|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2
9 dzien mam za sobą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Rozeznanie
|
Meginnia - a czego Ty chcesz od swojego cialka? przeciez nawet ja nie mam takiego sliczego brzucholka nie mowiac juz wogole o Twojej swietnej talii...kobieto opanuj sie....dla mnie masz superowego brzucholka...
![]()
#1413 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj 4 dzień. Z moimi mięśniami nie jest tak źle;] A raczej wszystko wykonuje dobrze, bo podczas ćwiczeń czuje mocno mięśnie, ale zero zakwasów. Czy możliwe, że przez to, że wcześniej bardzo często uprawiałam sport?
Codziennie miałam jakieś zajęcia. Jak nie tańce to SKS i jazda konna... Tak to już jest;];] |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Raczkowanie
|
Jazda konna świetnie kształtuje mięśnie...i kondycja...szkoda że już nie mam możliwości sobie pojeździc.
Dziś 2 dzień, na razie ok, ale ja mam zawsze do wszystkiego słomiany zapał... |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Rozeznanie
|
Meginnia no jak się ma prawie wklęsły brzuch to sie nie dziw że efektów brak! Masz sliczny szczupły brzusio!
Ja nie wstawie swoich zdjęć, bo mój brzuchol pociążowy i nie chcę was straszyć. Widzę już małą poprawe, pojawiły sie mięśnie takie pionowe po bokach brzucha, a w środku nadal samara. Mam nadzieję, że z czasem to zejdzie! W sumie jestem 2,5 miesiąca po porodzie, to jeszcze sie dobrze nie sfilcowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Megannina, ja tam widze róźnice
![]() ![]() ![]() Lindusia, ja mam dziś 6 dzień i też mnie nic nie boli, tylko czuje mięśnie podczas ćwiczeń, myśle ze poprostu obie mamy mięśnie brzucha mocniejsze niż średnia krajowa i dlatego tak :p
#1417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ostatnio też wykorzystuje moich 3 siostrzeńców ![]() ![]() ![]() a ciało zrobiło się gładkie i aksamitne hehe. a tak w ogóle znacie jakieś dobre kremy wyszczuplające? wolę popytać Was niż patrzeć na reklamy które i tak kłamią. mi np bardzo przypasowało serum wyszczuplające z Eveline ![]() buziaki dla wszystkich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Rozeznanie
|
@chilligirl
Chce widoczna krateczke na brzuchu. Jeszcze mi tak nie odbilo zeby chciec schudnac ;D @koletynka Wiem ze szczuply i ladny, ale tak to juz jest - najbardziej sie chce tego, czego sie nie ma ;D Czyli w moim przypadku kaloryferka. @viki1988 Nooo, cos w tym jest. Tak jak wszystkie inne cwiczenia - faceci chyba szybciej pala tluszcz i powiekszaja miesnie, nie mam pojecia dlaczego. Ale to niesprawiedliwee ;( Jazda konna jest super, bo wyrabia miesnie, ktore normalnie malo uzywamy. A juz o samej przyjemnosci wynikajacej z przebywania z konmi nie wspomne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
lindusia, ja narazie zadowalam sie codziennym stepperkiem lub rolkami i jeszcze robie ćwiczonka na ręce i nogi, także przy Tobie to prawie wogle sie nie ruszam :p no ale co poradze ze nie mam czasu na wiecej (ciężkie jest życie studenta) , a co do "smarowideł" to kiedyś używałam takiego L'oreala na cellulit (nie pamiętam dokładnej nazwy, taka zielono-biała tubka) razem z moja mama ale efektów było brak :/ a teraz używam tylko zwykłego balsamu (Dove na noc) i wydaje mi sie ze lepiej sie masować i brać naprzemienny (chłodno-ciepły) prysznic i to da wiecej niż najdroższy kosmetyk
![]() ![]() meginnia, największa niesprawiedliwość to to ze oni na diecie moga jeść tyle ile dziewczyna "normalnie" grrr.... też miałam epizod z jazda konną ale chyba to nie do końca dla mnie
#1420 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy czym - A6W nie spowoduje zrzucenia/spalenia zbednego tluszczu, przynajmniej nie w calosci - te cwiczenia wzmacniaja miesnie, ale do zrzucenia tluszczu sa potrzebne aeroby (bieganie, rower,), basen itd. Kolejna sprawa - to cwiczenie dziala bardziej na gorne partie brzucha, powinno sie to wziac pod uwage. Mysle ze Aerobiczna 6 jest dobrym elementem cwiczen ogolnie, badz wstepem do porzadnego katowania brzucha, ale nie jest to srodek cudowny... Cytat:
