Wszystko o Avonie - Część II - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-09, 20:43   #1411
Ulaczek
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Nutko, mogłabyś mi tak pokrótce opisać ten błyszczyk Pinacolada ? Mniej więcej jaki ma kolor? Bo wygląda na hhmmm...blady....:confuse d:
Ma drobinki?
do mnie przyszedl ten błyszczyk ma fajny miętowy smak i tak przyjemnie chłodzi usta

a propo pur blanki jeśli któraś z wizazanek byłaby zainteresowana to mogę odsprzedac w ramach przyjaźni wizażańskiej
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 20:56   #1412
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
do mnie przyszedl ten błyszczyk ma fajny miętowy smak i tak przyjemnie chłodzi usta
Aha A moglabys napisac mniej wiecej jaki ma kolor?
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 21:01   #1413
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Aha A moglabys napisac mniej wiecej jaki ma kolor?
taki delikatny, ja nakładam mało więc nie za bardzo błyszczy ale widac ze cos jest na ustach polecałabym go dla smaku i tego przyjemnego chłodzenia
Stary 2007-01-09, 21:10   #1414
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
czy widziała ktoraś z was torebkę, która jest dodawana przy zakupie wody Bloom?? Byłam wczoraj w COK ale dopiero potem w domu, po przegladnięciu katalogu, zainteresowała mnie
Mnie też zainteresowała..w katalogu wygląda bardzo ładnie i elegancko
Jutro będe w COku po odbiór 2 paczuszki z 02 to obejrze wszystko co bedzie z nowosci i opisze

Cytat:
Napisane przez WARO Pokaż wiadomość
ta bialo-czarna to dopiero bajer ale super na wiosne-lato
Też mi się spodobała..tylk ociekawe jak ten materiał w rzeczywistości Żeby się nie okazała taka cała pcv :| Juto jak będzie w coku to zobacze

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
póki co zainteresował mnie szampon bananowo-kokosowy ---> jak pachnie??
Też jestem ciekawa zapachu Tylko szkoda że dla mnie szampony z naturalsów nic nie działają..ładnie pachną i to wszystko..Jeśli uzyję samego szamponu to za nic nie moge rozczesać włosow...ale szampon+ odzywka z tej samej serii to już lepiej..

Cytat:
Napisane przez Aga21Aga Pokaż wiadomość
i maseczka z masłem shea, tylko opinie na KWC muszę przejrzeć
EDIT: przejrzałam opinie i chyba jednak nie zamówię, bo nie są zbyt dobre...
Ja mam jeszcze końcówkę tej maseczki i szczerze mówiąc to bez rewelacji...fakt po zmyciu twarzyczka jest troszkę gładsza i delikatniejsza..ale to wszystko..

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
Z katalogu zaciekawiły mnie: kolczyki i naszyjnik Maeve
...a tak propo byłam dziś w Cok-u i widziałam tą srebną torebke z kat 03, zwrociłam na nią uwage bo mnie kusiła, ale nie wpadła mi w oko. Uważam, że szkoda na nią tyle kasy. Za taką kwote można kupić zdecydowanie lepszą. Materiał wieszchni jest mięciutki, raczej matowy nie świeci się. W środku podszewka w jasnym koloże wydaje mnie się, że beżowa była. W środku miejsce na tel. kom. rączki nie wiem nawet czy są odpinane, nie zwróciłam na to uwagi. Wogóle wydała mnie się mniejsza, niż moja wyobraźnia mi podpowiadała. Wsumie ja z niej rezygnuje.
Mnie tez zainteresowały te kolczyk ii naszyjnik ..taki śliczny ten turkusowo niebieski kryształek i z tego co widac naszyjnik musi być długaśny
Się napaliłam na tą torebke do In bloom..widze twoją niezbyt przechylną opinię...mam nadzieję ze bedzie jutro w coku i zoabcze czy jest fajna czy też nie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
tak, ona przyjdzie
to masz szczęscie, bo mi nie
ja mam dzien I i mi przyszły 3 szt A byłam pewna na 100% że nie przyjda.

Cytat:

to ja się w takim razie, chyba zastanowie jeszcze nad tym cieniem
Serio mi jakoś nie podpasował...mam podobny odcień( tylko że w formie normalnego cienia) z JOko ..taki ładny opalizujący kolorek..cena podobna i odcień tez- 100 razy on jest lepszy niż ten chłodzacy z Avonu

Cytat:
Nutko, mogłabyś mi tak pokrótce opisać ten błyszczyk Pinacolada ? Mniej więcej jaki ma kolor? Bo wygląda na hhmmm...blady....:confuse d:
Ma drobinki?
Ja go bedę miała jutro to dam znać co i jak

Co do wrażeń z 04 to Katalog bardzo fajnie zrobiony..kolorowy pełno produktów..i to właśnie kusi na pierwszy rzut oka..ale bardziej się przyjrzec to jest to samo co zawsze (no oprócz paru nowości).Fajnie wyglądają strony z biżuterią..tak kusząco hehe
Ciekawią mnie te nowe żele z SSS..wyglądają apetycznie..tylko cena trochę za wysoka :|
Netto ciekawe..zestaw brazujący za 39.90 i algi w netto
I nie wiem czy zauważyłyście ale Exotic Beaches sa i w netto i w minikatalogu..tylko że w netto mają niższeee ceny
Jedyna rzecz którą wezmę na 100% to te miniatomizerki ..a zapach Incadessence
Oj dużo zreczy kusi..a pomyślec ze bedzie ejszcze internetowa Ale oszczędzam..cała łazienkę mam zawaloną tym avonem

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 21:11   #1415
drum_girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
Mam już podgląd faktury...Nie ma:
-Pur blanki
-Podkładu perfect wear(to dla mnie więc jakoś przezyję)
-rękawiczek(i co ja powiem klientce??)

Reszta jest...właściwie wszystko z netto przyszło
Tylko w statusie zamówienia w dalszym ciągu jest "pobrane do realizacji"...
MOja KRD mówiła,że paczka powinna być jutro a tam pisze,że 12go...Już sama nie wiem

mam pytanie jaki kolor podkladu perfect wear zamawialas bo widze ze duzo podkladow nie przychodzi
Stary 2007-01-09, 21:21   #1416
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez drum_girl Pokaż wiadomość
mam pytanie jaki kolor podkladu perfect wear zamawialas bo widze ze duzo podkladow nie przychodzi
Ja zamawiałam Ivory.Mam nadzieję,że doślą mi z kolejnym zamówieniem.MAm pewne obawy skoro wycofują te podkłady...
Stary 2007-01-09, 21:24   #1417
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

dzięki Asiuchna katalog bardzo mi się podoba, dobrze się składa, że 03 nie powalił mnie to będę miała kaskę na 04

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Się napaliłam na tą torebke do In bloom..widze twoją niezbyt przechylną opinię...mam nadzieję ze bedzie jutro w coku i zoabcze czy jest fajna czy też nie
ale to była wypowiedź dotycząca torebki srebrnej z portfelem gratis, a nie tej złotej dołączanej do In Bloom
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-09, 21:24   #1418
WioletaM
Zakorzenienie

Czy szminka walentynka True Love ma kolor brązowy?
WioletaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 21:28   #1419
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
taki delikatny, ja nakładam mało więc nie za bardzo błyszczy ale widac ze cos jest na ustach polecałabym go dla smaku i tego przyjemnego chłodzenia
Dzieki, Zimy nie mamy, wiec efekt chlodzenia nie powinien byc zabojczy

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość

Ja mam jeszcze końcówkę tej maseczki i szczerze mówiąc to bez rewelacji...fakt po zmyciu twarzyczka jest troszkę gładsza i delikatniejsza..ale to wszystko..

Potwierdzam - maseczka w ogole nie dziala - ponad rok stala w lazience praktycznie cala - bez ubytku ,az w koncu niedawno wyladowala w koszu

Ja go bedę miała jutro to dam znać co i jak
Ciesze sie i dzieki z gory

Co do nowego katalogu - spodobal mi sie mus brazujacy, mam tylko nadzieje,ze nie bedzie mial drobinek bo one zawsze na mnie wygladaja paskudnie, jakbym obyspala sie brokatem na karnawal

Szampon bananowo-kokosowy tez kusi, oj kusi

Jak zawsze intryguja mnie nowe szminki na koncu katalogu z tuszem gratis,ale poki co czekam na jakiekolwiek Wasze opinie na temat tych nowych - Glass Reflections bo calkiem fajnie wygladaja
Stary 2007-01-09, 21:33   #1420
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

widzę że chyba jednak ktoś zna kolory podkładów perfect wear:cool, [B]naataliaa**[/- ] możesz mi powiedzieć - ten ivory jaki to jest odcień, tzn jaki w porównaniu do tych odcieni które były kiedyś np porcelain beige, czy ten ivory jest podobny? bo chę sobie zamówić któryś z tych jasnych ale nie wiem który
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 21:39   #1421
Ptaszysko
Zadomowienie

Ups, Paulinkosiu - przepraszam,ale moje slowa zawarly sie w twoich - tzn. zamiast poza,wpisalam je nieopatrznie wewnatrz cytatu - oczywiscie bylo to niezamierzone
Stary 2007-01-09, 21:40   #1422
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
ale to była wypowiedź dotycząca torebki srebrnej z portfelem gratis, a nie tej złotej dołączanej do In Bloom
Aha..to coś mi się pomieszało w takim razie hehe tyle tych postów naprodukowałyście że już mi się miesza kogo mam cytowac
a co do tej srebrnej to mi się nie podoba w ogóle..i jeszcze ten kwiatek z fredzelkami ble

Cytat:
Dokładnie maseczka Spa nic a nic nie działa..jedynie troszeczkę wygladza buźkę ale to i tak tylko przez krótki okres po zmyciu jej z twarzy..szkoda kaski

Cytat:
Ups, Paulinkosiu - przepraszam,ale moje slowa zawarly sie w twoich - tzn. zamiast poza,wpisalam je nieopatrznie wewnatrz cytatu - oczywiscie bylo to niezamierzone
Nic się nie stało...zauważyłam to

Edytowane przez paulinkosia
Czas edycji: 2007-01-09 o 21:48 Powód: dopisek
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 00:24   #1423
MagJa
Zakorzenienie

asiuchna - wiadomo za co

Przyznam, że nie zachwycił mnie ten katalog, ale może to i dobrze. Oko zawiesiłam tylko na promocji na produkty do stylizacji włosów. Chyba sobie w końcu fundnę żel do loków (miała któraś ) i do tego szampon/odżywkę/serum na puszenie (bo na razie nie wiem co dokładniej).
Fajnie, że też jest identyczna jak w K3 promocja na In Bloom - a nuż zapragnę ją mieć na własność po przetestowaniu próbki i jakaś nieoczekiwana kaska wpadnie do tego czasu A torebka mimo, że na początku mi się w ogóle nie podobała, teraz, im dłużej na nią patrzę, tym bardziej chcę ją mieć. Do japonek będzie mi pasowała
A z nowości to mi się biżuteria Maeve spodobała. Coś w ogóle ostatnio łasa jestem na błyskotki, bo jeszcze chciałabym i naszyjnik Nuget i ten komplet biżuterii, co jest z Passion Dance z minikatalogu. A z K3 na mur-beton biorę komplet Oralia Chyba moja kosmetykomania przeobraziła się w biżuteriomanię
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 06:47   #1424
snowqueen
Zakorzenienie

asiuchna jesteś Skarbem Dzięki!

Szampon bananowo-kokosowy to mój pewniak Co bym nie mówić o kosmetykach z Avonu, to jednak umieją w tej swojej fabryce stworzyć apetyczny zapach! Balsam waniliowy uwielbiam chociaż słabo działa, a żel pod prysznic cukier i orzech już porządnie mnie uzależnił Poza szamponem nic mnei nie zainteresowało (na razie )

Czy ta avonova biżuteria naprawdę jest taka ładna? Widzę, że wiele z Was o niej pisze w samych superlatywach, a ja prawdę mówiąc zawsze omijam te strony w katalogu...

btw MagJa, super avatarek
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 06:53   #1425
basiuniaaa1990
Raczkowanie

GG do basiuniaaa1990

nie no jestem załamana do wczoraj miałam termin zamówień na I termin z kat.02. Ja zamówienia składam zawsze dzień wcześniej i teraz też tak było. No i jak wczoraj wróciłam ze szkoły to było już pobrane do realizacji. No ale po południu doszło jescze kilka zamówień, więc złożyłam jescze jedno zamówienie (robiłam już tak kilka razy i nic się nie działo miałam po prostu 2 pudełka i 2 faktury) a teraz czekałam i czekałam a oni tego nie pobierali. Dzisiaj zaglądam też ciągle czeka :[ wystraszyłam się, że może wzięłam przez przypadek na II termin ale w historii zamówień jest wyraźnie, że termin dostwy 12.01 Regularne termin I. Napisałam już do nich maila. Co oni sobie myślą ja spełniłam warunek i złożyłam zamówienie w terminie a to oni się teraz nie wywiązują:[

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-10, 06:59   #1426
magusia-gusia
Przyczajenie

GG do magusia-gusia
Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

basiuniaaa1990! zapytaj sie swojej koordynatorki czy sie zgodzi zeby paczka przysla na biuro kurierem.Jesli siezgodzi dowiedz sie gdzie masz biuro i zadzwon na Warszawe i popros o wyslanie tych produktow na okregowe. pozdrawiam
magusia-gusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 07:21   #1427
isa666
Zakorzenienie

Witam z rana Emocje po nowym katalogu już chyba opadły

A ja dalej nie wiem co z kat 2 zamówić Zmieniam zdanie co 5 minut
Stary 2007-01-10, 07:29   #1428
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Witam wszystkie, no no dobrze że w kat03 trochę sobie odsapnę - a raczej mój portfel bo widzę że w kat 04 troszke zaszaleję
Stary 2007-01-10, 07:32   #1429
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Witam
zaraz jeszcze raz przejrze nowy katalog i zobaczę czy coś mnie skusi
wczoraj obejrzalam tak na szybko i niewiele pamiętam
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-10, 07:45   #1430
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:

Moje opadły, bo katalog mnie nie zachwycił Jedynie minikatalog i seria tropikalna, ach, kocham ten zapach, chyba skuszę się na żel pod prysznic!
Zawsze możesz nic nie zamawiac Chociaż nie wiem czy to możliwe w ogóle Ja wzięłam z 02 tylko 2 rzeczy
Stary 2007-01-10, 07:48   #1431
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Moje opadły, bo katalog mnie nie zachwycił Jedynie minikatalog i seria tropikalna, ach, kocham ten zapach, chyba skuszę się na żel pod prysznic!
Zawsze możesz nic nie zamawiac Chociaż nie wiem czy to możliwe w ogóle Ja wzięłam z 02 tylko 2 rzeczy
mnie również nie zachwycił katalog ale demo, netto, minikatalog...
z katalogu zaiteresował mnie podkład rozświetlająco antystresowy w promocji i serum liftingujące
Stary 2007-01-10, 07:49   #1432
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
mnie również nie zachwycił katalog ale demo, netto, minikatalog...
z katalogu zaiteresował mnie podkład rozświetlająco antystresowy w promocji i serum liftingujące
No mini jest fajniutki On będzie dostępny dla klientów? Bo ja nie jestem konsultantką, także netto i demo mnie nie dotyczą (czasami żałuję)
Stary 2007-01-10, 07:54   #1433
Wtajemniczenie

Cytat:
No mini jest fajniutki On będzie dostępny dla klientów? Bo ja nie jestem konsultantką, także netto i demo mnie nie dotyczą (czasami żałuję)
nie zauważyłam informacji że można zamawiać po jednym produkcie więc chyba spokojnie można go pokazać klientkomJa przynajmniej takzrobie bo sądze, że będzie wielu chętnych
Stary 2007-01-10, 08:18   #1434
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
nie zauważyłam informacji że można zamawiać po jednym produkcie więc chyba spokojnie można go pokazać klientkomJa przynajmniej takzrobie bo sądze, że będzie wielu chętnych
Pamiętam, że jakiś czas temu (chyba dosyć spory ) też był jakiś minikatalog i oglądałam go, mam nadzieję, że teraz też tak będzie, bo ja chcę tropiki!
Stary 2007-01-10, 08:37   #1435
Wtajemniczenie

Cytat:
Pamiętam, że jakiś czas temu (chyba dosyć spory ) też był jakiś minikatalog i oglądałam go, mam nadzieję, że teraz też tak będzie, bo ja chcę tropiki!
w razie gdybyś nie miała okazji to zgłoś się do mnieWidzę że jesteś z Wrocławia więc nie będzie problemu
Stary 2007-01-10, 08:37   #1436
drum_girl
Raczkowanie

Cytat:

ja mam to samo niewiem co zamówić
Stary 2007-01-10, 08:39   #1437
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:

Ja także co chwila zmieniam swoje zamówienie z kat 02, ne moge się zdecydować

do paulinkosia dziękuje za opinie tego cienia chłodzącego, chyba jednak rezygnuje- zaoszczedze troche pieniążków

do Vanilla mam pytanko jak oceniasz z zastoswania szminki regenerujące? Opłaca się je wziąść? ... a propo tego śmierdzącego ich zapachu, to czy jest bardzo natrętny i intensywny ten zapach? Pytam bo mam mieszane uczucia co do niej spowodu opini na KWC ale zamieszczony przez Ciebie koloreek Pink Charm jest śliczny i kusi
a jeszcze mam pytanko co do naszyjnika clustericious czy on jest nakładany przez głowe czy ma zapięcie z tyłu???

Pozdrawiam i życze wszystkim miłego dnia

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 08:48   #1438
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja także co chwila zmieniam swoje zamówienie z kat 02, ne moge się zdecydować

do paulinkosia dziękuje za opinie tego cienia chłodzącego, chyba jednak rezygnuje- zaoszczedze troche pieniążków

do Vanilla mam pytanko jak oceniasz z zastoswania szminki regenerujące? Opłaca się je wziąść? ... a propo tego śmierdzącego ich zapachu, to czy jest bardzo natrętny i intensywny ten zapach? Pytam bo mam mieszane uczucia co do niej spowodu opini na KWC ale zamieszczony przez Ciebie koloreek Pink Charm jest śliczny i kusi
a jeszcze mam pytanko co do naszyjnika clustericious czy on jest nakładany przez głowe czy ma zapięcie z tyłu???

Pozdrawiam i życze wszystkim miłego dnia
zapach da się wytrzymaćklientki są zadowolone-może ja po prostu jestem przyzwyczajona do szminek o słodkim zapachuOgólnie bardzo mi one odpowiadają, łatwo się nakładają i dość długo utrzymują, nie wysuszają.
Co do naszyjnika to jest wystarczająco długi aby go nakładać ale ma również zapięcie
Stary 2007-01-10, 08:48   #1439
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
w razie gdybyś nie miała okazji to zgłoś się do mnieWidzę że jesteś z Wrocławia więc nie będzie problemu
Ok Mnie na pewno zależy na tropikalnym żelu pod prysznic Zauważyłam, że jesteś z Wrocławia, i jakoś na to nie wpadłam... piękne słoneczko dziś świeci, prawda? A będę zbyt wścibska jak zapytam jaki rejon naszego pięknego miasta?
Stary 2007-01-10, 08:51   #1440
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
zapach da się wytrzymaćklientki są zadowolone-może ja po prostu jestem przyzwyczajona do szminek o słodkim zapachuOgólnie bardzo mi one odpowiadają, łatwo się nakładają i dość długo utrzymują, nie wysuszają.
Co do naszyjnika to jest wystarczająco długi aby go nakładać ale ma również zapięcie
dzięki za odpowiedzi
wobec tego zastanowie się głębiej nad tymi rzeczami

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości