|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
![]() Sama stwierdzilam po dokladnym przypatrzeniu sie wlasnej twarzy i porownaniu jej ze znanymi mi osobniczkami ze swiata gwiazd. ![]() Herbatnki wszystko moga! A nawe same spiewaly niedawno te piosneczke. ![]() Ja nie wiem... moj maz sie awanturuje i wola mnie zebym juz poszla spac. On ma chyba uczulenie na wizaz ![]() Dobra ide, niech mu bedzie... Dobranoc!
![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Ale nie z twarzy!!! Mam nadzieje... ![]()
![]() |
#1413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeee,to trzeba zrobić test ,a nie strzelać na chybił trafił ![]() Mój też ma na wizaż alergię,nie wiem czemu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Włąśnie skumałam o co chodzi z tymi pociskami, chyba
Luba, napewno nie z twarzy Ja tez mam nadzieje ze z na twarzy nie ejstem podobna do mojego Avatara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dokładnie, zielona herbata jak widac wywołuje skutki uboczne ![]() ![]() Oj kobietki, wszystkie zróbcie sobie test i wyjdzie szydło z worka ![]() Ja byłam pierwsza, no co!Teraz Wy-musi byc sprawiedliwie ![]() Wiem, wiem-nikt mnie nie pytał i wcale nie musiałam ![]() Allunia, czyli rozumiem, że chciałabyś włączyć się do naszego klubu? ![]() Wiesz, o tym, ze warunkiem wejścia do klubu jest zdanie naszego testu? ![]() Serio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Konto usunięte
|
Alluniaa88, to jak robimy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
A jeżeli ja przejrzałam cały wątek, a przeczytałam prawie cały, to mogę bez pytań i testów? Herbatę zieloną piję od dawna, a i uwielbiam, herbatniki. Szczególnie jednego polubiłam ostatnio bardzo i nie tylko Herbatnika. No i?
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Konto usunięte
|
Hejasz, dlatego własnie nie przechodziłaś testu
![]() Przypuszczam, że w tej sytuacji zrobienie Ci testu byłoby bezsensem. ![]() No to Herbatnik się ucieszy ;p Być może Alluniaa zna odpowiedzi na te pytania, ale zadam je jednak - w ramach standardowej procedury ![]() Allunia, zastanów się dobrze nad odpowiedziami i nie korzystaj z pomocy-jako prawdziwa klubowiczka musisz znać odpowiedzi na te pytania ![]() Oto one: 1.Jaki wątek jest najlepszym i najfajnieszym wątkiem na wizazu? 2.Która z herbat jest najlepsza? 3.Czy zielona herbata jest zdrowa? 4. Jakiego koloru są liście zielonej herbaty ? 5. Jakiego rodzaju napojem jest zielona herbata ? (herbatą? kawą? Coca Colą?) 6. Czy zieloną herbatę zalewa się wodą : a) 100 stopni b) 60-80 stopni c) dopiero co roztopionym lodem Pytania nie są trudne ![]() Ps. Jakiekolwiek podpowiedzi będą negatywnie odbierane przez inne klubowiczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Nooo, super, ale na takie pytania to dobrze, że nie musze odpowiadac, bo chyba bym nie przeszła... uff uda lo sie hihihi.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczątka. własnie sie obudziłam. Dobrze mi się spało aż szkoda było wstawać, ale trzena, trzeba. Coś zielonego sie napiję, przegryzę herbatnikiem i lece. Musze zapłacić za internet, bo mi wyłączą. Telefon sami wyłączylismy, bo nawet Szymek ma już komórkę.
Hehe chciał ja jutro wziąść do przedszkola,bo w piątki mogą brać do przedzskola zabawki. Na szczęscie komórki nie mozna zakwalifikować jako zabawkę. Stanęło wiec na tym, że jak pójdę z nim rano to pokażemy kolegom i zabiorę do domu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś czuję,że bym nie zdała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze ze moja mala nie czyta Wizazu, bo by sie zagotowala. ![]() ![]() Dziewczyny, spojrzalam dzisiaj na moj licznik postow! Nawet nie wiem kiedy tyle ich nastukalam... Chyba musze zwolnic ![]()
![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
![]() ja mialam szczescie i zadnych pytan mi nie zadawnoa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tak patrze przez okno, a na dworze ciagle zielone liscie na drzewach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem skad mi sie tyle wzięło ![]() Jak Ty chcesz zwolnić,to ja chyba muszę wziąć urlop miesięczny conajmniej :P ![]()
![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie przez caly sierpien nie mialam kompa i wtedy nie pisalam. Chociaz zdarzylo mi sie pojsc do przyjaciolki i na mala chwilke wskoczyc na wizaz... ![]() Zmijko, nie przyspiesze, bo i tak mam wrazenie, ze wszedzie mnie tu pelno ![]()
![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1431 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No wiesz, po znajomości... ![]() ![]() Taa, na pewno. ![]() ![]() ![]() Luba, ja to się dziwię, czemu masz tak mało posuów ![]() ![]() A ja dopiero wstałam, spałam sobie 3 godzinki ![]() Bez sensu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Padłam ze smiechu jak to pisałam ![]()
![]() |
![]() |
#1433 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O nie z drugim kontem nie dałabym rady-w życiu bym takiej normy nie zrobiła ![]() Cytat:
![]() Moje się mnożą same przez się,a Twoje się dizelą same przez się ![]()
![]() |
![]() |
#1434 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nasz wspólna cecha-serio ![]() Cytat:
![]() Ale drugie konto to tylko tak wiesz, w ramach zastępstwa ![]() Wcale się nie mnożą, po prostu trajkotka jesteś i tyle ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
a ja tu siedze ponad trzy lata i mam mniej postów od Was
![]() ![]() A ja takich przerw od Wizazu miałam sporo ![]() A jak tam biała herbata, zaopatrzylyscie sie juz w nia? ![]() Silva łądnie to tak spac w ciagu dnia posty pisac trza, a nie spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Konto usunięte
|
Zmijko, Fresa wszystkcih przebiła jesli chodzi o ilość postów w tak krótkim czasie
![]() Kurcze, białej herbaty jakoś nie kupiłam jeszcze, najprawdopodobniej wynika to z tego, że wolę sobie kupić kosmetyki niż tą nie tak tanią herbatę ![]() ![]() Wiem, ale tak naprawdę strasznie mi było zimno, miałam dreszcze-chyba jeszcze wina przeziebienia :/ Z tego powodu postanowiłam się ogrzać w łóżeczku i ...zanęłam ![]() Zmijka, ja tez 2003 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w szaliczku chodzisz? i skarpetkach po domu ? zarejestrowaklam sie glownie dla KWC, cos tam napisalam w 2004 a potem zapomnialam o Wizazu, byłąm innym forum oczarowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Konto usunięte
|
Zmijko, ja zaglądałam sobie tylko na forum, później nie miałam neta dłuuugo i w 2005 zaczęłam się wypowiadać
![]() W szaliku to nie, gardło mnei już nie boli, bo kuruję się czosnkiem, ale ciepłe skarpety to mam zawsze, poniewaz mam jakieś problemy z krążeniemi i zawsze mam zimne stopy, zresztą u mnie łatwo o przeziębienie :/ Pamiętam jak byłam młodsz-podstawówka, to mama robiła mi takie okłady z waty nasaczonej spirytusem i to pomagało, ale nie wiem dlaczego ![]() Pamiętam to była katorga ![]() Podobno na bół gardła dobrze jest strzelić sobie kieliszek wódki. Brat tak zrobił i mu trochę przeszło ![]() ![]() To co robię teraz w czasie grypy(która prawie mi przeszła) to: -herbata z miodem -czosnek tabletki uodparniające z wiesiołkiem, a teraz mam jakieś inne też z jakimiś ziołamo -rutinoscrobin-choć podobno podczas choroby nie ma znaczenia czy bierzemy czy nie -witaminy -piłam tez zioła Bittnera -cholinex No i to wszystko ![]() A dopiero co ze 2 miesiące temu brałam antybiotyki ![]() Niech mnie ktoś przytuli ![]() ![]() Ps. a może Wy znacie jakieś dobre, skuteczne leki uodparniające i witaminy ze skladnikami mineralnymi?Ja biorę vitaral, ale nie jestem pewna czy działa, choć wydaje mi się ze trochę tak, bo ju nie chce mi sie tak jeść jak wcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja kiedyś piłam o smaku wniliowym i na razie nie przewiduję zakupu ponownego ![]() Cytat:
Dosyć długo trzyma Cię to choróbsko ![]() ![]() Pytasz później o jakieś witaminy i suplementy uodparniające-ja nic takiego nie biorę,bo nic mnie nie chce wziąć . A gdzie Herbatnik sięp odziewa?Mam nadzieję,że nie pożarłyście Rambo Herbatnika ![]()
![]() |
![]() |
#1440 |
Konto usunięte
|
Herbatnik widocznie nie ma czasu, albo boi się, że ją schrupiemy, w końcu ile można wytrzymać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.