![]() |
#1411 |
Rozeznanie
|
Dot.: gossip girl
wiecie gdzie są napisy do 4 odcinka ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Wtajemniczenie
|
macie może napisy PL?
![]() |
#1413 |
Konto usunięte
|
pewnie będą jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
zawieszenie chustki jest według mnie symbolem hmm poddanstwa. mysle ze oznaczalo to ze teraz S. przejela dowodztwo. co do koperty- byla to zaplata za to ze Amanda udawala zainteresowanie Danem,zeby S powrocila do dawnych nawykow i zniszczyla przez to B. tak wyniklo ogolnie z calego odcinka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Zadomowienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9119361]
co do koperty- byla to zaplata za to ze Amanda udawala zainteresowanie Danem,zeby S powrocila do dawnych nawykow i zniszczyla przez to B. tak wyniklo ogolnie z calego odcinka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co za zdzira! Ten Chuck też lekko przesadza... ![]() ale i tak najlepsza scena to gdy c. miział s. po twarzy kwiatkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Dobra to teraz ja się wypowiem: S w roli głównej dziw** nie robi na mnie wrażenia, jak dla mnie najlepiej tą rolę gra B[zresztą uważam, że B jest najładniejszą aktorką GG
![]() ![]() W ogóle to chciałabym żeby C był z B, fajnie razem wyglądają, ale jest to jednak mieszanka wybuchowa ![]() ![]() Czekam na 5 ![]() ![]()
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-09-24 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
dajcie mi linka do 5 odc zwiastunu
![]() dzisiejszy odcinek uwazam za duzo lepszy od nudnego 4(zalatywal dynastia- you want my nie z t title lord do blair:P) chuck wymiata! serena jak zwykle wygladala cudownie ale ta jej przemiana( w stylu naskok na blair) jest troc nie z tejheej ziemi! u gory na bialo
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. Edytowane przez kennedy Czas edycji: 2008-09-23 o 18:02 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Konto usunięte
|
odcinek niesamowity nareszcie się coś dzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
DZiewczyny ja was naprawdę proszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=xSVIbJnL_G0 Wklejam dopiero teraz bo wczoraj wizaż mi siadał i nie mogłam napisać ![]()
![]() |
![]() |
#1421 |
Raczkowanie
|
Są już napisy na napiprojekt
![]()
But liquor is quicker ![]() Edytowane przez karo-linka Czas edycji: 2008-09-24 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Wtajemniczenie
|
Ja ściągałam właśnie z napi-projektu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
obejzałam już ten odcinek i nie wytrzymam do następnego chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
no to bedzie szalowy odcinek skoro fashion week sie zacznie
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jeśli widzicie spoilery to po prostu nie czytajcie danych postów, to wszystko
![]() Właśnie skończyłam 4 odcinek. Nie wierzę, że Serena ot tak się zmieniła... zresztą, jak dla mnie "królowa" jest tylko jedna - Blair ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
nie kiedy nawet nie widać czy to spoiler czy nie
![]() serena napewno nie długo powróci do swojej dawej osobowości jak tylko uda się jej dotrzeć do celu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Odcinek jest boski, widziałam dwa razy dzień po dniu, jeszcze mi się tak w 2 sezonie nie zdarzało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Konto usunięte
|
ale ta zawiść jej nie pasuje, jak dla mnie to wyglądała w szkole jakby była pijana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Wtajemniczenie
|
na biało: ja jestem najlepsza, bo nie mogłam dojść o co chodzi z tym drinkiem związanym z wyrywaniem włosów, dopiero później jak oglądałam drugi raz zobaczyłam (nie wiem jakim cudem wcześniej tego nie widziałam), że to wylała Amandzie na włosy, myślałam, że jej to dadzą do wypicia i jej włosy wypadną
![]() swoją drogą Amanda by chętnie z Chuckiem mmmm ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9136825]ale ta zawiść jej nie pasuje, jak dla mnie to wyglądała w szkole jakby była pijana
![]() Hmm.. ale ona teraz powróciła do tego co było kiedyś.Jak to była królową, piła ciągle itd. ![]() Lapus: a Taka niewinna i niepozorna się wydawała ta Amanda:P A ja myślałam że ona serio z Danem kręci:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Wtajemniczenie
|
ja też tak myślałam!
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
Na biało
![]() Właśnie ja też myślałam, nigdy bym się nie spodziewała tego ![]() ![]() Fakt,szkoda Blair, ale znając ją zaraz coś wymyśli. Ciekawe jak to z tą S będzie. W sumie cieszę się, że się z Danem rozeszli, bo jakoś za nim nei przepadam ![]()
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
a ja mam już 96 % hie hie i zaraz se obejrzę
![]()
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
w streszczeniu odcinka gdzie przeczytalam ze czym podlali amande to bylo NAIR(krem do depilacji):P
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Zadomowienie
|
O jaaa, laski! (Biało)
Jak Serena mogła to zrobić Blair? Kurrrde, aż mnie ciary przeszły, jak zobaczyłam jej minę, jak zawiązywała B na szyi chustkę. Daaajcie spokój! Chyba już wiemy, o co będzie cat fight między S i B. :P Nie mogę się doczekać 5 odc ![]()
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Zadomowienie
|
Biało:
o władzę ![]() Serena - ciekawa jestem jak teraz będzie się zachowywać, wyglądać itd. Myślicie, że ta jej przemiana w 'aniołka' była tylko na jakiś czas? Że wróci do stanu przed G? W sumie zawsze mnie interesowało to jak wtedy żyła, zachowywała się, co robiła... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
ołłkej obejrzałam alee .. (biało) wytłumaczcie mi dlaczego wszyscy uciekali od Dana ?? bo nie zrozumiałam tego
![]()
![]() |
#1439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale z drugiej strony - ściema! ten krem wcale a wcale nie depiluje :P
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
wiem bo wyprobowalam kiedys ten krem:P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.