![]() |
#1411 |
Rozeznanie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Najlepsze testy ciążowe są produkcji angielskiej lub francuskiej. Tak przeczytałam w klinice w której się lecze.
![]() |
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trzymajcie kciuki
![]()
![]() |
#1413 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zadomowienie
|
Zdradzę wam coś w największej tajemnicy...zastanawiam się nad zakupem testu.
Wiem, że to głupie, sama sobie tłumaczę, żeby nie robić sobie nadziei. Ale chciałabym go mieć, dla komfortu psychicznego. Jutro 27 dc. Zaryzykuję i nie wezme już dziś Duphastonu, choć czytałam, że jego odstawienie powoduje gwałtowny spadek progesteronu i w efekcie krwawienie, czyli @. Może się zdarzyć, że jeśli coś się "zrodziło" w środku, ale fasolka jest jeszcze słabo "zakorzeniona", to może zostać wydalona....Skąd do diabła człowiek ma wiedzieć na tym etapie, czy cos zaiskrzyło, czy nie?? Na innym forum czytałam, że dziewczyny przed odstawieniem robia test...Ale pzecież może nic nie wykazać, bo jest za wcześnie...Mam mieszane uczucia...Tak samo jak do tego, kiedy sie powinno go zaczynać brać (w którym dniu cyklu). Powinno sie już po owu, ale jak nie ma jej znaczących objawów, to też trudno czasem wyczuć, czy już była, czy nie. A jak nie było i weźmie się przed, to d... blada! Trzeba z tym uważać, kurcze... Tak jak jest w drogowskazie - tak będzie w praktyce. Jeśli zdarzy się jednak mały cud i @ nie przyjdzie, to po 23 robię test. Nadal bolą mnie sutki ( w pełnej gotowości), czasem biust, napięcie w podbrzuszu, wewnątrz sporo białego, rzadkiego śuzu, czasem kłujący prawy jajnik...Temp. jeszcze podwyższona, zobaczymy, kiedy (i czy )spadnie. A TZ wyskoczył mi dzis z pytaniem..." Cos się dzieje?" Spytałam, czemu pyta, a on, że tak sobie i sie uśmiecha...zastrzelił mnie normalnie, bo nie wspomniałam mu ani słowem o bolączkach itd... Jeju...CO JA BYM DAŁA ZA II KRESKI NA TESCIE W WIGILIE ![]() adatka, trzymam kciukaski, żeby to jednak było to ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Ami, adatka- trzymam kciuki mocno,mocno
![]() Ja kończę dekoracje na występ i stroiki dla "oficjeli"- moje dzieci robią jutro Jasełka,ma być delegacja z Gminy- wójt, sekretarz i cała reszta... Potem śmigam po drzwi do domku- znaleźliśmy w miarę ładne na promocji ![]() Ach-co ja bym dała,żeby zamiast drzwi kupować test ![]() Chociaż powiem wam, że ja mam zawsze w szufladzie "zapasowy" egzemplarz - żeby w razie czego od razu był pod ręką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Wtajemniczenie
|
Ami,
dlaczego odstawiasz duphaston? nie do końca to zrozumiałam ![]()
![]() |
#1420 |
Zadomowienie
|
Mariqa, Duphaston (zależnie od przyczyny jedo przpisania i celu )bierze się w określonych dniach cyklu. Ja miałam go brać (zgodnie zresztą z instrukcją) od 16 do 25 dc. I tak też było. Po kilku (3-5) dniach powinna sie pojawić @. No, chyba że jest fasolka, to się może nie pojawić lub pojawi się bardziej skąpa, niz zwykle. Moja obawa związana była z tym, że jeśli fasolka jest, tylko słabo zakorzeniona, to może wypłynąć w trakcie @...Postanowiłam, że będzie wg zaleceń. Zobaczymy. W innym przypadku (gdybym brała bez przerwy) mogłoby to pokopać mi cykl i zaburzyć gospodarke hormonalną.
Nie jestem w 100% pewna całej tej sytuacji... Temp. na razie nie spadła (27 dc), bolączki pozostały...Ale co ma być, to będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Wtajemniczenie
|
A, teraz już rozumiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny byłam wczoraj u doktora potwierdził test
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Ponowne gratulacje
![]() ![]() Co moge powiedziec dziewczynkom z PCO na jajnikach nie było ani jednego brzydkiego pęcherzyka ![]() ![]() Mam nadzieje, ze mnie nie wygonicie stąd bo mi tu dobrze ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
A mnie w nocy pobolewaly jajniki tak jak na @ ale nie dokonca jak na @
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale z ciążą wszytstko ok ??? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Madziorka nie wiem co myslec ...
![]() A szkoda mi na test znow wydac kase (nie ja tylko TZ) jak wyjdzie znow | ehhh |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odkąd @ się spóznia to nic nie biore tzn.tylko metformax ,bo musze ,a tak to troche się boje -wolę narazie nic nie brać niż żeby coś się miało stać fasolci. Piłam zioła na jelita, piłam balsam na wątrobe i mam nerwice serca więc muszę brać krople na uspokojenie, wszystko to może zaszkodzić ![]() A wczoraj zrobiło mi sie troszke słabo ale jak pojadłam to wszystko wróciło do normy, a może to od nie przespanych nocy- dziś było najgożej, połozyłam sie o 23 i do 5 rano przesiedziałam na łożku-koszmar oka nie zmrózyłam -jestem taka zmęczona i wyczerpana że mam dość. siedze i oczy same mi się zamykają -a jeszcze musze do mamy jechać... Pa
![]()
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
jukolku narazie poczekaj jeszcze kilka dni bo bez sensu wydawać kase, testy sa drogie tymbardziej że kilka dni temu wyszła ci jedna kreseczka, ja ostatnio zrobiłam 10 testów i było to bez sensu bo dostałam @ po 38 d.c także może poczekaj do 40 d.c jezeli nie będzie @ to zrób wtedy tescik. A który masz dzisiaj d.c?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Witam
Przed chwilką sobie uswiadomiłam, że staranka zaczniemy w święta, a testowanie bedzie w okolicach moich urodzin ![]() może jakiś mały prezencik dostanę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Dzis mam 36 dc a 40 wychodzi w wigilie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Madziorka jak na razie wszystko ok z fasolindą
![]() adatka ale dlaczego jest maloprawdopodobne zebys zaszła w ciąze a jesli zajdziesz to jej nie donosisz ![]() bo nie za bardzo rozumiem. Przeciez kazdy organizm jest inny i moze akurat u Ciebie nie bedzie tak jak w schematach pani doktor ![]() apropos tego, ze połozyłas sie o 23 a o 5 nie mogłas juz spac ja miałam przez kilka dni to samo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
A chyba kupie test i zrobie go w wigilie tak chyba bedzie najlepiej a po swietach nie chce boooo 27 idziemy na kolacje firmowa i chce wiedziec czy moge cos łyknąc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Jukolku myślę, żebyś poczekała jeszcze klika dni szkoda wydawać kasę na test tym bardziej, ze kilka dni temu robiłaś poczekaj jeszcze kilka dni jak się nic nie będzie nadal działo to wtedy dopiero zrób.
Yoolio ja zacznę się starać przed moimi urodzinami a po urodzinach, może dostanę jakiś spóźniony prezent ![]()
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.