Panny Młode wrzesień 2008 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-25, 20:07   #1411
Snowlove
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode wrzesień 2008

Daisy...jeśli chodzi o błogosławieństwo to u mnie będą rodzice, świadkowie i babcia (ale to dlatego, że będzie u nas dzien wczesniej, więc jej nie schowam do szafy na ten moment

Jeśli chodzi o paznokcie to...nie wiem jak jest z akrylem, ale jeśli chodzi o żel to do żelowania naturalnej płytki stosuje sie ten sam żel co do tipsów...Jak zakładasz tipsy to najpierw ci przyklejają końcówke plastikową lub forme z żelu a potem na to kłada bodajże dwie wartswy żelu. Nie zakładając tipsów, stosują sam żel. Niszczy paznkcie tak samo -niestety. Ale naprawde trudno go złamać. Na takich żalowanych paznokciach lakier bardzo długo sie trzyma, dodatkowo często zdobi się panokcie zanim położy sie ostatni żel a to dodatkowo chroni ozdoby -nie możesz wtedy zmyc lakieru zmywaczem.

Poniżej moja ozdoba na paznokcie -tylko ja bede miała na serdecznych palcach.

Chwaliłam sie juz autkiem jakim pojedziemy?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01.jpg (18,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg paznokcie01.jpg (30,1 KB, 42 załadowań)
Stary 2008-08-25, 20:53   #1412
Daisy_80
Raczkowanie

Nie wolno babci schować nigdzie

Dziś jak przystało na poniedziałek zawitałam do solarium (chodze raz na tydzień na kilka minut). Ostatni wypad do solarium za tydzień.. W następnym tygodniu ślub. Jakoś to do mnie nie dociera jeszcze.. Chyba zacznę się denerwować tak na poważnie w następną środę po południu. Od następnego czwartku już będę na urlopie.. W ten weekend przydałoby się gdzieś zaszaleć. Ostatni weekend w wydaniu panienki. Ale przyznam wam się, że nie chce mi się robić panieńskiego... Chciałabym sobie wypocząc w weekend leniuchując od rana do wiecora... Chyba już się robie powoli stara, skoro już mnie nie kręcą imprezy jak dawniej...

Daisy_80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-26, 08:01   #1413
sanetka
Zakorzenienie

u nas znow cos ruszylo.

kilka zaproszen znow rozdanych, z kucharka umowieni na srode. zalatwilismy busa 17-osobowego za 200zl. i tylko nie moge sie dodzwonic o dekoracjeale to standard z tymi ludzmi.

szukam jakichs bukietow, zastanawiam sie gdzie isc na paznokcie...musimy jeszcze skoczyc do hurtowni zobaczyc jak stoja ceny napojow. bo w jednej sieciowce zloty potok (cos jak garden) sa po 2,5 zl (za 2 litry, oplaca sie chyba)

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-26, 10:14   #1414
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daisy_80 Pokaż wiadomość

Dziś jak przystało na poniedziałek zawitałam do solarium (chodze raz na tydzień na kilka minut). Ostatni wypad do solarium za tydzień.. W następnym tygodniu ślub. Jakoś to do mnie nie dociera jeszcze.. Chyba zacznę się denerwować tak na poważnie w następną środę po południu. Od następnego czwartku już będę na urlopie.. W ten weekend przydałoby się gdzieś zaszaleć. Ostatni weekend w wydaniu panienki. Ale przyznam wam się, że nie chce mi się robić panieńskiego... Chciałabym sobie wypocząc w weekend leniuchując od rana do wiecora... Chyba już się robie powoli stara, skoro już mnie nie kręcą imprezy jak dawniej...
kurcze a ja jeszcze nawet nie zaczelam chodzicale moze jakies intensywne opalanie chociaz troszke mnie przybrazowidzis sie wybieram
ja jeszcze sie nie denerwuje ale juz nie moge spac i wstaje wczesniej niz zwykle z uczuciem ze czegos zapomnimy,ze nie goscie nie beda zadowoleni ze bede beznadziejnie wygladc itp.
co do panienskiego to zgadzam sie z toba w zupelnosci,chyba tez takie wielkie imprezy mnie juz nie kreca,chetniej wybralabym sie do jakiegos spa czy cos w tym rodzaju pozatym i tak nie mam kogo zaprosic,jetsem juz troche po studiach i wszytkie moje kolezanki rozjechaly sie po kraju/swiecie i przyjezdzaja do mnie dopiero dzien przed albo w dniu slubuale coz wykonbinujemy penie cos z moimi siostrzyczkami i swiadkowa
a tobie zycze pozytywnego myslenia i powodzenia w dalszych przygotowaniach

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Kofika13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-26, 10:39   #1415
elianka
Zakorzenienie

ja dziś chyba pójdę na solarium pierwszy raz, do 20 się opalę
co do panieńskiego- powiedziałam mojej druhnie, że róbta co chceta, jestem otwarta na wszelkie propozycje, ale to nie do mnie należy organizacja No i zamilkła jakoś
Stary 2008-08-26, 11:11   #1416
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Daisy_80 Pokaż wiadomość

ja tez nie robie panienskiego.Nie bede miala czasu.. Slub 13go a tez sie jakos jeszcze nie denerwuje.. Moze jakbym byla w Poslce to byloby inaczej a tak to jakos tak nie czuje..

chce isc do solarium dzis na 6 min znowu i jeszcze ze 3 razy przed slubem sie wybiore.

szkoda tylko,ze jestem taka chora...leze w lozku od 2 dni i fatalnie sie czuje..
Stary 2008-08-26, 14:51   #1417
vanilia21
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do vanilia21 GG do vanilia21

Ja też nie bedę miała panieńskiego Szkoda, bo to w końcu raz w życiu, ale co tam, nie mamy czasu....
A co do solarium, to chodzę co kilka dni na 5 minut. Przetestowałam juz różne warianty i ten jest najlepszy- trwała i ładna opalenizna, bez czerwonych policzków i spalonych dekoldów. Wcześniej używałam do opalania saszetek z kremami, np. tequilla z sun art- ale nie polecam, bo następnego dnia opalenizna roluje się i ściera.
A tak w ogóle to wczoraj dopadł mnie taki przedślubny stres, że aż strach... jakoś tak dopiero wczoraj zauważyłam, że tak mało czasu do ślubu zostało, poza tym zostałam wystawiona przez fryzjerkę , a ze mieszkam w małej miejscowości to nie mam i nie znam niewiadomo ilu fryzjerek. W końcu znalazłam podobno dobrą, która czesze za............ 100-150 zł (poprzednia za 40-70) Mam nadzieję, że tym razem się nie zawiodę

Ale przynajmniej bukiet już wybrałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez tytułu.JPG (11,9 KB, 15 załadowań)

Zapraszam
vanilia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-26, 14:54   #1418
martabelchatow
Raczkowanie

u mnie się zaczęło robić gorąco ale damy radę
kuzynka ma hurtownię dentystyczną i dała mi takie coś z USA do wybielania zębów http://edental.pl/sklep/System_wybie...w/c768/p14824/ stosują to głównie dentyści i rzeczywiście działa!! już po 1 razie widać było efekty - polecam strasznie jestem zadowolona
co do panieńskiego to mam w sobotę teraz w takim ośrodku wypoczynkowym pod miastem... przyjaciółki mi zorganizowały
jest tam akurat pożegnanie lata.. jeziorka takie małe... i mamy domek wynajęty więc szykuje się zabawa do białego rana

kochane mam pytanie- kiedy robicie podziękowania dla rodziców i co w ogóle zaplanowałyscie w tej kwestii? my stwierdziliśmy, że będą przed oczepinami tak koło 22 myślę. Zamówiliśmy piękne bukiety kwiatów i podziękowania... plus standardowo utwór "cudownych rodziców mam". I pytam czy coś jeszcze macie ewentualnie - chciałabym Ich uczcić szczególnie uroczyście w tym dniu
Stary 2008-08-26, 14:57   #1419
vanilia21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martabelchatow Pokaż wiadomość
u mnie się zaczęło robić gorąco ale damy radę
kuzynka ma hurtownię dentystyczną i dała mi takie coś z USA do wybielania zębów http://edental.pl/sklep/System_wybie...w/c768/p14824/ stosują to głównie dentyści i rzeczywiście działa!! już po 1 razie widać było efekty - polecam
Rozumiem, że są to jednorazowe nakładki już z żelem, czy wielokrotnego użycia???

Zapraszam
Stary 2008-08-26, 15:00   #1420
martabelchatow
Raczkowanie

Jednorazowe z żelem. Masz całe opakowanie albo 10 albo 5 kompletów (w tym linku jest akurat 5 kompletów) Komplet to 2 nakładki: na żuchwę i szczękę. Byłam bardzo sceptycznie nastawiona ale rzeczywiście są efekty. Na prawdę zadziałało.

Nie jestem pewna czy są dostępne w zwykłych aptekach - całkiem mozliwe, że nie i trzeba by było je zamawiać w necie lub jak ktos jest z Łodzi lub okolic to podam adres tej hurtowni..
Ta kuracja wybielająca nazywa się Treswhite

ps. Vanilia21 bukiet śliczny ))
Stary 2008-08-26, 15:03   #1421
agunia82
Zakorzenienie

I ja tez panieńskiego mieć nie będę, kumpele porozjeżdżane po Polsce, świadkowa (moja siostra) pracuje w Wawie, głównie w weekendy więc siłą rzeczy ona mi nic nie zorganizuje. Ale jakoś mi to zbytnio nie przeszkadza

Cytat:

kochane mam pytanie- kiedy robicie podziękowania dla rodziców i co w ogóle zaplanowałyscie w tej kwestii? my stwierdziliśmy, że będą przed oczepinami tak koło 22 myślę. Zamówiliśmy piękne bukiety kwiatów i podziękowania... plus standardowo utwór "cudownych rodziców mam"
Ja myślę coś koło 23 zrobić podziękowania, ale to jeszcze skonsultujemy z orkiestrą kiedy najlepiej, oni w sumie trochę wesel mają za sobą i będą wiedzieć

My rodzicom wręczamy drzewka bonsai, a piosenka to też "Cudownych rodziców mam"

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-26, 15:15   #1422
martabelchatow
Raczkowanie

My tez własnie konsultowaliśmy to mówili, że zwykle się robi po oczepinach.. ale tak pomyślałam, że chciałabym wcześniej i zrobimy o 22
Stary 2008-08-26, 15:16   #1423
vanilia21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
My rodzicom wręczamy drzewka bonsai, a piosenka to też "Cudownych rodziców mam"
Świetny pomysł z tymi drzewkami. Tak więc z tradycyjnych kwiatów rezygnujecie???
U nas nie bedzie "Cudownych rodziców mam", nie chcemy też tańca w kółeczku. W ogóle jest specyficznie, bo nie bedzie mojego ojca i będę starała się uniknąć takich sytuacji, w których tylko rodzice bedą mieli tańczyć w parach- ze względu na moją mamę, żeby nie stała jak kołek, żeby nie było jej przykro i żeby nie szukać jej kogoś do pary na zapchaj dziurę. Jakoś stresuje mnie ta sytuacja- najbardziej z całego ślubu. Poproszę orkiestrę, żeby zwrócili na to uwagę i bedę miała nadzieję, że nie zapomną o mojej specyficznej sytuacji

Zapraszam
Stary 2008-08-26, 15:23   #1424
martabelchatow
Raczkowanie

A może po prostu śliczne zyczenia i Sto Lat załatwiłyby problem? wtedy nikt by się nie czuł źle.
Z tymi drzewkami na prawdę fajny i oryginalny pomysł
Stary 2008-08-26, 15:26   #1425
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanilia21 Pokaż wiadomość
Świetny pomysł z tymi drzewkami. Tak więc z tradycyjnych kwiatów rezygnujecie???
U nas nie bedzie "Cudownych rodziców mam", nie chcemy też tańca w kółeczku. W ogóle jest specyficznie, bo nie bedzie mojego ojca i będę starała się uniknąć takich sytuacji, w których tylko rodzice bedą mieli tańczyć w parach- ze względu na moją mamę, żeby nie stała jak kołek, żeby nie było jej przykro i żeby nie szukać jej kogoś do pary na zapchaj dziurę. Jakoś stresuje mnie ta sytuacja- najbardziej z całego ślubu. Poproszę orkiestrę, żeby zwrócili na to uwagę i bedę miała nadzieję, że nie zapomną o mojej specyficznej sytuacji
Dokładnie, kwiatów tradycyjnych nie będzie. Mam u siebie w domu drzewko bonsai i zarówna jak była u mnie mama i teściowa, to widziałam jak im się podobało, więc myślę, że będzie to fajny prezent. Poza tym chciałam coś trwałego, coś, co im będzie przypominało ten dzień i nas przez dłuuuuuuuuugi czas, ale też coś, co nie zostanie zaraz rzucone w kąt i zapomniane.

A co do tańca w kółeczku, to w Twojej sytuacji doskonale rozumiem rezygnację z tego, chyba też bym tak postąpiła. A orkiestrze to postaw to jako warunek! Nie na zasadzie prośby, przecież im płacisz i Ty ustalasz co i jak. Ja sobie nie wyobrażam sytuacji, że informuję o tym orkiestrę a oni zapominają. Sama zresztą zgłaszałam orkiestrze kilka rzeczy, których ma kategorycznie nie być i oni to sobie skrupulatnie zapisali.
Mam taką sytuację, że na ślubie będzie moja siostra cioteczna, której 15 letni syn niecały rok temu miał wypadek na motorze i zginął. Na pogrzebie śpiewali piosenkę "A ja będę Twym aniołem". Z tego względu nie chcę, aby ten utwór pojawił się na weselu. Mi samej jak go słyszę to pogrzeb staje przed oczami, więc co dopiero o kuzynce mówić? Orkiestra to zapisała, ale na spotkaniu teraz z nimi przypomnę o tym jeszcze raz.

Stary 2008-08-26, 19:55   #1426
Snowlove
Raczkowanie

U nas podziękować w trakcie wesela nie będzie. Moi rodzice są po rozwodzie i wiem, że mamie byłby przykro gdybym powidziała -jak bardzo rodzicom dziękuję za wychowanie i takie tam. Planujemy po ślubie przygotować albumy ze zdjęciami i kopie filmu i dać rodzicom TŻ, mojej mamie i tacie. Tata na ślubie i weselu będzie z nowa żona i dzieckiem.

U nas zespół będzie musiał niestety się trochę ograniczyć. 10 sierpnia zmarł wujek TŻ no i chyba zrezygnujemy ze wszelkich zabaw poza tradycyjnymi oczepinami. Niby żałobę nosi tylko wdowa...bracia co mnie zdziwiło nie. Zreszta zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie. Z zespołem będziemt rozmawiać w przyszłym tygodniu.
Stary 2008-08-26, 20:36   #1427
Daisy_80
Raczkowanie

U mnie wszystko do góry nogami się przewraca
Wczoraj pisałam, że nie chce panieńskiego a dziś go zaczynam organizować. Tzn nie ja Rozmawiając przez gg ze świadkową, oznajmiłam, że raczej go nie będzie.. No i szybko mi to z głowy wyperswadowała..
U mnie większośc znajomych jest jest z Lublina. Część koleżanek napewno nie będzie ze względu na małe dzieci ale pozostała część raczej by przyszła.
Tak sobie pomyślałam.. skoro mój TŻ organizuje wieczór kawalerski to dlaczego niby ja mam siedzieć w domu i zastanawiac się czy on przypadkiem nie bawi się tam za dobrze... Też się zabawię.

Mam nadzieję, że jutro znów nie będę zmieniała zdania

Acha, my podziękowania robimy dla rodziców. Wczoraj dość długo słuchałam piosenki "cudownych rodziców mam" Aż łzy same płyneły mi z oczu jak to słucham.. Piosenka jest piękna.
Po oczepinach podziękowań nie chcę robić, bo dużo gości zostaje na weselu właśnie do oczepin, a póżniej idą już. Np starsze osoby.
Tak o 22 lub 23 zrobilibyśmy podziekowania.
Robimy albumy dla rodziców.. Większość już jest zrobiona. Zostało nam tylko zdjęcia dać do wywołania i pdzykleić. Tzn to już działka TŻ :P

Stary 2008-08-26, 22:20   #1428
Kofika13
Zakorzenienie

hej
w kwestii podziekowan dla rodzicow,to wlasciwe nie wiem co jeszcze zrobimy tzn jak to zrobimy gdyz rodzice TZ sa 15 lat po rozwodzie,on odnowil kontakty z ojcem dopiero jakies 3 lata temu a i tak sa one sporadyczne.Myslimy zatem aby nie robic "szopki" i poprostu wreczyc im prezenty po slubie,a bedzie to nasze wspolne zdjecie, zrobione w studiu przez naszego fotografa(jeszcze jako narzeczenstwo) i oprawione w ramke z podpisem "dla kochanych rodzicow"

vanilia21sliczny bukiet tez o takim mysle tylko inny kolor roz

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Kofika13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-27, 07:44   #1429
vanilia21
Raczkowanie

Kochane, a u mnie świadkowie zaczęli kombinować coś z panieńskim i kawalerskim- więc może jednak coś się uda

Zapraszam
Stary 2008-08-27, 13:34   #1430
martabelchatow
Raczkowanie

no i świetnie
Stary 2008-08-27, 13:46   #1431
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hej dziewczyny,

powiedzcie mi prosze taka rzecz, czy w ramach podziekowania dla rodzicow mozna zamiast kwiatow zrobic takie fajne kolorowe kosze upominkowe(z dobrym alkoholem,czekoladkami itp) i dolaczyc po malutkim bukieciku kwiatkow albo je kwiatkami przystroic? Bo jak mam wydac 150-200 zl za kosz kwiatow(raz2 to juz 400) ktora zaraz zwiedna to troche szkoda.. tym bardziej,ze z takiego kosza to chyba wiekszy pozytek i tak bardziej oryginalnie?..

tak pytam bo slub juz 13go i musze cos zamowic.. powiedzcie co sadzicie.
Stary 2008-08-27, 14:31   #1432
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,

powiedzcie mi prosze taka rzecz, czy w ramach podziekowania dla rodzicow mozna zamiast kwiatow zrobic takie fajne kolorowe kosze upominkowe(z dobrym alkoholem,czekoladkami itp) i dolaczyc po malutkim bukieciku kwiatkow albo je kwiatkami przystroic? Bo jak mam wydac 150-200 zl za kosz kwiatow(raz2 to juz 400) ktora zaraz zwiedna to troche szkoda.. tym bardziej,ze z takiego kosza to chyba wiekszy pozytek i tak bardziej oryginalnie?..

no jasne że można, i nie raz się z czymś takim spotkałam

Jeśli chodzi o prezenty dla rodziców, to ja tutaj nie widzę ograniczeń. To Ty chcesz im dziękować i masz prawo zrobić to w takiej formie, w jakiej uważasz

Stary 2008-08-27, 18:25   #1433
vanilia21
Raczkowanie

Cytat:
Jednorazowe z żelem. Masz całe opakowanie albo 10 albo 5 kompletów (w tym linku jest akurat 5 kompletów) Komplet to 2 nakładki: na żuchwę i szczękę. Byłam bardzo sceptycznie nastawiona ale rzeczywiście są efekty. Na prawdę zadziałało.
Kupiłam nakładki, mam nadzieję, że zadziałają

Zapraszam
Stary 2008-08-27, 19:07   #1434
kubuku86
Raczkowanie

wymyśliłam sobie że do zdjęć plenerowych chciałabym mieć wachlarz wiecie gdzie oprócz allegro mogę go kupić??? najchętniej we Wrocławiu
znacie jakiś sklep?
kubuku86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-27, 21:18   #1435
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,

My także nie chcemy kwiatów i sami będziemy robić zestawy upominkowe dla rodziców skłądające się z ekskluzywnych produktów. Inspiracje czerpałam ze strony: http://www.styloweprezenty.pl/produk...0514f3e4b98f34
Albumy ze zdjeciami odpadaja bo nasi rodzice wszystkie nasze zdjecia maja ladnie uporzadkowane i podpisane.
soffera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-28, 21:41   #1436
Daisy_80
Raczkowanie

Właśnie dziś do mnie dotarło, że już chyba wszystko mam załatwione na ślub i wesele.. Ostatnią czynnością jaką miałam zrobić to pomyśleć o sposobie dekoracji samochdu i zapisać się na pazurki...
zarówno dekoracje na samochód już mam jak i zapisałam się na pazurki. Teraz to przymierzam się do wieczoru panieńskiego a po nim zaraz do wielkiego dnia.. I tylko 8 dni zostało.. A nerwów jak nie było tak i nie ma. I oby nie było :P
Pewnie po niedzieli zabiorę suknię do domciu.. Trzeba będzie ją zmierzyć a przede wszytskim zobaczyć ile czasu będzie mi potrzeba na ubranie się.
Acha, no jednak jeszcze coś zostało.. Ostatnia spowiedź i wizyta w kościele w celu podpisania dokumentów. Na spowiedź może w niedzielę się wybierzemy a co do dokumentów to prawdopodobnie we wtorek..

Stary 2008-08-29, 07:39   #1437
vanilia21
Raczkowanie

Ja właśnie mam problem z dekoracją auta. Znalazłam kilka fajnych stroików na allegro, ale każdy z nich oprócz przyssawek montowany jest na taśmę dwustronną. A, że samochód będziemy mieli od kolegi to po prostu nie chcielibyśmy go uszkodzić tą taśmą. Już sama nie wiem. ... help

Zapraszam
Stary 2008-08-29, 08:50   #1438
tsarina
Przyczajenie

Witam, nasz slub jest 27 września w Krakowie. Mamy już prawie wszystko, dziś mam przymiarke sukni ślubnej, tą przedostatnią... ciesze się na samą myśl jak małe dziecko na wakacje... Pozdrawiam wszystkie wrześniowe Panny Młode...
tsarina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-29, 11:14   #1439
AgaOp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vanilia21 Pokaż wiadomość
Ja właśnie mam problem z dekoracją auta. Znalazłam kilka fajnych stroików na allegro, ale każdy z nich oprócz przyssawek montowany jest na taśmę dwustronną. A, że samochód będziemy mieli od kolegi to po prostu nie chcielibyśmy go uszkodzić tą taśmą. Już sama nie wiem. ... help
Z tego co mi wiadomo to ten główny bukiet na masce mocowany jest albo na taśme albo na przyssawki-nie stosuje się tego i tego.Ja zamówiłam na przyssawki,bo podobno lepiej się trzyma i nie uszkodzi lakieru.Na taśmę są przyklejane tylko kokardy na klamki.Tak przynajmniej wygląda to u mnie
Stary 2008-08-29, 12:17   #1440
sanetka
Zakorzenienie

a gdzie mozna taka dekoracje kupic? znaczy w miare tanio. bo u mnie w miescie taki stroik na samochod chodzi po ok 200zl.

bez przesady, nie po to nie place za samochod zeby teraz za pare kwiatow na niego tyle dawac

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości