Plotkowy dla porzuconych - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-10, 09:04   #1411
Astra24.
Rozeznanie

Dot.: Plotkowy dla porzuconych

haha niezly interes ma ten knuras. Wy to się od razu śmiejecie, może koleś ma wyrośniętego i dla niepoznaki wiąże go w supelek.
Wczoraj pogadalam jeszcze z M na gg. Napisal, że "jest pozytywnie nastawiony i ma dobre odczucia w stosunku do mnie".
S sie nie odzywa, już 4 dzień dzisiaj. Jak 28letni facet może tak bez slowa się rozstać. Nawet zwyklego dowidzenia. Nawet nie uszanuje tego, że poświęcilam mu przez ostatnie miesiące trochę czasu. Zero wychowania, zero.
Stary 2007-09-10, 09:29   #1412
Izaluka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Astra24. Pokaż wiadomość
Zero wychowania, zero.
Norma w dzisiejszym świecie u facetów.
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 10:01   #1413
Camilla
Zakorzenienie

Astro a co powiesz na zachowanie W. który ma 31 lat!

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 10:06   #1414
Astra24.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Astro a co powiesz na zachowanie W. który ma 31 lat!
Powiem Ci, że jak tak czytam caly czas to, co piszesz o nim to w gruncie rzeczy on bardzo podobnie zachowuje się do S. Też mu nie zalezy na spotkaniach, też probuje winę zwalić na Ciebie, też ma jakieś doświadczenia, mówi, ze jesteś fajna i nie chce Cie ranić. Moim zdaniem jak facet tak się zachowuje to coś jest nie tak i wcześniej czy później wyjdzie to na jaw.
Jednemu się dziwie, że im nie szkoda czasu i chce im się bawić w takie gierki.
Stary 2007-09-10, 10:09   #1415
martinka_m
BAN stały

dziekuje , jeszcze tylko jedno pytanie jak je przechowywac? normalnie w lazience,czy w np. w lodowce ?

a tak w ogole to dzis beda wyniki egzaminu .......

Cytat:
Jednemu się dziwie, że im nie szkoda czasu i chce im się bawić w takie gierki.
Astro masz racje!

kurcze prawdziwy facet to powinien od razu postawic sprawe jasno, tak jestem zainteresowany albo nie, nie jestem. i tyle. a to takie wymyslanie, ze mam problemy,ze dzis nie moge, ze cos tam... ale to tez w dzisiejszych czasach bardzo dla nich typowe. gdzie ta stanowczosc i zdecydowanie u mezczyzn?

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2007-09-21 o 16:37 Powód: Post pod postem. Proszę korzystać z opcji EDYCJI i MULTIcytowania!
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 10:13   #1416
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
tak w ogole to dzis beda wyniki egzaminu .......
Martinko trzymam kciuki! na pewno zdałaś

Astro mi szkoda czasu na gierki i na faceta, który nie rozumie, ze zrobił źle! Odpuściłam go sobie juz ostatecznie, po moim ostatnim smsie już sie nie odezwał. Nie wiem czy foch czy jak, nie obchodzi mnie to zresztą

jesteśmy razem

Stary 2007-09-10, 10:17   #1417
Astra24.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
a to takie wymyslanie, ze mam problemy,ze dzis nie moge, ze cos tam... ale to tez w dzisiejszych czasach bardzo dla nich typowe. gdzie ta stanowczosc i zdecydowanie u mezczyzn?
Niestety coraz częściej się okazuje, że za takim brakiem zdecydowania kryje się albo inna kobieta, albo przeprowadzają sobie jakieś castingi i przez spory czas spotykają z kilkoma albo to debile, którzy myślą, że będą wiecznie mlodzi i mogą mieć każdą kiedy tylko zachcą, więc póki co bawią się.
Bozzzee, to naprawdę jakiś podgatunek.
Kamila masz rację, szkoda nerwów. S strasznie mi się podobal, wiele bym zrobila żeby z nim być, ale ile można biegać za facetem, który ciągle coś ukrywa. Można zblaźnić się raz czy dwa, ale bez przesady!

Edytowane przez Astra24.
Czas edycji: 2007-09-10 o 10:19 Powód: dopisek
Astra24. jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-10, 10:25   #1418
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Kamila masz rację, szkoda nerwów. S strasznie mi się podobal, wiele bym zrobila żeby z nim być, ale ile można biegać za facetem, który ciągle coś ukrywa. Można zblaźnić się raz czy dwa, ale bez przesady!
Dokładnie mam swoją godność

jesteśmy razem

Stary 2007-09-10, 10:49   #1419
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Martinko trzymam kciuki! na pewno zdałaś

Stary 2007-09-10, 10:57   #1420
Camilla
Zakorzenienie

gadałam właśnie z Ł. na gg, no i w srode znowu nie może iść na salsę, bo wyjeżdża na szkolenie w związku z nowa praca i wraca w czwartek. Zebrałam sie w sobie i zaproponowałam spotkanie bo "wieki sie nie widzieliśmy", stwierdził, ze chętnie sie spotka, ale nie napisał kiedy by mu pasowało, a ja już tematu nie drążyłam. Chyba po raz kolejny zrobiłam z siebie idiotkę

jesteśmy razem

Stary 2007-09-10, 11:01   #1421
anieszka1983
Raczkowanie

Cytat:
gdałam własnie z Ł. na gg, no i w srode znowu nie moze isc na salse, bo wyjezdza na szkolenie w zwiazku z nowa praca i wraca w czwartek. Zebrałam sie w sobie i zaproponowałam spotkanie bo "wieki sie nie widzielismy", stwierdził, ze chętnie sie spotka, ale nie napisał kiedy by mu pasowało, a ja juz tematu nie drązyłam. Chyba po raz kolejny zrobiłam z siebie idiotkę
Spokojnie, idiotkę to byś z siebie zrobiła gdybyś drążyła,a tak zaproponowałaś- i co w tym złego? powiedział,że chętnie i ok, teraz ruch należy do niego. Jak nic nie zrobi to niech się wypcha. o!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-10, 11:08   #1422
Astra24.
Rozeznanie

Kamila zaproponowalaś i dobrze, jak będzie chcial to się spotka.
Ja dostalam esa na dzien dobry od M. Napisal, że chyba będzie chory, że jest w pracy i pytal co u mnie. Napisalam mu, że pol nocy nie przespalam ( przez durnego komara, który pokąsal mnie, że wyglądam jakbym jakąś ospę miala) ale nie napisalam mu dlaczego nie spalam a on napisal, że jeszcze mu w depresję popadnę jak będę tak rozmyślać po nocach
Stary 2007-09-10, 11:17   #1423
Nina_84
Rozeznanie

GG do Nina_84

Izuś właśnie oglądam tego U700 i powiem,że chyba ten U600 ładniejszy, a gorszy w tym, że nie ma wideokonferencji

Kamil Ty naprawdę masz pecha do tych facetów...
Jak już się fajny trafi to musi być z Wiednia

Martinka trzymam kciuki za wyniki!

Bruksel, czy Ty czasem DZIŚ nie masz urodzinek?

A ja wczoraj z wesela wróciłam
Byłam z Mr Ł. w Nowej Soli
Wybawiłam się...uuuu...wytańczyłam i...postanowiliśmy że w październiku zapisujemy się na kurs tańca...jakieś latino najpewniej, bo Ł (tańczył kiedyś towarzyski) stwierdził, że do tego bym się nadawała

I...wygrałam konkurs
taki z zadaniami na czas
Pierwsze zadanie --> przynieść męską marynarkę (oczywiście Ł musiał ją pół godziny wcześniej zanieść do pokoju, bo za gorąco mu było )
Zwerbowałam od jakiegoś dziadka

Ostatnie zadanie było z przygodami - bo szklankę z napojem którą trzeba było przynieść zaczęła mi rywalka wyrywać z ręki ale i tak wygrałam
Zestaw AGD w postaci zmiotki i szufelki ;p;p;p

Ale jak to ze ślubami bywa, to dzień "zero" jest piękny, a już od następnego zaczyna się jazda

Buziaki
Nina_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 11:33   #1424
_Jamaica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisalam mu, że pol nocy nie przespalam ( przez durnego komara, który pokąsal mnie, że wyglądam jakbym jakąś ospę miala) ale nie napisalam mu dlaczego nie spalam a on napisal, że jeszcze mu w depresję popadnę jak będę tak rozmyślać po nocach
hehehee, u mnie już chyba nie ma komarów

Bruksel Zgłoś się!

ja dopiero wstałam po wczorajszej imprezie, fajnie było...mimo wszystko od rana pełno eksia we mnie eh.
Sama na to pozwoliłam, to teraz mam, przeżywac to od nowa. ahh.
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 11:44   #1425
Astra24.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Jamaica Pokaż wiadomość
hehehee, u mnie już chyba nie ma komarów
U mnie też niby nie bylo, ten jeden gdzieś się chyba zakamuflowal przez tyle czasu. zadrapę się chyba na śmierć.
Sloneczko pięknie u mnie wyszlo, mam nadzieję, ze dlugo będzie świecilo, bo na 16:30 umówilam się z koleżanką na mieście.
Stary 2007-09-10, 12:17   #1426
Camilla
Zakorzenienie

Astra ja tez mam w pokoju komara., Skubaniec jeden juz mi drugą noc latał nad głową i bzyczał Musze go dzisiaj w koncu upolować

jesteśmy razem

Stary 2007-09-10, 12:33   #1427
Astra24.
Rozeznanie

Cytat:
Astra ja tez mam w pokoju komara., Skubaniec jeden juz mi drugą noc latał nad głową i bzyczał Musze go dzisiaj w koncu upolować
Podobno świeczki waniliowe drastycznie na nie dzialają, ale nie mam obecnie takowych. Dzisiaj sobie upatrzyl zwlaszcza moje nadgarstki
Stary 2007-09-10, 12:37   #1428
Camilla
Zakorzenienie

A ja kurde załapałam doła. W Poznaniu pada, a zapomniałam zabrac parasolkę ze sobą Nastrój mam adekwatny do pogody

jesteśmy razem

Stary 2007-09-10, 12:39   #1429
julka:)
Zakorzenienie

dzien dobry.Wlasnie wstalam i nie chce mi sie pracowac:/
Ma ktoras z was jakies ladne zyczenia z okazji slubu????
how much I care"

I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you...
julka:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-10, 12:57   #1430
_Jamaica
Wtajemniczenie

A ja szukam sobie wczasów, chcę się z tad wyrwac chociaz na troche.
Znalazłam jakies we francji na lazurowym wybrzeżu. Była z was któras??
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 13:10   #1431
Camilla
Zakorzenienie

Ja byłam, ale wieki temu..Znaczy się jak miałam 18 lat W miejscowosci Freju, mieszkałam na campingu na polu namiotowym

jesteśmy razem

Stary 2007-09-10, 13:15   #1432
Izaluka
BAN stały

Brukselko Ty stara belko
Zdróweczko!
Sto lat, sto lat...

A tak poważnie - to faceta z jajami życzę
Żebyś miała co urywać

Martinko
serum w lodówce trzymamy, bo ta przeklęta vit. C szybko się ulatnia w innych warunkach. Co do wyników - myślę, że dziś będzie podwój powód (oprócz urodzin Brukseli) do opijania

Astro
gdzie Ci tam słońce świeci? Oddawaj Oj, ja nie zasnę z komarem. Wstanę i dopóki gnoja nie upoluję nie położę się spać!

Ninuś fajnie, że się dobrze z Ł. bawisz A ten zestaw AGD - rewelacja

Jamaico zarobiłaś gruby hajs w Holandii to możesz teraz szaleć Tylko Eksia nie zabieraj do walizki

Ja byłam na mini zakupach. Mimo, że u mnie słońca zero, a wręcz deszcz nałożyłam na paszczę filtr 50 +. Zawsze sprawdzam makijaż w świetle dziennym przy oknie. Stoję z tym lustrem w oknie, a że mieszkam na parterze to kątem oka widzę jak jakiś facet idzie i mi w okno zagląda Ja oczy jak orbity, spuściłam lustro, glapie sie na niego, on śmiech, ja też banan Przystojny przedstawiciel handlowy Potem go na mieście spotkałam i znowu oboje w śmiech na swój widok
W ogóle mam słabość do przedstawicieli handlowych Te garnitury
Stary 2007-09-10, 13:42   #1433
_Magda
BAN stały

Kurcze,net mi chodzi paskudnie wolno w domku(bo teraz jestemw domku i odpoczywam) i wieki mi zajmuje żeby coś w ogóle przeczytać
Camilla,olej W. i Ł.Bo tak:Ł to jakoś kręci,wydaje się nie być do końca zainteresowany,sam nie wychodzi z inicjatywą albo jakby się po prostu bał,że się zaangażujesz.Ogólnie gówiarsko się zachowuje.A z W. to chyba cos nie tak jest.Weź go olej,tak porządnie,jak coś napsze to się nie odzywaj itp.Nie warto,bo facet naprawde jest kiepskim modelem...
Iza-avek śliczny
Jamaica,ja cię prosze,weź Ty kopnij w de tego eksia swojego...

A ja poznałam jak byłam z Zuz na imprezie fajnego kolesia.Fajnie nam się gadało,nawet mnie troszke przytulił.Ale ma dziewczyne.Więc wiadomo,ja się pchac nie będę między wódke a zakąske.Ta jego dziewczyna chce się z nim rozstać na kilka tygodni żeby z innymi facetami próbować i zobaczyć czy będzie tęsknić i w ogóle chyba jakaś niemądra jest...Nie docenia go.On jej powiedział,ze w takim razie koniec między nimi,ale wtedy ona nie chciała.I taki kocioł między nimi...Wg mnie bezsensu,ale on ją chyba kocha,bo nosi obrączke od niej cały czas i chyba ze mną SMSki pisze na złośc jej(bo ona pisze SMSki z jakims kolesiem którego poznała na obozie)...Ale słodki chłopak wiecie?Naprawde,taki dobry,słodki,lojalny...Je eej
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-10, 13:47   #1434
Veiovis
Zakorzenienie

Chłooooopa mi sie chce :P
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 13:52   #1435
Izaluka
BAN stały

Madź no ja muszę z Wami imprezować, bo widzę, że to dobre skutki ma

Veiovis a nie mogę być ja? Baba z krwi i kości

No to się wyżalę... Anitka12345 z wątku rozstaniowego rozkłada mnie na łopatki
Dlaczego baby są takie głupio-naiwne?
Stary 2007-09-10, 13:55   #1436
Camilla
Zakorzenienie

Kurde mi na Ł. zależy, ale jako na koledze i dlatego chce z nim ten kontakt utrzymać. Dzisiaj w rozmowie z nim na gg nagle wypaliłam czy chciałby się przyłączyć do poszukiwania przeze mnie i moja przyjaciółkę mieszkania do wynajęcia. Odpowiedział ze bardzo chętnie, a ja się wtedy za łeb złapałam, co ja zrobiłam, bo sama nie wiem czy chciałabym z nim mieszkac co prawda w innych pokojach, ale pod wspólnym dachem Chociaz z drugiej strony..nie zdzwiłabym się gdyby on się rozmyslił w ostatniej chwili, bo to w jego stylu

Jeszcze taka jedna rzecz mnie zastanawia co do niego...On unika rozmowy nt. zwiazków. Przyznał sie, ze chciałby kogos w końcu znaleźć. ja juz kiedys usiłowałam o tym z nim pogadać, ze może nikogo nie ma bo tak naprawde, nie chce, broni się przed poznaniem kogos bliżej i po paru spotkaniach odpuszcza sobie On przynał mi racje i z uporem maniaka unika tego tematu, a ja chciałabym z nim na ten temat pogadać. W jakis sposób go rozumiem, ale moze potrafiłabym mu pomóc, ba chciałabym mu pomóc Myslicie ze to głupie?

jesteśmy razem

Stary 2007-09-10, 13:56   #1437
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Martinko serum w lodówce trzymamy, bo ta przeklęta vit. C szybko się ulatnia w innych warunkach. Co do wyników - myślę, że dziś będzie podwój powód (oprócz urodzin Brukseli) do opijania
czekam na te wyniki od rana, ciagle sprawdzam w necie i nie ma, a oczywiscie w sekretariacie jak dzwonie to nikt nie odbiera, zaraz dostane zawalu....

Cytat:
Napisane przez _Magda Pokaż wiadomość
A ja poznałam jak byłam z Zuz na imprezie fajnego kolesia.Fajnie nam się gadało,nawet mnie troszke przytulił.Ale ma dziewczyne.Więc wiadomo,ja się pchac nie będę między wódke a zakąske.Ta jego dziewczyna chce się z nim rozstać na kilka tygodni żeby z innymi facetami próbować i zobaczyć czy będzie tęsknić i w ogóle chyba jakaś niemądra jest...Nie docenia go.On jej powiedział,ze w takim razie koniec między nimi,ale wtedy ona nie chciała.I taki kocioł między nimi...Wg mnie bezsensu,ale on ją chyba kocha,bo nosi obrączke od niej cały czas i chyba ze mną SMSki pisze na złośc jej(bo ona pisze SMSki z jakims kolesiem którego poznała na obozie)...Ale słodki chłopak wiecie?Naprawde,taki dobry,słodki,lojalny...Je eej

ile ta panna ma lat !!!! ???? zalamalam sie....

Iza a co z ta anitka? opowiedz w skrocie ?
Stary 2007-09-10, 14:01   #1438
_Magda
BAN stały

Martinka,nie wiem ile,ale chyba około 20 lat ma.On ma 22(czyli młodszy jest ode mnie)
Izuś,no koniecznie musisz z nami poimprezować
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 14:03   #1439
Astra24.
Rozeznanie

Anitkę zdradzal facet, ona postanowila mu wybaczyć, wyjechala chyba za nim do Holandii czy gdzieś tam, rzucila szkolę, bo nie zdala i generalnie żyć bez niego nie może.
Stary 2007-09-10, 14:04   #1440
Selis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Magda Pokaż wiadomość
Znam taką pare, gdzie on jest świetnym facetem(taki dinozaur, których już mało) kocha ją, nosi obraczke, którą kiedyś razem kupili sobie, a ona go kompletnie olewa, zerwała z nim i po niecałym tygodniu miała inngo...co ja bym oddała, żeby choć ktoś spojrzał na mnie, tak jak on patrzył na nia....ech...zołza

A Brukselka ma dzis urodziny i jest co świetować i szykuję się impreza
Brukselko wszytskiego NAJ NAJ NAJ!!! i faceta jak jak Iza powiedziała z jajami, ale żeby juz nie było powodu by mu je urywać

Iza facet w garniturze, dobrze robi na oczy...mniam I like it

Jamaico jak już pojedziesz na to lazurowe wybrzeze to bez słonca w plecaku dla nas nie wracaj Jeszcze mnie tam nie było, ale na samą myśl o tym robi mi sie ciepło
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości