|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% | |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Callanetics
dziewczyny czy toras z was moglaby wrzucic filmik do wyslij to ?bardzo was prosze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://s000.wyslijto.pl/index.php?fi...ct=&gk=for ex |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Rozeznanie
|
upsss chodziło Ci o filmik nie ksiązkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Wtajemniczenie
|
ja ponawiam pytanie
![]() ćwiczę dopiero dwa dni ale waga podskoczyła mi o 2 kg. W książce jest napisane że początkowo można ważyć więcej, bo zwarte mięśnie są cięższe niż zwiotczałe. Także czy juz po 2 dniach może to być powód przybrania 2 kg? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Zadomowienie
|
![]()
ja nie jestem ekspertem..ale gdyby mięśnie rosły w takim tepmpie byłabym w tej chwili baardzo umięśniona
![]() a mimo że ćwiczę callan od ponad 2 miesięcy to nie można mówić o WIDOCZNYCH rozrośniętych mięśniach ![]() dobowe wahania wagi 1-2 kg są zupełnie normalne, nie liczyłabym na to że to mięśnie urosły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Wtajemniczenie
|
dubel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
szkoda ze zadna nie chce mi pomoc z tym filmem....
dziekuje tym z was ktore pomogły dostac mi sie do ksiazki pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Rozeznanie
|
CIAMPUREK ja się wcale dziewczynom nie dziwie, bo wrzucenie filmiku troszkę trwa.
Gdyby któraś z Was znalazła jednak troszkę wolnego czasu to czy mogłabym poprosić o Mariole Bojarską? Na 7 stronie sa umieszczone linki, ale albo są przeterminowane albo te sloty non stop są zajęte. Jeśli, któraś z Was byłaby tak uprzejma to może ten serwer będzie bardziej przyjazny:http://rapidshare.de/ ? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Wtajemniczenie
|
skoro sloty są zajęte to spróbujcie rano ( ok godz 7, 8..) albo późnym wieczorem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki, a czy przypadkiem na http://www.megaupload.com/ nie ma terminu ważności plików? Kiedyś czytałam, że jest coś takiego i trwa 30 dni :/
A linki ze strony 7 i 8 są z kwietnia i to by tłumaczyło dlaczego nie da się ściągnąć. Próbuje od paru dni i rano i późnym wuieczorem i nijak nie idzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Wtajemniczenie
|
ja nawet nie mam tych filmów także nie pomogę, ale mam wydrukowaną książkę i baaaardzo mi się podoba. Już nawet mogę zrobić 100 powtórzeń w ćwiczeniach na biodra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Raczkowanie
|
dobrze dziewcyny bede w takim razie probowac sciagnac az do skutku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kasety Callanetics itp udostepnie !!!
Wlasnie takie kasety szukam , lecz watek jest z zeszlego roku wiec zapewne nieaktualny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
No, nareszcie, przebrnęłam przez cały wątek.Trwało to chyba z pięć dni.Po pierwsze przy moim małym brzdącu trudno jest coś zrobić po drugie strony z wizażu wyjątkowo długo mi sie otwierają.
Ćwiczę callana od ok. 2 tygodni.Najpierw ćwiczyłam ze storny z wizażu, ale jak udało mi się ściągnąć am/pm to zobaczyłam jak mnóstwo błędów robię.Mam też niemiecka wersję.Ćwiczę codziennie i efekty widzę ja i mój mąż.Także naprawdę warto.Mam jedynie problem ze ściągnięciem godzinnego programu callan pinckney.Ściągałam prze emule i megaupload, ale nie mam jakiś kodeków i z tym problemem nie potrafię sobie poradzić. Serdecznie witam wszytskie callanomaniaczki Przyjmiecie mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Raczkowanie
|
dziekuje za pomoc udalo mi sie wkoncu sciagnac mam pytanie jak polaczyc ten film w jedna calosc?jak sobie z tym radzice?czy poprostu puszczacie po kawlaku?>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
możesz je scalić za pomocą programu Total Comander, potrzebny jest do tego plik z rozszerzeniem .crc, który masz pod ostatnim linkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
tak jak dziewczyny mowily trzeba pobowac o rzonych porach az wkoncu sie uda mnie zajelo to ponad miesiac ale skutek jest co do przesylania na poczte to porbowalam wysalc kolezane ale za duza pojemnosc nawet po spakowaniu takze niestey nie pomoge Ci, sama na pocztaku mialam zal do dziewczyn o to ale naprawde sie nie da
proboj sciagnac do skutku powodzenia mam taki program toatl comander ale nie wiem gdzie trzebawejsc i jak to zorbic czy wystaczy zmienic tylko rozszezenie pliku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Rozeznanie
|
będe musiała jutro z rana, bo do 15 nie mam dostepu do komputera, a po 15 najwiekrzy ruch na sieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Dawno nic nie scalałam i nie wiem czy dobrze piszę.
Otwierasz TC, po lewej stronie szukasz folderu do którego sciągnęłaś pliki. Odnajdujesz .crc, klikasz na nim chyba prawym klawiszem -zmieni kolor na czerwony w tedy z menu plik wybierasz scalaj pliki. Powinno scalić ![]() Ja tez na początku nie wiedziałam jak to sie robi ale metoda prób i błędów jakoś poszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Raczkowanie
|
Yoolia jestes wspaniala udalo mi sie
![]() moze ukrywa sie we mnie dusze informatyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
czasem mam wrażenie, że we mnie też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Rozeznanie
|
dziewczyny w jakich godzinach ściagałyście filmiki ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio sciągałam pare miesięcy temu i wtedy nie mialam żadnego problemu, a teraz kiedy nie wejde to wszystkie sloty dla Polski na megauploadzie są zajęte. Próbuję o rożnych porach dnia i nic
![]() a tego toolbara nie mogą zainstalować bo antywirus wykrywa tam wirusa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Raczkowanie
|
Maxiu mnie udalo sie o 3 w nocy a pozniej sicagalam kolo 5 lub 4 rano- zasluga mojej coreczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.