewnie jesteście w szoku
![]() Rozgrzewka, ćwiczenia z hantelkami mniejszymi na górę, większymi na dół. W seriach, żadnego skakania, na końcu rozciąganie. Niestety są tylko raz w tygodniu, chyba ludzie wolą te drugie, co jest więcej cardio. Wzięłam 3 kg i 4 kg. Ale spokojnie mogłam brać 5 kg. I nie zdychałam. Jakiś czas temu wzięłam 2 kg do wszystkiego, zakwasy, odpadniete ręce itp. W domu jeszcze się rozciągnęłam bardziej. Po trzech miesiącach nie zapisywania się na zajęcia dziewczyny z recepcji spytały mnie czemu się nie zapisuję ![]() Mi długie legginsy nie przeszkadzają. Nie mam za bardzo nawet krótkich. Ubieram w domu i nie muszę przebierać się na siłowni. Ale nie mogę skojarzyć czy latem byłam w Polsce i chodziłam na zajęcia. W domu ubieram różnie. Czasem do jogi zwykłe bawełniane. Idę robić ćwiczenia oddechowe od trenera. Nie wiem po co, ale zrobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 | ||
Konto usunięte
|
W załączniku moje odciski
![]() Cytat:
Ja też nigdy wcześniej nie wisiałam głową w dół itp. Cytat:
![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;89397368]A ja dzisiaj byłam na zajęciach, które mi się podobały. Po moich narzekaniach pewnie jesteście w szoku ![]() Rozgrzewka, ćwiczenia z hantelkami mniejszymi na górę, większymi na dół. W seriach, żadnego skakania, na końcu rozciąganie. Niestety są tylko raz w tygodniu, chyba ludzie wolą te drugie, co jest więcej cardio. Wzięłam 3 kg i 4 kg. Ale spokojnie mogłam brać 5 kg. I nie zdychałam. Jakiś czas temu wzięłam 2 kg do wszystkiego, zakwasy, odpadniete ręce itp. W domu jeszcze się rozciągnęłam bardziej. [/QUOTE] To jest właśnie ta forma zajęć, którą najbardziej lubię i którą praktykowałam, kiedy chodziłam na zajęcia w grupie. To jest super, szczególnie kiedy czujesz progres, że po jakims czasie możesz zwiększać kg itp. Właśnie się zastanawiam, czy coś takiego znajdę w innym miejscu, czy właśnie wszyscy myślą, że bez cardio i podskoków, od których tylko chce mi się sikać się nie da ![]() W każdym razie miałam już naprawdę fajna sylwetkę po takim combo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2022-11-03 o 06:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Magbeth dobry pomysl, musze tam tylko znalezc cos na czym da sie powisec i pomajtac nogami
![]() Kqq nawet jak raz w tygodniu to i tak super. Jak tak o tym piszesz to sama bym na cos takiego poszla, bo mam ten sam problem co Celestine. Dol ciala nie pracuje. Celestine dmuchaj i chuchaj na te rece. Przede wszystkim nie dopusc zeby to szybko popekalo, bo skora pod jest delikatna i bedziesz miala jak ja 3 warstwy skory wglab do poogladania. Wyleczylam po 2 miesiacach kiedy mi popekalo, a tam gdzie ochronilam po 2 tygodniach bylo spoko. Jak cos to polecam plasterki na odciski i zmywanie naczyn w rekawicach. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Fajnie wyglądają te zdjęcia Wasze z kółka
![]() ale te siniaki i odciski mnie już kompletnie zniechęciły do spróbowania.
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wąż czy mąż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj byłam na siatkówce, poziom amatorski bo gramy ze znajomymi, ale ruch 1,5 h zaliczony ![]() te Wasze kółka to dla mnie czarna magia, pewnie nawet bym się na nie nie wdrapała ![]() ![]() a czy któraś z Was ćwiczy w domu? ![]()
![]() |
![]() |
#1440 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja, głównie z Caroline Girvain. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.