|
|
#1411 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
Ja bym zaryzykowała Zawsze dobrze jest mieć kogoś tylko dla siebie ;D |
|
|
|
|
#1412 |
|
Raczkowanie
|
ja makijazystke sobie odpuscilam...stwierdzilam ze skoro ide na 2 tury to juz bardziej mi sie oplaci zainwestowac w dobry cien
niom i ze ostatnio mi sie jeszcze paznokiec zlamal to akryle sobie robie..juz sie zapisalam ![]() agaciaa pewnie cos w stylu takiego irokeza..grzywka natapirowana i spieta do tylu...akurat na tej gali mistrzow sportu widzialam laski ktore mialy takie fryzury Gladys ja chyba zrobie tak samo..tyle ze najpierw troche sie polonasuje przed aparatem w obcasach o ile wczesniej nie skrece nogi goniac fotografa
|
#1413 |
|
Raczkowanie
|
Gladys DeadlySilence ma racje...ryzykuj
|
#1414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przynajmniej się wybawię. Myślę, że powinnaś się dobrze zastanowić, co jest dla Ciebie lepsze, czy iść samej czy z kimś. W sumie masz jeszcze trochę czasu, więc możesz się zapoznać z tym chłopakiem, a potem go zaprosić. ![]() Ja studniówkę mam 19, czyli już za tydzień. I cały czas zastanawiam się czy ubrać pończochy, czy rajstopy?? Dziewczyny, czy jak mam skłonność do obcierania nóg, to czy przy pończochach mogę sobie je obetrzeć? |
|
|
|
|
#1415 |
|
Zadomowienie
|
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;6214177]A ja nie mam w ogóle pomysłu na fryzurę! :P
mam włosy mocno pocieniowane,nie dosięgają nawet do ramion ;][/QUOTE] No mam to samo z włosami . Butki Twoje prześliczne! ![]() Co do partnera, przyjaciółka skombinowała mi swojego kuzyna, który jest oh-so-sweet . Mam tylko nadzieję, że umie i lubi tańczyć .
|
|
#1416 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam już w sumie wszystko tylko partnera brak studniówka 26. Nie wiem czy iść sama, koleżanka mi proponowała swojego kolegę (ledwo go znam). Może lepszy taki niż żaden? Nie wiem co robić, a najwyższy czas się decydować.
Gladys idz z nim. ja tez ide z obcym chlopakiem. poznam go dopiero w czwartek a studniowka w niedziele.to kolega partnera mojej kolezanki . dodam ze ona swego partnera spotkala jak dotad jeden raz.ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma
|
|
|
|
#1417 |
|
Rozeznanie
|
Gladys
Ja mam już w sumie wszystko tylko partnera brak studniówka 26. Nie wiem czy iść sama, koleżanka mi proponowała swojego kolegę (ledwo go znam). Może lepszy taki niż żaden? Nie wiem co robić, a najwyższy czas się decydować. mi sie wydaje ze lepszy taki niz zaden... jak wiekszosc kolezanek bedzie miała partnerow to Ty bedziesz siedziała przy stole i pluła sobie w brode ze nie wziełas nikogo.. wiem wiem jak to jest ja tak zrobiłam na połowinki... wiec radze sie za kims zakrecic a teraz moj problem.. wklejałam juz jakis czas temu dodatki ale chbya tylko jedna dziewczyna mi odp... no coz bywa jak myslicie pasuja do siebie?? dzisiaj dokupiłam jeszcze bransoletke <trzy rzedy cyrkonii na "złocie"> ale nie ejstem przekonana czy pasuje...
|
|
|
|
#1418 |
|
BAN stały
|
pewnie że pasuje
|
|
|
|
#1419 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, niezmiernie Wam dziękuję
Moja fryzurka będzie taka: http://www.katiemelua.pl/photos/katie20.jpg http://www.katiemelua.pl/photos/katie22.jpg kocham jej loczki
|
|
|
|
#1420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1421 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajduje się na 'początku' obojczyka, tzn. niedaleko pod szyją i jest mała, ale świeża i nie wygląda zbyt ładnie. Cytat:
Myślałam, ale obawiam się, że po pierwsze mogę nie zdążyć (studniówkę mam 02.02) a po drugie sukienka, którą krawcowa mi uszyje, nie będzie odpowiadać moim wyobrażeniom. Zbyt duże ryzyko, jak na mnie ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Ładna sukienka, ale ja osobiście wolałabym coś nie aż tak minimalistycznego. Czy możesz napisać, jaką przeróbkę planujesz na niej wykonać? Cytat:
Oj, ale ładne buty, czy można wiedzieć, w jakim sklepie i w jakiej cenie je kupiłaś?
|
|
#1422 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1423 |
|
Przyczajenie
|
ja studniowke mam za tydzien mam brazowa atłasowa sukienke jednoczesciowa z gorcetem do ziemi prosta a jednak sliczna mam tylko dylemat nie bardzo wiem jaki wykonac makijaz mam sredni blond wlosy i zielone oczy zastanawialam sie nad brazem i zotem ale moze wy mi cos doradzicie??czekam
|
|
|
|
#1424 |
|
Rozeznanie
|
ehhh... poprawiłyscie mu humor.. bo mnie ta bransoletka dobijała dzisiaj.. zła byłam troche bo na szybko ja kupowałam i to na dodatek mama przymierzała na swoja reke bo ja trzymałam psa:| nooo ale... ciesze sie ze sie podoba...
|
|
|
|
#1425 |
|
Przyczajenie
|
maroonia pasuje jak najbardziej nic sie nie martw podobno dlugie zastanowianie sie nad czyms nie slucu przedmiotowi wiec pierwsze lepsze heh moze ty mi cos doradzisz??
|
|
|
|
#1426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1427 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mi się kolorowe rajstopy jakoś nie bardzo widzą na uroczystości takie jak studniówka, mimo że sama bardzo często na co dzień noszę fioletowe lub żółte rajstopki.Cytat:
![]() W/g mnie czarne rajstopy do czarnej sukienki pasują na pogrzeb albo jakąś uroczystość, która odbywa się w ciągu dnia. Na moich połowinkach kilka dziewczyn miało czarne rajstopy i nie spotkało się to z entuzjazmem innych ![]() Poza tym skoro masz buty peep toe to jakoś nie bardzo widzę te czarne rajstopy Cytat:
No i do tego jakieś ładne złote dodatki i będzie ślicznie![]() Zresztą każdy ma inny gust, więc nie sugeruj się tak bardzo naszymi opiniami. Skoro ją kupiłaś tzn. że Ci się podoba, a to jest najważniejsze ![]() Cytat:
![]() w/g mnie różnica nie rzuca się aż tak w oczy, ale szkoda że na kolczykach nie ma w ogóle motywu z bransoletki. W ogóle to te kolczyki kojarzą mi się z takimi w stylu indyjskim, a bransoletka jest taka "typowa" |
|||||
|
|
|
#1428 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) Ja idę z moim chłopakiem pierwszy raz na taką imprezę nie umiem tańczyć,mam nadzieję,że chociaż on będzie potrafił mnie poprowadzić Co do włosów to na pewno nie chcę żadnego koka i loków.. ;p najlepiej by było,gdyby połowa włosów była upięta,a połowa nie za tydzień przyjeżdża do mnie fryzjerka zrobić próbną fryzurę muszę czegoś ciekawego poszukać ;p dodaję zdjęcie moich włosów ;p obecnie grzywkę mam na boku,ale to dlatego,że mam już za długą właśnie za tydzień mam zamiar znowu sobie zrobić grzywkę taką,jak na tych dwóch zdjęciach.No chyba,że poradzicie mi jakąś fryzurę właśnie z grzywką na bok ;p czekam na porady :d
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że wiele z nas miało problemy z partnerami i idzie z przypadkowymi. Niestety wiąże się to ze znacznym ryzykiem i jest dodatkowym stresem. Ale najważniejsze to założyć, ze jak partner będzie do kitu, to zamiast go niańczyć będzie się dobrze samemu bawić.
|
#1430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a potem sie zobaczy
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Przyczajenie
|
chyba nikt mi tu nie pomoze a szkoda.........
|
|
|
|
#1432 |
|
Zadomowienie
|
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;6214948]Dziękuję
) Ja idę z moim chłopakiem pierwszy raz na taką imprezę nie umiem tańczyć,mam nadzieję,że chociaż on będzie potrafił mnie poprowadzić Co do włosów to na pewno nie chcę żadnego koka i loków.. ;p najlepiej by było,gdyby połowa włosów była upięta,a połowa nie za tydzień przyjeżdża do mnie fryzjerka zrobić próbną fryzurę muszę czegoś ciekawego poszukać ;p dodaję zdjęcie moich włosów ;p obecnie grzywkę mam na boku,ale to dlatego,że mam już za długą właśnie za tydzień mam zamiar znowu sobie zrobić grzywkę taką,jak na tych dwóch zdjęciach.No chyba,że poradzicie mi jakąś fryzurę właśnie z grzywką na bok ;p czekam na porady :d[/QUOTE]Ale śliczne oczy i makijaż oczu Mam fetysz na tym punkcie Czego używasz? ![]() Na codzień nosisz pewnie tak jak na dwóch pierwszych zdjęciach. To może właśnie grzywka na bok i jakaś ladna opaska? hmm. nie znam się
|
|
#1433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. W razie czego będę odbijać kolegów ze szkoł
|
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
stres? jaki stres:P 100dniowka 12...partnera mam od tygodnia... uklad poloneza maksymalnie zbajerowany..masa prob juz byla...a moj partner dopiero wczoraj byl na pierwszej....niom i przynajmniej bylo smiesznie
narazie nie zaluje
|
#1435 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niestety da sie zauważyć ;Dna trzecim zwykła kredka do oczu.. no i tusz do rzęs,jakiś z maybelline w promocji po 9.90 ![]() Co do grzywki na bok,to aktualnie właśnie taką mam.. no i opaska chyba niezbyt pasowałaby do mnie.. noszę okulary do tego :P www.DeadlySilence.fotka.pl tam jest jedno zdjęcie w brylach ![]() Nie mam pojęcia jak się uczesać... mi się takie fryzury podobają:
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
hihihi no to przynajmniej jedna studniówka będzie bez gipsu mam nadzieję - właśnie dostałam zaproszenie na studniówkę mojego partnera na 2 lutego
|
|
|
|
#1437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cena 369zl nie wiem jakie kolorki dostepne sa w pracowni, bo na zamowienie szyja kazdy ale to trwa (ok 14 dni roboczych wiec zalezy od czasy ile posiadasz do 100dn). Ja przymierzalam Czekolade + ecri. Jednak niestety nie miala takiego efektu jak wymarzylam... ale za to kupilam inna, ktora na zdjeciu nie wygladala ladnie a w rzeczywistosci okazala sie byc bardzo ladna.. aha te z pracowni mozna od razu kupic ![]() tu sa wszelakie informacje http://www.allegro.pl/item291306903_...new_2008_.html Pozdrawiam i ciesze sie jesli pomoglam.
|
|
#1438 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Raczkowanie
|
Obecnie zastanawiam się nad tym, czy iść na studniówkę bez stanika :P Bo mam sukienkę wiązaną na szyi. Gdybym wzięła stanik, byłoby go widać w całości z tyłu. A nie mam ochoty zakładać silikonowego ;/ Co radzicie?:P
|
#1440 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki specjalnie dla Was wklejam fotki ze swojej studniowki...Nie mam ich na razie za duzo w poniedzialek powymieniami sie z dziewczynami z klasy plytkami i wrzuce wiecej
Bardzo prosze o komentazre Dla pewności-ja to ta w turkusowej kieccetn_HPIM0636.JPG tn_HPIM0637.JPG tn_HPIM0639.JPG tn_HPIM0647.JPG tn_HPIM0659.JPG Fotka 1,2,4-e_myszka-widac moją fryzurkę tak jak chciałaś+przód sukieneczki Fotka 3-wykrojone boczki w mojej sukienusi(fotka ktora mi sie b.podoba) Fotka 5-tu najlepiej widac tyl sukienki i moje brokatowe oczka
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

tylko partnera brak
studniówka 26. Nie wiem czy iść sama, koleżanka mi proponowała swojego kolegę (ledwo go znam). Może lepszy taki niż żaden? Nie wiem co robić, a najwyższy czas się decydować. 

. Butki Twoje prześliczne! 
.
jak myslicie pasuja do siebie?? dzisiaj dokupiłam jeszcze bransoletke <trzy rzedy cyrkonii na "złocie"> ale nie ejstem przekonana czy pasuje...

mi się takie fryzury podobają: