Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-07, 11:56   #1411
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Dziewuszki, śliczna biżu Ja to jestem maniaczką po prostu. I noszę przede wszystkim kolczyki, mam ich tyle że na urodzinki w tym roku zażyczyłam sobie duży kuferek do mojej biżuterii. I jeszcze korale lubię, ale noszę albo jedno albo drugie, nie lubię przesady
A ja uwielbiam i mam pełno, ale nie noszę, bo jestem zbyt energiczna Kolczyki to zawsze gdzieś zgubię, zahaczę, urwę, nie wspominając o naszyjnikach i innych koralach
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 12:01   #1412
Pomidora
Zakorzenienie

Ja z kolei długie kolczyki wprost uwielbiam Do nowej pracy nie będę mogła ich nosić, a szkoda Ja to typ leniwca z kolei jestem Ze sportu tylko pływanie i jazda konna, ale i to nie pamietam już kiedy.

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 12:04   #1413
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z kolei długie kolczyki wprost uwielbiam Do nowej pracy nie będę mogła ich nosić, a szkoda Ja to typ leniwca z kolei jestem Ze sportu tylko pływanie i jazda konna, ale i to nie pamietam już kiedy.
A o mnie to mówią "bateryjka" ciągle gdzieś biegnę, ide, coś zanoszę, kręcę się - w miejscu usiedzieć nie mogę

Ja mam jedne piękne długie kolczyki, w komplecie z wisiorkiem od Męza dostałam, ale nosze tylko nma specjalne, stateczne okazje
Stary 2007-11-07, 12:13   #1414
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
A o mnie to mówią "bateryjka" ciągle gdzieś biegnę, ide, coś zanoszę, kręcę się - w miejscu usiedzieć nie mogę

Ja mam jedne piękne długie kolczyki, w komplecie z wisiorkiem od Męza dostałam, ale nosze tylko nma specjalne, stateczne okazje
Ale po tobie ze zdjęć widać, że ty "bateryjka" jesteś Ja uwielbiam tańczyć, uwielbiam ludzi i jedzenie, głośne śmiechy i zaufanie do ludzi. Ale nie cierpię ruchu Dzięki boshe za szybka przemianę materii, bo z moim zamiłowaniem do siedzenia w kuchni i nienawiścią do ruchu, przy innej przemianię materii byłabym wielorybem

28.09.2014

Stary 2007-11-07, 12:19   #1415
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie cierpię ruchu
Mi natura dała miłość do zycia w ruchu w zestawie z fatalna przemianą materii, coby równo było

Stary 2007-11-07, 16:24   #1416
aaneczka
Zadomowienie

Cytat:
Bądź silna i sie nie daj! Będziemy kciuki trzymać
Dzięki Przydadzą się (po 19tej)

aaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 16:48   #1417
Taverney
Zakorzenienie

napisz potem koniecznie, czy udało się coś wynegocjować
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-07, 18:39   #1418
aaneczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
napisz potem koniecznie, czy udało się coś wynegocjować
Szanowny Pan Właściciel już był. Kurde, jakie to niepoważne... ja tu próbuje z nim rozmawiać, a on mi wypala z tekstem, że on to nie chce nam nic podnosić, tylko żona i on nas rozumie i takie tam i żebym z żoną jego porozmawiała i... zadzwonił do niej i dał mi telefon . No tak niepoważnego zachowania to już dawno nie widziałam . O takich rzeczach rozmawiać przez telefon . No więc przedstawiałam jej swój punkt widzenia (tylko tak krótko, bo przez telefon, jak jej nie widzę, a ona się nie odzywa, to jakoś trudno mi było- ale generalnie baba niezbyt była zachwycona), porozmawiałam też jednak z nim- już konkretnie. Ta podwyżka ma być od stycznia, jak sie zorientowałam, że Szanowna Żona sie uparła na te 200zł i nie daje sie przekonać, to zaproponowałam im, żeby podnieśli nam od stycznia nie 200zł, a 100zł- a od lipca kolejne 100zł (od października mamy się przecież wyprowadzić do WŁASNEGO mieszkanka, wiec te 3 m-ce jakoś byśmy dali radę). Mają to "przemyśleć" i dać odpowiedź nam dziś wieczorem, albo jutro. Zobaczymy... Wydaje mi się, że w miarę uczciwą dla obu stron propozycję im przedstawiłam .

Szczerze powiedziawszy to już nie chce mi sie przeprowadzać- zadomowiliśmy sie tu trochę, poza tym odkąd mieszkam w Wwie przeprowadzałam sie już 7 razy... i wiem aż za bardzo, co znaczy szukać mieszkania i przewozić te wszystkie rzeczy .

Stary 2007-11-07, 19:13   #1419
Taverney
Zakorzenienie

ale pantoflarz z tego faceta
i w dodatku ja na miejscu ,żony bym się wkurzyła, że sam prostej sprawy nie może załatwić, tylko spycha odpowiedzialność na żonę. To po co przyszedł do Was? Dziwny gość, wygląda na to, że się Was boi, a już na pewno był bardziej przerażony tym spotkaniem niż Wy.
Myślę, że się zgodzą na takie rozwiązanie, w końcu kompromis musi być.
A przeprowadzi ciężkie są, ale co robić... takie czasy.
Stary 2007-11-07, 20:11   #1420
aaneczka
Zadomowienie

Cytat:
ale pantoflarz z tego faceta
i w dodatku ja na miejscu ,żony bym się wkurzyła, że sam prostej sprawy nie może załatwić, tylko spycha odpowiedzialność na żonę. To po co przyszedł do Was? Dziwny gość, wygląda na to, że się Was boi, a już na pewno był bardziej przerażony tym spotkaniem niż Wy.
Myślę, że się zgodzą na takie rozwiązanie, w końcu kompromis musi być.
A przeprowadzi ciężkie są, ale co robić... takie czasy.
Właśnie dzwonił- zgodzili się na moją propozycję . Cytuję: "rozmawiałem z żoną i ona powiedziała, że dobrze, że zrobimy tak, jak Pani zaproponowała" . Normalnie nie wyobrażam sobie, żeby mieć takiego męża... niesamodzielnego (to chyba najlepsze określenie), ale są różne gusta, może ona tak lubi...

Stary 2007-11-07, 20:55   #1421
Taverney
Zakorzenienie

kojarzy mi się z Dulskim z "Moralności...", też pewnie chodzi wkoło stołu na kopiec kościuszki
Stary 2007-11-08, 07:44   #1422
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaneczka Pokaż wiadomość
ale są różne gusta, może ona tak lubi...
Ja też sobie nie wyobrażam, ale może Owa Pani lubi mieć podnóżek i kogoś do pomiatania?

W ogóle Mój Ukochany Mąż dzisiaj o godz.4:30 "No, wstajemy!", a ja ", jak to my, ja do pracy na 8 idę", Mąż - no weź wstań, chociaż mi kawkę zrób i po prostu bądź ze mną, nic robic nie musisz, po prostu nie lubię się sam po pustym mieszkaniu kręcić "

Powiedziałabym, że wredzioch spać i nie daje, ale piękne to było
Zakochana jestem po uszy i nawet takie coś mi sie podoba

Edytowane przez hihi
Czas edycji: 2007-11-08 o 08:22
Stary 2007-11-08, 10:27   #1423
kindzia1984
Wtajemniczenie

Taverney dawno mnie tutaj nie było, wpiałam się do tego kalendarza ale nie wiem czy dobrze

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-08, 10:35   #1424
kulbit
Zakorzenienie

Nie wiem jak to się stało że mi się wątek odsubskrybował Ale jestem znów Cieszycie się?

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
a mnie się te najbardziej podobają (moje kolory)
fimo sama robiłaś - te z ostatniego postu w tamtym wątku??

sama mam problem z loopikami, bo mi nie wychodzą tak jak powinny ale i nie trenuję za dużo
Dzieki za opinie Zuza Fimo jest kupione, nie bawię się w robienie. Nie umiem

Cytat:
Zniszczyć? Ani mi się Waż! Ja odkupie!
Hahahha Hihi na wizażu nie można sprzedawac

Cytat:
Dziewuszki, śliczna biżu Ja to jestem maniaczką po prostu. I noszę przede wszystkim kolczyki, mam ich tyle że na urodzinki w tym roku zażyczyłam sobie duży kuferek do mojej biżuterii. I jeszcze korale lubię, ale noszę albo jedno albo drugie, nie lubię przesady
Dzięki Pomidora za opinię

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-08, 10:37   #1425
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Nie wiem jak to się stało że mi się wątek odsubskrybował Ale jestem znów Cieszycie się?
Bardzo się cieszymy!!!

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Hahahha Hihi na wizażu nie można sprzedawac
Wredna babo! A już taaakie nadzieje miałam....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-08, 10:38   #1426
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo się cieszymy!!!

Wredna babo! A już taaakie nadzieje miałam....
Dzięki

Szczerze to nie sprzedawałam nikomu mojej biżu Rozdawałam po przyjaciólkach Wiec nie mam doświadczenia

Stary 2007-11-08, 21:07   #1427
Taverney
Zakorzenienie

Ok Kindzia tylko powiedz mi czy sama wpisałaś słowo ŚLUB? Bo jeśli tak to możesz w tytule też dopisać swój nick, żeby już każdy kto wejdzie na sierpień 2005 wiedział od razu, że to Twoja data

Dziewczyny, ja zmykam, bo się uczę, jutro ważny egzamin i bardzo się boję... ma być jakaś straszna komisja
Trzymajcie kciuki, nieśmiało proszę...
Stary 2007-11-08, 21:47   #1428
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Ok Kindzia tylko powiedz mi czy sama wpisałaś słowo ŚLUB? Bo jeśli tak to możesz w tytule też dopisać swój nick, żeby już każdy kto wejdzie na sierpień 2005 wiedział od razu, że to Twoja data

Dziewczyny, ja zmykam, bo się uczę, jutro ważny egzamin i bardzo się boję... ma być jakaś straszna komisja
Trzymajcie kciuki, nieśmiało proszę...
to trzymamy mocno

Dziewczynki, u was też tak zimno? Ja mam rozkręcone kaloryfery i ciągle się trzęsę

Ja jutro ide pierwszy raz na zjazd moich nowych studiów. I trochę jestem przerażona, bo to trzeci zjazd a ja jestem dokoptowana i pewnie wszyscy się znają tylko ja będe jakaś inna O rajuśku

28.09.2014

Stary 2007-11-09, 07:37   #1429
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
to trzymamy mocno

Dziewczynki, u was też tak zimno? Ja mam rozkręcone kaloryfery i ciągle się trzęsę

Ja jutro ide pierwszy raz na zjazd moich nowych studiów. I trochę jestem przerażona, bo to trzeci zjazd a ja jestem dokoptowana i pewnie wszyscy się znają tylko ja będe jakaś inna O rajuśku
U mnie chyba nie jest zimno, bo w pracy koleżanka zza biurka w krótkim rękawku, a w domu Mąż w szortach i podkoszulce, a ja oczywiście albo opatulona kocem albo w pracy koszula, sweter, podkolanówy itd.. Ale ja chroniczny zmarźluch jesttem, więc nie miarodajna.

Powodzenia na studiach.
Ja niecierpię tego poznawania w nowych grupach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-09, 08:07   #1430
zuzaneczka
Zakorzenienie

hihi nie poznałam

u mnie zimno było bo ktoś skręcił kaloryfer, ale już podkręciłam,
ja też ciepłolubna jestem
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 08:15   #1431
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
hihi nie poznałam
Mąż mi dzisiaj rano, jak wyszedł do pracy napisał smsa w nawiązaniu do wczrajszej porannej rozmowy o treści "Dzisiaj też niedzwiadkujesz?" A ja I doszłam do wniosku, że będę niedzwiadkowała całą zimę

U mnie ciepło, ale ciemno okropnie i ponuro... tylko się zakopać pod kołdrą...
Stary 2007-11-09, 11:34   #1432
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Jeden dzień bez wizażu a w plecy z czytaniem miesieczne!!! Byółam u tej homeopatki, pytań mnóstwo a na końcu jej powiedziałam że mam powazna alergie na roztocza kurz itp. wiec znowu pytania, meble tapicerowane w domu? TAK, dywany? TAK, pościel z pierza? TAK wiec póki się nie pozbęde tego wszytskiego z domu i wileu innych rzeczy to wiecznie będe miałą zapalenia oskrzeli , płuc i wogóle całe zycie będę chora!!!Na szczęscie w przyszłym roku robimy remont bo jako młode małżeństwo dostaniemy od moich rodziców 2 pokoje i kuchnie i tak wszytsko przerobimy że będzie sypialnia salon z kuchnią!! i bede musiała urządzic w stylu " dla alergika". Zero dywanów meble ze skóry, pewnie sztucznej może tylko imitacja jakiejś firanki, wczoraj kupiliśmy kołdrę 200 na 220cm antyalergiczna i poduszki DUUUŻA jest . Musze jeszcze utrzymywać dość spora wilgotność powqietrza a teraz w okresie zimowym to bedzie problem...A na te chwilę odrywa mi sie juz wszystko z oskrzeli i warcze jak traktor jakbym wszystkie wnetrzości wykaszlała, nos cały czas zatkany i leków na 14 dni kilka reszta na cały miesiąć, ale nie tylko homeopatyczne. I jak tu palnować dzidziuśa jak mama cały czas chora, zapowiedziałąm jej to i mam leki które jakbym zaskoczyła by nie miały wpływu na płód. A przedemna jeszcze 24 płyty dvd do nagrania, każdy chce wesele na płycie To sie naczytacie!!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 11:38   #1433
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
i bede musiała urządzic w stylu " dla alergika". Zero dywanów meble ze skóry, pewnie sztucznej może tylko imitacja jakiejś firanki, wczoraj kupiliśmy kołdrę 200 na 220cm antyalergiczna i poduszki DUUUŻA jest .
Ja jestem alergikiem strasznym i mam piekielna alergię na roztocza
Mieszkanie ascetyczne Tylko rolety - żadnych firaneczek i zasłoneczek, zero dywaników, chodniczków - parkiet i płytki, meble skórzane

Całe szczęście, że taki styl właśnie lubię - minimalistyczny, bo inaczej pewnie bym się załamała
Ale zaufaj mi - dużo lepiej będziesz się czuła, jak już pozbędziesz się tego wszystkiego, co gromadzi roztocza i kurz Zapewniam!

EDIT:
Ale wiesz co? Ja to wszystko o urządzaniu mieszkania wiedziałam już jako 12latka - wtedy stwierdzono u mnie alergię na roztocza i alergolog od razu rodzicom zalecił pozbyć się dywanów, zasłon i tapicerki z mieszkania...
A Ty musiałaś do homeopaty iśc, żeby się dowiedzieć tego...
Stary 2007-11-09, 11:48   #1434
madziwnia
Zakorzenienie

Cytat:
EDIT:
Ale wiesz co? Ja to wszystko o urządzaniu mieszkania wiedziałam już jako 12latka - wtedy stwierdzono u mnie alergię na roztocza i alergolog od razu rodzicom zalecił pozbyć się dywanów, zasłon i tapicerki z mieszkania...
A Ty musiałaś do homeopaty iśc, żeby się dowiedzieć tego...
Hihi to nie tak, ja byłąm, leczona kilka lat na zatoki i inne choroby az wkoću dali mi skierowanie do poradni alergologicznej w zeszłym roku w listopadzie. A zaraz w styczniu zaplanowaliśmy slub wiec nie było mowy o jakichkolwiek zmianach w domu poza częstym sprzataniem. A teraz jestem po ślubie i dlatego jak najsztbciej bedziemy robić remont i zmiane wszystkiego. A o tym wszystkim wiedzialam juz rok temu zaraz po wyniku badań. Ale niestety na wszystko funduszy nie mam naraz, więc się leczę. Ale juz niedługo.

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2007-11-09, 11:56   #1435
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Hihi to nie tak, ja byłąm, leczona kilka lat na zatoki i inne choroby az wkoću dali mi skierowanie do poradni alergologicznej w zeszłym roku w listopadzie. A zaraz w styczniu zaplanowaliśmy slub wiec nie było mowy o jakichkolwiek zmianach w domu poza częstym sprzataniem. A teraz jestem po ślubie i dlatego jak najsztbciej bedziemy robić remont i zmiane wszystkiego. A o tym wszystkim wiedzialam juz rok temu zaraz po wyniku badań. Ale niestety na wszystko funduszy nie mam naraz, więc się leczę. Ale juz niedługo.
Nie, no ja nie mówię, że od razu to wszystko zrobic, bo jako nastolatka tez tylko się leczyłam, bo rodzice nie byli w stanie totalnie zmienić mieszkania... tylko dziwię się, że tak późno sie dowiedziałaś, nic więcej.

Ale lepiej późno niz wcale...
Stary 2007-11-09, 12:00   #1436
madziwnia
Zakorzenienie

Hihi a gdzie twój usmiech i buźka!!!!! no ten mis w żadnym stopniu nie zastepuje czarnulki ze szczerym usmiechem

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2007-11-09, 12:03   #1437
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż mi dzisiaj rano, jak wyszedł do pracy napisał smsa w nawiązaniu do wczrajszej porannej rozmowy o treści "Dzisiaj też niedzwiadkujesz?" A ja I doszłam do wniosku, że będę niedzwiadkowała całą zimę

U mnie ciepło, ale ciemno okropnie i ponuro... tylko się zakopać pod kołdrą...
Tu masz odpowiedz

Może na wiosnę wrócę

Ale dzisiaj to czuję się rozmemłanie misiowata, więc dzisiaj mis

Ale wszyscy mówią, że mi nie pasuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-09, 12:07   #1438
kulbit
Zakorzenienie

MIŚKI GÓRĄ!!!! A co

Stary 2007-11-09, 21:14   #1439
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Cytat:
Jeden dzień bez wizażu a w plecy z czytaniem miesieczne!!! Byółam u tej homeopatki, pytań mnóstwo a na końcu jej powiedziałam że mam powazna alergie na roztocza kurz itp. wiec znowu pytania, meble tapicerowane w domu? TAK, dywany? TAK, pościel z pierza? TAK wiec póki się nie pozbęde tego wszytskiego z domu i wileu innych rzeczy to wiecznie będe miałą zapalenia oskrzeli , płuc i wogóle całe zycie będę chora!!!Na szczęscie w przyszłym roku robimy remont bo jako młode małżeństwo dostaniemy od moich rodziców 2 pokoje i kuchnie i tak wszytsko przerobimy że będzie sypialnia salon z kuchnią!! i bede musiała urządzic w stylu " dla alergika". Zero dywanów meble ze skóry, pewnie sztucznej może tylko imitacja jakiejś firanki, wczoraj kupiliśmy kołdrę 200 na 220cm antyalergiczna i poduszki DUUUŻA jest . Musze jeszcze utrzymywać dość spora wilgotność powqietrza a teraz w okresie zimowym to bedzie problem...A na te chwilę odrywa mi sie juz wszystko z oskrzeli i warcze jak traktor jakbym wszystkie wnetrzości wykaszlała, nos cały czas zatkany i leków na 14 dni kilka reszta na cały miesiąć, ale nie tylko homeopatyczne. I jak tu palnować dzidziuśa jak mama cały czas chora, zapowiedziałąm jej to i mam leki które jakbym zaskoczyła by nie miały wpływu na płód. A przedemna jeszcze 24 płyty dvd do nagrania, każdy chce wesele na płycie To sie naczytacie!!!!
A lubisz taki ascetyczny styl? Bo jak się go lubi jak Hihi to wszystko dobrze, ja z kolei lubie takie przytulne miejsca, dywany, obrusy, pierdołki (jak pisałam zbieram aniołki), więc dla mnie to by było straszne, jakbym musiała mieszkanie zmieniać. Ale pewnie bym to zrobiła jakbym się tyle co ty nachorowała Ale z tego co czytam to zadowolona jesteś z mozliwości remontu Fajnie że dostaniecie lokum od rodzicówPozytywnie zazdroszczę

Cytat:
Hihi a gdzie twój usmiech i buźka!!!!! no ten mis w żadnym stopniu nie zastepuje czarnulki ze szczerym usmiechem
Misie są miłe, ale brakuje tu uśmiechu Hihi

Ja już po zajęciach. Strasznie się denerwowałam, ale nie było źle. Chyba gorsze nerwy niż samo poznawanie sie Jutro cały dzień znowu na uczelni Sama tego chciałam, wiem, ale jak tak ciemno i zimno na zewnątrz to się nie chce

28.09.2014

Stary 2007-11-09, 21:38   #1440
madziwnia
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki

A lubisz taki ascetyczny styl? Bo jak się go lubi jak Hihi to wszystko dobrze, ja z kolei lubie takie przytulne miejsca, dywany, obrusy, pierdołki (jak pisałam zbieram aniołki), więc dla mnie to by było straszne, jakbym musiała mieszkanie zmieniać. Ale pewnie bym to zrobiła jakbym się tyle co ty nachorowała Ale z tego co czytam to zadowolona jesteś z mozliwości remontu Fajnie że dostaniecie lokum od rodzicówPozytywnie zazdroszczę
Ja uwielbiam opbrusiki, firaneczki, i zbierałam słonie jesnak w zeszłym roku jak się tylko dowiedziałam o alergii to szybciutko spakowałam moja licząca 105 słoni kolekcję gdyż kurz musiałam scierać prawie codziennie a z tymi słonikami to 2 godziny schodziło!! Z remontu sie cieszę i ze zmian też bo ogólnie bardzio lubię wieczne przemeblowania więc zmiana stylu też przejdzie. Na zdrowie...ale bedzie przytulniebęde nadrabiała kolorystyką i wzorami na ścianach.
A propo słoni to jeden z nich prawie największy się przyda , gdyz jest to skarbonka bez możliwości wyciągania pieniędzy, tylko pprzez rozbicie mozna to zrobić. i Od dziś wrzucamy tam pieniążki. Pierwszy wrzucony to 10 zł które wcisneła mi ciocia do buta gdy tylko weszlismy na salę. Na szczęście, a szkoda było mi wydać bo wkońcu przetańczyłam w nich całe wesele - Najpiekniejszą noc w moim zyciu!!! A skarbonke rozbijemy 6 października w 1 rocznicę ślubu!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości