|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
a propo pur blanki jeśli któraś z wizazanek byłaby zainteresowana to mogę odsprzedac w ramach przyjaźni wizażańskiej
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1414 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jutro będe w COku po odbiór 2 paczuszki z 02 to obejrze wszystko co bedzie z nowosci i opisze ![]() Też mi się spodobała..tylk ociekawe jak ten materiał w rzeczywistości Żeby się nie okazała taka cała pcv :| Juto jak będzie w coku to zobacze ![]() Cytat:
Tylko szkoda że dla mnie szampony z naturalsów nic nie działają..ładnie pachną i to wszystko..Jeśli uzyję samego szamponu to za nic nie moge rozczesać włosow...ale szampon+ odzywka z tej samej serii to już lepiej..Cytat:
Cytat:
i z tego co widac naszyjnik musi być długaśny ![]() Się napaliłam na tą torebke do In bloom..widze twoją niezbyt przechylną opinię...mam nadzieję ze bedzie jutro w coku i zoabcze czy jest fajna czy też nie ![]() ja mam dzien I i mi przyszły 3 szt A byłam pewna na 100% że nie przyjda.Serio mi jakoś nie podpasował...mam podobny odcień( tylko że w formie normalnego cienia) z JOko ..taki ładny opalizujący kolorek..cena podobna i odcień tez- 100 razy on jest lepszy niż ten chłodzacy z Avonu ![]() Cytat:
![]() Co do wrażeń z 04 to ![]() ![]() ![]() Katalog bardzo fajnie zrobiony..kolorowy pełno produktów..i to właśnie kusi na pierwszy rzut oka..ale bardziej się przyjrzec to jest to samo co zawsze (no oprócz paru nowości).Fajnie wyglądają strony z biżuterią..tak kusząco hehe Ciekawią mnie te nowe żele z SSS..wyglądają apetycznie..tylko cena trochę za wysoka :| Netto ciekawe..zestaw brazujący za 39.90 i algi w netto ![]() ![]() I nie wiem czy zauważyłyście ale Exotic Beaches sa i w netto i w minikatalogu..tylko że w netto mają niższeee ceny Jedyna rzecz którą wezmę na 100% to te miniatomizerki ..a zapach Incadessence Oj dużo zreczy kusi..a pomyślec ze bedzie ejszcze internetowa Ale oszczędzam..cała łazienkę mam zawaloną tym avonem
|
|
#1415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam pytanie jaki kolor podkladu perfect wear zamawialas bo widze ze duzo podkladow nie przychodzi
|
|
#1416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1417 | |
|
Raczkowanie
|
dzięki Asiuchna
Cytat:
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Czy szminka walentynka True Love ma kolor brązowy?
|
|
|
|
#1419 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zimy nie mamy, wiec efekt chlodzenia nie powinien byc zabojczy![]() Cytat:
Co do nowego katalogu - spodobal mi sie mus brazujacy, mam tylko nadzieje,ze nie bedzie mial drobinek bo one zawsze na mnie wygladaja paskudnie, jakbym obyspala sie brokatem na karnawal ![]() Szampon bananowo-kokosowy tez kusi, oj kusi ![]() Jak zawsze intryguja mnie nowe szminki na koncu katalogu z tuszem gratis,ale poki co czekam na jakiekolwiek Wasze opinie na temat tych nowych - Glass Reflections bo calkiem fajnie wygladaja |
||
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że chyba jednak ktoś zna kolory podkładów perfect wear:cool, [B]naataliaa**[/- ] możesz mi powiedzieć
- ten ivory jaki to jest odcień, tzn jaki w porównaniu do tych odcieni które były kiedyś np porcelain beige, czy ten ivory jest podobny? bo chę sobie zamówić któryś z tych jasnych ale nie wiem który
|
|
|
|
#1421 |
|
Zadomowienie
|
Ups, Paulinkosiu - przepraszam,ale moje slowa zawarly sie w twoich - tzn. zamiast poza,wpisalam je nieopatrznie wewnatrz cytatu
- oczywiscie bylo to niezamierzone
|
|
|
|
#1422 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do tej srebrnej to mi się nie podoba w ogóle..i jeszcze ten kwiatek z fredzelkami ble ![]() Dokładnie maseczka Spa nic a nic nie działa..jedynie troszeczkę wygladza buźkę ale to i tak tylko przez krótki okres po zmyciu jej z twarzy..szkoda kaski ![]() Cytat:
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-01-09 o 22:48 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
asiuchna -
![]() Przyznam, że nie zachwycił mnie ten katalog, ale może to i dobrze. Oko zawiesiłam tylko na promocji na produkty do stylizacji włosów. Chyba sobie w końcu fundnę żel do loków (miała któraś ) i do tego szampon/odżywkę/serum na puszenie (bo na razie nie wiem co dokładniej). Fajnie, że też jest identyczna jak w K3 promocja na In Bloom - a nuż zapragnę ją mieć na własność po przetestowaniu próbki i jakaś nieoczekiwana kaska wpadnie do tego czasu A torebka mimo, że na początku mi się w ogóle nie podobała, teraz, im dłużej na nią patrzę, tym bardziej chcę ją mieć. Do japonek będzie mi pasowała A z nowości to mi się biżuteria Maeve spodobała. Coś w ogóle ostatnio łasa jestem na błyskotki, bo jeszcze chciałabym i naszyjnik Nuget i ten komplet biżuterii, co jest z Passion Dance z minikatalogu. A z K3 na mur-beton biorę komplet Oralia |
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
asiuchna jesteś Skarbem
Dzięki! ![]() Szampon bananowo-kokosowy to mój pewniak Co bym nie mówić o kosmetykach z Avonu, to jednak umieją w tej swojej fabryce stworzyć apetyczny zapach! Balsam waniliowy uwielbiam chociaż słabo działa, a żel pod prysznic cukier i orzech już porządnie mnie uzależnił Poza szamponem nic mnei nie zainteresowało (na razie )Czy ta avonova biżuteria naprawdę jest taka ładna? Widzę, że wiele z Was o niej pisze w samych superlatywach, a ja prawdę mówiąc zawsze omijam te strony w katalogu... btw MagJa, super avatarek
|
|
|
|
#1425 |
|
Raczkowanie
|
nie no jestem załamana
do wczoraj miałam termin zamówień na I termin z kat.02. Ja zamówienia składam zawsze dzień wcześniej i teraz też tak było. No i jak wczoraj wróciłam ze szkoły to było już pobrane do realizacji. No ale po południu doszło jescze kilka zamówień, więc złożyłam jescze jedno zamówienie (robiłam już tak kilka razy i nic się nie działo miałam po prostu 2 pudełka i 2 faktury) a teraz czekałam i czekałam a oni tego nie pobierali. Dzisiaj zaglądam też ciągle czeka :[ wystraszyłam się, że może wzięłam przez przypadek na II termin ale w historii zamówień jest wyraźnie, że termin dostwy 12.01 Regularne termin I. Napisałam już do nich maila. Co oni sobie myślą ja spełniłam warunek i złożyłam zamówienie w terminie a to oni się teraz nie wywiązują:[
|
#1426 |
|
Przyczajenie
|
basiuniaaa1990! zapytaj sie swojej koordynatorki czy sie zgodzi zeby paczka przysla na biuro kurierem.Jesli siezgodzi dowiedz sie gdzie masz biuro i zadzwon na Warszawe i popros o wyslanie tych produktow na okregowe. pozdrawiam
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() A ja dalej nie wiem co z kat 2 zamówić
|
#1428 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
zaraz jeszcze raz przejrze nowy katalog i zobaczę czy coś mnie skusi ![]() wczoraj obejrzalam tak na szybko i niewiele pamiętam
|
|
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie minikatalog i seria tropikalna, ach, kocham ten zapach, chyba skuszę się na żel pod prysznic! Zawsze możesz nic nie zamawiac Chociaż nie wiem czy to możliwe w ogóle Ja wzięłam z 02 tylko 2 rzeczy
|
|
|
|
|
#1431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z katalogu zaiteresował mnie podkład rozświetlająco antystresowy w promocji i serum liftingujące |
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On będzie dostępny dla klientów? Bo ja nie jestem konsultantką, także netto i demo mnie nie dotyczą (czasami żałuję)
|
|
|
|
|
#1433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja przynajmniej takzrobie bo sądze, że będzie wielu chętnych |
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) też był jakiś minikatalog i oglądałam go, mam nadzieję, że teraz też tak będzie, bo ja chcę tropiki!
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja także co chwila zmieniam swoje zamówienie z kat 02, ne moge się zdecydować do paulinkosia dziękuje za opinie tego cienia chłodzącego, chyba jednak rezygnuje- zaoszczedze troche pieniążków do Vanilla mam pytanko jak oceniasz z zastoswania szminki regenerujące? Opłaca się je wziąść? ... a propo tego śmierdzącego ich zapachu, to czy jest bardzo natrętny i intensywny ten zapach? Pytam bo mam mieszane uczucia co do niej spowodu opini na KWC ale zamieszczony przez Ciebie koloreek Pink Charm jest śliczny i kusia jeszcze mam pytanko co do naszyjnika clustericious czy on jest nakładany przez głowe czy ma zapięcie z tyłu??? Pozdrawiam i życze wszystkim miłego dnia |
|
|
|
|
#1438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie bardzo mi one odpowiadają, łatwo się nakładają i dość długo utrzymują, nie wysuszają.Co do naszyjnika to jest wystarczająco długi aby go nakładać ale ma również zapięcie
|
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie na pewno zależy na tropikalnym żelu pod prysznic Zauważyłam, że jesteś z Wrocławia, i jakoś na to nie wpadłam... piękne słoneczko dziś świeci, prawda? A będę zbyt wścibska jak zapytam jaki rejon naszego pięknego miasta?
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wobec tego zastanowie się głębiej nad tymi rzeczami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

w ramach przyjaźni wizażańskiej 
Żeby się nie okazała taka cała pcv :| Juto jak będzie w coku to zobacze
Tylko szkoda że dla mnie szampony z naturalsów nic nie działają..ładnie pachną i to wszystko..Jeśli uzyję samego szamponu to za nic nie moge rozczesać włosow...ale szampon+ odzywka z tej samej serii to już lepiej..
i z tego co widac naszyjnik musi być długaśny 

) i do tego szampon/odżywkę/serum na puszenie (bo na razie nie wiem co dokładniej).