Efekty sa takie jak pisalem wyzej. Cytat:
Hm, no z tym jest roznie, zalezy faktycznie jakie masz miesnie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Raczkowanie
|
podoba mi się ten program
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kati16 Czas edycji: 2008-02-13 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
![]()
ja zaczęłam a6w w sobotę 9.02 -> cztery dni już za mną
![]() Dla porównania efektów poprosiłam mojego chłopaka, żeby też robił te ćwiczenia. Wiem, ze u niego rezultaty będą bardziej widoczne, bo on i tak jest wysportowany i w ogóle - nie to co ja -> leń jeden, ale staram sie już ruszać ![]() Ciekawa jestem jak to u mnie będzie...dodam jeszcze że dodatkowo nie stosuję żadnej diety i żadnych innych ćwiczeń (jedynie trochę jeżdżę na rowerku). Zrobiłam sobie fotki brzucha przed rozpoczęciem ćwiczeń i mam zamiar zrobić fotki po zakończeniu - wtedy je zamieszczę i same ocenicie efekty ![]() Pozdrawiam wszystkie wytrwałe i te wizażanki które dopiero zaczynają - tak jak ja ![]()
#1423 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ostatnio zaczęłam a6w, dziś przypada mi dzień 3 ![]() to moje 3 podejście, za pierwszym razem dotarłam do 15? dnia [choroba mnie złpała i cały czas leżałam w łóżku], za drugim razem dotarłam do końca ![]() ![]() nienawidzę tych ćwiczeń z całego serca, ale widziałam wcześniej efekty, więc warto się poświęcić ![]() do tego ćwiczenia z motylkiem na uda i hula-hop ![]()
#1424 |
Raczkowanie
|
10 dzien mam juz z głowy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Raczkowanie
|
Ja tez juz mam 2 podejscia ale moze za 3 raz sie uda.1 dzien za mna.Trzymajcie kciuki.
![]()
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
eh ja dziś 7 dzień - czyli pierwszy raz 8 powtórzeń... o dziwo najtrudniejsza dla mnie była 1 seria a najłatwiejsza 3
![]() ![]() Cytat:
![]() czarna i dwie natalki - witamy ! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
dzis mój 11 dzien i było cięzko. Mam nadzieje, ze na te kolejne trzy dni przyzwyczaje się do 10 powtórzen. Dokonczyc a6w bedzie dla mnie wielkim wyczynem. Jestem kanapowym lenichem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Dziś 17 dzień 1/3 mam już za sobą uff
![]()
![]() |
#1429 |
Raczkowanie
|
dzien 10
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
A ja dołączę do Was pewnie pojutrze
![]() Zastanawiałam się też na 8 min. ABS, bo już kiedyś robiłam i miałam efekty, ale teraz chcę spróbować 6 ![]() Chyba że robiłabym razem... Tylko nie wiem czy mój brzuch to wytrzyma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Raczkowanie
|
koraa21 a nie masz fotek swego brzuszka przed ćwiczeniami?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
Lindusia nie mam ale nawet bym ich nie pokazała, bo nie chciałabym was straszyc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
Przez te fotki tak sie zmotywowalam, ze tez zaczelam. Ale dzisiaj dopiero 2 dzien jest. Zobaczymy co bedzie dalej. Pozdro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Przyczajenie
|
Dzisiaj jest mój 18 dzień a6w... mój brzuszek zrobił się twardszy, ale mam dziwne wrażenie jakbym była grubsza...
nie wiem czemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Rozeznanie
|
Zrobilam 11 dzień ale myślalam, że padnę...z nudów i z wysiłku na raz! Normalnie mam już dośc, nie chce mi sie i tyle. No ale co mam robić, jak już zaczęłam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Rozeznanie
|
To jest wlasnie najwieksza wada a6w, umrzec z nudow mozna zanim sie zrobi serie do konca
![]() Wstyd sie przyznac, ale dzisaij jeszcze nie robilam :/ Wrocilam do domu po 20tej, potem lekcje i dopiero skonczylam, masakra. A teraz zamiast cwiczyc to siedze i pisze posta, tylko pogratulowac! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Wstawiłabym zdjęcie swego brzucha, ale mam potworne boczki i się wystraszycie wszyscy ;P .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.