Studniówka 2008 część II - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-05, 21:28   #1411
df3cc6c2e997633e57b9145321fcef026d2b0250_5ebf1ef22d206
Konto usunięte

Dot.: Studniówka 2008 część II

Cytat:
Ja mam już w sumie wszystko tylko partnera brak studniówka 26. Nie wiem czy iść sama, koleżanka mi proponowała swojego kolegę (ledwo go znam). Może lepszy taki niż żaden? Nie wiem co robić, a najwyższy czas się decydować.
Jeśli uważasz,że będziesz się dobrze czuła w jego towarzystwie to nic chyba nie stoi na przeszkodzie,żeby spróbować Ja bym zaryzykowała Zawsze dobrze jest mieć kogoś tylko dla siebie ;D
df3cc6c2e997633e57b9145321fcef026d2b0250_5ebf1ef22d206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 21:35   #1412
slonko:)
Raczkowanie

ja makijazystke sobie odpuscilam...stwierdzilam ze skoro ide na 2 tury to juz bardziej mi sie oplaci zainwestowac w dobry cien niom i ze ostatnio mi sie jeszcze paznokiec zlamal to akryle sobie robie..juz sie zapisalam

agaciaa pewnie cos w stylu takiego irokeza..grzywka natapirowana i spieta do tylu...akurat na tej gali mistrzow sportu widzialam laski ktore mialy takie fryzury

Gladys ja chyba zrobie tak samo..tyle ze najpierw troche sie polonasuje przed aparatem w obcasach o ile wczesniej nie skrece nogi goniac fotografa

22.09.09
slonko:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 21:38   #1413
Raczkowanie

Gladys DeadlySilence ma racje...ryzykuj

22.09.09
Stary 2008-01-05, 21:48   #1414
Katiaskaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gladys Pokaż wiadomość
Ja mam już w sumie wszystko tylko partnera brak studniówka 26. Nie wiem czy iść sama, koleżanka mi proponowała swojego kolegę (ledwo go znam). Może lepszy taki niż żaden? Nie wiem co robić, a najwyższy czas się decydować.
Ja też miałam problem z partnerem. I końcu "zmuszona" przez koleżanki, by zaprosić chłopaka, którego raz w życiu widziałam. Ile ja przez to miałam problemów i byłam zła na siebie, że to zrobiłam. Ale teraz wszystko jest ok, mój partner szybko łapie poloneza, niestety ma lekkie ADHD ale przynajmniej się wybawię. Myślę, że powinnaś się dobrze zastanowić, co jest dla Ciebie lepsze, czy iść samej czy z kimś. W sumie masz jeszcze trochę czasu, więc możesz się zapoznać z tym chłopakiem, a potem go zaprosić.

Ja studniówkę mam 19, czyli już za tydzień. I cały czas zastanawiam się czy ubrać pończochy, czy rajstopy?? Dziewczyny, czy jak mam skłonność do obcierania nóg, to czy przy pończochach mogę sobie je obetrzeć?
Katiaskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 21:54   #1415
novitzka
Zadomowienie

[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;6214177]A ja nie mam w ogóle pomysłu na fryzurę! :P
mam włosy mocno pocieniowane,nie dosięgają nawet do ramion ;][/QUOTE]
No mam to samo z włosami . Butki Twoje prześliczne!

Co do partnera, przyjaciółka skombinowała mi swojego kuzyna, który jest oh-so-sweet. Mam tylko nadzieję, że umie i lubi tańczyć .

[niebiesko-biały herb, a na nim święty znak!]
novitzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 21:57   #1416
qwerty1290
Raczkowanie

Gladys idz z nim. ja tez ide z obcym chlopakiem. poznam go dopiero w czwartek a studniowka w niedziele.to kolega partnera mojej kolezanki . dodam ze ona swego partnera spotkala jak dotad jeden raz.ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma
qwerty1290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 21:58   #1417
maroonia
Rozeznanie

Gladys

mi sie wydaje ze lepszy taki niz zaden... jak wiekszosc kolezanek bedzie miała partnerow to Ty bedziesz siedziała przy stole i pluła sobie w brode ze nie wziełas nikogo.. wiem wiem jak to jest ja tak zrobiłam na połowinki... wiec radze sie za kims zakrecic

a teraz moj problem.. wklejałam juz jakis czas temu dodatki ale chbya tylko jedna dziewczyna mi odp... no coz bywa jak myslicie pasuja do siebie?? dzisiaj dokupiłam jeszcze bransoletke <trzy rzedy cyrkonii na "złocie"> ale nie ejstem przekonana czy pasuje...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02120.JPG (76,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02121.JPG (65,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02123.JPG (69,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02124.JPG (87,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02125.JPG (92,3 KB, 25 załadowań)
maroonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 22:02   #1418
Karolina89
BAN stały

pewnie że pasuje
Karolina89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 22:03   #1419
Gladys
Rozeznanie

Dziewczyny, niezmiernie Wam dziękuję chyba mnie przekonałyście
Moja fryzurka będzie taka:
http://www.katiemelua.pl/photos/katie20.jpg
http://www.katiemelua.pl/photos/katie22.jpg

kocham jej loczki
Stary 2008-01-05, 22:03   #1420
qwerty1290
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maroonia Pokaż wiadomość
Gladys

mi sie wydaje ze lepszy taki niz zaden... jak wiekszosc kolezanek bedzie miała partnerow to Ty bedziesz siedziała przy stole i pluła sobie w brode ze nie wziełas nikogo.. wiem wiem jak to jest ja tak zrobiłam na połowinki... wiec radze sie za kims zakrecic

a teraz moj problem.. wklejałam juz jakis czas temu dodatki ale chbya tylko jedna dziewczyna mi odp... no coz bywa jak myslicie pasuja do siebie?? dzisiaj dokupiłam jeszcze bransoletke <trzy rzedy cyrkonii na "złocie"> ale nie ejstem przekonana czy pasuje...
oczywiscie ze pasuja do siebie.
Stary 2008-01-05, 22:04   #1421
magd00sinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez losux Pokaż wiadomość
hej nie wiem czy to taktowne (hehexD) ale moglabys wkleic zdjecie lub chociaz rysunek tej blizny? bo mam pewna opcje moze by ci sie spodobala ale nie wiem czy by wyszla ;p

Znajduje się na 'początku' obojczyka, tzn. niedaleko pod szyją i jest mała, ale świeża i nie wygląda zbyt ładnie.

Cytat:
Napisane przez 00aga00 Pokaż wiadomość
Hm też mam w tym miejscu bliznę i sukienkę mam bez ramiączek Zawsze noszę biżuterię... nic nie widać tylko trzeba dokładnie dopasować naszyjnik Jeśli już zdecydowałaś się na sukienkę bez dekoltu, to rzeczywiście będziesz miała problem ze znalezieniem takiej w sklepach... nie myślałaś nad szyciem u krawcowej?

Myślałam, ale obawiam się, że po pierwsze mogę nie zdążyć (studniówkę mam 02.02) a po drugie sukienka, którą krawcowa mi uszyje, nie będzie odpowiadać moim wyobrażeniom. Zbyt duże ryzyko, jak na mnie

Cytat:
Napisane przez kinga(kinia) Pokaż wiadomość
rzeczywiscie trudno cos takiego znalesc. Zalaczam cos od siebie:

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez karambol Pokaż wiadomość
to jest próbka mojej sukienki (jeszcze przed przeróbką) - jest bardzo klasyczna ;P ktoś powiedział, że mnie postarzy, ale mam to gdzieś. Kupiona w H&M. niestety dla ciebie - nie ma odkrytych pleców. Pozdrawiam

Ładna sukienka, ale ja osobiście wolałabym coś nie aż tak minimalistycznego. Czy możesz napisać, jaką przeróbkę planujesz na niej wykonać?

Cytat:
Napisane przez vanilia___ Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Kupilam sobie dzisiaj buty, bardzo ladnie wygladaja na nodze, jednak są megaaaa wysokie. Jak dla mnie. Boję się czy wytrzymam :P Mogę jeszcze jutro je oddać, więc podpowiedzcie co zrobic. Pokaze tez zdjecie torebki - chociaz jest slabej jakosci, nie moglam zrobic ladnego, bo torebka jest lakierowana z duzymi kamieniami i odbija swiatlo Sukienka jest czarno biala, dodatki srebrne.

Oj, ale ładne buty, czy można wiedzieć, w jakim sklepie i w jakiej cenie je kupiłaś?
Stary 2008-01-05, 22:04   #1422
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Cytat:
Gladys

no jasne,że pasują
bachara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 22:06   #1423
Dagcia89
Przyczajenie

ja studniowke mam za tydzien mam brazowa atłasowa sukienke jednoczesciowa z gorcetem do ziemi prosta a jednak sliczna mam tylko dylemat nie bardzo wiem jaki wykonac makijaz mam sredni blond wlosy i zielone oczy zastanawialam sie nad brazem i zotem ale moze wy mi cos doradzicie??czekam
Dagcia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 22:06   #1424
maroonia
Rozeznanie

ehhh... poprawiłyscie mu humor.. bo mnie ta bransoletka dobijała dzisiaj.. zła byłam troche bo na szybko ja kupowałam i to na dodatek mama przymierzała na swoja reke bo ja trzymałam psa:| nooo ale... ciesze sie ze sie podoba...
maroonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 22:12   #1425
Dagcia89
Przyczajenie

maroonia pasuje jak najbardziej nic sie nie martw podobno dlugie zastanowianie sie nad czyms nie slucu przedmiotowi wiec pierwsze lepsze heh moze ty mi cos doradzisz??
Stary 2008-01-05, 22:13   #1426
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewka:D:D Pokaż wiadomość
to nie sa tipsy;p to moj paznokiec ktory nie byl zalany zelem nawet to bylo jak juz wczesniej pisalam doslownie w sekunde wymyslane jakies wzory bo nie wiem co mam zrobic na studniowke z moimi pazurami...a w pt mam zamiar wlasnie zakladac tpsy i cos kombinowac a wogole nie mam pojecia co...

nawet nie powiększałam zdjęcia ale to wygląda jakby ci "odrosty" się robobiły u mnie niektóre dziewcyzny tak trzymaja do oporu tipsy i to wygląda obskórnie bo nawqet sobie ich nie wypełnią i tak mi się skojarzyło :P

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 22:14   #1427
cyka-pyka-milusia-znika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez makowa paniennka Pokaż wiadomość
Prawie wsystkie narzekacie na aproszenia, a to nie było tak, zę sami je projektowaliście? Ktoś przecież musiał je stworzyć.

Podobnie dziwi mnie, ze u was to rodzice i szkoła głównie zajmowali się organizacją studniówki, u nas rodzice pomagają w takich sprawach jak umowy, catering czy zakup materiałów, natomiast wsystko reszte organizujemy sami. Niedawno mieliśmy spotkanie grupy zajmującej się organizacją, teraz wystrczy spisać zapotrzebowanie, by rodzice mogli zakupić i już. Zaproszenia zaprojektuje koleżanka z mojej klasy, tylko ktoś będzie musiał zawieźć projekt do drukarni. Zaproszenia są tylko dla nauczycieli. I nie rozumiem dlaczego miałyby niby być zaproszenia dla nas, my mamy sebie zapraszać? Natomiast osoby towarzyszące przecież już dawno są zaproszone, więc i tak drukowanie zaproszeń nie ma sensu.
U nas studniówkę przygotowuje rada rodziców i my możemy tylko dać jakieś sugestie, ale w praktyce wygląda to tak, że wszystko jest ustalone od dawna, a my o niczym nie wiemy

Cytat:
Napisane przez mooooonia Pokaż wiadomość
Pomocy
Dziewczyny, bardzo prosze was o rade Czytam ten watek juz od jakiegos czasu i dzieki temu, ze macie problemy podobne do mnie troche sie uspokoilam

Studniowke mam 25 stycznia, wiec jeszcze sporo czasu. W wakacje bylam na weselu wiec mam dwie sukienki - swoja i siostry - do wyboru. Obie sa do kolana. Planuje isc w czarnej bombce. Tylko powiedzcie mi co myslicie o ubraniu do niej fioletowych rajtek i czarnych peep-toe? Ogladam w necie zdjecia za studniowek i dziewczyny zawsze maja na tych zdjeciach z podwiazkami przezroczyste rajtki, wiec nie wiem czy kolorowe pasuja.. Pomocy (oczywiscie nie tylko rajtki beda fioletowe, tylko bede miec tez dlugie fioletowe kolczyki i kokardke w talii)
Na pewno będziesz zwracać na siebie uwagę Mi się kolorowe rajstopy jakoś nie bardzo widzą na uroczystości takie jak studniówka, mimo że sama bardzo często na co dzień noszę fioletowe lub żółte rajstopki.

Cytat:
Napisane przez Luligirl Pokaż wiadomość
Mam pytanie!

Jaki kolor rajstop( pończoch) pasuje do czarnej sukienki i butów peep-toe ??
Bo wydaje mi się ze lepiej wyglada sie w ciemnych rajstopach do ciemnej sukienki ale nie wiem bo nie chodze w sukienkach, dlatego proszę o waszą pomoc.
Ja też mam czarną sukienkę i zakładam cieliste pończoszki
W/g mnie czarne rajstopy do czarnej sukienki pasują na pogrzeb albo jakąś uroczystość, która odbywa się w ciągu dnia.
Na moich połowinkach kilka dziewczyn miało czarne rajstopy i nie spotkało się to z entuzjazmem innych
Poza tym skoro masz buty peep toe to jakoś nie bardzo widzę te czarne rajstopy

Cytat:
Napisane przez magda_madzia Pokaż wiadomość
naprawde jest az taka zla... ? to w takim razie moglybyscie doradzic mi co zrobic, zeby jednak jakos na tej studniowce wygladac? powiem wam, ze sie podlamalam troche, faktycznie sukienka ta byla kupowana na ostatnia chwile praktycznie, bylam w desperacji. ale czy jest naprawde az tak fatalna?

http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=1253782&d=1199543882&p ostid=6210750
http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=1253783&d=1199543882&p ostid=6210750
Nie jest tak źle! Ja bym po prostu zrobiła coś z tą wstawką przy biuście No i do tego jakieś ładne złote dodatki i będzie ślicznie
Zresztą każdy ma inny gust, więc nie sugeruj się tak bardzo naszymi opiniami. Skoro ją kupiłaś tzn. że Ci się podoba, a to jest najważniejsze

Cytat:
Napisane przez wiolka8989 Pokaż wiadomość
mam wloski dosyc krotki za brode i czesze sie tak ze z bku robie dwa dobierane warkoczyki i spinam na ich koncu dwiema malymi kokardkami tzn takie wsuwki z kokardka a eszte zaczesuje do tylu badz upinam . Uwierzcie dobierane warkoczyki slicznie wygladaja pokazuje cos poodobnego jak bede miec
Mi się to niezbyt podoba ale to też zależy od Twojego typu urody, kształtu twarzy i sukienki

Cytat:
w/g mnie różnica nie rzuca się aż tak w oczy, ale szkoda że na kolczykach nie ma w ogóle motywu z bransoletki. W ogóle to te kolczyki kojarzą mi się z takimi w stylu indyjskim, a bransoletka jest taka "typowa"
cyka-pyka-milusia-znika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 22:17   #1428
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez novitzka Pokaż wiadomość
No mam to samo z włosami . Butki Twoje prześliczne!

Co do partnera, przyjaciółka skombinowała mi swojego kuzyna, który jest oh-so-sweet. Mam tylko nadzieję, że umie i lubi tańczyć .
Dziękuję ) Ja idę z moim chłopakiem pierwszy raz na taką imprezę nie umiem tańczyć,mam nadzieję,że chociaż on będzie potrafił mnie poprowadzić

Co do włosów to na pewno nie chcę żadnego koka i loków.. ;p najlepiej by było,gdyby połowa włosów była upięta,a połowa nie za tydzień przyjeżdża do mnie fryzjerka zrobić próbną fryzurę muszę czegoś ciekawego poszukać ;p dodaję zdjęcie moich włosów ;p obecnie grzywkę mam na boku,ale to dlatego,że mam już za długą właśnie za tydzień mam zamiar znowu sobie zrobić grzywkę taką,jak na tych dwóch zdjęciach.No chyba,że poradzicie mi jakąś fryzurę właśnie z grzywką na bok ;p czekam na porady :d
df3cc6c2e997633e57b9145321fcef026d2b0250_5ebf1ef22d206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 22:18   #1429
makowa paniennka
Raczkowanie

Widzę, że wiele z nas miało problemy z partnerami i idzie z przypadkowymi. Niestety wiąże się to ze znacznym ryzykiem i jest dodatkowym stresem. Ale najważniejsze to założyć, ze jak partner będzie do kitu, to zamiast go niańczyć będzie się dobrze samemu bawić.
Stary 2008-01-05, 22:20   #1430
qwerty1290
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez makowa paniennka Pokaż wiadomość
Widzę, że wiele z nas miało problemy z partnerami i idzie z przypadkowymi. Niestety wiąże się to ze znacznym ryzykiem i jest dodatkowym stresem. Ale najważniejsze to założyć, ze jak partner będzie do kitu, to zamiast go niańczyć będzie się dobrze samemu bawić.
zgadzam sie. w sumie to w koncu zalozylam ze moge isc byle z kims kto sie nie upije. zreszta tylko dlatego z kims ide aby miec z kim zatanczyc poloneza a potem sie zobaczy
Stary 2008-01-05, 22:21   #1431
Dagcia89
Przyczajenie

chyba nikt mi tu nie pomoze a szkoda.........
Stary 2008-01-05, 22:22   #1432
novitzka
Zadomowienie

[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;6214948]Dziękuję ) Ja idę z moim chłopakiem pierwszy raz na taką imprezę nie umiem tańczyć,mam nadzieję,że chociaż on będzie potrafił mnie poprowadzić

Co do włosów to na pewno nie chcę żadnego koka i loków.. ;p najlepiej by było,gdyby połowa włosów była upięta,a połowa nie za tydzień przyjeżdża do mnie fryzjerka zrobić próbną fryzurę muszę czegoś ciekawego poszukać ;p dodaję zdjęcie moich włosów ;p obecnie grzywkę mam na boku,ale to dlatego,że mam już za długą właśnie za tydzień mam zamiar znowu sobie zrobić grzywkę taką,jak na tych dwóch zdjęciach.No chyba,że poradzicie mi jakąś fryzurę właśnie z grzywką na bok ;p czekam na porady :d[/QUOTE]
Ale śliczne oczy i makijaż oczu Mam fetysz na tym punkcie Czego używasz?

Na codzień nosisz pewnie tak jak na dwóch pierwszych zdjęciach. To może właśnie grzywka na bok i jakaś ladna opaska? hmm. nie znam się .

Stary 2008-01-05, 22:23   #1433
novitzka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez qwerty1290 Pokaż wiadomość
zgadzam sie. w sumie to w koncu zalozylam ze moge isc byle z kims kto sie nie upije. zreszta tylko dlatego z kims ide aby miec z kim zatanczyc poloneza a potem sie zobaczy
Ja osobiście spotkałam się ze swoim partnerem raz kiedy jeszcze nie wiedziałam że nim będziei był mega wesoły i taki trochę ironiczny, dokładnie typ osobowości mojej przyjaciółki, więc czuję, że będzie super . W razie czego będę odbijać kolegów ze szkoł .

Stary 2008-01-05, 22:23   #1434
Raczkowanie

stres? jaki stres:P 100dniowka 12...partnera mam od tygodnia... uklad poloneza maksymalnie zbajerowany..masa prob juz byla...a moj partner dopiero wczoraj byl na pierwszej....niom i przynajmniej bylo smiesznie narazie nie zaluje

22.09.09
Stary 2008-01-05, 22:34   #1435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez novitzka Pokaż wiadomość
Ale śliczne oczy i makijaż oczu Mam fetysz na tym punkcie Czego używasz?

Na codzień nosisz pewnie tak jak na dwóch pierwszych zdjęciach. To może właśnie grzywka na bok i jakaś ladna opaska? hmm. nie znam się .
Na tych pierwszych dwóch jestem pomalowana czarnym eyelinerem.. chociaż kreski niezbyt prosto wyszły niestety da sie zauważyć ;D
na trzecim zwykła kredka do oczu.. no i tusz do rzęs,jakiś z maybelline w promocji po 9.90

Co do grzywki na bok,to aktualnie właśnie taką mam.. no i opaska chyba niezbyt pasowałaby do mnie.. noszę okulary do tego :P www.DeadlySilence.fotka.pl tam jest jedno zdjęcie w brylach
Nie mam pojęcia jak się uczesać... mi się takie fryzury podobają:
Stary 2008-01-05, 22:39   #1436
jakasia_1
Raczkowanie

GG do jakasia_1

hihihi no to przynajmniej jedna studniówka będzie bez gipsu mam nadzieję - właśnie dostałam zaproszenie na studniówkę mojego partnera na 2 lutego
jakasia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 22:46   #1437
ewellka89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
żartujesz?! a w jakiej cenie ? jakie kolorki są dostępne ? i wogóle na jakiej ulicy ? w sumie bytom nie jest daleko ..więc może i bym się przejechała

cena 369zl nie wiem jakie kolorki dostepne sa w pracowni, bo na zamowienie szyja kazdy ale to trwa (ok 14 dni roboczych wiec zalezy od czasy ile posiadasz do 100dn). Ja przymierzalam Czekolade + ecri. Jednak niestety nie miala takiego efektu jak wymarzylam... ale za to kupilam inna, ktora na zdjeciu nie wygladala ladnie a w rzeczywistosci okazala sie byc bardzo ladna.. aha te z pracowni mozna od razu kupic

tu sa wszelakie informacje http://www.allegro.pl/item291306903_...new_2008_.html
Pozdrawiam i ciesze sie jesli pomoglam.
Stary 2008-01-05, 22:48   #1438
anulka262
Zadomowienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post6215237 zapraszam
anulka262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 23:02   #1439
PatMisia
Raczkowanie

Obecnie zastanawiam się nad tym, czy iść na studniówkę bez stanika :P Bo mam sukienkę wiązaną na szyi. Gdybym wzięła stanik, byłoby go widać w całości z tyłu. A nie mam ochoty zakładać silikonowego ;/ Co radzicie?:P

PatMisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 23:05   #1440
klaudynka18
Rozeznanie

Dziewczynki specjalnie dla Was wklejam fotki ze swojej studniowki...Nie mam ich na razie za duzo w poniedzialek powymieniami sie z dziewczynami z klasy plytkami i wrzuce wiecej Bardzo prosze o komentazre Dla pewności-ja to ta w turkusowej kiecce
tn_HPIM0636.JPG

tn_HPIM0637.JPG

tn_HPIM0639.JPG

tn_HPIM0647.JPG

tn_HPIM0659.JPG

Fotka 1,2,4-e_myszka-widac moją fryzurkę tak jak chciałaś+przód sukieneczki
Fotka 3-wykrojone boczki w mojej sukienusi(fotka ktora mi sie b.podoba)
Fotka 5-tu najlepiej widac tyl sukienki i moje brokatowe oczka

klaudynka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości